icon

Sex po x rokoch a po deťoch

9. aug 2021

Ahojte, s mužom sme mali debatu a že vraj by ho veľmi zaujímalo ako to majú ostatný ľudia so sexom po pár rokoch alebo pri deťoch. Že každý okolo sa tvári že je to ako za starých čias pritom je na ich tvárach vidno že len zakrývajú realitu, akoby niekde bolo napísané, že sex musí byť každý deň v týždni a ak je to inak je potrebné to predstierať. Neverí že napr. pri deťoch sa to dá zvládať ako "za mládi". Tak ak mu chcete odpovedať bude rád 🙂

sweet20
9. aug 2021

ty inkognito a my nie 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ella_price
9. aug 2021

Manžel potrebuje takto anketu z koňa? 😂

janickacrazy
9. aug 2021

No niekto, kto má rád sex má sex aj každý deň aj pri 3 deťoch. Niekto pri jednom dieťati nestíha, lebo sa mu proste nechce. A deti sú taká dobrá výhovorka.

alaguema
9. aug 2021

každý sa tvári?? O svojom intímnom živote nehovorím s hocikým, v skutočnosti je takých ľudí ani nie na prsty jednej ruky. Ale to je úplne fuk, lebo táto otázka sa v skutočnosti týka vás dvoch a názory či pretvárka iných ľudí sú úplne nepodstatné.

luccija
9. aug 2021

Prečo by sa nedalo veď deti asi večer spia?ostatné sú výhovorky určite to nie je ako prvý rok, dva v stave zaľúbenosti, ale žiadna katastrofa.Mozno to chce nejaku zmenu...sú páry kde im 2x mesačne stačí vy si dajte svoj režim🙂

sorak
9. aug 2021

Tu odpoved nenájdeš, na soc.sieťach sa každý snaží opisovať seba tak, ako to v skutočnosti nie je, len by to tak chcel. A okrem toho, každý človek je original, nikto nie je niekoho klon, čiže to, ako to bude mat on, casom zisti, len sa to nedá zistiť od niekoho iného. Podľa mna je dôležitá vo vzťahu intimita, úprimnosť a chémia, podľa neho to uz ale môže byt úplne niečo iné…

h2
9. aug 2021

Tak záleží na tom, čo myslí tým "pri deťoch". Pokiaľ tým myslí jedno dieťa pár mesačné, dojčené viackrát v noci, druhé pod 2 roky, obe v spálni spolu s rodičmi, viackrát za noc hore, tak jasné, že sex nebude tak často, ako predtým. Ale ak sú už deti väčšie, spia v inej miestnosti, tak nie je dôvod, aby sa veci nevrátili do starých koľají. Tiež som mala obdobie, keď som nechápala, prečo mám chcieť sexovať, keď môžem konečne spať. 😀 Ale momentálne mám už dooosť po 40-tke a teda, čo sa tohto týka, máme teraz s mužom veľmi dobré obdobie (diplomaticky povedané). 😀

dadis
9. aug 2021

Asi ked to preberate, tak nebudete velmi spokojni... pomoze vam, ked budete vediet, ze ini spokojni nie su? Ja si nemyslim, ze nemoze byt sex super aj po detoch, aj po rokoch. Zalezi na dvojici. U nas nebol spokojny asi manzel, ked si nasiel milenku. Ale boli sme z tych parov, co malu sex aj niekolkokrat do tyzdna a ja som si nevsimla, ze muz spokojny nie je 😂😂...teraz vsak zazivam s novym partnerom lepsi sex ako si pamatam s nim, asi aj on s novou partnerkou...asi som ti velmi nepomohla 😂😂

kubkovamama
9. aug 2021

Kazdy par ma to "svoje" a vam ak nevyhovuje, tak treba s tym nieco robit.. Ale skor to vyznie akoby sa tvoj chlap bál mat rodinu a deti,lebo sak potom uz sa asi páru skončí život 😂 Za seba ti poviem, 4 deti a je to super a ani by ma nenapadlo premyslat ako je to inde, je mi to ze celkom jedno

