icon

Riešia muži, či je žena oholená?

10. dec 2022

Riešia muži či je žena oholená alebo nie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luliu
10. dec 2022

Určite áno, každý preferuje niečo iné, podľa mňa väčšina holenie

nelusiatko
10. dec 2022

Môj napríklad nemusí bobra 😁😄

liljana
10. dec 2022

Ked si upravena, nemusis byt vyholena, tym nic nepokazis. Neupraveny bobor asi nebude prilis atraktivny.

jane89
Odpoveď bola odstránená
dadis
10. dec 2022

Riesia to vacsinou 🙂..idealne je mat na zaciatok upraveny trojuholnik alebo pasik a urcite sa coskoro dozvies, ci radsej menej alebo viac (teda ja som vela partnerov nemala, ale este som sa nestretla s poziadavkou, ze viac je lepsie, ale urcite taki muzi su). Pre mna je napriklad uprava muza tam dole tiez dolezita..

ankare
10. dec 2022

Podľa mňa úplne vyholene

svokrinjazykmonika
10. dec 2022

Áno určite riešia, niekto to má rád tak, niekto onak...

slovakboy
10. dec 2022

Mne je to jedno.

foterlotor
10. dec 2022

Riesime, len humusaci neriesia. Nepisem o pasiky, ale o bobroch, to je naozaj hnus. To iste plati o muzoch, len humusaci su zarasteni. Cudujem sa zenam, ktore takym robia oral.

alanko20
10. dec 2022

Riešia to obe pohlabia. Kazdemu sa paci nieco ine, a su vynimky, ktorym je to jedno.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miselar
10. dec 2022
barborachors
10. dec 2022

áno (môj povedal)

soldi
10. dec 2022

@foterlotor mne sa napr neoholeni pacia 😉 aj ked uplne najradsej mam pasik od pupku dole.

A aby som odpovedala autorke na otazku - z mojich skusenosti je to vacsine muzov jedno- staci aby bola zena upravena. Len raz som stretla takeho co mal vyslovene uchylku na bobrov.

athom
Odpoveď bola odstránená
kiki68
11. dec 2022

Ako ktori, moj na tom trva. Cize musim byt uplne oholena, on takisto. Cize toto je naozaj individualne. Kazdy ako chce by som povedala

jozefmatej
12. dec 2022

Jasné

essenceee
20. dec 2022

každemu sa pači niečo ine. Mojmu sa pači čiarka, ex chcel chlpky a mne sa pači uplne oholena. Ale sex je skvely, takže to nejak neriešim