icon

Sex 3x denne - veľa/málo

4. júl 2021

Ahojte zoznámila som sa s jedným úžasným mužom píšeme si už vyše mesiaca aj by sme chceli ísť do vzťahu mame sa jeden k druhému no a tak teda došla reč aj ja sex a spomenul ze je v tomto naruzivejsi a ze on to ma rad 3x denne. Mne sa to zdá až nadmerne veľa a teraz neviem ci to ja vidím zle alebo ci ma on pravdu a ta zvláštna som ja. Mne to stačí 1-2x týždenne vážne si na to tak nepotrpim. Ma takýto vzťah vôbec budúcnosť?

kristin3558
4. júl 2021

Fuha nemyslim si ze je to zdrave prenho a u zeny … no suska by ma bolela 😂😂😂 haha fuha… no myslim ze by ho to casom preslo.. neni nahodou nymfoman?

slovakboy
4. júl 2021

Vymýšľa never mu. Možno raz to robil 3x denne a aj tebe to predvedie ale dlho nevydrží. Aký je starý? Ja som to robil 2x denne keď sme chceli otehotnieť a to trvalo len pár týždňov a mal som 26. Chce sa ukázať ako potentny alebo zisťuje čo na to povieš.

janka_23
4. júl 2021

Muži niekedy radi preháňajú 😉 ale tak ja som mala raz priateľa s ktorym sme to robili aj viac než 3x denne 😃 každopádne pre ženu to nie je dlhodobo možné, pretože zvykne byt dolu trosku ubolena. Na začiatku vzťahu je bezne, že sa dvaja na seba vrhajú a robili by to najradšej vždy a všade. Časom sa to nejako ustáli. Kompatibilita v sexe je dôležitá lebo následne z toho vznikajú problémy a hádky.

nika3136
4. júl 2021

🤣🤣 Takych uz bolo. Bud je to este nevybureny mlady muz, alebo sa privelmi nudi. Chlap, ktory od rana do vecera pracuje nema kedy 3x denne sexovat a nema na to ani energiu. Niekto to potrebuje kazdy den, aj to beriem... ale viackrat denne
1.je bud len na zaciatku
2.nudi sa
3.je chory 😃
A inak....zena vydrzi aj 3x denne, podrzi.....ale just by som vyskusala, kolko mu to tempo vydrzi, ci sam nebude plakat, ze uz staci😉))

tosomja
4. júl 2021

Tak možno raz za čas môže mať sex 2-3 x denne. Aj chuť môže mať, ale príroda proste nedovolí ani tomu najväčšiemu kancovi na svete. Jedine, že má namiesto "živého pohlavného orgánu" nejaký kolík, ktorý nikdy nesčuchá 🤣🤣 ja by som asi nohy nevedela dať k sebe, keby som mala mať sex namiesto jedla 😂😂

lintu
4. júl 2021

Či je to pravda, či nie, dobre mu ešte zopárkrát sprízvukuj, že pri tebe toho až tak veľa nebude. Nech si dobre zváži, či mu ten vzťah s tebou za to stojí. Niektorí náruživci totiž nemajú medze a zvyknú vymýšľať, kým nedosiahnu svoje.

miadi
4. júl 2021

este zisti ci su to 3x denne 5minutovky alebo hodinovky Lebo v tom je sakra rozdiel. Ale ked tebe staci len 2x za tyzden tak je to jedno nehodite sa k sebe. Jemu bude malo a tebe bude vela.

pininka1
4. júl 2021

Kazdy vztah je o komunikacii o tolerancii a o kompromisoch. Tieto veci by som si skutocne vydiskutovala, je tu mnozstvo tem, kde zeny pisu ako na nich utocia ich vlastni muzi lebo to chcu trikrat za den. Ja si osobne myslim,ze ked ti to takto narovinu napisal, tak to zrejme tak bude a uz ma skusenost s tym, ze to b asi problem. Z dlhodobenho hladiska si to neviem predstavit, hoci mam sex rada a nevadi mi aj kazdy den.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
asia83
4. júl 2021

Dieťa má prázdniny… 🙄

canany
4. júl 2021

Pisala som si s jednym, co si 3 x denne pardon za vyraz rucne honkal, len to je uz zavislost a potom pri sexe so zenou sa uz takyto chlap neodbavi, lebo je zvyknuty na ruku, kde uz vyvinie iny tlak ako vagina. Takze za mna by som to skoncila, lebo to nema buducnost, pokial ti nebude vadit, ze sa uspokojuje sam.

janinah
4. júl 2021

Nemusí preháňať,mala som kamošku,kde to muž chcel 3-4 x denne celé roky.Ona je pedant,upratovala aj do polnoci,on dávno v posteli vylihoval,ale čakal ju...každý deň aj večer..samozrejme už dávno manželia nie sú.

lesana25
4. júl 2021

Jasné, zúfalý blbeček čo balí babenky na pokeci by to rad 3x denne, lebo v realite mu žiadna nedá ani 3x do roka. Si si istá, že nemáš na lepšieho?

mondolina
4. júl 2021

vy ste sa aj videli osobne?

izabela181
4. júl 2021

Nemyslím si, že dlhodobo je to možné 😂 možno prvé týždne vzťahu 😂 aj ja som mala skoro 7rocny vzťah a myslela som si že som frigidna, sex mi stačil aj raz za mesiac, vibec mi to nechýbalo...potom sme sa rozišli, našla som si nového priateľa a bum 😂 prvé týždne to veru bolo aj 2-3 x za deň 😂

torysheer
4. júl 2021

Ja s mojim chlapom 1-2x denne deviaty rok, je medzi nami neskutočná chémia. Ale príde mi zvláštne riešiť to vopred keď sa ešte nič nestalo....neviete či si sadnete...to sú také silácke reči

janulka1802
4. júl 2021

Záleží aj na dĺžke aktu, lebo je rozdiel milovať sa minútku, dve a nejakú hodinu. Ja by som ani každý deň nechcela a sex mám rada. Ale je doležité zhodnúť sa v tej frekvencii, lebo jemu bude stále málo a Tebe príliš a dlhodobo sa to dá ťažko udržať, taký nesúlad.

