icon

Sexuálne problémy

matajus
13. máj 2022

Ahojte,

Niekoľko týždňov som rozmýšľal či sa odhodlám sem moje trápenie napísať a poprosiť Vás o radu zo strany žien alebo možno aj mužov. Nakoniec som sa odhodlal a založil si tu profil, aby som sa s vami podelil respektíve poradil.
Mám 30 rokov, manželka má 28 a sme manželia 4 roky. Manželstvu predchádzal dlhoročný vzťah. Čiže sa veľmi dobre poznáme ,,z každej strany". Máme spolu úžasného syna, ktorý má 2,5 roka. Dieťa sme mali plánované a išli sme do toho krátko po svadbe lebo sme veľmi po dieťati túžili.
A teraz k veci, pred svadbou ale aj po svadbe sme nemali žiaden problém čo sa týka nášho sexuálneho života. Vedeli sme si to užiť, ako každý mladý pár alebo manželia. Vedeli sme si naplánovať krásny sex ale taktiež veľa krát ma manželka prekvapila peknou ,,rýchlovkou" keď som prišiel z práce. Naše sexuálne problémy nenastali dokonca ani počas tehotenstva keďže manželka mala ukážkové tehotenstvo a pôrod taktiež. Bol som pri pôrode celý čas a sám doktor povedal že za jeho praxe pri prvorodičke ešte nemal tak ľahký a rýchly priebeh pôrodu. Po pôrode náš sexuálny život bol taktiež ako predtým (samozrejme až po období 6nedelia) Netlačil som na manželku, počkal som kým bude pripravená.
Problém nastal pred nejakým rokom. Manželka , stráca chuť na sex, v posteli je ako ,,drevo" mám pocit že ako by to bolo z donútenia, keď jej chcem spraviť orálny sex tak mi to odmieta a smeje sa pritom ako nejaká pubertiačka (predtým si to užívala a mala to rada), stále pri sexe kecá o samých blbostiach. Chce len jednú polohu a koniec.Nehýbe sa, je neaktívna. Predtým to bolo úplné iné. Čo mám zmeniť ? Aký mám byť? Ja sa naozaj doma snažím s malým jej pomáham, upratujem, varím, nemám problém dokonca aj žehliť. Keď che ísť niekam s priateľkami tak som s malým ja, veď nech sa zabaví predsa je celé dni doma s chlapcom.
Taktiež je splním všetko čo sa dá a čo chce, na dnešné pomery zarábam výborne a nič nám nechýba. Aktuálne je manželka už mesiac u svojich rodičov, lebo sme prerábali strechu na dome ale strecha je už dávno hotová a ona je tam stále. Vraj preto aby si svokrovci a moji rodičia užili vnuka, keďže od rodičov bývame cca 250km. Aktuálne chcela ísť na dovolenku tak som ju prosil aby sme išli raz aj s malým na pár nocí a potom aby malý ostal u rodičov a išli sme len my dvaja. Tak to že nie, že to sa nepatrí, že keď malý bude starší. Tak som zaplatil za pobyt cez 1 300€ aby mala komfort aký potrebuje. Ženy to vážne sa nedá ísť na predĺžený víkend bez dieťaťa ?
Ako to mám znova naštartovať ? Čo robím zle ? Veď aj pri tom sexe myslím stále najprv na ňu aby ona mala prv orgazmus až tak ja.
Prečo sa to tak zmenilo.
Za každú normálnu odpoveď alebo radu Vám vopred všetkým ďakujem.
Pekný deň.

Strana
z9
hefo
25. máj 2022

@11iva11 Nemyslím si, lebo dnes stojí Dacia Sandero (asi najlacnejšie nové auto) v najnižšej výbave bez klimatizácie (to by som teda nechcel ani náhodou) od 10 650 €.

Na druhej strane auto za 105 000 € je podľa mňa silné plytvanie, aj za situácie, keď na to chalan má. No ja mu to nezávidím, lebo ako vidíme, blahobyt spokojnosť a oddanosť ženy nezaistí...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elementissa
26. máj 2022

@1fifinka1 a keď tu píšu ženy v rovnakej situácii, a ostatné ženy tu lyncuju toho muža??? To je vtedy úplne v poriadku, však? Vy ste tu niektoré také jesitne feministky, že až. Keď chlap podvádza ženu, zlý je chlap. Keď žena podvádza chlapa, zlý je chlap. Zastrč si tú ženskú svatoziaru za klobúk. Ja verím, že autor je taký ako popisuje, lebo takého mám aj ja doma. Ale ja nie som retardka a dobre viem, aký poklad doma mám. Nie ako tuto autorova choť. A či sa to niekomu páči, podlých a zlých žien je viac ako mužov. Len sú falošné a pekne to zamaskujú

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
1fifinka1
26. máj 2022

@elementissa sa ukludni, vyloz si nohy na stôl a užívaj si.

elementissa
26. máj 2022

@1fifinka1 ja som kľudná, len nemám rada tuto konikovsku faloš a dvojitý meter. Lebo ženu by ste tu všetky do jednej čičíkali, aké je to chudiatko ublížené, ale keď je v tej istej situácii muž, tak si určite vymýšľa a ona URČITE mala dôvod. Možno si nakoniec ty autorova manželka, keď ju tu toľko obhajujes. Pre mňa je to zlatokopka a nevdacnica, čo nevie, čo od dobroty. Neviem kde sa to v našej spoločnosti nabralo, že žena je vždy a vždy obeť a chlap je za každých okolností hovado. Nie je to tak a nikdy to tak ani nebolo. Len ženy sa potrebujú hrať na chudiatka

