Riešia muži, či je žena oholená?
Riešia muži či je žena oholená alebo nie?
Určite áno, každý preferuje niečo iné, podľa mňa väčšina holenie
Môj napríklad nemusí bobra 😁😄
Ked si upravena, nemusis byt vyholena, tym nic nepokazis. Neupraveny bobor asi nebude prilis atraktivny.
Riesia to vacsinou 🙂..idealne je mat na zaciatok upraveny trojuholnik alebo pasik a urcite sa coskoro dozvies, ci radsej menej alebo viac (teda ja som vela partnerov nemala, ale este som sa nestretla s poziadavkou, ze viac je lepsie, ale urcite taki muzi su). Pre mna je napriklad uprava muza tam dole tiez dolezita..
Podľa mňa úplne vyholene
Áno určite riešia, niekto to má rád tak, niekto onak...
Mne je to jedno.
Riesime, len humusaci neriesia. Nepisem o pasiky, ale o bobroch, to je naozaj hnus. To iste plati o muzoch, len humusaci su zarasteni. Cudujem sa zenam, ktore takym robia oral.
Riešia to obe pohlabia. Kazdemu sa paci nieco ine, a su vynimky, ktorym je to jedno.
áno (môj povedal)
@foterlotor mne sa napr neoholeni pacia 😉 aj ked uplne najradsej mam pasik od pupku dole.
A aby som odpovedala autorke na otazku - z mojich skusenosti je to vacsine muzov jedno- staci aby bola zena upravena. Len raz som stretla takeho co mal vyslovene uchylku na bobrov.
Ako ktori, moj na tom trva. Cize musim byt uplne oholena, on takisto. Cize toto je naozaj individualne. Kazdy ako chce by som povedala
Jasné
každemu sa pači niečo ine. Mojmu sa pači čiarka, ex chcel chlpky a mne sa pači uplne oholena. Ale sex je skvely, takže to nejak neriešim