Sex with ex
ahojte, rada by som ziskala viacero nezaujatych nazorov na tuto temu ale najskor ju objasnim. Moj ex (taka ta zivotna laska) sa mi po siedmych mesiacoch ozval (nie sme spolu rok a pol). Nakolko ho velmi dobre poznam od prveho momentu som vedela preco sa ozval, chce sa stretnut zistit co mam nove kedze som od nasho posledneho rozchodu vela cestovala a celkovo sa zmenila a samozrejme chce sex. Sex ako s nim som nikdy nemala ale tu je ten problem, ze ja by som sa s nim rada stretla a mozno aj mala koitus (zavlezalo by od toho aka by bola na stretnuti energia) ale ma priatelku. Samozrejme primarne sa s nim chcem stretnut nech si minimalne ja sama v sebe toto cele uzavriem (mozno ak by doslo k sexu by bol taky na hovno, ze vsetko by sa poslednym sexom uzavrelo). On je clovek, ktory nevie byt vo vztahu podvadzal aj mna a teraz podvadza aj ju, viem to lebo ju dva krat podviedol so mnou. On je proste typ cloveka, ktory by mal udrziavat otvoreny vztah samozrejme v ramci bezpecnosti a zodpovednosti voci vsetkym zucastnenym ale to uz tu polemizujem. Rozumiem, ze tu budu rozne nazory a vsetky ich respektujem pre niekoho je citliva tema ze dvaja ex sa spolu motaju napriek tomu ze jeden je zadany. Ale poprosím nezaujate nazory na to ci sa s nim stretnut a uzavriet si to alebo ho zrusit a nereagovat.
Paci sa mi ako premyslas a si tu jedna z mala, ktora naozaj planuje dat na nase rady 🙂 prosim, drz sa toho, ziadna z nas ti urcite nechce zle a hoci ti intuicia a tvoje tuzby, hovoria nieco ine, nedaj sa tym oblbnut. Ja mam skusenost s podobnym typom muza a ja som ho bohizial neignorovala a nechala sa znova oblbnut, aj ked som myslela, ze som silna.
Niekedy je lepsie poucit sa z chyb druhych ako vlastnych ;)
Najlepsie bude, ak sa ti ozve, aby si ani nereagovala, nijako..
@ruxandra a napriklad z tvojej rady si toho viem zobrat najviac lebo sa mi tiez paci ako si to podala a nebudem s nim stracat cas ved si iba honka ego lebo podla mna uz o neho nikto neprejavuje zaujem a uprimne? ja teraz mam take fajnobdobie ze som rozcestovana v praci sa mi dari a vyzeram najlepsie za celych 29 rokov :D
.. ešte dodam na záver že je veľmi tenká hranica medzi tým, pohrať sa a zabaviť a namotat opäť. Ver mi poznám to.
@lada818 uplna strata casu, spavat s ex. Alebo si este pockaj par rokov a potom tu mozes zalozit temu, ze si nevies najst normálneho chlapa na vztah, ze vsetci schopní sa uz minuli...
tak kludne stracaj cas nadalej a ked ti začnú tikat bio hodiny (ci uz na normálny cas alebo rodinu) tak potom ti ostanu oci pre plac.
@lada818 len vies, hrat sa takto mozu len taki, co nie su do vztahu zaangazovani citovo.
co nie je tvoj pripad.
lebo inak by si neriesila nejake nezmyselne uzatvarania a netvrdila, ako si nad vecou a blabla...nemyslim to v zlom.
len taka nevyzadana rada. proste kasli na to, naozaj nie je nic lepsie, ako to uz nikdy neriesit, nekomunikovat...este nie si z tohoto vztahu vyliecena, ale si na dobrej ceste.
a mozno o par mesiacov budes uplne OK a ani sa nenazdas, zmeni sa tvoje vnutorne vyzarovanie a pritiahners si k sebe cloveka, akeho si zasluzis.
@lada818 trapas,take fake témy
S fantáziou to máš tiež dosť slabé
Ale už keď to má byť pravda...ti nie je hnus taký človek?
Budeš s ním mať koitus a je ti jedno,že ich má s každou dierou ktorá je k dispozícii?podvádzal teba,podvádza terajšiu,to je teda hodnotný jedinec
Váz si samu seba a toxicke svine vykopni zo zivota
Priznavas ze ju podviedol s tebou a pytas sa ci s nim mas mat znovu sex 😄 pomoc. Charakter.
@foterlotor bolo to na začiatku ich vzťahu kedy podla mňa ani jedna z nás nevedela na čom je

@lada818 najlepsie nereagovat, na mne sa tiez tak jeden dorabal, dokonca vyhladava anonymne temy a dedukuje ze ich pisem ja o nom. To uz je vysoky level kk...izmu. ja som prestala reagovat len na spravy a preslo ho to. Uz ma ine🫣😂. Proste taky typ, ze si mysli ze kazda na neho stale mysli a nezabudne. Co je blbost, som ho blokla vsade ak by sa rozhodol zas o rok pisat, telefonovat....neskutocne