icon

Sexuálne problémy

matajus
13. máj 2022

Ahojte,

Niekoľko týždňov som rozmýšľal či sa odhodlám sem moje trápenie napísať a poprosiť Vás o radu zo strany žien alebo možno aj mužov. Nakoniec som sa odhodlal a založil si tu profil, aby som sa s vami podelil respektíve poradil.
Mám 30 rokov, manželka má 28 a sme manželia 4 roky. Manželstvu predchádzal dlhoročný vzťah. Čiže sa veľmi dobre poznáme ,,z každej strany". Máme spolu úžasného syna, ktorý má 2,5 roka. Dieťa sme mali plánované a išli sme do toho krátko po svadbe lebo sme veľmi po dieťati túžili.
A teraz k veci, pred svadbou ale aj po svadbe sme nemali žiaden problém čo sa týka nášho sexuálneho života. Vedeli sme si to užiť, ako každý mladý pár alebo manželia. Vedeli sme si naplánovať krásny sex ale taktiež veľa krát ma manželka prekvapila peknou ,,rýchlovkou" keď som prišiel z práce. Naše sexuálne problémy nenastali dokonca ani počas tehotenstva keďže manželka mala ukážkové tehotenstvo a pôrod taktiež. Bol som pri pôrode celý čas a sám doktor povedal že za jeho praxe pri prvorodičke ešte nemal tak ľahký a rýchly priebeh pôrodu. Po pôrode náš sexuálny život bol taktiež ako predtým (samozrejme až po období 6nedelia) Netlačil som na manželku, počkal som kým bude pripravená.
Problém nastal pred nejakým rokom. Manželka , stráca chuť na sex, v posteli je ako ,,drevo" mám pocit že ako by to bolo z donútenia, keď jej chcem spraviť orálny sex tak mi to odmieta a smeje sa pritom ako nejaká pubertiačka (predtým si to užívala a mala to rada), stále pri sexe kecá o samých blbostiach. Chce len jednú polohu a koniec.Nehýbe sa, je neaktívna. Predtým to bolo úplné iné. Čo mám zmeniť ? Aký mám byť? Ja sa naozaj doma snažím s malým jej pomáham, upratujem, varím, nemám problém dokonca aj žehliť. Keď che ísť niekam s priateľkami tak som s malým ja, veď nech sa zabaví predsa je celé dni doma s chlapcom.
Taktiež je splním všetko čo sa dá a čo chce, na dnešné pomery zarábam výborne a nič nám nechýba. Aktuálne je manželka už mesiac u svojich rodičov, lebo sme prerábali strechu na dome ale strecha je už dávno hotová a ona je tam stále. Vraj preto aby si svokrovci a moji rodičia užili vnuka, keďže od rodičov bývame cca 250km. Aktuálne chcela ísť na dovolenku tak som ju prosil aby sme išli raz aj s malým na pár nocí a potom aby malý ostal u rodičov a išli sme len my dvaja. Tak to že nie, že to sa nepatrí, že keď malý bude starší. Tak som zaplatil za pobyt cez 1 300€ aby mala komfort aký potrebuje. Ženy to vážne sa nedá ísť na predĺžený víkend bez dieťaťa ?
Ako to mám znova naštartovať ? Čo robím zle ? Veď aj pri tom sexe myslím stále najprv na ňu aby ona mala prv orgazmus až tak ja.
Prečo sa to tak zmenilo.
Za každú normálnu odpoveď alebo radu Vám vopred všetkým ďakujem.
Pekný deň.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
matajus
autor
24. máj 2022

@karolinakr Naozaj si nežehlím ja prúser.

matajus
autor
24. máj 2022

@nini1978 Ver mi že tiež by som bol rád keby toto všetko bolo len vymyslené. Žiaľ je to pravda.

