Sex príliš skoro
Žiaľ, snažila som sa to oddiaľovať, ale stalo sa, že som sa s ním vyspala príliš skoro 😔 Bolo to štvrté stretnutie, najskôr som nechcela, ale stalo sa to o pár hodín. Teraz mám výčitky, že ma bude brať ako nejakú ľahšiu ženu, a vraj muži sú lovci a treba dlho odolávať, aby si nemyslel, že ma môže mať kazdy. Neviem ako sa tých výčitiek zbaviť teraz.
Stalo sa, už to nezmeníš. Už to neľutuj, konala si tak ako si to cítila v tej chvíli. Ak má o teba naozaj záujem a je ten "pravý", tak kvôli tomuto nezmení svoj pohľad na teba.
Kde ste mali to štvrté rande?
Ale prosím ťa, chcela si to? Chcela. Načo sa trápiť keď sa nič zlé nestalo.
To su take kecy. Ak je casanova, tak je mu jedno, ci ta dostane na 4krat alebo desiaty, v pozadi ma rozrobene dalsie. Takze je uplne jedno, na ktory krat to urobite, ak budete dalej spolu chodit.
Ak ta chcel iba do postele, tak ti je zbytocne sa trapit, ci to prebehlo na "spravny" krat.
nie,stetka som ja, pisali sme si tri tyzdne, spala som so svojim muzom na druhom rande,vlastne druhy den real stretka po troch tZdnoch pisania😅 uz je mi manzelom a mame dceru.
Koľko máte rokov? Keď 15,tam pochopím. Keď tak okolo 30,dokedy si chcela "sladké kecanicko" na rande?
Koniec koncov, Keby mal kvôli tomu zmeniť názor, tak za veľa nestojí. Keď by mu šlo len o sex, tak by ta nechal aj po prvom sexe na 15 rande.
Koľko máš rokov? Ja som sa s mojim teraz už manželom vyspala na druhom rande.
@amonet my sme si písali 2 týždne 😄
@tomikejt 33
Nerieš, stalo sa, viem o čom hovoríš, mala som tie isté pocity ako ty , tiez to bolo skoro a čuduj sa nič sa tým nezmenilo..... pokračujeme spolu, takže snaž to už neriešiť
Jediná rada aby sa to už druhý krát nestalo ak by si mala nejaké iné prvé rande, neholit sa 🤣🤣🤣 vraj to pomáha, pocit že nemôžem mať takto sex predsa 🙈😂
@ada_alica 😂
Nie je dôležité kedy je sex, ale aký je vzťah. Poznám teraz už starší manželský pár, ktorí sa ako mladí zoznámili na lavičke pri rieke. On si sadol k nej, rozprávali sa asi hodinu, požiadal ju o ruku, ona súhlasila a ešte v ten týždeň bola svadba. To bolo ešte v 70 tých rokoch.
Ja som okrem môjho muža (mala som 16, keď sme začali chodiť) s nikým iným nezažila tú fázu "stretávanie sa, rande a pod." čiže nebudem veľmi kompetentná v tomto radiť či utešovať, ale tak čo ja viem... to štvrté stretnutie by už malo byť aj také akurát a why not? či....? :D
@slovakboy 😀načo otáľať...😝
môj sused hovorí, že keď ženu svrbí to je horšie ako keď ju páli...😝
štvrté stretnutie...záleží ako často boli tie stretká... jedno raz za týždeň? no tak to je Ok...
Zober si to z druhej strany - nie je on priliš lahky, ked ti dal a nerobil caviky? Ja som este nestretla chlapa, co by sa k sexu okuňal, to by som chcela zazit, že sa vrti ako na ihlach a je neustupny.Az na 30.rande by mi dovolil božtek.To musi byt mile 😅
Joj no čo sa ideš trapit?😃v 33? Ja som sa s muzom vyspala a nemali sme rande🤷♀️Pozname sa síce predlho ale predsa sme chodili von každý zvlášť a potom sa stretli,rande nebolo🤷♀️A je to muž už 6 rokov,9 sme spolu a mame dve deti a dobrý zivot,vztah,všetko🤷♀️Takze ozaj to nie je meritkom na to či vám to vyjde alebo nie🤷♀️
Aj keby spolu spite na prvom, co je na tom
Chceli ste to, chceli . No a ? Si ako mala 😃
Ale no... nemôžeš to tak brať.
My sme s mužom boli vonku len párkrát, potom asi na 4x ma pozval k sebe na byt (mala som meniny, že ma pre mňa prekvapenie), no a stalo sa. Chvíľu na to sme spolu začali bývať,vzali sa a sme spolu 10r.
Pre mňa sex nie je služba, ktorú poskytujem mužovi a kvôli ktorej ma má dobíjať.. Je to rovnako príjemné pre mňa a keď na to majú obaja chuť a je tam vzájomná príťažlivosť, nevidím dôvod to naťahovať, len aby sa to naťahovalo... Predpokladám, že tvoje telo nie je to jediné čo mu vieš ponúknuť, takže stále sa môžete spoznávať, stále pre neho môžeš byť zaujímavá... Ak by mu išlo od začiatku iba o jedno, tak aj keby si s tým bola zdrzanlivejšia, iba by si strácala čas...
@lindous Kamarátka si práve myslí, že čím muž dlhšie čaká na sex, tak je pre neho zaujímavejšia a viac si ju váži.
Ak by si ťa mal prestať vážiť len preto, že už si "mu dala" a bolo to príliš skoro, tak nie je nič iné ako obyčajný pokrytec (lebo však bez neho si ten sex asi nemala 😄) a môžeš byť rada, že si na to došla tak skoro... Verím, že aj ty si si to užila, tak teraz sa už tým netráp a nešpekuluj nad tým zbytočne, lebo sa začneš správať divne a skôr to pokazíš tým, že nebudeš sama sebou
Ked nechceš mať sex, tak musíš chodiť na rande do kaviarne a nie k nemu domov, nato si ešte neprišla? 😉
Ja som sa vyspala rok pred chodením a teraz sa ideme brat, neber to tragicky
Fakt to nerieš... predpokladám, že si to chcela aj ty a aj si sa na to chystala, lebo veď my ženy poznáme tie "spontánne" akcie (myslím čo do chystania sa a predprípravy zovňajšku.... ;) Máš 33, nie 16, nevidím v tom absolútne žiadny problém ani nič negatívne..

no, nejde mi vobec do hlavy, ze preco si to teda urobila, ked si sla tak velmi proti svojmu vlastnemu presvedceniu? nemyslim si, ze ta k tomu nutil, to by si opisovala celkom inak. preco potom?