icon

S koľkými mužmi ste mali pohlavný styk?

13. apr 2021
tatiana1329
13. apr 2021

Stale ale nechapem tie vycitky, ved v 25 mat 2 chlapov to nie je vela. To uplne normalne cislo. Su baby co mali aj viac v tvojom veku.

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
kikus7
13. apr 2021

Čakám na toho pravého, s ktorým to bude z obojstrannej lásky. Takže zatiaľ so žiadnym, i keď príležitostí na sex bolo dosť. Nejde mi však o sex, ale o milovanie z lásky. Mám svoje zásady a chcem jedného na celý život. Mám po tridsiatke a veriaca nie som. A špata tiež nie.

katkamatka7
13. apr 2021

Žena je ako známka a muž je ako kľúč. Keď jeden kľúč odomkne viaceré zámky, je to macher kľúč ( v očiach mužov). Keď jednu zámku odomkne viac ako jeden kľúč, je to mrcha známka ( aj v očiach mužov aj v očiach žien).
Výčitky nie sú na mieste, ani pre kvantitu ani pre kvalitu vzťahu.

charaka
Autor odpoveď zmazal
elementissa
13. apr 2021

No tak si nemoderna, no :D nie vsetky mlade zeny spavaju s kazdym na koho narazia. Ja som mala tiez len 2 sexualnych partnerov za zivot, ten druhy je moj manzel, s ktorym mam dieta a s tym predchadzajucim som mala takmer 3roky vztah. Mne to pride celkom normalne, ze s clovekom, s ktorym mam vazny vztah mam aj sex :D :D ale ja son bola vzdy nemoderna :D viem, ze vela mojich spoluziacok na SS nahanalo buchacov, kazdy vikend ineho a stihli aj 2-3 za vikend, ked sa zadarilo, to skor tie, co spavali len s jednym a uz x rokov boli za trapne :D :D
Neviem, kolko mas rokov a z coho mas vycitky- ak z toho, ze dvaja su malo, tak nezufaj, urcite este nejakeho buchaca najdes. Ak mas vycitky, ze dvaja su vela (a napriklad ten druhy je aktualny partner), tak neviem co riesis. Prva laska je unikatna v tom, ze malokedy vydrzi cely zivot. Poznam ludi, ktorych rodicia sa spoznali v 16, hrozne zalaskovani sa zobrali v 18/19, sup sup si spravili dieta, dve a v 25 uz boli rozvedeni :D a potom si nasiel kazdy ineho partnera a s tym zije odvtedy. Mam 4 spoluziacky zo SS, co sa vydali za svojho prveho frajera a vsetky 4 su uz rozvedene, no len jedna bezdetna. Jedna spoluziacka na VS sa rozvadzala v druhom rocniku :D a naozaj nepoznam jedineho cloveka, ktory by cely zivot prezil s prvou laskou, s ktorou sa spoznal v 13/14/15 rokoch. Netvrim, ze neexistuju, ale ja nepoznam. 100% ludi, ktori ziju v harmonickych vztahoch a manzelstvach z mojho sirsieho a uzsieho okolia sa nachadzaju v ich minimalne druhom vaznom vztahu (netvrdim, ze v druhom manzelstve, since mnohi uz aj v druhom manzelstve)-pointa je, ze toho praveho malokto najde na prvu ranu. Je kopa ludi, ktori si zoberu svojho 5,6,10 partnera, lebo s tymi predchadzajucimi to nebolo ono. Potom su aj taki, co skusia jeden, dva vztahy a do tretice im vyjde stastne manzelstvo. A potom su taki, co si zoberu kazdeho. Ano, aj spoluziaka zo strednej v 17 a v 20 su uz rozvedeni. A takto si niekoho zoberu a rozvedu sa za zivot este 3/4/5x :D osobne poznam zenu, ktora je uz 5x vydata, lebo ona miluje svadobne saty a svadby celkovo.:D

janinka007
13. apr 2021

Draha, s kolkymi chlapcami si spala predo mnou? So žiadnym, len s tebou.🙈

number19
13. apr 2021

Sa netrap. Niekedy sa musime cez kvantitu dopracovat ku kvalite.
Ale zase zarukou kvality nikdy nie je kvantita.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janina1127
13. apr 2021

