icon

Sexuálne praktiky môjho priateľa

23. aug 2020

Môj priateľ má trochu divne chute. Napríklad chce aby som ho tam ocikala,nedavno objednal kolík do zadku ešte sme ho neskúšali chvalabohu😀eroticke prádielko co ešte chápem. Je to podľa vás ok?

Strana
z2
autor
24. aug 2020
autor
24. aug 2020

@ella_price niesom si istá ako to myslíš 😀😀

evkakozickova
24. aug 2020

A ty si mu akože čo na to povedala ?

kiki68
24. aug 2020

Ok je vsetko na com sa dohodnu obaja partneri a nemaju s tym problem. Ak s tym nesuhlasis, tak sa s nim porozpravaj skor ako hocico zacnete pouzivat a skusat. My sme s muzom si checkli navzajom match testov, kde boli naozaj ze rozne praktiky uvedene, tiez tam bolo aktivne/ pasivne pri vsetkom. A samozrejme priznat farbu a netvarit sa, ze nieco nechces ked chces a naopak. A tiez bola moznost tam zvolit “ hard limit ” a vtedy ide o uplne ze nepredstavitelnu vec , ktorym nikdy nechces ani vyskusat. A take limity ma kazdy.

banderaska29
24. aug 2020

na análny kolík nadáva iba ten/tá, čo ho neskúsil... úplne základná výbava u nás v spálni 🙂 treba ho vedieť vybrať (myslím druh, tvar...nie zo zadku 😀 ), byť poriadne roztúžený/á, nemať predsudky a skúsiť ho s človekom, čo za to stojí.. 🙂 ale môžete aj sama so sebou a vibrátorom 🙂 je to skvelé, len sa netreba durdiť dámy, radšej prekvapte svojho muža a kúpte. uvidíte, koľkým sa rozochvejú oči a roztlčie srdce 🙂

akinom0077
24. aug 2020

Pradlo je ok, kto ma rad anal aj kolik...ok....ale pokial to ty nechces nerob to...cikanie mi pride uletene prilis :D

masha185
24. aug 2020

@akinom0077 Mne príde to cikanie prijateľnejšie pre mňa (samozrejme max v sprche) než ten kolík si narvať do zadku 😂🙈

leuchtturm
24. aug 2020

pre mna by to nebolo vobec OK, ani stanie ani pichanie nejakeho kolika do zadku. Je to o tom, co ti je prijemne a co sa ti hnusi, to nerob.

sunny8
24. aug 2020

No tak ako tu bolo písané je to nechutne a na grc .. no ale keď máš na to žalúdok tak do toho

marusia674
Autor odpoveď zmazal
bobacik88
27. aug 2020

@banderaska29 aj by som nieco napisal k tomu,ale netreba,presne si to vystihla.je to ako s jedlom,neochutnas,nevies

0ria0
27. aug 2020

Tu nejde o to čo je ok a čo nie. Ide len o to čo je pre teba prijateľné a musí ti to byť hlavne aj príjemné, lebo to potom nemá žiadny zmysel robiť. Ale jak sa vraví, nevyskúšaš, nevieš

torysheer
Autor odpoveď zmazal
bobacik88
31. aug 2020

@torysheer to su tie s tym peknym krystalom na konci?tie su super.👍

vorkola
26. feb 2023

Kolik do zadku, no to si koledujete,konecnika alebo jaj cast hrubeho creva,Dievka nedaj si to robit ,Lebo perforacie mozu byt smretelne ,SEpsa a uz tam ide o cas

Strana
z2