icon

Sexuálna minulosť partnera

alena2222
26. feb 2022

Ahojte. Som tu nová.
Svoj problém som samozrejme preberala s najbližšími kamarátkami, ale keďže naďalej pretrváva a ja by som si ho nejakým spôsobom v sebe rada vyriešila, zaujíma ma aj nezainteresovaný názor “tretiej” strany .
Mám 2ročny vzťah. Celkom iste viem, že som zamilovana najviac v živote . Myslím, že to máme obaja rovnako. Na pár normálnych nezhôd mame ideálny vzťah. Môj problém prameni v tom, že do dnešného dňa nedokážem prijať partnerovu sexuálnu minulosť a bohužiaľ to v poslednej dobe narúša nás vzťah. Spočiatku to pre mna taký problém nebol, zrejme nešlo ihneď o veľkú lásku z mojej strany, vystupňovalo sa to časom s prichádzajúcou zamilovanostou . S partnerom sme to komunikovali viackrát, aktuálne to už nechcem otvárať, pretože to už nedokáže zmeniť, ale na druhej strane to naďalej dusim v sebe.. Priznavam, mam naozaj veľké ego a zrejme aj z tohto dovodu ma niekedy ponižuje fakt, ktorý viem. Nepripadám si byt hlavne z tohto dovodu výnimočná, na druhej strane nás vzťah je pekný. Zniesol by mi aj modré z neba. Viem, že týmto spôsobom nás vzťah ohrozujem, ale nedokážem si pomôcť . Som zo seba smutná .
Na záver budem konkrétna.
Píšem o mužovi- 37 rokov/ 70 sexuálnych partneriek .
Boli sme k sebe úprimní od začiatku, takze to viem priamo od neho, aj keď má upozornil, že takéto priznania neprinášajú žiadne ovocie , čomu už dnes chápem ..
Myslíte, že je problém vo mne, v mojom egu alebo som skrátka zásadová a nedokážem to prijať?!
Ďakujem.

Strana
z4
miadi
27. feb 2022

@desore aj skaredi ludia maju jednorazovky, on nemusi byt adonis a oni nie su Helena trojskaJe kopec bab co sa boja mat vztah v tom veku ., sklamane prvou laskou alebo vztahom rodicou to je uplne normana vec ludia su vselijaki nie je nic ciernobiele. Ale Kludne ver ze mas pravdu a je to len tak ako tvdis ty 😆

nika3136
27. feb 2022

@miadi
Uplne suhlasim. Tiez poznam zopar muzov, na ktorych by som to nepovedala a zeny sa na nich lepia 😃 ved nie vsetkym sa nam paci to iste, moj muz pre mna bude krasavec, pre ine komentujuce prave ten "skaredy". Je to len vec pohladu a aj ti "menej pekni" sexuju (niektori ako za ligu 😀 tiez s menej peknymi zenami 😃 )

miadi
27. feb 2022

@nika3136 ano casto ludia co na to vobec nevyzeraju maju najviac sexu. Ved to nie je o vyzore libido chut a prilezitost mà kazdy inak..

21oktober
27. feb 2022

Za mňa nie, ja už som bola pri toľkých rozvodoch že som pri takýchto preborníkoch viac než skeptická . Takýto muži zvačša nevedia fungovať vo vzťahoch bez bokovky dlhodobo . Stále majú pocit že im niečo chýba a niečo uteká, okrem toho sexuálna nasýtenost tej istej osoby prichádza u všetkých časom a príde aj u neho .
Mne keby toto chlap povedal , tak zrejme vo vzťahu nepokračujem a mohol by byť aj Alan Delon .

mimka1402
28. feb 2022

Ja neviem co dodať za mňa je to veľa ale už by som to po rokoch vzťahu neriešila no, ale kamoška by mu mohla konkurovať, má 24 a chlapov 58, ale ona si to za 3r od posledného zlého vzťahu začala užíva a aj seriózne písala do diára, aby v prípade nejakom zdravotnom tehotenstva atď aby vedela kedy a s kým..😅
Ale smejem sa, keď randila už s niekym o koho mala úprimný záujem tak mu povedala, že mala 4 chlapov a ten ju zvozil pod zem, že 4ja? To je veľa na 24 ročnú 😁 Keby vedel realitu tak fuha.😀

evaachesa
28. feb 2022

Snáď ti to povedal ešte predtým ako ste mali prvý sex. Vyžadovala by som od neho aktuálne vyšetrenie pohlavných chorôb 🤯 ... ale teda ja by som si asi nechala zájsť chuť a nič by z toho vzťahu nebolo 😏

