Samota

peter162
20. júl 2022

Tak milé dámy a slečny.
Pred časom som sa vám zdôveril ,že mám problém si nájsť priateľku.
Po rôznych radách a úvahách som vám dal za pravdu a tak som sa dal na zoznamku, teraz by som sa chcel s vami podeliť o to.
Z úsmevom konštatujem že 0bodov a že muži po 45 teda ako teplé rožky až tak nejdú 🤣 ako mi bolo naznačené.
Ďakujem však, že som si mohol s niektorými z vás aj trochu písať a spoznať vás.

tomas115
20. júl 2022

Partnerku nenajdes za 2 tyzdne.. V nasom veku so zavazkami niekedy ani za rok. Ale pokial nie si ziadny "hoptrtko" tak to raz pride 🙂 Klidecek.

ildiko36
20. júl 2022

@peter162 ta brada ti nesluši, vyzeral by si mladšie keby si to nemal, mozno skor najdes aj parterku

diamond007
20. júl 2022

@ildiko36 ja som iného názoru 😀 brada vo všeobecnosti je mužskou črtou a aak sa muž o ňu stará, nepoznám žiadneho ktorému sa brada nehodí😅

thoughtfulweirdo
20. júl 2022

Mne si sympatický aj s bradou, ale neviem, či máš aj na zoznamke túto foto, vyzeráš na nej veľmi smutne a za seba hovorím, že mňa by to odradilo- dúfam, že ťa môj drobný postreh neurazil 🙂 nie som tvoja veková kategória, ale myslím, že ženy 30-35+ už vyberajú veľmi uvážlivo a opatrne, neberú všetko, najmä ak majú deti. To neznamená, že by si bol chybný kus alebo tak, len treba trpezlivo počkať, kým na teba natrafí taká, s ktorou si budete ideálne sedieť. Držím palce!

elizabet173
20. júl 2022

@diamond007 len existujú ženy (ja), ktorým sa brada nepáči na žiadnom mužovi
@peter162 tiež by som navrhovala oholiť bradu a netlačiť na pílu, stačí pravidelný výskyt na športových, hudobných podujatiach a pod.

dievcacitajucelist
20. júl 2022

@peter162 Mne sa brada tiež nepáči..a k tvojmu "problému" možno v krátkom čase čakáš, že sa stane zázrak, osudu treba dopomôcť, ale iba trochu zvyšok príde sám...

stanulienkat
20. júl 2022

Bez brady by si vyzeral mladsie. A na foto sa netvar morozne, ale trochu sebavedomo.

luccija
20. júl 2022

@peter162 nemozes cakat, ze za par dni budes mat rande.Som tvoj rocnik a je to tazie verim...pises, ze mas rad turistiku najdi si na FB partak na turistiku je tam vela ludi, mladi, starsi a hladaju spolocnost na turistiku.Robia aj stretnutia a pod...vela ludi po case prida fotku zo svadby, ze ich priroda a stranka spojila

laila22
20. júl 2022

@elizabet173 ja brady a fúziky tiež nemusím...

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
20. júl 2022

@neanonymna tak za mňa to nie je hlúposť, či muž má alebo nemá bradu. s bradou by som nechcela, ani keby jediný bol. zakaždým mať pocit, že sa obtieram o nejaký ihličnan, to nieeee 😀

elizabet173
20. júl 2022

@neanonymna no muž mi musí byť minimálne sympatický a priťahovať ma, to je hádam pre vzťah dôležité. Ak to tak nie je, ťažko budem mať záujem ho spoznávať viac, nemyslíš?

marcellka32
20. júl 2022

Skús zmenu, ohol sa, nahod úsmev na foto, skús gettpal skupiny (ponúkajú rôzne výlety, stretnutia podľa toho koho čo baví)

vifoncitta
20. júl 2022

Brada je OK len na foto vyzeráš smutne

laila22
20. júl 2022

@panelacikova presne, keď si predstavím čo všetko jedol... (Všeobecné, nie autor) A chlpy všeobecné nemusím, takže ani na brade... 😂

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranta_leuconeura
20. júl 2022

