icon

Sexuálne problémy

matajus
13. máj 2022

Ahojte,

Niekoľko týždňov som rozmýšľal či sa odhodlám sem moje trápenie napísať a poprosiť Vás o radu zo strany žien alebo možno aj mužov. Nakoniec som sa odhodlal a založil si tu profil, aby som sa s vami podelil respektíve poradil.
Mám 30 rokov, manželka má 28 a sme manželia 4 roky. Manželstvu predchádzal dlhoročný vzťah. Čiže sa veľmi dobre poznáme ,,z každej strany". Máme spolu úžasného syna, ktorý má 2,5 roka. Dieťa sme mali plánované a išli sme do toho krátko po svadbe lebo sme veľmi po dieťati túžili.
A teraz k veci, pred svadbou ale aj po svadbe sme nemali žiaden problém čo sa týka nášho sexuálneho života. Vedeli sme si to užiť, ako každý mladý pár alebo manželia. Vedeli sme si naplánovať krásny sex ale taktiež veľa krát ma manželka prekvapila peknou ,,rýchlovkou" keď som prišiel z práce. Naše sexuálne problémy nenastali dokonca ani počas tehotenstva keďže manželka mala ukážkové tehotenstvo a pôrod taktiež. Bol som pri pôrode celý čas a sám doktor povedal že za jeho praxe pri prvorodičke ešte nemal tak ľahký a rýchly priebeh pôrodu. Po pôrode náš sexuálny život bol taktiež ako predtým (samozrejme až po období 6nedelia) Netlačil som na manželku, počkal som kým bude pripravená.
Problém nastal pred nejakým rokom. Manželka , stráca chuť na sex, v posteli je ako ,,drevo" mám pocit že ako by to bolo z donútenia, keď jej chcem spraviť orálny sex tak mi to odmieta a smeje sa pritom ako nejaká pubertiačka (predtým si to užívala a mala to rada), stále pri sexe kecá o samých blbostiach. Chce len jednú polohu a koniec.Nehýbe sa, je neaktívna. Predtým to bolo úplné iné. Čo mám zmeniť ? Aký mám byť? Ja sa naozaj doma snažím s malým jej pomáham, upratujem, varím, nemám problém dokonca aj žehliť. Keď che ísť niekam s priateľkami tak som s malým ja, veď nech sa zabaví predsa je celé dni doma s chlapcom.
Taktiež je splním všetko čo sa dá a čo chce, na dnešné pomery zarábam výborne a nič nám nechýba. Aktuálne je manželka už mesiac u svojich rodičov, lebo sme prerábali strechu na dome ale strecha je už dávno hotová a ona je tam stále. Vraj preto aby si svokrovci a moji rodičia užili vnuka, keďže od rodičov bývame cca 250km. Aktuálne chcela ísť na dovolenku tak som ju prosil aby sme išli raz aj s malým na pár nocí a potom aby malý ostal u rodičov a išli sme len my dvaja. Tak to že nie, že to sa nepatrí, že keď malý bude starší. Tak som zaplatil za pobyt cez 1 300€ aby mala komfort aký potrebuje. Ženy to vážne sa nedá ísť na predĺžený víkend bez dieťaťa ?
Ako to mám znova naštartovať ? Čo robím zle ? Veď aj pri tom sexe myslím stále najprv na ňu aby ona mala prv orgazmus až tak ja.
Prečo sa to tak zmenilo.
Za každú normálnu odpoveď alebo radu Vám vopred všetkým ďakujem.
Pekný deň.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 upresnim ..nikde nepíšem,že je kur.a
Keďže príspevok pridal muž a opísal situáciu doma u seba a manželka si spríjemňovala materskú vyťaženosť (aj keď vydávať raz za týždeň a umývačka 3 dní plná ...) s iným chlapom,samozrejme,že napíšem,že problém je ONA
keby žena napísala rovnaký príspevok a do písmena opísala manžela tak ako teraz autor,samozrejme,problém by bol ON
JA nerobím rozdiel muž a žena. Kto podvádza je pre mna vinník.
V živote by som sa neznížila na neveru- najprv si uprac v živote a potom sa poobzeraj okolo seba.
V zmysle- nevera nie je nutná.
Vyložiť karty na stôl a so všetkou zodpovednosťou za svoje konanie vyriešiť problémy.ked sa nedajú vyriešiť , ide sa ďalej.
A ešte ...udržiavať umelo chorý vzťah kvôli deťom (to hovorím obrazne, to sa tiež často preberá),to je to najhoršie,čo sa chce deťom dať do budúcna.