kristiii
4. júl 2021

Veď skús a uvidíš, či má len reči alebo ozaj aj takú potrebu. Ak to bude pravda, ja by som ho osobne nechala, nechcela by som 3x denne ani keby to mali byť len rýchlovky a ty očividne tiež nie. V takýchto veciach sa treba zhodnúť. Ale môže to tak mať. Mám kamošku, čo má takého, ale jej to väčšinou vyhovuje, horšie bolo, keď mala nejaké problémy, aj keď bola tehotná. Nebral ohľad na nič, on proste chcel a hotovo.

ibajaanikiny
4. júl 2021

Takych machrov beha po svete…sluby sluby a potom je za minutu hotovy a unaveny zaspi😁😋

apolka77
4. júl 2021

Jaaaaj toto o sebe tvrdí takmer každý muž a potom skutek utek ....😅

tncka
4. júl 2021

Keca chlapec🙄

julie19
4. júl 2021

🤣 vyskusaj a uvidíš... joj my s manzelom ked sme mali 20 a začali sme spolu chodit ... na internate... aj 4x za den, to boli časi, rada na to spominam... :D (po jednom extra naruzivom víkende som skončila na gyn pohotovosti 🤦‍♀️ to bola hanbaaa🙄😅) no ale k veci ... ono sa to casom samozrejme ustálilo, aj na turbo láska co bola na zaciatku sa trochu ustálila, aj život sme si začali zariadovat, pracu riesit, šetrit, vzali sme sa, dieta sa nám narodilo ... a teraz sme rádi ked mala zaspi a my mozme ist spat tiez 🤣 ... tak 3x tyzdenne momentálne v tejto situacii je pre nás optimálne ... ale to je presne to co som ti chcela povedat, ze chod do toho, skus to, nechaj tomu čas, dobre sa spoznajte, nikam sa so vztahom neponahlajte, po velkolepom štarte sa to možno ustálí a ak nie a tebe to nebude vyhovovat, potom z toho mozes vždy vycuvat ;)

kitycat
4. júl 2021

Ved skus, na zaciatku vztahu vacsina sexuje ostosest. Nebudete spolu hned byvat, ci?

fino
4. júl 2021

Ja mám 33 ale ja to potrebujem aj 3 do dňa...
No nemám...a nie je to bohvie čo keď to nevieš ovládať :(

littlebubble
4. júl 2021

@slovakboy Neposudzuj vydrz inych len preto, ze ty ju mas mensiu 🤷.
2krat za den je uplna pohoda.

elizabet173
4. júl 2021

neviem, možno som stará škola, ale po mesiaci písania rozoberať frekvenciu sexu? To je podľa mňa vhodnejšie pri osobnom stretnutí. A napísať sa dá všeličo. Tri krát denne po päť minút? Alebo raz denne pol hodinu? Nejde predsa o kvantitu ale o kvalitu a ruku na srdce, ani mladý muž to nedá tri krát denne vo vysokej kvalite dlhodobo. V prvých týždňoch vzťahu áno, ale viac mi to príde ako vychvaľovanie. Okrem toho, je ti k ničomu aj päť krát denne, ak ťa nedokáže uspokojiť alebo myslí len na seba

marca12
4. júl 2021

Mozno tak na zaciatku vztahu,ked je vsetko nove a neviete sa nabazit. No si predstav,ze chodis do roboty rano si das rychlovku,po praci zas a vecer zas no kolko takto vydrzi? Ale su ludia,ktori su zavisli na sexe. To uvidis casom,ci bude vyhovovat alebo jie. Mozno mu to aj ide a bude aj teba bavit castejsie sexovat. Lebo 1-2x tyzdenne je malo na mladeho cloveka bez deti aspon z mojho pohladu.

ivangeline
4. júl 2021

wtf? ..to ma mozno bejaky sex...problem... ked je to pravda.

hopsadobrandejsa
4. júl 2021

No to zalezi ci su to tri rychlovky alebo tri bohapuste j*****y kedy stracas pojem o case pretoze 3x pichnut jak vcelicka neni nic moc teda.

2x do tyzdna je podla mna malo. V zavislosti od prace, unavy, povinnosti atd. si myslim, ze raz za den alebo aspon 5x do tyzdna je taka normalka v zavislosti od toho ci uz deti mate alebo nie.

Moze byt, ze je nymfoman a susedia z Vas naozaj nebudu mat radost pretoze sa bude u Vas jazdit vo velkom, ale maloktory chlap ktory chodi do prace a ma rodinu ma cas ( alebo chut ) 3x denne trtkat.

U mladych parov, studakov a pod. si myslim, ze toto je realne pretoze aj tak tych povinnosti nemaju extremne vela, ale skor sa priklanam k nazoru ostatnych, ze prehana.

Tebe to staci 2x do tyzdna, on to potrebuje podla jeho odhadu 10-nasobne tolko co ty. Mozes do toho ist ak chces, ale ak to naozaj bude chciet tak casto tak za 2 tyzdne si budes priat rozchod pretoze budes mat susku rozpalenu jak pece v US Steel.

essenceee
6. júl 2021

podla mna keca. Boli časy, kedy sme aj my mali 3x denne, ale potom trebars cca obden. To berie nejake afrodiziaka, že ma taku chut na sex?