icon

Sex mi zničil manželstvo

30. aug 2022

S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…

sarahh09
Autor odpoveď zmazal
elisebah91
4. sep 2022

@autorka...tvoj muž je závisly na sexe(určite to má aj odborný názov, ja neviem). On sa správa urazene, zduto a nervózne lebo nedostáva svoju dávku sexu, ktorá je stále vyššia (aj vy ste si to vybudovali, tým že ste nemali žiadne zabrániť experimentovať.....vieš ako sa vraví z jedlom rastie chuť...) Neviem, myslím že ťa má len ako objekt na svoje sexuálne uspokojenie, možno matku deti a možno aj partnerku?? Ale toto je dlhodobý problém, ktorý sa nedá vyriešiť za týždeň ...dlhodobo ste si ho obaja pestovali, stým že ty si voči tomu imunnejsi jedinec...patrí to do rúk odborníka, tu ti nikto nepomôže, len ak ťa nasmeruje na kontakt ...veľa zdaru...

cicuca
4. sep 2022

Nie sex, ale tvoj muž vám zničil manželstvo.

kvietocek87
4. sep 2022

Fajne sa napapaj sladkostí, čokolád nech dostaneš poriadnu mykózu....a tak mu daj,nech sa nakazi.Bude ho to svrbiet a boliet a dá ti aspoň pokoj.A keď sa bude zase dožadovať povieš že máš mykózu 😃viac mu nebude treba.🤣🤣A keď ti bude vykrikovať, že pôjde za inými ta mu povedz, že nech ide, nech aj iné nakazi a viac mu nedajú.To musí človek tak jednať, najhoršie, keď žena ukáže strach

katka848
4. sep 2022

Oslobod sa od neho,,, fu ha striptizove bary,,, čo mu chýbalo,,, prepáč ale príde mi ako uchil,,, neváží si ťa ako ženu a manželku, berie ťa iba za kus ktorý mu dá a spraví dobre, verím tomu, že keby sa k Tebe správal pekne mala ny si na neho stále chuť,,, a do kedy budeš počúvať, že pôjde za inou, viem trápi ťa to a preto sa ponozujes so strachu, že pôjde,, Oslobod sa od neho,,, bud milá dobrá a čím menej s nim komunikuj,,,, a povedz mu, že nielen on sa vie vyhrážať, že pôjde za inou ale aj ty, že od neho odídeš,,, panečku ale biť sa nedaj,,, rieš to chod na pol roka k mame abo niekde,, buď silná máš nato

mahuliena_biela
4. sep 2022

@alexas56 mne by stačil aj jeden normálny z tých 100000... Mám pocit, že normálni už nie sú

kamatopo
4. sep 2022

U mňa je to čo ti spravil manžel ,,znásilnenie,, . Či to bolo zo strachu ,alebo z opitosti stále je to znásilnenie. A taký muž čo toto spraví je sexuálny agresor. S takýmto mužom budeš vychovávať synov??? Aby si aj ty raz nebola butlavou vŕbou svojej neveste .

sono2
4. sep 2022

Nehovor, že ste mali predtým pekný vsťah, ktorý fungoval.
Pre muža si len sexuálny objekt.
Ja takýchto chlapov nechápem..
Mam tiež doma muža, čo má rád veľmi sex, tiež 2 male deti, ale nejako sa vždy dohodneme.
Toto je neprípustné, ako sa správa.

any_soj
4. sep 2022

Nie sex, ale manželovo sebectvo a nezrelost vám ničia manželstvo. Plus k tomu že po pôrode problémy asi ako všade" my sme napríklad nemali žiadne vzťahové problémy po pôrode. A čo sa týka sexu - išli sme obaja do manželstva v panenstve, čiže som vedela, že manžel je schopný sebaovládania, že ma ozaj miluje a že nepôjde do bordelu ani striptíz baru, keď ja nebudem môcť či chcieť sex. Odporúčam tento podcast, tento film a poradcu zo stránky zastolom.sk.
https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...

https://tlakovyhrniec.sk/ofilme/

janickacrazy
4. sep 2022

@kvietocek87 to je fakt super rada 🤦

betka444
4. sep 2022

https://www.fenestra.sk/hladam-pomoc/ Aspoň sa na tie stránky pozri. Myslím si že aj ty aj deti potrebujete pomoc.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
dager
4. sep 2022