slovakboy
28. feb 2022

@alena2222 najlepšie manželky sú bývalé radodajky a podobne to platí o mužoch. Nemysli na minulosť. Nezmeníš ju a myslieť na ňu je nepomáhajúce. Nemysli myslím doslovne. Vieš nemyslieť? Na nič. Skús to uvidis aké je to liečivé. Trenuj to. Sú ľudia čo dokážu v tme po troch dňoch prestať úplne myslieť a sú pritom pri vedomí. To samozrejme robiť nemusíš ale aspoň nerob opak. Myšlienky sa rozvíjajú a nabaľujú nové a nové a fantázia pracuje a dokáže vymyslieť neuveriteľne konstrukty. Venuj sa prítomnosti inak ti pretečie život pomedzi prsty a ty to ani nezbadáš. Bol som podobný viem o čom hovorím. Nemyslím na počet žien samozrejme.

desore
28. feb 2022

@miadi Ja im to neberiem, nech maju. No tazko skaredy a chudobny chlap zbali krasnu zenu. Ta kope inu ligu.

nika3136
28. feb 2022

@desore
Skaredy a chudobny zbali skaredu a chudobnu, nemusime sa predsa tvarit, ze sme vsetci na rovnakej urovni. Aj menej inteligentnych a neatraktivnych ludi je dost. Najdu si seberovneho a vyriesene, neznamena to, ze nesexuju

banderaska29
28. feb 2022

presne pre toto je najlepšie nerýpať sa do minuosti partnerov. k čomu ti tá informácia pomohla ? absolútne k ničomu akurát si si pohonkala ego že ti to povedal. ale vždy to narobí viac škody ako úžitku.
pozri ak nemá AIDS a zároveň si už odtrtkal svoje a je iba tvoj tak to prestaň riešiť. klape vám to vo vzťahu ? vieš sa oňho opriet ako o človeka a chlapa ? máte dobrý sexuálny život ? miluje Ťa ? ak je vo všetkom odpoveď áno tak to v sebe uzavri a nesúď ho kvoli tomu. skôr si váž že ti to povedal.. taká úprimnosť nie je typická u chlapov 😀

katusiik
28. feb 2022

Má 37, dajme tomu že je sexuálne aktívny od 17, je to cca 20 rokov, 3-4 sex. partnerky ročne, to mi také neprijateľné už nepríde. Zároveň nechápem, prečo je pre niekoho dôležité vedieť počet partnerov, toto číslo som nikdy nikomu nezdieľala, a ani som sa oň nezaujímala, aj keď mi to partner chcel povedať. Tieto čísla nerobia dobrotu vo vzťahu, ale zároveň by som sa zaujímala o pohlavne prenosné choroby, príp. či používal ochranu, táto info je pre mňa osobne veľmi dôležitá - v prípade, že nie, požiadala by som ho o test na pohlavné choroby - žiadna romantika, ale zdravo zmýšľajúci chlap toto pochopí ak to s tebou myslí vážne, spraví to 🙂

h2
28. feb 2022

@katusiik Už som to sem písala. Tebe by sa nezdalo divné, že chlap má už 20 rokov každý rok 3-4 sexuálne partnerky? Áno, mať 3-4 partnerov za rok nie je nič strašné. Mať to takto 20 rokov je podľa mňa horšie, než stihnúť tých 70 povedzme za 2 divoké roky a potom žiť normálne.

terezkaa22
28. feb 2022

ehm nie nechcela by som byť 71 ?!

jane89
Odpoveď bola odstránená
madeline1
28. feb 2022

@alena2222 na co si riesila pocet partneriek, nemate 15, nemusela si sa vobec pytat...uprimny by ste k sebe mali byt, ale vyzvedanie sa sa do toho nerata...

oli2782
1. mar 2022

Pre niekoho kto si nájde partnera v 20tích rokoch a ostanú spolu až do konca alebo v 30ke stihnú rozvod a dajme tomu v 30+ si nájde súčastného, je to naozaj veľa. No podľa mňa pre 37 ročného chlapa, ktorý si zatiaľ užíval život , je to v poriadku😊 A podľa mňa teba by trápilo i to, keby ich mal 2. Teba trápi fakt, že mal pred tebou niekoho, že si to užíval i s niekym iným.

alena2222
autor
3. mar 2022

@slovakboy neviem nemyslieť..

tncka
3. mar 2022

@alena2222 pod na to matematicky,ma 37 rokov,dajme tomu ze sex.zije 20rokov,mozno viac😅,rocne 3,4 partnerky ako prislo😅to nieje az take hrozne. Inak nechapem naco bolo toto dobresi rozpravat🤔

bennn
6. mar 2022

No neviem, ale mne vadí, keď si predstavím, ako moja potenciálna budúca partnerka robila všetky tie veci a hovorila tie slová niekomu inému.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4