Prvé rande s prespaním a sexom
Ako casto, resp. stava sa vam to, ze chlapa ktoreho pozvete na prve rande ku sebe, poziadate aby u vas prespal do rana? Co na to treba po 5 dnoch pisania si.
A nie nieje to vymyslena tema seriozne ma to zaujima, kedze ja to mam prave za sebou.
@anonym_autor Gratulujem, zelam dalsie kvalitne zazitky. Priebezne daj vediet, ci sa neobjavia nejake varovne signaly, ako napriklad nejake jej necakane financne problemy, na ktore potrebuje nutne pozicat.
@patrike na toto musim reagovat. take ziadosti chodili aj doposial a mnohe z nich su tu na Koniku, a nemali co ponuknut naoplatku.
@anonym_autor A už aspoň bola pripravená? 😁 oholená, vykúpaná? alebo si si to musel spraviť sám? 😁
@earlgrey nezda sa ti te toto je uz trchu sisi dotaz?
@earlgrey nezda sa ti te toto je uz trchu sisi dotaz?
@anonym_autor Toto je tak krasny romanticky pribeh. Pripinam upozornenia. Mozno nam tu o par mesiacov napises, ze bude svadba 😃.
@anonym_autor toto žiadna sudna a inteligentná zena neurobi, táto musi byt extrémne zúfalá ze nemá chlapa, prvé by ma napadlo ze ma ten chlap zareze vykradne alebo niečo horšie ani nepoznám ženu ktorá by si cudzieho chlapa dopratala domov
@anonym_autor mne sa ešte nikdy nestalo, že by som som sa hneď na prvom rande s chlapom vyspal... ale myslím, že veľký vplyv má na to fakt, že nie som gej
@anonym_autor nikdy som to neurobila a vazim si samu seba natolko aby som to do buducna nikdy nestalo
@anonym_autor nikdy som to neurobila a vazim si samu seba natolko aby som to do buducna nikdy nestalo
@anonym_148f1e Skus mi to ako muzovi vysvetlit, co to presne znamena a po kolkych stretnutiach je uz sex ok. Moj nazor : ked sa stretnu dvaja, je fyzicka pritazlivost a rozumeju si aj v debate, co cakas povedzme po dalsich rande ako kino, divadlo, vystava, prechadzka. Ten muz nebude ani mudrejsi, ani krajsi a ked nie uplne hlupy, vyhne sa kontroverznym temam. Po povedzme 20 hodinach celkoveho casu straveneho spolu ho budes poznat presne rovnako, ako po prvych 2 hodinach na kave.
Profesionalny oblbovac si dokonca pocka a zahra to na pomaleho romantika, lebo takych ako ty ma rozrobenych dalsich 5 a s dvoma uz sexuje.
@anonym_148f1e Skus mi to ako muzovi vysvetlit, co to presne znamena a po kolkych stretnutiach je uz sex ok. Moj nazor : ked sa stretnu dvaja, je fyzicka pritazlivost a rozumeju si aj v debate, co cakas povedzme po dalsich rande ako kino, divadlo, vystava, prechadzka. Ten muz nebude ani mudrejsi, ani krajsi a ked nie uplne hlupy, vyhne sa kontroverznym temam. Po povedzme 20 hodinach celkoveho casu straveneho spolu ho budes poznat presne rovnako, ako po prvych 2 hodinach na kave.
Profesionalny oblbovac si dokonca pocka a zahra to na pomaleho romantika, lebo takych ako ty ma rozrobenych dalsich 5 a s dvoma uz sexuje.
@patrike vacsinou to bolo po 1-3 mesiacoch vztahu, vypichujem este raz slovicko vztahu..
@patrike vacsinou to bolo po 1-3 mesiacoch vztahu, vypichujem este raz slovicko vztahu..
@anonym_148f1e co ti harasi? dovtedy ta kazdy okasle. 3 meiace zabit s nejakou s ktorou bude nakoniec v sexe nuda? To akoze vaze?
@anonym_148f1e co ti harasi? dovtedy ta kazdy okasle. 3 meiace zabit s nejakou s ktorou bude nakoniec v sexe nuda? To akoze vaze?
@anonym_autor Nenapisal by som to tak ostro, ale 3 mesiace je naozaj nadpriemer, skor by som to pocital na pocet rande : 3 az 5 = priemer, 1 = pomerne zriedkave, ale tebe sa zadarilo, 5 a viac = riziko, ze damu to prilis nezaujima, je nesikovna alebo kalkuluje.
@anonym_autor 1-3mes
Preco by ma mal okaslat? Neokaslal ani jeden, vztahy sa skoncili z inych dovodov, boli to niekolkorocne vztahy
A rozhodne so mnou ziadna nuda nieje, ze nechcem byt po par rokoch ako pouzity matrac je len moja vec!