nini1978
20. máj 2022

@nikusinka samozrejme,úplne súhlasím,je to všetko "možno"
Ale naozaj,ruku na srdce...
Keď je všetko tak ako to napisal on
A teda sa jej to prevalilo, hej? Úplne normálne sa ti zdá,ostávať naďalej u rodičov teda venovať mu "naviac nejaký ten telefonát?"
Pre mňa keď je to tak, tu naozaj ani poradňa nepomôže,ale že absolútne

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
1fifinka1
20. máj 2022

Ak ide niekto na zábavu a vypusti tam ventilcek, lebo sa nezmesti do kože, a doma ho čaká rodina, tak taky si zaslúži bombu medzi oči. Či ona ci on. Ale ak niekto udržuje rok "vzťah", s niekym iným, tam už neviem, či sa to bude dat tak jednoducho zachrániť. Nie je nevera ako nevera. Aj ta ma rôzne podoby.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 nie je nevera ako nevera je pre mňa nepochopiteľná veta. Naozaj
Kde je hranica už tej fakt nevery? Alebo tá "virtuálna"( to je teda tá moderná verzia našej doby). Fotiť si genitálie a posielať ich inému chlapovi ako tomu,čo mám doma by si kde umiestnila?
Mne by sa môj partner tak zhnusil,že ja by som sa na nho už nevedela pozeral s láskou.
To píšem ako príklad príspevku autora. A ako poznám môjho muža,preňho by to bolo to isté.
A teda našťastie,ja mám rohožku pred dverami, chlap ,alebo aj žena (lebo naozaj nerobím rozdiely) "rohozka" nemajú hrdosť a teda pre mňa absolútne nezaujímavi ako potenciálni partneri

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 bolo to skôr myslene ako, nevera v opitosti, jednorazové zlyhanie atď. A potom je taka, ktorej predchádzajú problémy v manželstve. Autorova žena asi nemala jednorazovú neveru, ktorú by v zápätí oľutovala. Tak som to myslela. Je to cielený vzťah, ktorý udržuje. A teda pramení z nejakých problémov doma. Hľadá to, čo jej doma chyba. Mozno oporu, možno pochopenie, možno neviem co. Takže či bude také ľahké to všetko skončiť ako si autor praje, o tom pochybujem.

nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 inak,v poslednej dobe sa to riadne preberá..či chlapi,či ženy
Ako napr "Muž je na pokeci, dohadujú si sex na hoteli" a podobné témy
Mne to niekedy pripadá ako sociálny prieskum na temu soc.siete a vzťahy na nich
Ktovie či sa autor ešte vyjadrí... V nedeľu sa skončí mesačný pobyt

111kiki11155
20. máj 2022

Čo?? ona mu zahybá a je to jeho chyba 😀 je mi ho úprimne lúto v tejto diskusii opísal jeho problémy ako x iných príspevkov tu je a vy sa navážate , chcel len poradiť nič viac , a áno jeho žena je k... a prečo?? doma má dieťa a muža , nemá čo posielať erotické fotky a správy cudzím mužom ... Ak je nadržaná nech skočí po svojom mužovi a nie na iných chlapov sa lepiť .... Ak by ma môj muž takto podviedol nepozerám na to čí máme spolu deti , radšej by som zostala sama. A je jedno čí je príspevok o žene čí o mužovi. Ak človek má toho druhého rád , nikdy mu neublíži.