Mňa dosť prekvapuje, že ťa desi, že by išiel za inou. Možno aj chodí. Normálne sa v živote snažím nájsť a dosiahnuť ten partnerský ideál, ale v hĺbke duše neverím, že človek je monogamy od prírody. Nejak tomu nič moc nenasvedčuje. Teraz toto neber ako radu alebo názor na všetko o com píšeš, k tomu ti už múdro napísali iné. Ale za mňa by ti pomohlo odosobnit sa od toho strachu, že pôjde inam. A nech si ide, ale nech príde domov pokojný a ústretový. Nech sa dá vypchat, keď si musí honit ešte aj po sexe, máš dosť inej roboty. Je to taky veľmi nadbesenyvpohlad ma vec, ber to kľudne s rezervou, ale spánok, jedlo, veľká, mala, sex - to sú primárne potreby človeka, fyziologické, potrebné na prežitie. Keď mi žena doma nenavaria, idem do reštaurácie a nikto nerobí scény ze ju podvádzal v inej kuchyni. Samozrejme, treba dbať na zdravie. Ale inak keby to pomohlo vám obom, tak čo. Hovorím, ber ma s rezervou. A píšem veru v mužskom rode ale neboj, žena som 🙈
A ešte doplním, že možno aj on by zbystril, keby zistil, že toto ti nenahana strach. Odzbroj ho.

nikolka1986
4. sep 2022

Je nervózny, nemá sex, podviesť ťa nechce a asi je to pre neho dôležitá súčasť života, teba nenávidí a možno už aj seba, ako sa správa, lebo sa nevie ovládať. No i tak, ako si v budúcnosti predstavuješ život s iným partnerom? Bez sexu? Bitka je asi to posledné vo vzťahu, vtedy treba odísť, ak nechceš aby tvoji synovia boli rovnakí tyrani. Už aj neveru by som prežila nejako , ale bitku isto nie.

bambooolik
5. sep 2022

Prečo si sa @autorka vydala za muža, ktorého otec sa správa ako totálne hovado? Veď čo iné môže robiť jeho syn?

tianna
5. sep 2022

@bambooolik toto je veľmi nevhodná otázka.. ja som vydatá za muža ktorého otec sa naňho aj sestru vykaslal a podvádzal jeho mamu a tá sa následne vydala za alkoholika ktorý ho pravidelne mlátil.. som vydatá už vyše 14 rokov a muž ma nepodvadza, nepije a ani naše deti nebije. Prečo by syn musel byť ako otec?.. dokonca môj najlepší kamarát je syn ťažkého alkoholika (vyliečil sa) a on takisto nepije, poznám ho už 18 rokov.

aneetra
5. sep 2022

Zaiste to dalsie dieta nezachrani, ja by som nemohla s takym clovekom zit. A co, ze bol vychovavany inak? To by ma absolutne nezaujimalo. Bud sa vo vychove zhodneme alebo nie a sli by sme kazdy inou cestou. Ale akoze fakt ta obdivujem, ja by som toto nedavala za ziadnych okolnosti.

biela_sova
5. sep 2022

Ahoj autorka, sustredim sa na vztah otca a deti. Je toxicky. Otec si silou a agresivitou nad detmi dokazuje vlastnu poziciu.
Vyvija neproporcnu agresivnu reakciu nad konanim deti. To znamena, ze nebol dovod tak silno kricat a tahat za ruku naleho kvoli tomu ze si vzal 2 palicky miesto jednej. Existuju pripady psychopatickych otcov, ktori bili, kopali svoje deti za to, ze dostali epilepticky zachvat. Ktori sexualne ovtazovali svoje deti, nie preto, ze boli pedof.li ale len z titulu moci a zastrasovania, ktoru nad detmi mali. Nie ej to povera, riesim to casto s rodinami az prilis casto.
Coze??? Napisala si, ze si nemogka voci tomu nic. Naozaj? V zivote by som nenechala svoje dieta zastrasovat a tryznit otcom ani nikym inym.
Ale chvalim Ta, ze si to sem napsiala, je to prvy krok ku koncu toxickeho vztahu.
Tu pomoze len odist. Ked na Teba zdvihol ruku, nie raz, zdvihne ju o to lahsie na vase bezbranne deti. Nie si chudera, ktora moze byt len rada, ze ma po boku nejakeho chlapa.
Vzdy je kam odist. Nenechaj, aby detom znicil detstvo. Nie ej hanba priznat pred okolim, ze Ta tyraz. Je strasne ostat vo vztahu, kde si cely zivot tyrana a Tvoje deti tiez. Drzim Ti paste, aby si co najskor odisla, kym na detoch neostanu trvale psychiatricke nasledky.🥰

bambooolik
5. sep 2022

@tianna Naozaj sa teším sa, že poznáš prípady v ktorých to dopadlo dobre. Ja ale žiaľ nie. V okolí mojich známych žiaľ všetci synovia presne opakujú chyby svojich otcov. Takže chápem, prečo považuješ moju otázku za nevhodnú, ale mne napr. záležalo na tom, aby môj budúci muž mal dobrého otca. Možno to bude znieť ako predsudok, ale...

rivini
5. sep 2022

Manzelstvo ti neznicil sex, ale skutocnost, ze si sa vydala sa vulgarneho nasilnika (podla spravy aj so sklonom k alkoholizmu).

silvia2013
5. sep 2022

Prvá urážka a nebola by som s ním. To dalšie by už neprišlo.