Ze niesom rozhodnozka hned na prvom stretnuti je uplne v poriadku, kto to robi inak je jeho osobna vec
Za to ma ty nemusis odcudzovat, nadavat mi a ponizovat
Som s niekym, ak sme vo vztahu sa tiez neudeje za 2 stretnutia! Sorry, niekto si vazi samych seba viac niekto menej, niekto slinta po vtakovi a niekto ma na hodnotom rebricku vyssie trosku ine zaujmy skor ako otvori vratka
LEN PRETO MI NEMUSI HNED HARASIT! tak si vyprosim aby si mi nadavala a ponizovala ma
@anonym_148f1e Vztah to nie je, ked nemate sex, mas nespravne definovane zakladne pojmy. Bez sexu to je "chodenie" a spoznavanie sa, pre chlapa este s velkym rizikom skoncit ako kamarat.
@anonym_148f1e Vztah to nie je, ked nemate sex, mas nespravne definovane zakladne pojmy. Bez sexu to je "chodenie" a spoznavanie sa, pre chlapa este s velkym rizikom skoncit ako kamarat.
@patrike dobre podmne sa tu chytat za slovicka a honit si ego
Tak ked ma skoncit ako kamarat tak bude kamarat, hadzat sa z toho pod vlak nebudem
Zjavne nemal byt nicim viac len kamarat ked to nevie respektovat
@patrike dobre podmne sa tu chytat za slovicka a honit si ego
Tak ked ma skoncit ako kamarat tak bude kamarat, hadzat sa z toho pod vlak nebudem
Zjavne nemal byt nicim viac len kamarat ked to nevie respektovat
@anonym_148f1e a presne také ako si ty muži najviac podvádzajú 🤣princezná a nosom hore, ktorá má vagínu len na parádu
@anonym_148f1e a presne také ako si ty muži najviac podvádzajú 🤣princezná a nosom hore, ktorá má vagínu len na parádu
@anonym_7ac659 Aspoň o sebe vie, že nie je len chodiaca vagína. Vo vzťahu pre niektorých ľudí je dôležitá aj osobnosť, nie len uspokojenie pudov. A predstav si, že sú dokonca aj muži, čo si počkajú do svadby, stojí im to za to.
@anonym_7ac659 trafena hus zagagala
Velmi sa mylis, ziadna princezna, ziadny horenos, nemam nic na paradu len som hodnotovo evidentne inde ako ty
Preto nemusis zhadzovat mna a nezhadzuj v prvom rade seba , ze si samu seba a svoju vaginu vazis natolko, ze zo seba urobis ostriekany matrac 100x pouzity je tvoja vec a je to v poriadku ak ty s tym dokazes zit
Ale nekomentuj niekoho, kto to ma inak
@anonym_7ac659 trafena hus zagagala
Velmi sa mylis, ziadna princezna, ziadny horenos, nemam nic na paradu len som hodnotovo evidentne inde ako ty
Preto nemusis zhadzovat mna a nezhadzuj v prvom rade seba , ze si samu seba a svoju vaginu vazis natolko, ze zo seba urobis ostriekany matrac 100x pouzity je tvoja vec a je to v poriadku ak ty s tym dokazes zit
Ale nekomentuj niekoho, kto to ma inak
@anonym_148f1e Nebudem predsa strácať čas s niekým, niekoľko mesiacov a potom zistím, že má vtáka na parádu a ani sa mu nepostaví, lebo jemu stačia pusinky a objatia 🤣 buď ma poriadne pretiahne, nehovorím, že hneď na prvom stretnutí, ale na druhom už v pohode, alebo nech si hľadá frigídnu ženu, ktorej stačí sex raz za mesiac.
@anonym_148f1e Nebudem predsa strácať čas s niekým, niekoľko mesiacov a potom zistím, že má vtáka na parádu a ani sa mu nepostaví, lebo jemu stačia pusinky a objatia 🤣 buď ma poriadne pretiahne, nehovorím, že hneď na prvom stretnutí, ale na druhom už v pohode, alebo nech si hľadá frigídnu ženu, ktorej stačí sex raz za mesiac.
@anonym_7ac659 naozaj nezhadzuj samu seba 🤞🏻
Snad ti to raz dojde
Ja nehovorim ze to nieje dolezite, je….velmi
Ale neurobim zo seba rozhodnozku na poziadanie
@anonym_7ac659 naozaj nezhadzuj samu seba 🤞🏻
Snad ti to raz dojde
Ja nehovorim ze to nieje dolezite, je….velmi
Ale neurobim zo seba rozhodnozku na poziadanie
@anonym_148f1e Nezhadzujem! Píšem ako to vnímam ja a to nevravím, že som sa stretávala každý týždeň z iným chlapom a s každým som sa vyspala. To nie, ja si vyberám na základe určitých vecí a keďže už mám čo to za sebou a aj vek na to, kedy viem, ako a s kým chcem stráviť zvyšok života, tak sa nebudem hrať na pubertiačku a čakať 3 mesiace kým ma chlap pretiahne a potom si trieskať hlavu o stenu, že nevydržal ani 5 minút a len čo ho do mna vopchal tak sa hneď spravil.
