icon

Riešia muži, či je žena oholená?

10. dec 2022

Riešia muži či je žena oholená alebo nie?

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
luliu
•
10. dec 2022

Určite áno, každý preferuje niečo iné, podľa mňa väčšina holenie

nelusiatko
•
10. dec 2022

Môj napríklad nemusí bobra 😁😄

liljana
•
10. dec 2022

Ked si upravena, nemusis byt vyholena, tym nic nepokazis. Neupraveny bobor asi nebude prilis atraktivny.

jane89
•
Odpoveď bola odstránená
•
dadis
•
10. dec 2022

Riesia to vacsinou 🙂..idealne je mat na zaciatok upraveny trojuholnik alebo pasik a urcite sa coskoro dozvies, ci radsej menej alebo viac (teda ja som vela partnerov nemala, ale este som sa nestretla s poziadavkou, ze viac je lepsie, ale urcite taki muzi su). Pre mna je napriklad uprava muza tam dole tiez dolezita..

ankare
•
10. dec 2022

Podľa mňa úplne vyholene

svokrinjazykmonika
•
10. dec 2022

Áno určite riešia, niekto to má rád tak, niekto onak...

slovakboy
•
10. dec 2022

Mne je to jedno.

foterlotor
•
10. dec 2022

Riesime, len humusaci neriesia. Nepisem o pasiky, ale o bobroch, to je naozaj hnus. To iste plati o muzoch, len humusaci su zarasteni. Cudujem sa zenam, ktore takym robia oral.

alanko20
•
10. dec 2022

Riešia to obe pohlabia. Kazdemu sa paci nieco ine, a su vynimky, ktorym je to jedno.

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
miselar
•
10. dec 2022
barborachors
•
10. dec 2022

áno (môj povedal)

soldi
•
10. dec 2022

@foterlotor mne sa napr neoholeni pacia 😉 aj ked uplne najradsej mam pasik od pupku dole.

A aby som odpovedala autorke na otazku - z mojich skusenosti je to vacsine muzov jedno- staci aby bola zena upravena. Len raz som stretla takeho co mal vyslovene uchylku na bobrov.

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
kiki68
•
11. dec 2022

Ako ktori, moj na tom trva. Cize musim byt uplne oholena, on takisto. Cize toto je naozaj individualne. Kazdy ako chce by som povedala

jozefmatej
•
12. dec 2022

Jasné

essenceee
•
20. dec 2022

každemu sa pači niečo ine. Mojmu sa pači čiarka, ex chcel chlpky a mne sa pači uplne oholena. Ale sex je skvely, takže to nejak neriešim