autor
9. aug 2021

Niektoré hľadáte od tejto otázky asi viac ako sme to mysleli ale nevadí 🙂 neriešíme vôbec nás, my máme sex kedy chceme nemáme žiadne písané pravidlá a ani tak všeobecne sexuálny život neberieme, každý to má inak...myslel to tak že v niektorých situáciách napr. keď sme na návšteve u brata tak má niekedy potrebu sa s manželkou pred nami handrkovať a hádzať si nedostatky na seba pred nami a brat sa posťažuje že už to neni ako pred svadbou a že je hrozné sa oženiť, ešte ked majú malého chlapčeka a sem tam zabŕdne aj s témou sexy kolegyne a to sa nám zdá nepekné od neho a zase v spoločnosti ked sa stretnú partia tak tam sa vyťahuje ako je to super a samozrejme chlapi nepovedia ani krivého slovka na tému sex. (To bol jeden príklad, má ich okolo seba viac :D) a tak sme sa bavili že jemu sa zdá nepekné a neslušné voči žene to takto dvojito komentovať raz tak raz tak, a sťažovať sa, a že muž by mal pochopiť aj ženu keďže s malým dieťaťom má určite dosť a nemyslí dennodenne na sex, a preto by chcel vedieť názor od človeka ktorý sa dokáže "normálne" zdôveriť že napríklad je to určite neporovnateľné pri dieťati, alebo že u niekoho sa to vôbec nezmenilo, ale zase nie takéto pretvárky ako robia jeho kamoši. Proste v poslednej dobe často vidí v spoločnosti kamošov, kolegov že akoby "naoko" pretvárajú a idealizujú sexuálny život a zároveň vidí že realita je asi iná. Tak ho proste zaujímala táto téma ako to je v reále v niektorých partnerstvách 🙂 Neberte túto otázku vôbec zle proste chcel si spraviť všeobecný názor či to je fakt tak "zlé" pretože on to berie inak.

h2
9. aug 2021

Tak môj muž má zase opačnú skúsenosť, viacero jeho kamošov sa mu vraj zdôverilo, že to u nich so sexom ide dole vodou (teda, ani nie, že by sa konkrétne jemu zdôverili, ale hovoria si to medzi sebou v partii). Dokonca mi povedal, že strašne veľa chlapov, aj takí, čo sú od neho mladší, užívajú všeliaké doplnky na podporu erekcie.

autor
9. aug 2021

@h2 Ďakujem ti úprimne za vašu skúsenosť a odpoved 🙂

h2
9. aug 2021

A ešte k tomu komentovaniu: gentleman a dáma o týchto veciach v spoločnosti nehovoria a už vôbec nie pred partnerom, ktorého sa to týka. To s tým bratom a jeho sexi kolegyňou som nejako nepochopila, to asi nehovorí pred manželoku. Ale aj tak je to divné.
Autorka, ak som teda správne vyrozumela: vy ešte nemáte deti? A muž má obavy, ako to bude so sexom, keď ich mať budete?

autor
9. aug 2021

@h2 No práve že hovorí aj pred ňou a takto to má aj s kolegami a kamošmi v poslednej dobe takto riešia a idealizujú svoj sexuálny život a zároveň niekedy to takto prerieknu. Deti nemáme, obavy nemá ako píšem má nato iný názor ako jeho kamoši, že žena pri deťoch nie je stroj a aj keby nechce tak sa to dá pochopiť, jeho iba štve že sa s touto témou v spoločnosti roztrhlo vrece a on má nato iný názor, preto by chcel všeobecný pohľad na vec od "cudzích" ľudí. Samozrejme túto tému si "normálny" ľudia strážia, aj my, ale zase sex nie je tabu a povedať slušne svoju skúsenosť tiež nie je zlá vec 🙂 Samozrejme normálne a nie tak dvojtvárne ako to robia jeho známy a preto by chcel normálne, slušné skúsenosti zo života, žiadne sťažnosti, ohováračky...Vieme že každý človek si to urobí v živote ako chce, aj čo sa týka sexu, ale štvú ho názory kamošov a chcel by vedieť všeobecný pohľad že či sa to fakt nedá doma normálne riešiť, bez týchto vyťahovačiek, a či takúto skúsenosť majú viaceri (kedže on je toho názoru, že či dieťa alebo po x rokoch keď prvotná vášeň môže opadnúť sa dá všetko dohodnúť k spokojnosti obom)

autor
9. aug 2021

A vlastne chápem že tu nebude každý vyťahovať svoju skúsenosť, ale je tu dosť profilov ktorý sú tu pod anonymným menom a profil si nevplňajú takže možno niekto by sa zapojiť a podeliť chcel 🙂

zafo7
9. aug 2021

Napis mi cez spravu.

h2
9. aug 2021

A čo konkrétne by vás teda zaujímalo? My nemáme sex každý deň, ani tak často, ako predtým, než sa narodil syn. Ale ešte stále si myslím, že sme nad priemerom. A určite ani jeden z nás nerieši nejaké sexi kolegyne, či kolegov. Ani o sexe pred známymi nerozprávame.

nika23t
9. aug 2021

Mali sme obdobia, hlavne keď boli deti malé, že sme mali útlm. Ale potom sa to znormalizovalo. Sú mesiace lepšie, aj menej "dobré" 😊 Ale kým to vyhovuje nám a vieme si vynahradiť, čo sme zmeškali, tak sme spokojní. Najdôležitejšie je, aby to klapalo nám. Ci už si nájdeme čas trikrat za mesiac, alebo trikrát za týždeň.