A neboj moja, ja svojho partnera mám, a presne takto to bolo, vyskúšala som ho po 2 týždňoch v posteli, vyhovoval mi a už sme niekoľko rokov spolu a nehanbím sa za to. Každý má iné priority ale ver mi, že s tvojím vnímaním sa ti každý chlap vykaká na hlavičku, pretože chlapom ide o sex...veď na zoznamkách je toľko ženatých a zúfalých chlapov, zadaných, ktorí majú doma presne to, čo si ty...princezná, ktorá vagínu dáva len keď si ju chlap zaslúži 🤣
@anonym_148f1e Nezhadzujem! Píšem ako to vnímam ja a to nevravím, že som sa stretávala každý týždeň z iným chlapom a s každým som sa vyspala. To nie, ja si vyberám na základe určitých vecí a keďže už mám čo to za sebou a aj vek na to, kedy viem, ako a s kým chcem stráviť zvyšok života, tak sa nebudem hrať na pubertiačku a čakať 3 mesiace kým ma chlap pretiahne a potom si trieskať hlavu o stenu, že nevydržal ani 5 minút a len čo ho do mna vopchal tak sa hneď spravil.
A neboj moja, ja svojho partnera mám, a presne takto to bolo, vyskúšala som ho po 2 týždňoch v posteli, vyhovoval mi a už sme niekoľko rokov spolu a nehanbím sa za to. Každý má iné priority ale ver mi, že s tvojím vnímaním sa ti každý chlap vykaká na hlavičku, pretože chlapom ide o sex...veď na zoznamkách je toľko ženatých a zúfalých chlapov, zadaných, ktorí majú doma presne to, čo si ty...princezná, ktorá vagínu dáva len keď si ju chlap zaslúži 🤣
@anonym_7ac659 Do kamena tesat, presne takto si to predstavujem a o tom pisem, okrem nymfomaniek si kazda vybera, s kym skonci v posteli a celkovo zaujimavy chlap sa neobjavi kazdy tyzden a neznamena to vystriedat ich stovky. Dospeli ludia bez predsudkov z kostola po sebe skocia a neznamena to promiskuitu. Prave to rozne odkladanie a reci o cistote a inych hodnotach, to je jasny priznak fungovania "lezim ako poleno raz mesacne" alebo potom sa muzi divia, ked po zamieseni na dieta je zrazu velky odpor.
Pre mna vzdy bolo odmietanie fyzickeho kontaktu (dotyky, bozkavanie) jasnym signalom, aby som prestal s randenim. Kamaratky mi potvrdili, ze tak o nic neprichadzam, pretoze ked sa im chlap paci, nerobia drahoty. To je zase z mojej strany filter, ako nestracat cas a najst si kompatibilnu partnerku.
@anonym_7ac659 Do kamena tesat, presne takto si to predstavujem a o tom pisem, okrem nymfomaniek si kazda vybera, s kym skonci v posteli a celkovo zaujimavy chlap sa neobjavi kazdy tyzden a neznamena to vystriedat ich stovky. Dospeli ludia bez predsudkov z kostola po sebe skocia a neznamena to promiskuitu. Prave to rozne odkladanie a reci o cistote a inych hodnotach, to je jasny priznak fungovania "lezim ako poleno raz mesacne" alebo potom sa muzi divia, ked po zamieseni na dieta je zrazu velky odpor.
Pre mna vzdy bolo odmietanie fyzickeho kontaktu (dotyky, bozkavanie) jasnym signalom, aby som prestal s randenim. Kamaratky mi potvrdili, ze tak o nic neprichadzam, pretoze ked sa im chlap paci, nerobia drahoty. To je zase z mojej strany filter, ako nestracat cas a najst si kompatibilnu partnerku.
@patrike ja tak teraz rozmyslam, co by som robila, som s mojim chlapom od 19 rokov, takze uz 30 rokov a po dalsom netuzim. Ale keby som si mala vyberat ako dospela, co ti ja viem, tiez by sa mi nechcelo mat sex s niekym tak rychlo. A nelezim ako poleno, sex mam rada a uzivam si ho, ale nevedela by som si predstavit sex s niekym, koho nelubim, ze sa mi len paci. Cize neviem, odhadujem to tiez tak na 1-3 mesiace 😲 Fyzicky kontakt je ok, bozky atd... ale teda neviem, ak by som ho poznala davno a mala ho rada uz davno, to je ina situacia, ale ak niekoho prave spoznam a mame 5. rande, takze ho poznam 1. ci druhy tyzden, no neviem, asi by som este ten sex nechcela.