matajus
autor
24. máj 2022

Dámy, bez urážky. Teraz len naozaj konštatujem a nechcem sa žiadnej z Vás dotknúť.
Vy podľa mňa neviete čo chcete.
1.Chlap - je nervák, všetko podľa neho, doma chlastá, v domácnosti nepomáha, vyžaduje pravidelný sex a podobne = Hnusné hovädo ktoré si nič nezaslúži.
2. Chlap - je normálny milujúci manžel a otec rodiny. Snaží sa zarobiť peniaze, vychádza v ústrety svojej manželke, snaží sa jej pravidelne spestriť život. Snaží sa v sexuálnej oblasti myslieť aj na svoju manželku, nie len na svoje uspokojenie = Chudák, pri ktorom sa nudíte. Takže chcete aby bol hnusné hovädo ale potom je to už veľa a zase je zle.
Márnosť šedivá Vám človek nikdy nevie vyhovieť.

qwerty2
24. máj 2022

@matajus Neboj sa, stále sa nájde plno žien, ktoré by sa pobili o toho normálneho chlapa a vôbec by taký chlap v ich očiach nebol ako chudák.

karolinakr
24. máj 2022

No ale chlapi vy ste taki istý priznajte sa, s dobrou ženou sa nudite, hladate si pekné, ale potvory..Dobra žena čo aka starostliva nad tou ohrniete nos, ked nejaka vystrči rožky, bežite na koniec sveta za ňou Ja tiez poznam podobny pripad ako autor a čo som sa tu načitala ..prispevkov, ako ženy idu len po prachoch..Zaujimave, a tie čo nejdu po prachoch, take len využijete na zabavky, zlomite im srdiečko a idete o dum dal. Ženy a muźi si naozaj nemaju čo vyčitať..Napr.ja mam znamu, sice mala dieta za slobodna co sa charakteru tyka prevyšuje o niekolko stupnov bežne obyvatelstvo a single doteraz..
@matajus mozno si nic nespravil, mozno len zena vystrkuje rozky..poznam este jednu, ktora nielen vystrcila rozky ale aj s inym otehotnela, rozbila rodinu a prestahovala k nemu a to mala muža krasavca dobre zabezpečeného a každý jej závidel..

1fifinka1
24. máj 2022

Autor, čo si sa dozvedel v poradni?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nini1978
24. máj 2022

@matajus ja ti odpoviem jednou vetou,čo ti doma chýba. "V každom vyrovnanom vzťahu musí každý DOSTÁVAŤ ,ale aj DÁVAŤ.
takže ako to vidím ja, podľa toho čo píšeš,ty LEN DÁVAŠ.
A pozorne si precitaj vyššie opísaného chlapa,ktorý si raz za čas buchne po stole.(to je obrazne povedané ) to ale neznamená agresívny jedinec,to znamená človek,ktorý vie vyjadriť svoj názor (aj keď opačný ako ženin) a presadiť si raz za čas svoje.
To je stále len tá istá rovnováha,ktorá u vás nie je.
Každý človek je iný,myšlienky a názory da nemôžu zhodovať na 100%s nikým na tejto planéte ,nedá sa stále len pritakavat celý život,treba ukázať chakarter a áno,aj výmena názorov patrí k zdravému vzťahu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
maranta_leuconeura
24. máj 2022

@matajus ja sa pri dobrom muzovi nenudim, naopak si ho vazim a som vdacna. A urcite nie som jedina 🙃

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
24. máj 2022

@zoro9836 jasne, ja suhlasím

yoxinka
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
24. máj 2022

@matajus
Ja mám muža ako si ty. Vážim si ho, milujem ho a rozhodne sa s ním nenudím. Ani by mi nenapadlo vypisovať si s nejakými inými chlapmi za nejakým účelom podvádzania, takže nie je to čierno-biele, ako si to tu odprezentoval.

