icon

S mužom nespím v jednej v posteli, lebo chrápe

31. jan 2023

Milé dámy, nájde sa aspoň jedna žena, ktorá nespí s manželom v manželskej posteli? Nechápem, čo je na tom také neuveriteľné, keďže manžel chrápe ako hroch. Predsa sa musím vyspať, ak ráno o piatej vstávam do práce, nie? Máme každý svoju izbu, s veľkou posteľou, ale náš intímny život to nijako neohrozuje, milujeme sa aj tri krát do týždňa (máme po päťdesiatke). Z každej strany počúvam, že som divná...

Strana
z2
divokykonik
31. jan 2023

My tak spíme odkedy sa narodil malý. V tehotenstve som mávala nočné nevoľnosti a do toho chrápajúci manžel, no letel preč. 😂 Svokrovci majú blbé reči, že sa nám pokazí vzťah a bla bla, ale mne by sa pokazil vzťah, keby spím s ním v jednej izbe 😂.

nikpa
31. jan 2023

Hlásim sa 😃 My to máme rovnako. V noci spíme oddelene a bohužiaľ niekedy aj do druhej izby počujem medveďa chrapat 🙈

dudos
31. jan 2023

Nie nie si divná a nie je to divné. My väčšinou tiež správame oddelene pre manželovo chrápanie. Zatiaľ však nemáme dve spálne. Ale časom budú a budú predelené prechodným šatníkom alebo manželskou kúpelňou. A máme normálny intímny život.

elizabethsarah
31. jan 2023

Je to úplne v poriadku. My s manželom tiež spíme oddelene on chrápe lebo je unavený z práce a ja lebo som tehotná teraz sa akurát nevieme zhodnúť či som horšia ja alebo on.🤣🤣🤣Sem tam sa stane že spíme spolu ,nespravilo by mi väčšiu radosť keby to bolo inak,ale dohodli sme sa,že on keď schudne 5kg kým sa malá narodí aby sme mohli spinkať spolu,chýba mi to. Pribral pri mne 10kg odkedy sme spolu tak sme sa zhodli že sa musíme dať dokopy obaja ❤️

janetinka27
31. jan 2023

@jankalukasova ale ja nehovorim, ze nie su pary, co spia oddelene - samozrejme ze su. ale tento prispevok je vymysleny, su tu na koniku spisovatelia, ktori maju svoj styl a svoje vyjadrovanie, takze ano, je to vymyslene

teleskop
31. jan 2023

to ta netrapi ze jedno rano sa uz nemusi zobudid? Ach slovac aki ste jednoduchi, chrapanie je nebezpecne rovnako ako alkoholizmus...studujte trochu, guglite!!!!

euka210
31. jan 2023

Mam kamosku, ked sme k nej prisli na vikend, tak on chudak spal v kuchyni, lebo my sme boli v obyvacke. Ze strasne chrape tak spali takto. Maju uz 2 deti a ako je to teraz neviem.
Neries druhych, ked fungujete v pohode a vam to takto vyhovuje.

santiago_segura
31. jan 2023

@teleskop spánkove apnoe

tenerifka
31. jan 2023

my mame s muzom kazdy svoju spalñu uz mozno 15 rokov, poznam niekolko parov, ktore funguju rovnako. Je to asi to najlepsie, co sa moze priemernej zene (ktora nechrape a ma lahky spanok) stat.Nepotrebujem, aby ma chlap budil, ked chrape, ked sa prevaluje, ked ide na wc..... Ja okrem toho spim este aj so stuplami, lebo pocujem aj z chodby kazdy suchot. Takto sa mi dari nerusene bez prebudenia spat 7,5 hodin. Dokazem vydrzat dlho bez jedla, ale jedna zle prespana noc ma dokaze uplne odpalit

santiago_segura
31. jan 2023

Vraj že treba chytiť nos. Skúšali ste to niekto?

annm81
31. jan 2023

V USA viacero prieskumov nezávisle na sebe došlo k záveru, že oddelene spáva každý štvrtý pár. Na Slovensku to bude menej len a len z priestorových dôvodov - nie každý má ďalšiu spálňu/hosťovskú izbu alebo aspoň pohodlný gauč. Zmenil sa životný štýl aj sociálne normy - nie, nie si divná.