silvia2013
5. sep 2022

@kvietocek87 ja papám čokolady a este som mykozu nemala. A to mám 47 rokov.

aylinn
5. sep 2022

@bambooolik súhlasím , ja som sa rozišla s malého otcom lebo som videla stále viac a viac znakov že robi to čo jeho otec jeho mamke , miestami som mala pocit že chodím s jeho otcom. Som rada že som sa odhodlala odísť a nezničila som si takto život..

miskamicha
5. sep 2022

Sex ti isto manzelstvo neznicil. Problemy boli uz davno a mozno ste ich riesili sexom. Ale manzelstvo nie je len o tom jednom. Tvoj chruňo pozera len na svoje potreby...JA JA a zas JA. Odid prosim ta, maj v sebe aspon stipku sebaucty a hrdosti
..to chces aby toto pocuvali tvoji synovia a budu sa potom rovnako spravat k scojim partnerkam /budu to povazovat za nieco správne/ ??? Ani by si neverila ako dokaze spravanie otca ovplyvnit deti dobuducna.

macko_usko222
5. sep 2022

mna len prekvapuje ako niektore spravanie muza ospravedlnuju nedostatkom sexu..kks aby to bola podmienka stastneho manzelstva..Ja niekedy nechapem az a myslim ze to tak bezne v manzelstvach funguje, ze zeny aj ked nechcu maju sex s muzmi, lebo...to uz mi pride take mensie znasilnovanie.Zvlastne co sme schopne podstupit pre "lasku" a ja neviem asi aj pohodlie.. Ta druha cesta je zlozitejsia, narocna ale ta vedie k uplnemu oslobodeniu sa od podmienok, jedine rozvod, ostat sama..ak ty to tak necitis a nepotrebujes tolko sexu.Mne by to osobne strasne vadilo mat takeho nadrzanca a este ktory by mi vycital veci.Ja osobne nasilu veci robit neviem, ani ten sex mat nasilu a tvarit sa ze pohodicka, podla mna to nevydrzi dlho a streli to inde

elisebah91
5. sep 2022

@bambooolik áno znie to ako predsudok...žiadne ale, je to hodnotný predsudok....nuž ale to nič nemení na tvojom rozhodnutí. Len píšem, ano je to predsudok, pochopiteľný keď máš v okolí veľa príkladov. Ja mám muža ktorého otec bol alkoholik a násilník ....nepije a nebije má fyzicky ani psychicky

katkami123
5. sep 2022

@kvietocek87
Načo mykózu, radšej už rovno kavapavku, chlamýdie alebo HIV? 🤦🏽‍♀️ To sú mi rady. 😀

janickacrazy
5. sep 2022

@elisebah91 ja mám tiež muža, ktorého otec bol alkoholik, flakac a násilník, ale môj muž nepije takmer vôbec, je pracovitý, občas až workoholik a žiadne násilie u nás nehrozí. Môj muž mal za vzor svojho dedka, ktorý bol takisto pracovitý a nepil.

biela_sova
5. sep 2022

Baby, citam tu rady, ako pomoct manzelovi, aby ho ten testosteron neodrovnal. A vacsina tu pise o vztahu mabzel a manzelka. Ja zase nastojim na nepeknom spravani sa manzela k detom. Psychicky natlak a hrube zaobchadzanie. Kde autorka ospravedlnujuco pise, ze hormony mu tak tlacia na mozog, ze az je hruby na deti.
Ja mam tak narocnu pracu na nervy (zachranujem samovrahov, evakuujem predcasniatka z nebezpecnych oblasti, boj proti obchodu s ludmi), ze by som mohla prist domov a zrubat vsetko zive od nervov. Neurobim to. Neexistuje ospravedlnenie na hrube spravanie k detom. Myalim si ze pankove hormony mu zdaleka nerobia tak silny tlak na nwrvy ako moja praca mne. Zachranarom a kardiochirurgom ich praca...atd. Deti su nedotknutelna, ich psychika i fyzicno by malibyt chrsnene od vykyvov nalad rodicov, bezavisle od dovodu takychto vykyvov. Autorka, nieco na tieto temy pisem u seva, popozeraj augustove posty: https://www.instagram.com/barbora_bali hlavbe o tom, ako sa respektujuco spravat k detom, aby si nich nevychovala nestastnych dospelych 😉

kvietocek87
5. sep 2022

@janickacrazy ta lepšie ako poniektoré tu.Nech odíde a taký chlap, keď má také skraty ju môže aj zabiť.Si ju nájde.Nestaci priklad z Buce.Na takýchto chlapov treba ísť opatrne a rafinovane.Kolko žien odišlo a potom nato doplatilo.Ved nedávny príklad v okrese Revúca ten podnikateľ.Byvalu prenasledoval a potom do nej celne narazil a kaslal aj nato, že mala dieťa.Zahynula.Ani polícia nepomohla