nini1978
20. máj 2022

@111kiki11155 surovo povedané presne to,ako to vidím aj ja🤣👍

naturalgazda
20. máj 2022

...............sa to tu rozbehlo hehe

matajus
autor
23. máj 2022

Opäť neviem či dokážem reagovať na všetky komentáre.
Tak začnem jedným - Áno mám svoje chyby a stále som sa ich snažil nejako napraviť, dlhodobé obmedziť (napr. moje fajčenie, ktoré mojej manželke vadí) Áno som výbušný v niektorých veciach - ale nikdy som nekričal na svoju manželku prizvukujem NIKDY. Stále keď sa mi niečo napr. nepáči tak sa to zo začiatku snažím riešiť s chladnou hlavou, ak sa to nemení tak vtedy mením tón hlasu ale niky nevrieskam. Áno asi mám svoju veľkú chybu že som veľmi poriadkumilovný , ale nikdy som svojej manželke nevyčítal že niečo urobila zle, keď už to urobila. A nie nešlo mi o to aby som tu len hanobil a urážal svoju manželku, nie nechcem sa tu ja ukazovať ako pán dokonalý, keďže viem že mám svoje chyby. A v niektorých komentároch som sa pýtal že či toto všetko mohla spôsobiť moja nová pracovná pozícia. Svoju manželku milujem, aj teraz napriek tomu čo som sa dozvedel.
Čo sa týka toho auta. Áno ako bolo uvedené, auto bolo objednané ďaleko skôr ako som sa na toto prišiel, hold no dorazilo do predajne až teraz, takže som ho musel ísť vybrať keďže bolo vyplatené. Niekto tú písal že vybrať auto a predať. Nechcem naozaj znieť nejako hnusne alebo nepríjemne, ale keďže auto ma stálo 105 000€ a automaticky na trhu klesá hodnota auta ihneď ako ho vyberiete z predajne o min 15%. Tak pardon ale len debil by toto spravil to sú vyhodené peniaze do koša.
Auto som zobral domov, stojí v garáži. Povedal som manželke že keď chce nech ho kľudne požíva, lebo vie aký som a že nemám rád keď sa niečo kúpi a nevyužíva sa to.
Aktuálne je manželka už aj s malým doma, ako som Vám písal mám dovolenku a snažíme sa riešiť našu situáciu. Zajtra máme prvé sedenie v manželskej poradni. Sám som zvedavý ako to bude prebiehať. Máme teraz doma takú nepríjemnú atmosféru, je tu dusno. Neviem čo si môžem dovoliť, čo jej mám na to všetko ešte povedať.
A ešte raz. Nechcel som aby sa tu len nadávalo na moju manželku o to mi absolútne neišlo. Chcel som sa poradiť čo ako mám riešiť, a debata sa proste rozbehla.
V podstate, vďaka týmto komentárom som zistil že ma manželka podvádza, lebo to vtedy mi ani nenapadlo jej skontrolovať mobil.
Uvidím čo nám prinesú ďalšie dni.

matajus
autor
23. máj 2022

Ale jednú vec sa ešte spýtam Vás milé dámy.
Keď som sa po tom všetkom spýtam manželky, že prečo sa mi nepriznala skôr ? Povedala že nemala odvahu.
A prečo keď som sa snažil nás už dávno dotiahnuť do manželskej poradne, tak mi povedala v minulosti že načo veď nám je dobre.
Tak teraz mi povedala že nevie prečo.
Dámy , pýtam sa Vás prečo ???

nini1978
23. máj 2022

@matajus lebo sa vyhovára
Nechce ti povedať nič na rovinu
Áno,ja som povedala,auto predať. Neexistujú peniaze,ktoré ti zaplatia lásku ženy,ktorá (nehnevaj sa) ťa neľúbi.
Alebo teda áno, môžeš si tú lásku kupovať,ale podľa všetkého to tvoje žene nestačí

karolinakr
23. máj 2022

Si robiš prdel? 105 000 za neveru? Tak kto sa komu natiska, ona tebe či ty jej? Ja som romanticka aj prakticka žena, keby mi muz zaneveru kupil auto a este chodil pri mne po špičkach, aj by som sa mu zališkala, vy mate dusnu atmosferu ehm...A nezatajil si nam niečo? Nežehliš si ty nejaký prúser?

nini1978
23. máj 2022

@karolinakr mne to stále viac a viac pripada ako totálne vymyslená vec
Sex žiadny,prstom nepohne doma,chodí k rodičom na týždne, medzitym si vymiena hot fotky s bývalým spolužiakom.on na to príde,ide za ňou...250 km a potom v kľude odíde sám domov,ona ostáva na pobyte,lebo zachraňovať vzťah nie je až také dôležité ako sesternica z anglicka. No a vráti sa domov a tam auto za 105 tisic..'nebudem predsa blbý strácať 15 percent ceny auta🥱
Tak ale stratiť 100%vlastnej hrdosti to už je iné kafe.
Čo človek zo seba dokáže urobiť.

@matajus všetko čo si napísal z teba robí naozaj zufalca bez štipky hrdosti
A jej možno práve to na tebe vadí,že si proste Rohozka.

maranta_leuconeura
23. máj 2022

Fuj tak toto sa rychlo zvrtlo. Podla mna vo vasom vztahu je len jeden, ktory ho chce zachranovat (ty). Tomu druhemu (tvoja zena) tato situacia takpovediac vyhovuje-ma kde byvat, ma financnu istotu, teba ma isteho aj keby ta podvadzala (co uz takpovediac robi, ale dostane za to akurat mozno dusno doma a auto, tak sa zdvihne a odide 😅) nechcela nic menit (!), pritom uz mala za usami... Ty si uplne zaslepeny asi laskou k nej, ze nevidis, ze ta vyuziva a nevazi si ta. Smutne

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzana9393
23. máj 2022

@zoro9836 dieta nie je pes preboha 🤦‍♀️ nie kazdy je ,,top otecko" ktory po rozvode kasle na svoje dieta. Neskutocne hlupy komentar