Toto si úplne vystihla @katkamatka7 🙂

katkamatka7
13. apr 2021

@janina1127 😀 známka má byť zámka 😀

katkati
13. apr 2021

Dvaja je veľa? Nemaj výčitky, aspoň vieš porovnať, hoci minimálne 😊

h2
13. apr 2021

Výčitky? No, pokiaľ si nemala toho druhého popri tom prvom, tak nemáš mať prečo výčitky.

bobo2433
13. apr 2021

No neviem čo ti to pomôže ale ja 4roch 😁 tento rok mám 30r , myslím ,že je to aj málo len 4ja 😁ale tak mala som vzťah ,kt.trval 6r a teraz terajší 7r . A máme dieťa ,žijeme spolu tak pri čísle 4 sex.parneri som už skončila 😁😁😁😁😁😁😁

janulka1802
13. apr 2021

Ja som mala dvoch sexuálnych partnerov. Jeden ex a druhý terajší manžel. Nikdy som netúžila po množstve milencov.

iwesska
13. apr 2021

73...neviem,vela,ci malo? 😂 Ci ake cislo si chcela pocut? 😁

hefo
13. apr 2021

Iba platobný styk.

ofzuza
13. apr 2021

@iwesska, 😂😂 to este zvladas ratat?

iwesska
13. apr 2021

@ofzuza Nie,to sa mi prisnilo🤣

ofzuza
13. apr 2021

@iwesska aj mne sa dnes prisnilo. A s dakym autobusarom, co ma viezol do lyziarskeho strediska a zlomil mi lyze, sviniar 😁

simca06022011
13. apr 2021

ved este mas malo rokov.. ak mas vycitky, tak to mozes dobehnut :D len potom zase mozes mat vycitky.. no...

jablkovastrudla
13. apr 2021

S muzmi 3, ked mam pocitat aj ine pohlavie tak viac 😀

terina25
13. apr 2021

Neviem, nepamatam si to😂😂🤦

greywolf
13. apr 2021

Zatial so ziadnym muzom som nemal pohlavny styk.

number19
13. apr 2021

@greywolf Ty si asi na spravnom fore ze?

autor
13. apr 2021

@simca06022011 mam výčitky že ich bolo veľa... Nie malo...

tatiana1329
14. apr 2021

Prosim ta. Tvoje vycitky su uplne neopodstatnene. Mas 25 a 2 muzom za sebou. To je praveze dost malo. Keby si ich mala za sebou viac ako 20 to by bol problem a mala by si mat vycitky, nie za 2 🤦‍♀️ ano nie kazdy ma to stastie ako napr ja, ze za svoj zivot mal len jedneho a aj to je jeho manzel, ale ty nemas mat kvoli comu vycitky. Taketo cislo je uplne v poriadku 😉 tak to neries

simca06022011
14. apr 2021

no vies co, to co si spravila uz "neodspravis"... tak prestan si vycitat taketo veci. Podla mna si ani nemas co. Podla m na je horsie si vycitat to co si neurobila, ako to co si urobila :D Ono to kolko si mala partnerov o tebe aj tak NIC nevypovie. Pretoze proste k vztahom dnes ten sex patri.. niekto ma 2 partnerov, iny ma 5-10-20.. niekto s niekym chodi pol roka, iny roky... A dalsia vec, ty to nikomu na nos vesat nemusis kolkych si mala, cize si to v klude mozes nechat pre seba :D

mrva
15. apr 2021

ja som mala len jedneho. Sme spolu 20 rokov a obaja spokojni. On mal tiez len mna. V mojom okoli je to dost caste mat len 1 partnera. A nie, nie sme nabozenski maniaci. Asi sme mali skratka stastie hned na prvy sup 🤷‍♀️

stanulienkat
16. apr 2021

@elementissa som rada, ze este existuju zeny s takymto nazorom. Lebo mam pocit, ze niektore si myslia, ze cim vacsia k...va, tym vacsia hviezda. A vobec to nesuvisi s atraktivitou. Len s moralkou a mentalnym nastavenim.