Tie co ru radite ostrihat bradu, vy by ste si ostrihali vlasy kvoli muzovi? 🤔 Ja teda nie.
Radsej si najst respektujucu partnerku, co nechce chlapa prerobit na svoj obraz 😉

dadis
20. júl 2022

@peter162 Na zoznamke nehladaj. Zeny v tvojej vekovej maju radsej zoznamenie v realnom zivote a najma dnesne styridsiatnicky su aktivne zeny, sportuju, chodia na koncerty, festivaly, do divadla, turistiku. Nesedia na zahrade a nerozmyslaju, co so zvyskom zivota. My muza bytostne nepotrebujeme, ale tiez sa nam vedia este rozklepat kolena a zalubit sa 🙈. Uz nie bezhlavo a velmi si rozmyslime, ci sa budeme na niekoho viazat, ale teda este stale dost zivelne 😀. Podla fotky vyzeras uplne standardne, ak nie su uplny mrzut, tak urcite neostanes sam. Staci vyjst medzi ludi.

panelacikova
20. júl 2022

@marcellka32 a potom nech nám tu hodí foto 😀

elizabet173
20. júl 2022

@neanonymna samozrejme, že vzhľad je časťou celku, toho, čo ponúka. No ak ma nepriťahujú muži s bradou, tak by som ho hneď na tej zoznamke prehliadla. Naopak, zaujme ženy, ktorým sa brada páči, len ja si myslím, že by bol príťažlivejší, keby bol bez nej. Je to môj názor, nemusíš a ním súhlasiť .

panelacikova
20. júl 2022

@neanonymna ja si dovolím zareagovať na tvoj príspevok o 20:47, hoci nebol adresovaný mne.... mne by musel byť chlap na fotke doslova sympatický. áno, to ešte nič nehovorí o jeho povahe, viem, nebudeme sa chytať za slovíčka. ale ak mi je už na fotke nesympatický (z akéhokoľvek dôvodu, vezmime dajme tomu jeho fotky - za mňa brada nie, ten pohľad nie...) tak by som nemala ani záujem o stretnutie, lebo sa mi nepáči už na prvý pohľad. jednoducho stretnutie by som odsúhlasila pri človeku, ktorý mi je sympatický na prvý pohľad.

elizabet173
20. júl 2022

@maranta_leuconeura nemusí si tú bradu holiť nikdy, ak sa tak páči sám sebe, ak má pocit, že je jeho súčasťou. Toto predsa nie je rada, aby si oholil bradu kvôli nejakej žene, ale rada, že by pôsobil lepšie bez nej. Veď si ho tu žiadna nenahovára, iba sa mu snažíme pomôcť

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
20. júl 2022

@neanonymna ale byť nefotogenický (to je aj môj prípad) a mať bradu, ktorú ja neznášam, to sú dve poriadne rozdielne veci. ešte ten pohľad, OK, človek sa nejak zatvári na fotke, ja sama mám dosť veľa fotiek príšerných.
to máš tak. máš mužov, ktorým sa páčia ženy s krátkymi vlasmi. pozerajú fotky na zoznamke, automaticky prehliadajú ženy s dlhými vlasmi (ak sú normálmi). ak nie sú, tak sa jej prihovoria a žiadajú, aby sa ostrihala. a toto je presne to, prečo by som na stretnutie s bradáčom nešla. nebudem ho ja predsa nahovárať, aby sa oholil, keď sa to jemu páči a vyhovuje mu to. to by už nebol on, urobil by to pod nejakým nátlakom (nátlak=túžba stretnúť sa, prípadne začať vzťah). takže nie, nešla by som konkrétne s človekom na tejto fotke na stretnutie.

panelacikova
20. júl 2022

@neanonymna čím som chcela vlastne napísať, už to tu padlo dnes, že určite natrafí na ženu, ktorá je z brady paf a bude mať o stretnutie záujem 🙂 ale hodnotiť behom 3-4 týždňov situáciu ako neúspech.... tak neviem, asi je autor celkovo nejako negatívne naladený. spriaznené duše nepadajú z neba (ani zo zoznamky) denne, niekedy prejde aj pár mesiacov a natrafíš. niekedy aj pár rokov a nie... ale vzdať to za mesiac?

ildiko36
20. júl 2022

@diamond007 mne osobne sa to nepaci,🙄hodci ak sa o to chlap stara zbieraju sa na tom bakterie a neviem si predstaviť sa niekým s takou bradou sa bozkávať..
Keby nemal bradu by bol z neho celkom slušny chlap

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peter162
autor
20. júl 2022

@tomas115 som rok rozvedený a nemal som žiadne nádeje,len som to skúsil. Zistil som akurát to, že dnes vyznávajú ľudia iné hodnoty ako ja, je to celé čisto len o peniazoch.

luccija
20. júl 2022

@neanonymna mna detto🙂ked vidim kolko mladych chlapov ma plesinu, kuty je to smutne.Nesudim ludi podla vyzoru, ale toto je jedina z veci, ktora je pre mna uplne antisexy.

@peter162 sprav si lepsiu fotku nie poleziacky