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nini1978
26. máj 2022

@elementissa ja s tebou súhlasím
Okrem iného @1fifinka1 píše stále dookola ,že autor určite nie je svätý, neopisuje úplnú pravdu a pod..
Tak jednoznačne,my nevieme,koľko toho zatajil,(keď ma čo zatajovať),vôbec sa to nedozvieme a práve preto sa vyjadrujeme k danej situácii tak,ako bola opísaná.
A možno sa to niekomu nezdá,ale môže kľudne byť,ze tá situácia je uplne reálna,aj keď ja som už viackrát podotkla,že chlap by mal mať aj hrdosť v tele a nie jej povedať (v prehnanej verzii): tu je auto za 105 tisíc, fotila si si genitálie a posielala inému chlapovi, sex so mnou nechces,ale ja neznášam,keď sa nieco kúpi a nepoužívame to'
Tam uz je to cez pre mna

nini1978
26. máj 2022

@elementissa inak - žena vždy a vždy obeť..len tak pre zaujímavosť,prebieha verejne spor Depp a jeho ex, tam je to riadne zaujímavé

matajus
autor
26. máj 2022

@1fifinka1 Dobrý deň, No máte pravdu nechodím domov o druhej. Už som tu písal že chodievam domov o 16tej + - Sem tam sa stane že trochu neskôr, a raz za 2 mesiace som na služobnej ceste v zahraničí. Ak chcete vedieť, tak vo firme kde pracujem som na pozícii výkonného riaditeľa - sektor krajín EU Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko. A nie netrávim v práci kopú hodín, dobrý manažér si vie zariadiť svoj čas tak aby sa vedel venovať aj svojej rodine. Na zodpovednosť mám 120 ľudí v spomínaných krajinách a snažím sa aby som každého poznal po mene, viem o každom či má manžela/ku, koľko detí aj to či ho niečo netrápi. A aj napriek tomu všetkému si stále nachádzam dostatok času na svoju manželku milovaného syna. A naozaj už neviem po ktorý krát tu budem písať že nemám za potrebu tu klamať. A hej peniaze niesu všetko a viem že si ich do hrobu nedonesiem. Ale vďaka tým peniazom viem zabezpečiť svoju rodinu, dokážem dať v tejto ťažkej dobe dobrý základ svojmu synovi. A prečo auto za toľké peniaze ? Kvôli tomu že je to jedno z najbezpečnejších áut na trhu (AUDI Q7 - SLINE) a práve preto som ho kúpil, keďže viem že vo väčšine na aute bude jazdiť moja manželka so synom. Áno chcel som iný model, (Q5) ale toto sa mojej manželke veľmi páčilo a keď som si prezrel nezávisle testy bezpečnosti tak bola aj potom pre mňa jasná voľba drahšieho auto.
Á áno ako píšete nie som dokonalý, viem že mám svoje chyby veď už som ich tu aj pár uviedol. Ale prosím, nikdy som si ja lásku nevynucoval , peniazmi ani vyhrážkami ani nič podobné.

1fifinka1
26. máj 2022

@matajus úprimne, ja už sa len zamýšľam nad poslednou vecou. Prečo muž ako ty, v takej pozícii, s takým citovým vnímaním, tak výborne finančné zabezpečený si pýta radu na modrom konikovi? Už k tejto téme nebudem písať, všetko bolo povedané a začína sa tu šíriť nenávisť žien, ktoré by chceli a nemôžu mať takého ako ty doma. A súčasťou tohto ja už nebudem. Prajem ti aby ste to vyriešili k vašej spokojnosti a keď nie, život ide ďalej. Máš tu inak celkom slušný fan klub 😁 tak daj pozor aby sa karty neotocili. Tšus.

nini1978
26. máj 2022

@1fifinka1 neviem o akej nenávisti rozprávaš, som niečo zaspala?🥱
A ironizovat (fan club)- totalne infantilne'

karolinakr
26. máj 2022

Ake genitalie? Ked si chlap pyta alebo posiela nahe foto je to pre onaniu? Ja neverim, čomu vsetkemu su muži schopny uveriť - dospelý..ale dobre Či seka žena dobrotu a či vôbec ma zaujem pracovat na vztahu..

elementissa
26. máj 2022

@nini1978 áno, presne som aj ja narážala na Deppa

medulienka81
26. máj 2022

@matajus vidíš sám jak to je. Keď sa chlap snaží miluje svoju rodinu, zabezpečí ju, príde niečo čo by si nečakal ani v najhoršom sne. Ver mi, že kebyže teraz zmeníš trochu postoj voči svojej žene tým myslím, že situácia sa otočí.. Začneš sa ja neviem viac vonavkovat, chodiť viac von bez nej... Byt chladnejši, neprístupný.. Nech sa zbadá..

naturalgazda
8. jún 2022

.....ako to ide?

dominikala
18. mar 2024

Môjmu manželovi vôbec nestojí,čo mám robiť

Strana
z9