aniele
31. jan 2023

@jaond19 Môj ho má tiež. Našťastie, ten mi nevadí. Ale keď sme mimo a nemá ho so sebou, je to hrôza. Tu doma ho bráva, keď niekde nocujeme, ale naposledy sme šli letecky a nevedeli sme zistiť, či a ako to prepraviť. Nemáš s tým skúsenosti, prosím?

filipka250
31. jan 2023

Mne sa velmi divne zda, ze sa vobec s niekym rozpravas o tom, kde a s kym spis. Nie este, ze o tom zakladas diskusiu. 🤷

maruski99
31. jan 2023

tak vies, co koho do toho, ak vam to takto vyhovuje a normalne funguje aj po intimnej stranke, tak je predsa len vsetko v poriadku a cudzie reci si teda vobec nemusis nejak pripustat

mirco50
Odpoveď bola odstránená
guliver19
31. jan 2023

@moon321 tak ale to moc smiesne nie je ze zena v produktivnom veku chrape jak hroch. Bleee. Ani po zdravotnej stranke to nie je moc na smiech,ale ako myslite..

sojorez
31. jan 2023

Keby len chrapal... Ale aj rozhadzuje rukami, nohami, rozprava zo sna, prevaluje sa, kradne perinu. Oddelene spanie mame roky, inak by som uz sedela za vrazdu 🙈

moon321
31. jan 2023

@guliver19 vidis to,aspon ze nechrapu iba muzi.

liusa82
31. jan 2023

Ja😀 a ani nikdy nemienim.Potrebujem mať svoju postel celú len pre seba najlepšie manželskú pretože sa riadne rozťahujem 😀 Mne vadí nie len chrápanie ale aj ked len niekto vedla mňa funí alebo dýcha navyše často otváram aj na jeseň zimu okná na vetračku čo nie každý znesie..A žeby to bola záruka že na tom stroskotá vzťah? no ako komu.Toto si treba povedať už na začiatku.A niet na to sa dobre vyspať🙂

kacusik69
31. jan 2023

@moon321 tiez chrapem 🤷🏻‍♀️ alergia, vybocena prepazka… a hoci je mi to obcas hlupe/trapne, nepomozem si (prepazku uz som mala raz sekanu/operovanu) … ked sa da spim “vedla”, ked nie tak mame stuple… priatel sice chrape tiez ale vacsinou len ked je extremne unaveny alebo raz za svetelny rok popusti uzdu… ale ja nie som az taka hakliva na tento typ zvuku, resp. mi to neprekaza beriem to normalne… naopak mi vadia zvuky ako srkanie, chlipanie, mlaskanie, “pohmmmkavanie” a ine…

angi07
31. jan 2023

Nie si, poznam viac zien ktore nespia prace pre chrapanie s muzom a maju okolo 30 r 😀moj muz tiez chrape ale ja pouzivam zatky do usi😅mimochodom ked tak neskutocne chrape mal by navstivit lekara😀

breznica
31. jan 2023

@teleskop to ale každý z nás 😄

autor
31. jan 2023

@janetinka27 Dopriala by som ti jednu noc, ináč by si vravela.

janetinka27
31. jan 2023

zaujimave, ze si reagovala prave na mna. a ini pisali zbytocne?

veronika66
31. jan 2023

Nie nieje to divné my máme po 30tke a spíme každý zvlášť, máme svoju izbu a sexuálny život to nijako nemení, pozeráme aj tv spolu a potom hajde spat. Nespime vedľa seba, lebo manžel sa otáča a vždy som dostala po tvári rukov a ja chrápem a rozprávam. A keby sme aj dali do uší tie štuple tak máme deti a nepočuli by sme ich keby čosi. Nám to obom vyhovuje a druhý čo si myslia mi je jedno

21mirka21
31. jan 2023

Jedina vec co ma v tomto príspevku uplne ze zarazilo... milujeme sa 3 krat do tyzdna po 50 siatke ... Toto nieje realny prispevok, niekto sa velmi nudi ... 😄😄

elizabethsarah
2. feb 2023

@rusalinka nepomáha skúšala som 🤣

autor
9. feb 2023

@21mirka21 Je to smutné, že starí ľudia viac sexujú, ako mladí. Minule tu bola diskusia, keď si mladá žena nevedela dať rady s manželom, lebo vraj sexujú raz za dva mesiace a jej taká frekvencia nevyhovuje.

Strana
z2