icon

Schovávanie sa pred deťmi na rýchloradovánky

Včera o 07:32

Ahojte. Obe deti dnes ostali nakoniec doma a kedze mame maly byt tak sme riesili zapeklitu situlaciu.. Nase rychloradovanky bolo nutne vyriesit v spajzke. 🙂 ja viem, nic romanticke, ale inde sa proste nedalo. A ma tak napadlo, ze kam vsade ste sa musel vy takto schovat pred ratolestami, Ked prisla na vas chut a v spalni ci v kuchynke sa nedalo? 🙂

Strana
z2
ivicatolic
Včera o 07:41

@anonym_autor vymyslené teraz na rýchlo....si dobre nadržaná .... rýchlo do kuchyne pre mrkvu 😭😭😭👁️👀👁️💋

sisska96
Včera o 07:41

Normálne keď spali vo svojej izbe a my v spálni? Či? Však nie sme zvieratá

galganka
Včera o 07:42

V špajzi sú sladkosti a slanosti. Tam by nás hneď našli... Nabudúce skúste záhradný domček... 😂😂😂

anonym_d6b46f
Včera o 07:44

My si ideme v sprche 😅 akože sa sprchujeme 😂

anonym_1e5f47
Včera o 07:47

@anonym_autor vymyslená téma z ktorej potom bude článok "Kde všade si rodičia detí užívajú". Decká doma, rodičia nepracujú a šlahli si tri viagry že to potrebujú hneď okamžite nutne dať von však?

anonym_0581f5
Včera o 07:49

V pivnici😒🙄

crazy_cat_lady
Včera o 07:54

🤦🤦 spalnj nemate?

anonym_ac1c72
Včera o 08:01

@anonym_autor a čo sme zvierata, že nevieme vydržať 🤣🤣🤣

anonym_2ca85b
Včera o 08:11

Dalo sa napr. vydrzat do vecera? Ved nie sme zvieratka, aby sme na seba skakali, ked to na nas pride. Ked sa neda, tak sa neda, pockame do vecera.

proste_zuza
Včera o 08:42

wc, kupelna, spajza, balkon, pivnica,.. pripadne spalna?

anonym_2911b6
Včera o 08:42

A zas puritanky a nezvieratka. Celkom nudny zivot. Nejde o to, ci sa da alebo neda vydrzat. Jasne ze sa da, ale obcas prave ten pocit prichytenia dava tomu svoje caro. Rychlovka len tak niekde v byte ma svoje caro. Trochu korenia este nikomu nezaskodilo.

@anonym_autor kdekolvek, kde nie su prave deti. Ked sa hraju v spalni, tak vyuzijes kuchynu. Ked su v obyvacke, vyuzijes komoru, sprchu, spalnu.

aperolcek
Včera o 08:55
@anonym_2911b6

A zas puritanky a nezvieratka. Celkom nudny zivot. Nejde o to, ci sa da alebo neda vydrzat. Jasne ze sa da, ale obcas prave ten pocit prichytenia dava tomu svoje caro. Rychlovka len tak niekde v byte ma svoje caro. Trochu korenia este nikomu nezaskodilo.

@anonym_autor kdekolvek, kde nie su prave deti. Ked sa hraju v spalni, tak vyuzijes kuchynu. Ked su v obyvacke, vyuzijes komoru, sprchu, spalnu.

@anonym_2911b6 ja chápem napätie z možného prichytenia... ale nie keď to sú deti, kto ma môže prichytiť. Preboha. 😶

anonym_2911b6
Včera o 08:59
@aperolcek

@anonym_2911b6 ja chápem napätie z možného prichytenia... ale nie keď to sú deti, kto ma môže prichytiť. Preboha. 😶

@aperolcek vies kedy nas prichytili deti? Prave vtedy, ked bol cas na kludny sex. Ked uz spali, tak ako vsetky tu pisu - vecer, ked bol na to cas. Pri rychlovke nikdy. Ty preboha.

anonym_b0491b
Včera o 09:22

Ak odhadneme situaciu ze sa to "neda" tak sa tomu prisposobime a nechame to na neskor. Nie sme zvieratka. Mame rozum ktory neprevazuju zvieracie pudy.

anonym_8bae7d
Včera o 09:25

My mame obe deti naucene ze ked su dvere od spalne zavrete tak sa do nej nechodi. Iba keby horelo alebo niekto krvacal mozu klopat a cakat. A ano zvladli to uz v 4-5 rokoch toto. Dovtedy sme si davali pozor alebo mali sex na etapy 😂 alebo sa zamykali.

katka1389
Včera o 09:32

@anonym_autor v kupelke....

anonym_438012
Včera o 09:42

Cez deň v spálni pod paplonóm vačšinou, ,,bolela ma hlava,, a tak som si musela poležať a tato mi masíroval krk a chrbát.. keď chcela byť pri nás musela ležať zakrytá a to sa jej nepáčilo a zdŕhala k TV radšej

anonym_cb8919
Včera o 09:47

vytah, schodisko, spolocne priestory v bytovke, balkon, za potravinami, v podchode...uz mi viac nenapada.🙄😅

ivik4
Včera o 09:59

Boze toto je kravina
Zas nie som zver aby som stoj co stoj musela trtosit ihned v hoc akej kutici a nevedela pockat kym budu deti spat.

morpheuss
Včera o 10:29
@ivik4

Boze toto je kravina
Zas nie som zver aby som stoj co stoj musela trtosit ihned v hoc akej kutici a nevedela pockat kym budu deti spat.