@patrike Cudoval by si sa, kolko ma zena sanci za zivot skoncit v muzskej posteli. Ak by sme "davali" vzdy po 3-5 rande, tak by bol nas bodycount v desiatkach..nemozes porovnavat nastavenie muzov a zien
@patrike A presne takto to vnímajú chlapi. Tí chlapi, ktorí hrali hry princezien a čakali, pokiaľ sa do nich princezná zaľúbi, sú presne tí chlapi, ktorí dnes vyplakávajú na soc. sieťach, že sa im manželky nevenujú v posteli, odmietajú ich, ležia ako polená, alebo im z povinnosti dajú raz za pol roka, pretože chlap neumyl riad, chlap nepovysával, chlap namiesto Ramy kúpil Perlu 🤣
Ja som vždy povedala chlapovi, že pre mňa je sex. život dôležitejší ako to, či svoje špinavé ponožky hodí do kúta alebo ich dá do koša na prádlo. Pre mňa je sexuálne uspokojenie dôležitejšie ako to, či niečo v domácnosti spravil. A aj pri menších nedorozumeniach, nehrám urazenú, ale vystrčím mu zadnicu a nech si ma udobrí a nepovažujem sa za chuderu, rohožku a neviem čo. Ale to týmto ženám tu na MK nevysvetlíš, lebo čistota, odmietanie, oddiaľovanie, urážanie, tichá domácnosť a sex raz za 3 mesiace je pre nich typické 🤣
@patrike A presne takto to vnímajú chlapi. Tí chlapi, ktorí hrali hry princezien a čakali, pokiaľ sa do nich princezná zaľúbi, sú presne tí chlapi, ktorí dnes vyplakávajú na soc. sieťach, že sa im manželky nevenujú v posteli, odmietajú ich, ležia ako polená, alebo im z povinnosti dajú raz za pol roka, pretože chlap neumyl riad, chlap nepovysával, chlap namiesto Ramy kúpil Perlu 🤣
Ja som vždy povedala chlapovi, že pre mňa je sex. život dôležitejší ako to, či svoje špinavé ponožky hodí do kúta alebo ich dá do koša na prádlo. Pre mňa je sexuálne uspokojenie dôležitejšie ako to, či niečo v domácnosti spravil. A aj pri menších nedorozumeniach, nehrám urazenú, ale vystrčím mu zadnicu a nech si ma udobrí a nepovažujem sa za chuderu, rohožku a neviem čo. Ale to týmto ženám tu na MK nevysvetlíš, lebo čistota, odmietanie, oddiaľovanie, urážanie, tichá domácnosť a sex raz za 3 mesiace je pre nich typické 🤣
@anonym_7ac659 Nemoze byt nic medzi? Lebo ani tvoj pristup mi nepride normalny..
@anonym_7ac659 ja sa viem o partnera postarat vo vsetkom 🙂
Absolutne si to nepochopila, nevadi , ludia su rozni..niekto ma vyssie IQ, niekto dokomca aj EQ, niekto ide na zaklad a niekto je proste simplex ale aj to je v poriadku 🙂
Au to tvoje rozhodnutia, teba tie moje nemusia absolutne zaujimat 🙂
@patrike Cudoval by si sa, kolko ma zena sanci za zivot skoncit v muzskej posteli. Ak by sme "davali" vzdy po 3-5 rande, tak by bol nas bodycount v desiatkach..nemozes porovnavat nastavenie muzov a zien
@dadis Nehovorim o sanci skoncit v muzskej posteli. To je len faza, ked dostanes navrh. Ak si vyberas a po vybere mate sex na prvom - druhom rande, neznamena to velky pocet chlapov za zivot.
@anonym_7ac659 Presne tak. Tie rozne rady, aby si chlap sex vlastne nepriamo kupil za domace prace alebo ho dostal ako psik piskotku, to teda urcite nie. To je zo strany tych zien len snaha, ako vymenit "ok, neochotne ti podrzim" za protisluzbu. Zena so zaujmom o sex ho nevymeni za vysavanie, ale sama ho iniciuje, ak ma chut.
Tazko ale hluchemu hudbu vysvetlit a slepemu farby, len nech si potom nestazuju, ako to maju doma.

@earlgrey samozrejme, Tentokrat to bolo velmi nutne
@anonym_autor A už aspoň bola pripravená? 😁 oholená, vykúpaná? alebo si si to musel spraviť sám? 😁