karolinakr
24. máj 2022

@matajus este daj foto, aby sme videli či si ako Alan Delon a potom už len budeme rozjímať 😆

zuzana9393
24. máj 2022

@zoro9836 ale ved s tymto ja suhlasim. Tiez som mu napisala, ze by si to zienka mala vyzrat. Ale je tam moznost, ze sa spamata. Ak lubi svoje dieta, tak snad sa tiez posnazi o to, aby im to klapalo. Ak nie, tak jasne nech zo seba nerobi debila. Ja osobne som po tazkom rozvode. Odpustila som neskutocne veci, ktore sa neodpustaju a snazila sa rodinu zachranit. Zial, neslo to. Ale viem, ze som pre to urobila maximum a nemusim cely zivot rozmyslat, ci sa to predsa len nedalo riesit inak ako rozvodom.

naturalgazda
24. máj 2022

@karolinakr 😀😎🙂

samanta44
24. máj 2022

@matajus ja myslím že si až moc mäkký .keď je to takto musíš byť prísnejší.nevie kde je jej miesto keď je tak dlho u rodičov načo sa potom vydávala?niekedy pekne nepomáha.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
1fifinka1
24. máj 2022

Ja neviem, úprimne akú pozíciu pracovnú ma autor, keď dokáže kúpiť auto za 105 litrov. Asi nechodí o druhej domov. Neverím, že netrávi v práci kopu hodín. Nemali by ste všetko preratavat len na peniaze. Peniaze nie sú všetko a nikto z nás, ani autor si ich do hrobu nevezme. Ak to medzi nimi nemá cenu, treba to ukončiť, dohodnúť sa ako dospelí normálni ľudia. Nech si neprestanú vážiť jeden druhého. Vynucovať si lásku hrozbami, peniazmi, alebo nedajbože násilím je cesta do záhuby. Vy chlapi si myslíte, že zabezpečiť ženu finančné je najvyšší možný level dokazu lásky. Omyl. Veľký omyl. Ach jaj, keď čítam niektoré tie komentáre, je mi smutno. To naozaj nikto nepremysla nad tým, že autor určite nie je taký dokonalý ako tu sam o sebe píše? Je to presne ako v reklame, všetko funguje, všetko sa vyperie, všetko je perfektne. A ľudia idú hufne a kupujú, lebo tomu veria. Lebo to vraveli tak to predsa musí byť pravda! Pripustite už konečne aj taku možnosť , že určite to všetko nie je presne do bodky tak ako to tu autor opisuje. Internet znesie veľa.

karolinakr
24. máj 2022

A však jasne, keby som v reale videla a počula aj druhé strany, možno by som v niekt.pripadoch radila inak To som uz raz vravela

nini1978
24. máj 2022

@1fifinka1 samozrejme,ja píšem stále môj postoj len v prípade,že je všetko do bodky tak,ako to autor prezentuje.

nini1978
24. máj 2022

@karolinakr presne o tom píšem aj ja

matajus
autor
25. máj 2022

@1fifinka1 Zaujímavé veci som sa dozvedel. Ale myslím že dokiaľ to nebude vyriešené, tak to tu nebudem rozpisovať. Základ pre mňa je že sa to ešte môže zmeniť k lepšiemu. Ako povedala pani na poradni, prišli sme v hodine 12tej, ale vieme to s adekvátnym prístupom oboch strán vyriešiť.

nini1978
25. máj 2022

@matajus no,jednoznačne drzim palce,nech to dopadne tak,ako si želáš.
Ak si mozem.dovolit,PRACUJ NA SEBE,MAJ SA VIAC RÁD A HLADAJ TVOJU HODNOTU.(nie peňažnu')

11iva11
25. máj 2022

Ináč tá cena auta je fakt 105 tisíc? Nemá tam byť o nulu menej???

yoxinka
25. máj 2022

@11iva11
Tak chalan zjavne má prachy, ženička si pri ňom žije ako v bavlnke, až jej z toho začalo harašiť. Otázka je, či si chlapík nekompenzuje všetko peniazmi a keď kúpi žene dom, luxusnú dovolenku, auto za 105 000, tak považuje za vybavené. Poznám rodiny a páry, ktoré si žijú ozaj mega skromne, ale šťastie, spokojnosť, radosť z nich priam sála 😉.

naturalgazda
25. máj 2022

@matajus nech sa to podarí....