S koľkými mužmi ste mali pohlavný styk?
hádaj 🙂 😂
anketa k vyskumu k diplomovke?
Robím z domu, takže jediný chlap ktorého som dnes stretla je môj muž, ale ráno bolo naponahlo (konečne obe deti do školy škôlky). Takže 0. Skúsim ešte osloviť kolegov online, ale neviem ci sa to počíta?? A muž príde večer zrobený, to asi zasa nič 😇
@lenkafirka1 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👏👏👏
Doteraz... ale odkedy? Od tohto týždňa? S jedným. Stretla som dnes aj pár iných chlapov, ale keď ich porovnám, tak asi celý týždeň ostanem len pri tom jednom. 😂😂
Myslis dnes??😅😅😅
nula :D
Akože dnes? Ešte so žiadnym 😂
@viestta zaujíma ma to lebo som mala pohlavný styk s 2 mužmi za celý svoj život a mam z toho výčitky
To je posledná vec, ktorú by som niekomu, hocikomu povedala. a ešte sa to pýtaš anonymne.. a my Ti akože máme odpovedať pod nickmi. nonsens.
Prosim ta vyvestli mi tie vycitky. Vycitky ze vela alebo vycitky ze malo? Moc nerozumiem. A tiez to zalezi na tom kolko mas rokov. Ak mas 2 muzom za sebou a mas 16 je to dost.
A 2 je malo alebo moc podla teba?
Pokiaľ sexuálne nežiješ prvý deň, tak je to asi okej 😅
podľa toho, koľko máš rokov... to aj 2 stačia😅. Bože tá nuda je sviňa.
Za ake obdobie?
Výčitky ?
Autorka...tak pokial neboli dvaja naraz je to celkom v pohode😃.....a ak aj boli, tak proti gustu ziadny disputat🤪🤪🤪

Za to sa nemusis hanbit. Si normalna slusna baba.
@ruzasipova veľa
@tatiana1329 mam 26
25*
A mas vycitky ze by si chcela aby bol len jeden na cely zivot, alebo mas vycitky ze mas vazny vztah nancely zivot a uz nestihnes zvysit toto cislo, ak nebudes neverna?
A preco mas vycitky? V predstavach si si planovala, ze budes mat jedneho partnera na cely zivot?
Pozri, ak to myslíš vážne, tak každý má nastavené hranice morálky niekde inde, niekomu výjde prvá láska a má za celý život iba jedného partnera, ďalší má viacero vzťahov, iní zase nepotrebujú vzťah na sex a užívajú si ho aj nezáväzne ...nikto z tých ľudí nie je na základe tohto lepší alebo horší...sex je prirodzenou súčasťou života, ale ak máš ty mať z toho výčitky, tak ak momentálne nemáš vzťah, tak si to pred ďalším poriadne rozmysli a hľadaj partnera, ktorý bude tolerovať zdržanlivosť ... za mňa to nie je vôbec veľa...
Úplne najlepšie mať jedného, bohužiaľ v dnešnej dobe asi veľmi málo pravdepodobné 🤷
A ak ta to utesi, oproti mne si anjel a nemas sa za co hambit. Ja ked som mala 25, tak som uz mala cosi vyssie cislo. Ale teda ja som mala a aj mam iny postoj k sexu.

😂😂😂👍👍👍