lacibo
9. aug 2021

O sexe netreba rozpravat, sex treba mat...

derdia
9. aug 2021

Ja si len tak myslim, ze ti co najviac toto preberaju maju toho v zivote najmenej... A naopak😉

luccija
9. aug 2021

Hanbila by som sa za takého muža, ktorý vyťahuje takéto veci pred druhými ohľadne nášho sexu a má narážky na frekvenciu
Nedozvies sa nič čo by mu pomohlo k ankete sú ľudia, ktorí majú sex každý deň, 3x do týždňa raz za mesiac.Najhorsie je, keď jeden, alebo druhy sa cíti pod tlakom, lebo druhý chce viac a tlačí naňho neraz to tu ženy píšu.A myslím, že chlapi v robote či na grilovacke toho veľa narozpravaju ohľadne sexu a len melú pusou.ale určite deťmi, kojenim, popôrodnymi ťažkosťami sa sex dostáva do úzadia aspoň u nás to tak bolo potom sa všetko dostalo do normálu.A normal je u každého iný🙂)

ivangeline
9. aug 2021

Zalezi od paru. ;)

autor
9. aug 2021

Ďakujem žienky za úprimné odpovede z vlastných skúseností. Nás vlastne ani tak nezaujíma "intenzita" iba proste nás "trápila" myšlienka či si vlastne partneri po rokoch alebo napr. po deťoch už nedokážu sexuálnu potrebu doma vydiskutovať v súkromí, alebo sa zdôveriť kto to ako potrebuje, aby boli obaja šťastní. My fungujeme podľa pocitov, druhého sa snažíme pochopiť a komunikovať ak niekto z nás nie je spokojný s tým ako to je. Aj obaja chápeme že sa to môže po deťoch zmeniť ale ako som písala na to treba pochopenie od oboch. Jeho proste iba "trápilo" správanie chlapov v jeho okolí ako to riešia oni, a my zase doma to riešime inak..a zaujímalo ho či vlastne ľudia vedia fungovať aj po rokoch, či sa vedia dohodnúť alebo majú skúsenosti že ich muži to riešia podobne ako jeho brat a kamoši, a ženy sa necítia asi príjemne. Alebo vlastne či väčšina mužov to dokáže pochopiť, alebo ženy sa dokážu aj prispôsobiť alebo to často krachne 🙂

777januska777
10. aug 2021

Ja neviem, ale myslím si, ze chlapi veľmi radi o živote bud preháňajú a vystavujú sa alebo o tom vtipkuju, ze aké je to manželstvo zle 🙂 asi by som rozhovorom v partii medzi kamarátmi, neprikladala nejaký veľký význam a nejakú veľkú pravdu. Môj manžel tiež veľmi rad vtipkuje o tom ako mu je ťažko ze žiadny sex atd. A pritom je spokojný s naším sexuálnym životom, keďže sa o tom normálne spolu rozprávame otvorene. A za ďalšie, ak aj si povedia pravdu, tak si nemyslím, ze tam je chyba v sexe, ale v tom, ze medzi partnermi zlyháva komunikácia a pochopenie jeden druhého. A to je často vo vzťahoch, lebo veľmi veľa ludi spolu nevedia komunikovať, nevedia sa pokoriť a odpúšťať si a tam sa to už potom vezie a problémy sa len nabaluju. Toto sa najčastejšie stáva po deťoch. Akýkoľvek problém v manželstve je vždy, ale vždy chyba komunikácie a úprimnosti k partnerovi a k sebe samému. Takže ak vám niekto bude hovoriť ich problém, tak tam nejde o ten problém, ale o to, ze ti dvaja nevedia spolu komunikovať.

eviann
10. aug 2021

U nas po dietati bol problem ten, ze chut stratil chlap. Akoze - raz za rok (spolu). Ja to mam ale castejsie 😀

anonym_78aa92
8. sep 2025
@luccija

Prečo by sa nedalo veď deti asi večer spia?ostatné sú výhovorky určite to nie je ako prvý rok, dva v stave zaľúbenosti, ale žiadna katastrofa.Mozno to chce nejaku zmenu...sú páry kde im 2x mesačne stačí vy si dajte svoj režim🙂

@luccija no tak napríklad naša staršia dcéra (má 7 rokov) veľakrát ešte príde z detskej o 22:30, ze sa jej nedá zaspať. A to v podstate uz aj my sme manželom sa chystáme akurát tak spať. Vstáva
5:45 do školy. Tak sme si proste privstaneme, aby sme sa mohli netušené pomilovať. Poprípade cez den pustíme deťom rozprávku a zamkneme sa v kúpeľni. Mladšia dcera ma 3 roky tak uz vydrží pri rozprávke bez toho, aby ma hľadala.