Sexuálne praktiky môjho priateľa
Môj priateľ má trochu divne chute. Napríklad chce aby som ho tam ocikala,nedavno objednal kolík do zadku ešte sme ho neskúšali chvalabohu😀eroticke prádielko co ešte chápem. Je to podľa vás ok?
@ella_price niesom si istá ako to myslíš 😀😀
A ty si mu akože čo na to povedala ?
Ok je vsetko na com sa dohodnu obaja partneri a nemaju s tym problem. Ak s tym nesuhlasis, tak sa s nim porozpravaj skor ako hocico zacnete pouzivat a skusat. My sme s muzom si checkli navzajom match testov, kde boli naozaj ze rozne praktiky uvedene, tiez tam bolo aktivne/ pasivne pri vsetkom. A samozrejme priznat farbu a netvarit sa, ze nieco nechces ked chces a naopak. A tiez bola moznost tam zvolit “ hard limit ” a vtedy ide o uplne ze nepredstavitelnu vec , ktorym nikdy nechces ani vyskusat. A take limity ma kazdy.
na análny kolík nadáva iba ten/tá, čo ho neskúsil... úplne základná výbava u nás v spálni 🙂 treba ho vedieť vybrať (myslím druh, tvar...nie zo zadku 😀 ), byť poriadne roztúžený/á, nemať predsudky a skúsiť ho s človekom, čo za to stojí.. 🙂 ale môžete aj sama so sebou a vibrátorom 🙂 je to skvelé, len sa netreba durdiť dámy, radšej prekvapte svojho muža a kúpte. uvidíte, koľkým sa rozochvejú oči a roztlčie srdce 🙂
Pradlo je ok, kto ma rad anal aj kolik...ok....ale pokial to ty nechces nerob to...cikanie mi pride uletene prilis :D
@akinom0077 Mne príde to cikanie prijateľnejšie pre mňa (samozrejme max v sprche) než ten kolík si narvať do zadku 😂🙈
pre mna by to nebolo vobec OK, ani stanie ani pichanie nejakeho kolika do zadku. Je to o tom, co ti je prijemne a co sa ti hnusi, to nerob.
No tak ako tu bolo písané je to nechutne a na grc .. no ale keď máš na to žalúdok tak do toho
@banderaska29 aj by som nieco napisal k tomu,ale netreba,presne si to vystihla.je to ako s jedlom,neochutnas,nevies
Tu nejde o to čo je ok a čo nie. Ide len o to čo je pre teba prijateľné a musí ti to byť hlavne aj príjemné, lebo to potom nemá žiadny zmysel robiť. Ale jak sa vraví, nevyskúšaš, nevieš
Kolik do zadku, no to si koledujete,konecnika alebo jaj cast hrubeho creva,Dievka nedaj si to robit ,Lebo perforacie mozu byt smretelne ,SEpsa a uz tam ide o cas

@ella_price 😂