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elisebah91
23. máj 2022

@zuzana9393 chlapy sa rozprávajú po chlapsky , však
@zoro9836 😅....zvykla som si pri mojom, že mu občas keď rozpráva chlapcinou nerozumiem...
@matajus prečo to to nepovedala? Bola v tej chvíli zbabela. A bolo nam dobre, je asi myslené, že bolo jej dobre ale tebe nie, no to ste nevedeli keď sa nerozprávajte a pri filme každý čuci do svojho mobilu.
Teraz to už chce riešiť, keďže karty sú odkryté a nemá čo stratiť, už si prešiel kolapsom tak môžte to riešiť (z jej strany)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elisebah91
23. máj 2022

@zoro9836 super, treba si to vyjasniť...alebo keď má môj muž potlapka po pleci, že dobrá práca...a ja prosím? Čo som chlap? Tvoj kolega,brať? Ti si nechaj pre nich, mňa štipni za zadok alebo ma silno stisni😁

@matajus napadlo ma čo ti asi chyba...asi nie si chlap čo si ,,udrie päsťou po stole,, tvoja smola, my ženy to potrebujeme vo väčšej či menšej miere...a bude ako poviem. Ty si hlava rodiny, či si len krk a peňaženka? Keď som bola také tupelo tak mi môj takto ,,udrel po stole,, a povedal ak sa ti nepáči choď ku máme. A ja som ozaj vážne rozmýšľala čo a našim vzťahom a ako ďalej, asi ma to posunulo inde, k nemu.
A za druhé, napadlo ma keď tu spomínali, že si len na prachy pre ňu ...videl si film zoznámte sa Joe Black? Hlavná hrdinka mala prachateho priateľa/snúbenca no aj napriek prachom a kvázi rovnakému životnému štýlu sa zaľúbila do jednoduchého chlapa, ktorý hneď zomrel(a potom sa ním prezentovala smrť , dane nebo smrť 😁)
Možno jej dávaš ozaj všetko a ona si príde ako vo vaticke, a možno chce len zažiť to prave žitie....

zuzana9393
24. máj 2022

@zoro9836 ja citam, ved si to po sebe precitaj.... Dieta si spravis ine .... Akoze pokazili sa ti topanky, kupis si ine 😄 a to dieta co? Mas za sebou rozvod, ze vies ako to deti prezivaju? Zena mu moze robit peklo zo zivota, stvat dieta proti nemu, nedavat mu ho.... Nehovorim, ze by to tak bolo, ale co ty o ich rodine vlastne vies? Ale hlavne : ,, Dieta si spravis ine"
Pevne verim, ze takto hlupo on neuvazuje

irethey
24. máj 2022

Ahoj autor, v prvom rade klobúk dole pred Tebou v tom, aký si oddaný manžel. Podľa mňa je to ale teraz pre Teba na škodu. Pýtal si sa prečo? V prvom rade si myslím, že celá nevera začala preto, že manželka sa s Tebou začala nudiť. Ona totiž tá materská nie sú len galeje. Je to super obdobie počas ktorého má žena (aspoň od istého veku dieťaťa) trochu času aj na seba. Obzvlášť ak má len jedno. Nemá tak veľa povinností- len sa starať o dieťa a domácnosť a podľa toho čo si písal, nemala to pri Tebe VÔBEC ťažké. A podľa toho čo píšeš, zdá sa mi, že ste aj dobre finančne zabezpečení.
Takže odpoviem Ti na Tvoju otázku otázkou- Prečo sa priznávať s neverou, ktorá je vzrušujúcim povyrazením popri celodennej nude s vedomím, že mám manžela, ktorý mi splní všetko?
Necháp ma zle - je super, že si taký loajálny a oddaný manžel ale keď muž nie je chlap, tak je s ním nuda. Napríklad s mojím mužom máme tri deti a stále mám čas zájsť na net popri robote a písať komentáre na koníkovi 😂 ale hlavne sa s ním nenudím a oceňujem to že je CHLAP. Nevravím, že ma bije a trieska každý deň do stola. Len si myslím, že keby ma v jeho dobrej vôli ku mne nechal napr. O všetkom rozhodovať a neustále mi plnil všetko možné, asi by to tiež bola nuda. A takisto to musí mať tá žena v povahe. Ale tak kto vie. Možno sa na poradni dozvieš, čo od Teba očakáva okrem peňazí, aby Ťa mohla rešpektovať, ty jej odpustil a bude to pre vás nový začiatok.
Každopádne Ti držím palce a prajem len to dobré. Veľa šťastia.

irethey
24. máj 2022

A ešte aby ma nikto nepochopil zle- jej neveru odsudzujem, pretože nech bolo medzi nimi čokoľvek z toho čo popísal - on si to nezaslúžil.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Autor odpoveď zmazal