icon

Ako zvládnuť partnerovu pozornosť v saune?

27. nov 2023

Ahojte ako by ste vnímali situáciu v saune, kde idete nahí so svojím partnerom/manželom, sedíte vedľa neho a on doslova očumuje inú nahú ženu? Brali by ste to v pohode? Alebo to vôbec neriešite? Zaujíma ma váš názor..

Strana
z2
ibrunova
27. nov 2023

@elmivelmi nikto si tam na holo nesadá, okrem toho v parných sú také hadice, každý si môže miesto pred tým aj potom umyť. A 99% ľudí tam sedí v tých plachtách.

zuzubb007
27. nov 2023

Do takej by som nesla kde su nahy za mna je to nechutne, no ale uz ked tam je jasne, ze sa pozrie to asi kazdy je chlap aj zena sa pozrie

ivangeline
27. nov 2023

Nebola by som v saune. ;) A ani partner nechodi. ;D

karolinakr
27. nov 2023
mane01
27. nov 2023

Hocikto, ci uz muz alebo zena, kto si v saune nehladi ‘sveho’ ale cumi po ludoch je kreten, ktory nema co v saune hladat! A pre tie, ktore nemate ponatia, ako to v saune chodi: plachta sluzi na vypodlozenie sa, aby sa nikto nedotykal nahym telom dreva… v saune je vzdy pritma a naozaj to nie je miesto na ocumovanie. Osobne som take nieco ani nikdy nezazila.

ibrunova
27. nov 2023

@mane01 presne som chcela napísať, že najviac tu píšu tie, ktoré v saune nikdy neboli 😂

barborachors
27. nov 2023

V minulosti som mala aj ja takýchto “partnerov”. Myslela som si ze je to normalne a chlapské a potom som stretla manžela a rychlo som pochopila, ze chlapa chlapom nerobia len semenníky ale aj daco ine. Napriklad úcta a rešpekt voči zene. To znamena, ze keby je tam sam (co je v jeho pripade sci-fi) tak sa asi pozrie, a co. Ale nikdy by si to nedovolil v mojej prítomnosti. Proste jemu samému by to nebolo príjemne kvoli mne.
Toto co píšeš autorka sa mi stavalo skor s milencami ako s partnermi to jest s mužmi s ktorými sa do buducna moc nepočítalo…

mk1111111111
28. nov 2023

@elmivelmi na to je ta plachta, das pozadok a si na cistom

elmivelmi
28. nov 2023

@mk1111111111 aj tak je to neprijemne,plachta sa prepoti a ten pot mas pod zadkom a kolko ludi tam beha holych ,v skratke pre mna skor odpodzujuce

simca06022011
28. nov 2023

nik by ma nedostal nahu medzi cudzich ludi, ak by som bola na tvojom mieste tak mu v klude potom poviem, ze som sa za neho hanbila, ci si uvedomil, ze ocumoval v saune nahu zenu, ze sa to totalne nepatri... ak na nu teda civel, to ze sa niekto na niekoho pozrie je tam normalne.. inak by nam oci zavazovali :D
Ale tada ja by som tam nesla, cize by sa nestalo :DDD
A ani tej zene to nemoze byt prijemne ked na nu niekto cumi...

mk1111111111
28. nov 2023

@elmivelmi no, ved preto tam nechod

1ryba
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
28. nov 2023

Tiez je mi zvlastne, kolko dospelych ludi povazuje nahotu za nechutnu. Ved je to najprirodzenejsia vec na svete, na tom nie je nic nechutne.
A v saune sa sada na plachtu.

ibrunova
28. nov 2023

@1ryba kto píše, že si sadá na holo?

A v parných si každý miesto môže vysprchovať pred tým, než si sadne.

lenka567899
28. nov 2023

@majlo1234 ak je to take prirodzene tak chodme v lete do školy do roboty nahý, veď je to prirodzene nie? Aj sex aj kakanie a cikanie sú prirodzene tak prečo to nerobime pred všetkými?

elmivelmi
28. nov 2023

@ibrunova no neviem ci ta sprcha staci,podla mna by to trebalo riadne vychlorovat😀

mk1111111111
28. nov 2023

@elmivelmi
@lenka567899 troska popremyslajte. Za to, ze vy mate problem s nahotou, tak to je vas problem. Saunovanie prinasa same zdravotne benefity a je tu odjakziva. Do sauny sa chodi nahy, inak to nema zmysel. Samozrejme sedi sa na plachte. Fujkat mozete nad inymi vecami.

silvuskaxy
28. nov 2023

Ked nie je gay je podla mna normalne ze si pozrie nahe zenske telo

elmivelmi
28. nov 2023

@mk1111111111 ved ja nevravim ze to nie je zdrave akurat nie skupinove a po x ludoch.Domaca sauna je vyborna ale taku nemam tak radsej nebudem sediet po pote ineho cloveka a obzerat vajcia .
Ja som raz sedeka vo vlaku,zena co sedela oproti mne odisla,vstala a po nej ostak nirmalne apoteny flak.Bola samozrejme oblecena a bilo teplo.V tej saune to musi byt este lepsie.

majlo1234
28. nov 2023

@lenka567899 to nic nemeni na tom, ze to vobec nie je nechutne, nic z toho. To, ze je to spolocensky neprijatelne, je vec druha

1ryba
Odpoveď bola odstránená
milanemila
28. nov 2023

Kazdemu padne zrak niekam naokolo, cize ak by sa pozrel je to za mna ok, ak by ju evidentne ocumoval, bolo by mi to velmi neprijemne. Dalsia vec je, ze ked takto ocumuje zeny v tvojej pritomnosti, tak co robi ked nie si s nim 🤷🏼‍♀️

rebrambora
28. nov 2023

Ze je to primitiv. Samozrejme, snad kazdy normalny a normalna sa pozrie na nahe telo, ale v saune, kde su nahi vsetci ocumovanie nepatri. A to som v tomto extrovert.

betulinka1
28. nov 2023

Este ze do sauny nechodime 🙈🙈🙈. Ale minimalne by som ho drgla alebo sa ho spytala, ci si nechce vypytat rovno cislo.

misters
Odpoveď bola odstránená
ankare
30. nov 2023

Je to somar, ktorý si Ťa neváži. Ty máš byť stredobod jeho pozornosti. Ani mne by sa to veru nepáčilo.

sailo
19. apr 2025

Dnes sme zrovna boli v saune a je to úplne normálne byť v saune nahý a mať pod sebou plachtu tak ako sa patrí. A verte, neverte ženy sa tak isto pozrú ako aj chlapi. Skôr ma trápia ľudia ktorí tam lezú v plavkách a do ľadového bazéna lezú bez sprchy a tiež v plavkách.

Strana
z2