Schovávanie sa pred deťmi na rýchloradovánky
Ahojte. Obe deti dnes ostali nakoniec doma a kedze mame maly byt tak sme riesili zapeklitu situlaciu.. Nase rychloradovanky bolo nutne vyriesit v spajzke. 🙂 ja viem, nic romanticke, ale inde sa proste nedalo. A ma tak napadlo, ze kam vsade ste sa musel vy takto schovat pred ratolestami, Ked prisla na vas chut a v spalni ci v kuchynke sa nedalo? 🙂
Naposledy to bolo v kupelni na pracke 😂 Kazdopadne v akejkolvek miestnosti kde sa nenachadzaju deti 🙂
@anonym_cb8919 výťah? to ako ste stihli? 😂😂😂 mňa výťah odvezie na 8 poschodie za niekoľko sekúnd, veď to by ho ani vytiahnúť nestihol 😂😂😂
@earlgrey To som si robila srandu. 😀
Na blbu otázku-autorkinu- len blba odpoveď. To by som nemohla byť ani trošku normálna, keby som toto vyvadzala.😅
@petamich ja som to o rajcovaní z prichytenia deťmi nejako nezachytil... a ak hej, verím, že to bolo myslené tak, že to je ten adrenalín z toho, že deti môžu začať kedykoľvek búchať na dvere a celé to prerušiť... každopádne, mne je úplne fuk, že ty to preferuješ v spálni o desiatej. Ale robiť úchylákov z tých, čo nechcú čakať x hodín a proste si rýchlo vrznúť, absolútne nie je ok.
@petamich ja som to o rajcovaní z prichytenia deťmi nejako nezachytil... a ak hej, verím, že to bolo myslené tak, že to je ten adrenalín z toho, že deti môžu začať kedykoľvek búchať na dvere a celé to prerušiť... každopádne, mne je úplne fuk, že ty to preferuješ v spálni o desiatej. Ale robiť úchylákov z tých, čo nechcú čakať x hodín a proste si rýchlo vrznúť, absolútne nie je ok.
@morpheuss rovnako ako nie je absolútne ok robiť z tých, čo nemajú problém počkať do 22:00 frigidné puritánky, čo súložia na misionára po tme, a takto nejako by som mohla prekrútiť ja tvoje slová a zrejme si to tiež tak úplne nemyslel. Ja z nikoho nerobím úchyláka, ak mi nepríde nič príťažlivé na tom, že by ma malo pristihnúť dieťa opretú o kuchynskú linku (a nie naozaj si nemyslím, že tí čo nepočkajú a zavrú sa v spálni a špajzi a pivnici a dajú si rýchlovku sú úchyláci).
@morpheuss citujem: “ Nejde o to, ci sa da alebo neda vydrzat. Jasne ze sa da, ale obcas prave ten pocit prichytenia dava tomu svoje caro.”… “ Trochu korenia este nikomu nezaskodilo.”… koniec citátu…
takže ak absolútne nerozumieš, prečo z rýchlovky mimo spálne robíme automaticky úchylku a túžbu byť pristihnutý - tak nečítaš pozorne na čo reagujeme…

vytah, schodisko, spolocne priestory v bytovke, balkon, za potravinami, v podchode...uz mi viac nenapada.🙄😅
@anonym_cb8919 výťah? to ako ste stihli? 😂😂😂 mňa výťah odvezie na 8 poschodie za niekoľko sekúnd, veď to by ho ani vytiahnúť nestihol 😂😂😂