icon

Sex na prvom rande

10. jún 2025

Aký názor máte na sex na prvom rande? Nikdy v živote som sa s nikým hneď nevyspala len ma zaujíma názor, že keď dá žena chlapovi hneď na prvom rande nemôže z toho byť nič viac a bude ju vnímať ako ľahkú korisť?

Strana
z2
3petka
10. jún 2025
@marca12

@3petka Milujem takychto chudakov ako tvoj kamos. Ak mu baba dala,bola ku.... A on bol,co? Ved aj on do toho isiel. Tymto si aspon zena preveri charakter muza. Chlapa,ktory takto hovori o zenach by som zdaleka obisla a nemal by sancu.

@marca12 presne som bola toho názoru. Ja som bola jedna z tých čo ho odmietli. Myslel si o sebe až moc..

lindus_esterka
10. jún 2025
@huxy

@lindus_esterka radšej odkopnutá keď nedám, ako dať na prvom rande a byť odkopnutá.

Autorka, ja som síce žena, neviem ako rozmýšľajú chlapi. Ale ano, ja by som takú ženu považovala za ľahkú korisť. A nechcela by som ani chlapa, ktorý by to na mňa skúšal na prvom rande. Asi som staromódna...

@huxy ano, s tym plne suhlasim. Len som reagovala na koment autorky nadomnou 🙂

timea301196
10. jún 2025
@huxy

@lindus_esterka radšej odkopnutá keď nedám, ako dať na prvom rande a byť odkopnutá.

Autorka, ja som síce žena, neviem ako rozmýšľajú chlapi. Ale ano, ja by som takú ženu považovala za ľahkú korisť. A nechcela by som ani chlapa, ktorý by to na mňa skúšal na prvom rande. Asi som staromódna...

@huxy súhlasím s tebou..

diatar123
12. jún 2025

My sme mali na prvom rande a teraz som v 8 mesiaci tehotenstva

karolinakr
12. jún 2025
@vroni

Mali sme sex na prvom rande a sme spolu skoro 22 rokov. Nakoľko vie, koľko vážim, s absolútnou istotou ma nepovažuje za ľahkú korisť.

@vroni 😅

okm221
14. jún 2025

My sme sa stretávali dva týždne, kolke rande to bolo neviem, spolu sme ešte neboli, on bol môj druhý a ja jeho prvá.. Hovorili sme si ze mame čas a po dvoch týždňoch sme spolu spali a odvtedy nonstop.. Ja som vedela, že spolu zostaneme, cítila som to.. Po mesiaci sme spolu začali chodiť a teraz sme spolu 8r, 4r manželia a čakáme spolu 3tie babo a mame úžasný vzťah 🙂
No veľa partnerov pred som odmietla, veľa sa pokúšalo o niečo viac, no u neho som cítila, že to je ono, aj ten sex bol veľmi citovo hlboký od začiatku

torysheer
19. jún 2025

My sme začínali ako ,,kamaráti s výhodami ", nezáväzne, po pol roku sa z nás stali partneri a je to už 11rokov, milujeme sa stále viac

autor
Autor odpoveď zmazal
ivik4
19. jún 2025

Autorka ty mas viac tem a pomylila si sa ?

autor
19. jún 2025
@ivik4

Autorka ty mas viac tem a pomylila si sa ?

@ivik4 áno tuto a ešte jednu, pomýlila som sa

Strana
z2