Šialene som sa zaľúbila do človeka, ktorý je úplne opačný ako ja

25. aug 2022

Vysvetlite mi prosim, ako je mozne že som sa šialene zaľúbila do cloveka, ktorý je uplne opačný ako ja? Ja mám 22 pracujem, studujem, mám auto a aktuálne si riešim hypo na byt. V práci som sa spoznala s kolegom, najskor online potom osobne. Naozaj som sa doňho strasne zaľúbila ale veľmi som sa bála pretože on ma 31 a (mal dlhy, fajčil travu, chodil po baroch, nem ani auto, bývanie, nasetrene peniaze …) aj keď sme sa stretávali ja som to ukoncila lebo ani jeho chovanie nebolo uplne v poriadku (zmeny nálad, nestálosť …)

a chalan ktorý bol uplne super, múdry, super praca bývanie proste všetko a u toho nepreskocila iskra.

a mne tak veľmi chyba. Strasne ma to boli a citim veľmi velku prázdnotu od kedy s ním nie som v kontakte. Viem že ten chalan je pruser ale srdce mal dobré.. všetky kamosky aj kolegyne sa ma pýtali či mi šibe, že mám na viac ale mne o tie materiálne veci nejde. Srdcu nerozkazes👎🏻

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gertys
25. aug 2022

Potrebujes cas. Casom si nanho spoemnies a len sa zasmejes aka si bola mlada hlupa a naivna. Tymto si presla skoro kazda z nas 🙂 dam tomu cas a nechaj telom prejst emocie. Vysmuť to zo seba ulavi sa ti.

lucyluska
25. aug 2022

Ahoj, ja som sa raz 2x zaľúbila kedy nepreskocila iskra.
Jednoducho som si davala cas, stretavala som sa... občas pusa, nič viacej.
Začali ma priťahovať ako o mňa bojovali...
Čiže z mojej skúsenosti mala som vzťahy kedy to nezaiskrilo hneď ale postupne...a aká som bola zamilovaná ojojooooj 🙂

nurielka
25. aug 2022

Nie vždy je to takto, niekedy tie zamilované vlny prichádzaju postupne.. a niekedy len pohľad a bum.😃 Neboj, prejde to. A budeš rada, v tej danej chvíli si to tak cítila, že nie, a je to ok. Prejdi si žiaľom, čas všetko odnesie.

majkabambulik
25. aug 2022

Suhlasim s mamickami predo mnou. Vies, pozri si statistiku, ktora neklame. Pri rozvodoch, ktore nemaju pricinu v zavislostiach-alkohol, drogy, agresivneho psychopata, povalaca ci zmagoreneho clena nejakej sekty jehovovej ci islamu, tak to je na 100% ako uvedeny dovod rozvodu roznorodost manzelov, povah. Toto su statistiky z rozvodov na sudoch. Chces ju obohatit svojim zbabranym zivotom?

dzulli1980
25. aug 2022

Je to preto, že ženy odjakživa priťahovali "zlí chlapci" ... do spoločného života nepoužiteľní ... na to časom prídeš 😉

anjelaa
25. aug 2022

Áno poznám, zažila som niečo podobne..

miadi
25. aug 2022

To nie je ze materialne veci ., on je na svoj vek nevyzrety nesamostatny nezodpovedny Proste nie je to material do manzelstva a zalozenia rodiny . On si zije Akoby mal o 10r menej . Nejak sa z tej fazy neposunul a Mozno ani. Nikdy neposunie. A s takym by si pravdepodobne nemala dobry zivit . Je ako neskrotny kon paci sa ti na nom ta jeho divokost nesputanost .. no vies ze jazdit na nom nemozes .

liljana
25. aug 2022

Tak super. Si zamilovana. Bez toho s chlapom sa zit neda. Akurat to, ze ho budes chovat a satit.

andreacumlik
25. aug 2022

K vašej otázke prečo som do neho tak zamilovaná keď je samy pruser mam môžno odpoveď môžno preto je to u vás tak ze vaše srdiečko nielen len zaľúbené ale už aj zvyknuté naň a nie nie sa odpútať od neho a v ňom vidíte aj niekoho iného nielen svojho partnera a oTo viac go ľúbite tu pomôže jedno myslíte na dní na tie zlé áno zle dní ktoré ste spolu prežili a čo zlé vám urobil a možno aj robi ab🙄y sa vám zhnusil na toľko že už s nim vriacej nemôžete byť 🦧

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
26. aug 2022

Čiže aký je problém? Veď nie si ani s tým luzrom ani s tým, čo ťa nepriťahuje.
Počkaj si a príde hádam niekto tretí, kto nebude magor a preskočí iskra.
A k tomu, že "si šialene zamilovaná" neboj sa, od miluješ sa, ako sa vraví, na lásku za nezomiera.

jozef11111111
19. okt 2022

@kiwi3 nechceš ho len vytiahnuť z toho bahna ??