S kolegom mi to vyšlo
Ahojte dávnejšie som tu mala diskusiu, kde som pisala že sa mi páči 47 ročný kolega.( Ja mam 22) Tak nakoniec som mu prejavila prvá svoje sympatie a vyšlo to, mame spolu pomer 🥰tymto prispevkom sa chcem podakovat tym ženám,ktoré ma povzbudili že to mam skúsiť 😊 veľa lásky všetkým 😍
Teraz trochu nechápem. Máte spolu pomer, teda iba sex - alebo vzťah? Lebo ja osobne by som sa prišla pochváliť skôr tým druhým. Zbaliť ako 22 ročná starého capa na sex zas nie je žiadna veľká veda pre žiadnu.
Supeeeer, tešíme sa s tebou. Ja mám teraz 35 rokov a keď si predstavím, že by som mala mať 60 ročného partnera (vlastne skoro ako môj svokor 🤐) .... Ale tak ako sa to hovorí? Proti gustu žiaden dišputát, no 🙊
Ono, mohla si to hlavne viac premyslieť, teraz som prečítala celu diskusiu, keď je to tvoj kolega. Hlavne kvôli tomu, aby si ešte kvôli nemu a zbytočnej hanbe nemusela prácu meniť. Vieš, príležitostný sex nie je prejavom lásky, to by si už mohla vedieť v tvojom veku, chlapi si to vedia oddeliť, ženy nie. Ty si zaľubená a on ťa v podstate ani nepozval nikde do kina, na večeru, žeby ti dal nejakú vážnosť. Pozor, aby vaši kolegovia o tebe nevedeli ešte aj z akej strany si bola otočená, lebo chlapi sa veľmi radi pochvália. Nerozumné, nepremyslené a láska vyzerá inak a nie takto, zbytočne si sa pred ním degradovala hneď na začiatok a už nebude mať potrebu ta spoznávať a dobíjať, keď mu už dáš hneď to, čo chce. Starý harcovník si ťa už zaradil. Stačilo prejaviť náklonnosť a nie hneď mu nohy roztiahnuť.
Moja dcera má 22, jej otec- moj manžel 47'. Keby dcera doviedla partnera v takom veku, nadsení by sme neboli. Perspektiva minimalna, ale obcas vraj I motyka vystreli.
@abbey1 moja tiez. Keby doniesla mojho rovesnika hned by sme si ''pokecali''😆.
No neviem, mám 42 r že by som mala začať s kolegom ktorý má 22 r? 🤔 myslíš že by z toho niečo bolo?
@stellarstar vsetci jeho kamarati.by vedeli co a ako robite. Pobavil by sa a skoncilo by to.
@kvetinka75 dúfam že si mi toto teraz neuverila 😄🤣
@dskjhfdlkdjhl to prirovnanie 😂😂😂😂😂👌 najostrejšia ceruzka v peračníku odpadnem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@zoro9836 ako 37 ročný si nemáš čo povedať s 22 ročnou, ale máš 55 ročnú ženu s ktorou si 12 rokov čiže ty si mal 25 a ona 43, keď ste si spolu začali. Aký je teda rozdiel medzi tebou a autorkou? Okrem toho, že medzi nimi je ešte väčší vekový rozdiel. Veď tvoja žena by kľudne mohla byť tvojou matkou. S ňou si máš čo povedať či nie a preto si furt tu? Píšeš, že už by si do takého vzťahu nešiel. Čiže pociťuješ ten vekový rozdiel? Niečo sa za tie roky zmenilo? Nemyslím svoje otázky ako rýpanie. Len ma to zaujíma.
Mám kolegyňu má 47 a jej syn 22 rokov. Tak VY dvaja ako otec a dcéra. Je rozdiel mať plno hodnotný vzťah a mať sex lebo ON chce si užiť TY tiež takže o láske nemôže byť ani reči. Flirt a sex možno áno ale vzťah asi ťažko.
keby si sa aspon pochvalila, ze si s nim vo vztahu, tak ok beriem, ale inac ... Ked sa ta nabazi, tak ta necha a pojde dalej.
