Sexuálna minulosť partnera
Ahojte. Som tu nová.
Svoj problém som samozrejme preberala s najbližšími kamarátkami, ale keďže naďalej pretrváva a ja by som si ho nejakým spôsobom v sebe rada vyriešila, zaujíma ma aj nezainteresovaný názor “tretiej” strany .
Mám 2ročny vzťah. Celkom iste viem, že som zamilovana najviac v živote . Myslím, že to máme obaja rovnako. Na pár normálnych nezhôd mame ideálny vzťah. Môj problém prameni v tom, že do dnešného dňa nedokážem prijať partnerovu sexuálnu minulosť a bohužiaľ to v poslednej dobe narúša nás vzťah. Spočiatku to pre mna taký problém nebol, zrejme nešlo ihneď o veľkú lásku z mojej strany, vystupňovalo sa to časom s prichádzajúcou zamilovanostou . S partnerom sme to komunikovali viackrát, aktuálne to už nechcem otvárať, pretože to už nedokáže zmeniť, ale na druhej strane to naďalej dusim v sebe.. Priznavam, mam naozaj veľké ego a zrejme aj z tohto dovodu ma niekedy ponižuje fakt, ktorý viem. Nepripadám si byt hlavne z tohto dovodu výnimočná, na druhej strane nás vzťah je pekný. Zniesol by mi aj modré z neba. Viem, že týmto spôsobom nás vzťah ohrozujem, ale nedokážem si pomôcť . Som zo seba smutná .
Na záver budem konkrétna.
Píšem o mužovi- 37 rokov/ 70 sexuálnych partneriek .
Boli sme k sebe úprimní od začiatku, takze to viem priamo od neho, aj keď má upozornil, že takéto priznania neprinášajú žiadne ovocie , čomu už dnes chápem ..
Myslíte, že je problém vo mne, v mojom egu alebo som skrátka zásadová a nedokážem to prijať?!
Ďakujem.
@miadi
Uplne suhlasim. Tiez poznam zopar muzov, na ktorych by som to nepovedala a zeny sa na nich lepia 😃 ved nie vsetkym sa nam paci to iste, moj muz pre mna bude krasavec, pre ine komentujuce prave ten "skaredy". Je to len vec pohladu a aj ti "menej pekni" sexuju (niektori ako za ligu 😀 tiez s menej peknymi zenami 😃 )
Za mňa nie, ja už som bola pri toľkých rozvodoch že som pri takýchto preborníkoch viac než skeptická . Takýto muži zvačša nevedia fungovať vo vzťahoch bez bokovky dlhodobo . Stále majú pocit že im niečo chýba a niečo uteká, okrem toho sexuálna nasýtenost tej istej osoby prichádza u všetkých časom a príde aj u neho .
Mne keby toto chlap povedal , tak zrejme vo vzťahu nepokračujem a mohol by byť aj Alan Delon .
Ja neviem co dodať za mňa je to veľa ale už by som to po rokoch vzťahu neriešila no, ale kamoška by mu mohla konkurovať, má 24 a chlapov 58, ale ona si to za 3r od posledného zlého vzťahu začala užíva a aj seriózne písala do diára, aby v prípade nejakom zdravotnom tehotenstva atď aby vedela kedy a s kým..😅
Ale smejem sa, keď randila už s niekym o koho mala úprimný záujem tak mu povedala, že mala 4 chlapov a ten ju zvozil pod zem, že 4ja? To je veľa na 24 ročnú 😁 Keby vedel realitu tak fuha.😀
Snáď ti to povedal ešte predtým ako ste mali prvý sex. Vyžadovala by som od neho aktuálne vyšetrenie pohlavných chorôb 🤯 ... ale teda ja by som si asi nechala zájsť chuť a nič by z toho vzťahu nebolo 😏
@alena2222 najlepšie manželky sú bývalé radodajky a podobne to platí o mužoch. Nemysli na minulosť. Nezmeníš ju a myslieť na ňu je nepomáhajúce. Nemysli myslím doslovne. Vieš nemyslieť? Na nič. Skús to uvidis aké je to liečivé. Trenuj to. Sú ľudia čo dokážu v tme po troch dňoch prestať úplne myslieť a sú pritom pri vedomí. To samozrejme robiť nemusíš ale aspoň nerob opak. Myšlienky sa rozvíjajú a nabaľujú nové a nové a fantázia pracuje a dokáže vymyslieť neuveriteľne konstrukty. Venuj sa prítomnosti inak ti pretečie život pomedzi prsty a ty to ani nezbadáš. Bol som podobný viem o čom hovorím. Nemyslím na počet žien samozrejme.
presne pre toto je najlepšie nerýpať sa do minuosti partnerov. k čomu ti tá informácia pomohla ? absolútne k ničomu akurát si si pohonkala ego že ti to povedal. ale vždy to narobí viac škody ako úžitku.
pozri ak nemá AIDS a zároveň si už odtrtkal svoje a je iba tvoj tak to prestaň riešiť. klape vám to vo vzťahu ? vieš sa oňho opriet ako o človeka a chlapa ? máte dobrý sexuálny život ? miluje Ťa ? ak je vo všetkom odpoveď áno tak to v sebe uzavri a nesúď ho kvoli tomu. skôr si váž že ti to povedal.. taká úprimnosť nie je typická u chlapov 😀
Má 37, dajme tomu že je sexuálne aktívny od 17, je to cca 20 rokov, 3-4 sex. partnerky ročne, to mi také neprijateľné už nepríde. Zároveň nechápem, prečo je pre niekoho dôležité vedieť počet partnerov, toto číslo som nikdy nikomu nezdieľala, a ani som sa oň nezaujímala, aj keď mi to partner chcel povedať. Tieto čísla nerobia dobrotu vo vzťahu, ale zároveň by som sa zaujímala o pohlavne prenosné choroby, príp. či používal ochranu, táto info je pre mňa osobne veľmi dôležitá - v prípade, že nie, požiadala by som ho o test na pohlavné choroby - žiadna romantika, ale zdravo zmýšľajúci chlap toto pochopí ak to s tebou myslí vážne, spraví to 🙂
ehm nie nechcela by som byť 71 ?!
Pre niekoho kto si nájde partnera v 20tích rokoch a ostanú spolu až do konca alebo v 30ke stihnú rozvod a dajme tomu v 30+ si nájde súčastného, je to naozaj veľa. No podľa mňa pre 37 ročného chlapa, ktorý si zatiaľ užíval život , je to v poriadku😊 A podľa mňa teba by trápilo i to, keby ich mal 2. Teba trápi fakt, že mal pred tebou niekoho, že si to užíval i s niekym iným.
No neviem, ale mne vadí, keď si predstavím, ako moja potenciálna budúca partnerka robila všetky tie veci a hovorila tie slová niekomu inému.

@desore aj skaredi ludia maju jednorazovky, on nemusi byt adonis a oni nie su Helena trojskaJe kopec bab co sa boja mat vztah v tom veku ., sklamane prvou laskou alebo vztahom rodicou to je uplne normana vec ludia su vselijaki nie je nic ciernobiele. Ale Kludne ver ze mas pravdu a je to len tak ako tvdis ty 😆