Sex a nové veci
Ahojte, chcela by som sa opytat,hlavne uz partnerov,ktori su spolu viac ako 3roky alebo manzelov, kde uz su tie kazdodenne povinnosti, starosti ci dokonca problemy..
Zeny,skusate v sexe nove veci? Snazite sa vymysliet nieco nove, okorenit to, oblecenim ci nejakymi pomockami?prekvapeniami, ci nejakymi mms behom dan a pod..ak ano rada si precitam ako davate druhy dych vasmu sexualnemu zivotu
Ps.nie nemam nast, ale tesne pred 40 a manzel mi vycita, ze v sexe mame to iste,ze ho nijak neprekvapim a pod
Tak po 13rokoch je kriza vo vztahu rozhodne pochopitelnejsia ako po 3rokoch. Takto si clovek dokaze vytvorit lepsi obraz o situacii.
Ale ten sex... no co ti poradit. Iniciativa vzdy musi vychadzat z oboch stran. Otvorte si vino, pokecajte, povedzte si co sa paci jednemu a druhemu...
@franica uz ju admini vymazali
Autorka, keď má tvoj muž rád sexi prádielko a tvoju iniciatívu, tak sa niekedy večer vytrať do sprchy a vyjdi odtiaľ v tom prádle, voňavá, namaľovaná a načesaná, môžeš napríklad tak, ako to bežne nenosíš.
Tiež sa mi páči nápad @kiki68 s hraním úloh, baby sa tu z toho smejú, ale je to fajn. Záleží od vás dvoch, či je to niečo pre vás, alebo toto radšej nie.
ty tu založíš tému ako anonym a očakávaš opis sexuálnych praktík a zoznam pomôcok, ktoré používajú ženy, ktoré sú tu pod nickom, s niektorými sa poznajú osobne, alebo tu majú dokonca foto?
Ano skusame nove veci, to na com sa zhodneme a je prilezitost (fantazie idu daleko za to, ale nie vsetko vieme/chceme realizovat), iniciativa vychadza od oboch. Nas podobna dolezitost sexu vo vztahu uz pri krizach podrzala.
Ale ako ty opisujes vas sexualny zivot tak asi nic moc a to teraz vobec nehodnotim praktiky-to je kazdeho vec. Ale ked ti muz povie co chce, neurobis to, ty mu zas nic nepovies, co chces od neho, co cakas? Ako si mate rozumiet a byt spokojni?
@elizabet173 to je dobrý námet pre adminov, prispievať pod anonymnym nickom v týchto temach, hneď by sa to tu zvrhlo 😂😂😂
@autorka chod sa inšpirovať na stránky s touto tématikou
Jebni mu panvicou po hlave myslim, ze bude prekvapeny az az...😁 Sorry..musela som.😁
@stanulienkat top komentár

Mne by sa nove veci ani skusat nechcelo, ze pradielka a pomocky no lol..sex si davame pred spanim po celom dni, rychla 10-15 minutovka, sprcha, potom este pobrowsujeme na mobile dotykajuc sa zadkami a spat :D Bezna partnerska rutina. Ze sexi pradlo atd, mne staci ze sa zenska o mna suchne bosou nohou a som v priebehu 5 sekund pripraveny. :D
Pozri si na Netflixe miniseriál: Jak se staví sex room
Partneri tam hovoria o svojich túžbach a potom im prerobia jednu izbu na milovanie podľa ich zadania.
Pri tých rozhovoroch by si sa mohla inšpirovať.