Nie som sexbomba, ale v 22ke dokážem zviesť každého na sex na ktorého sa zameriam, problém zohnať niekoho na "pomer" naozaj nie je, skoro pre žiadnu ženu v žiadnom veku a neviem či by mi napadlo sa chváliť tým, že som zbalila niekoho kto by mi mohol byť otcom.😀 Veď to je logické, si mladá, on starý, môže byť rád ak by o neho zavadila hocjaka žena, keďže v 47 bez záväzkov a bez všetkého by mi blikali všetky svetelné signály na červeno.😀
A nie, sexuálny pomer nie je zlý ak to vyhovuje obom stranám, zas nežijeme v časoch kde sa museli dvaja hneď brať a mat deti, ale takéto niečo je fajn ak obaja vedia do čoho idú, ale tu vyzerá, že si sľubuješ viacej než pomer a popravde, hádam sa nesklameš..
Gratulujem 😀 mna by skor zaujimalo ake to je s tak starsim partnerom, ja mam 25 a teda neviem ci by som sa v posteli vedela zladit s o 20 rokov starsim chlapom, ale tak vsetko je mozne 😀
ti povedal hej?
A prečo by len on ju mal kopnúť do zadku? skôr to býva naopak že mladá sa nabaži starého a pošle deda k vode.Práveže podla mňa je dedo rád že práši mladú ale ktovie
dokedy😀 prepáčte to sa nedalo inak napísať.Ja si myslím že ani tá mladá to s ním nemyslí celkom vážne a tu si robí na koňovi srandu
@stellarstar to som.v ramci srandy pisala😆. Ktlra normalna zena po 40ke si zacne s 20 rocnym. Kazda vie akoby to skoncilo😉
Som rada ze si šťastná, ale nečudujem sa ze to vyšlo. 47rocny chlap je rad keď ma 22 kočku 😉. Moja rada, ak chceš dlhodobý vzťah nájdi si mladšieho 😁😉.
Toto je tá diskusia, keby mal niekto záujem. Kolega vyzerá byť fakt terno: starý, slobodný, bezdetný, neschopný...
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/co-s-tym-ked-sa-mi-velmi-paci-kolega/
Dievčatko, zbaliť chlapa na sex v tvojom veku nie je žiadna veda. A ten pán z nejakého dôvodu nebol nikdy ženatý, nemá deti. Asi tam niečo nie je úplne ok.
@lady_hurts a zbaliť chlapa vo veku jej otca je neuveriteľné terno 🙉
Autorka co ti vyslo? Pises po 10 rocnom vztahu alebo po tyzdni? Plus tvoje reakcie su na urovni 16 rocneho decka a skryvas sa za nejaku toxicku pozitivitu 🙂
@elizabet173 to už aká by som musela byť zúfalá, aby som sa chválila chlapom, ktorého "jediná prednosť" je, že je starší 🤭
@lady_hurts tiež to považujem za zúfalstvo, môže byť pre ňu príťažlivý, možno príťažlivejší ako jej vrstovníci, ktorí ešte nevedia, čí sú. Ale zbaliť starého capa, ktorý bol doteraz sám? Že sa o neho iné nepobili. A chváliť sa tým, že s ním spí? Že sa mu ponúkla ako ľahká korisť? A ešte môže byť v práci zaujímavou témou na rozhovory. Podľa toho, čo píše, bude na to ešte pyšná 🙉

Vytešovať sa a ukazovať že ti to vyšlo.... Čo vám vyšlo? Sex? Tam to naozaj nieje žiadny zázrak a je to veľmi ľahké. Kebyže chcem, tak ešte dnes večer sexujem a ešte si vyberiem s ktorým chcem.. A myslím že to tak má väčšina žien 🤦♀️tak naozaj nerozumiem čo je natom, aby sa poukazovalo že to vyšlo?
A ak by ste mali vzťah, tak je asi dosť skoro "ukazovať" že vám to vyšlo.. To by si mohla skonštatovať tak o pár rokov 🙂