icon

Sex a nové veci

16. sep 2022

Ahojte, chcela by som sa opytat,hlavne uz partnerov,ktori su spolu viac ako 3roky alebo manzelov, kde uz su tie kazdodenne povinnosti, starosti ci dokonca problemy..
Zeny,skusate v sexe nove veci? Snazite sa vymysliet nieco nove, okorenit to, oblecenim ci nejakymi pomockami?prekvapeniami, ci nejakymi mms behom dan a pod..ak ano rada si precitam ako davate druhy dych vasmu sexualnemu zivotu

Ps.nie nemam nast, ale tesne pred 40 a manzel mi vycita, ze v sexe mame to iste,ze ho nijak neprekvapim a pod

Strana
z2
leskovael
Autor odpoveď zmazal
solange7
16. sep 2022

Tak po 13rokoch je kriza vo vztahu rozhodne pochopitelnejsia ako po 3rokoch. Takto si clovek dokaze vytvorit lepsi obraz o situacii.
Ale ten sex... no co ti poradit. Iniciativa vzdy musi vychadzat z oboch stran. Otvorte si vino, pokecajte, povedzte si co sa paci jednemu a druhemu...

franica
16. sep 2022

@leskovael nieeee 🤣😂😃 Tú tému musím nájsť 🤣 Nechápem, že mi to ušlo

veronikaszabova
16. sep 2022

@franica uz ju admini vymazali

h2
16. sep 2022

Autorka, keď má tvoj muž rád sexi prádielko a tvoju iniciatívu, tak sa niekedy večer vytrať do sprchy a vyjdi odtiaľ v tom prádle, voňavá, namaľovaná a načesaná, môžeš napríklad tak, ako to bežne nenosíš.
Tiež sa mi páči nápad @kiki68 s hraním úloh, baby sa tu z toho smejú, ale je to fajn. Záleží od vás dvoch, či je to niečo pre vás, alebo toto radšej nie.

elizabet173
16. sep 2022

ty tu založíš tému ako anonym a očakávaš opis sexuálnych praktík a zoznam pomôcok, ktoré používajú ženy, ktoré sú tu pod nickom, s niektorými sa poznajú osobne, alebo tu majú dokonca foto?

maranta_leuconeura
16. sep 2022

Ano skusame nove veci, to na com sa zhodneme a je prilezitost (fantazie idu daleko za to, ale nie vsetko vieme/chceme realizovat), iniciativa vychadza od oboch. Nas podobna dolezitost sexu vo vztahu uz pri krizach podrzala.
Ale ako ty opisujes vas sexualny zivot tak asi nic moc a to teraz vobec nehodnotim praktiky-to je kazdeho vec. Ale ked ti muz povie co chce, neurobis to, ty mu zas nic nepovies, co chces od neho, co cakas? Ako si mate rozumiet a byt spokojni?

tianna
16. sep 2022

@leskovael 🤣🤣🤣

nurielka
16. sep 2022

@elizabet173 to je dobrý námet pre adminov, prispievať pod anonymnym nickom v týchto temach, hneď by sa to tu zvrhlo 😂😂😂
@autorka chod sa inšpirovať na stránky s touto tématikou

stanulienkat
16. sep 2022

Jebni mu panvicou po hlave myslim, ze bude prekvapeny az az...😁 Sorry..musela som.😁

lalenka33
16. sep 2022

@stanulienkat top komentár

sticker
wheel
17. sep 2022

Mne by sa nove veci ani skusat nechcelo, ze pradielka a pomocky no lol..sex si davame pred spanim po celom dni, rychla 10-15 minutovka, sprcha, potom este pobrowsujeme na mobile dotykajuc sa zadkami a spat :D Bezna partnerska rutina. Ze sexi pradlo atd, mne staci ze sa zenska o mna suchne bosou nohou a som v priebehu 5 sekund pripraveny. :D

marco88
18. sep 2022

Pozri si na Netflixe miniseriál: Jak se staví sex room
Partneri tam hovoria o svojich túžbach a potom im prerobia jednu izbu na milovanie podľa ich zadania.
Pri tých rozhovoroch by si sa mohla inšpirovať.

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2