@ivik4 a samozrejme, že len misionár a pri zhasnutom svetle...

ivik4
Včera o 10:44
@morpheuss

@morpheuss to ty si sa velmi preratal ale pohodka 😀. Nie, nie kazdy ktory nebude roztahovat nohy medzi jedlom je hned mních

anonym_1f1a24
Včera o 11:34
@ivik4

@morpheuss to ty si sa velmi preratal ale pohodka 😀. Nie, nie kazdy ktory nebude roztahovat nohy medzi jedlom je hned mních

@ivik4 ja toto tiež nechápem. Nudný život sexuálny rozhodne nemáme, ale žeby ma tato predstava vzrušovala to vôbec. Čo je rajcovné na tom, že ma vlastne dieťa uvidí pri sexe? 🤦🏽‍♀️

biba_18
Včera o 11:45

keď niekoho vzrušuje predstava že ho vymaknú pri sexe práve jeho deti - niečo je zle 😒

petamich
Včera o 15:21
@morpheuss

@morpheuss medzi "parada deti nas mozno pristihnu pri sexe v spajzi, to je take rajcovne" a "misionar v spalni po tme" podla teba nic nie je? Lebo my tiez nemame uplne nudny sexualny zivot ale posledne co by ma rajcovalo je, ze nas pristihne nas maly syn, akoze ak toto niekoho vzrusuje, tak potom je nieco fakt zle ale proti gustu....

anonym_c40633
Včera o 16:26
@proste_zuza

wc, kupelna, spajza, balkon, pivnica,.. pripadne spalna?

@proste_zuza balkón? Aby mali susedia predstavenie?

morpheuss
Včera o 16:27
@petamich

@morpheuss medzi "parada deti nas mozno pristihnu pri sexe v spajzi, to je take rajcovne" a "misionar v spalni po tme" podla teba nic nie je? Lebo my tiez nemame uplne nudny sexualny zivot ale posledne co by ma rajcovalo je, ze nas pristihne nas maly syn, akoze ak toto niekoho vzrusuje, tak potom je nieco fakt zle ale proti gustu....

@biba_18
@petamich u vás ešte neobjavili zatvorené dvere a kľúče?
absolútne nerozumiem, prečo z rýchlovky mimo spálne robíte automaticky úchylku a túžbu byť pristihnutý...
len mimochodom, ak sa nezamknete, rovnako vás deti môžu vymáknuť v spálni...

anonym_4457ea
Včera o 16:35

kupelna, spalna, vsade sa da zatvorit, nastastie uz mame velke dieta, tak sex denne bez obmedzenia a kedy chceme

anonym_9f7ced
Včera o 16:36

Ked prisla na vas chut.. no toto nie je ako ked mi klesne glykemia a proste si musim hned a teraz nieco dat.. 😅

petamich
Autor odpoveď zmazal
petamich
Včera o 17:18
@morpheuss

@biba_18
@petamich u vás ešte neobjavili zatvorené dvere a kľúče?
absolútne nerozumiem, prečo z rýchlovky mimo spálne robíte automaticky úchylku a túžbu byť pristihnutý...
len mimochodom, ak sa nezamknete, rovnako vás deti môžu vymáknuť v spálni...

@morpheuss a ešte som aj komentár nechtiac zmazala, tak ešte raz 🙂

Pardon ale ak niekto napíše, že ho to vlastne ešte rajcuje ten pocit, že môžu nás deti pristihnúť, tak pre mňa osobne to fakt nie je v poriadku, byť pristihnutá na lúke susedou okej ale zrovna vlastné deti 😀😬.
A ja konkrétne mám malé dieťa, no náramne by som si to užila, keď by mi počas sexu trieskal na dvere, proste to chceš 🙂 každopádne ako vravím, ak to niekoho rajcuje, prípadne mu to len nevadí, nech si súloží ako uzná za vhodné, ja sa fakt nepotrebujem o 10:14 zamykať pred dieťaťom, lebo na môjho muža to práve prišlo, ďakujem neprosím, počkáme do večera a užijeme si to vlastne ešte viac, aj takto sa dá na to pozerať. To len na margo toho, že ľudia hneď nemusia mať nudný sexuálny život, tá škála je naozaj široká a každý to ešte vníma aj subjektívne, ak partner cez deň na niekoho neskáče, neznamená to hneď že si to žena raz za mesiac po tme v nočnej košeli odtrpí, aby bolo.

Strana
z2