icon

Škaredý partner

1. máj 2022

Ahojte, chcela by som vám tu len opísať niečo, čo ma trápi... S týmto chlapíkom som sa spoznala už pár rokov zo základnej školy, ale nikdy predtým sme sa až tak nebavili až kým mi teraz tri roky po škole nenapísal. Išli sme von na zmrzlinu a veľmi sme si sadli názorovo, záujmami a proste... zamilovala som sa... Bolo to silnejšie ako ja... Už tvoríme pár 6 mesiacov, ale ide o to, že nie je najkrajší. Veľakrát rodina aj známy narážajú na to, že škaredšieho som si nájsť už ani len nemohla a že nie je vôbec ku mne, že sa spolu kvôli tomu nehodíme. Otec povedal, že sme kráska a zviera,čo dosť zabolelo..... Ako by ste brali takéto narážky okolia? Chodili by ste s niekým, kto síce nie je pekný, ale ľúbili by ste sa?

tiumen
2. máj 2022

Treba myslieť na to, že krása je pominuteľná 😉 ak ti sedí povahou tak nerieš okolie, ich to časom prejde.. Môj chlap sám povedal že sme ako kráska a zviera 🤣👌 uňho platí to čo bolo vyššie písané, čo mu "pánbožko" nenadelil do vzhľadu tak mu dal do povahy a to je na nezaplatenie, aj moje deti ho majú rady 🙏

888deborah888
2. máj 2022

@diamond007 každý muž sa časom mení,, to chce len čas.. Máš pravdu 😂

saxana000
2. máj 2022

Krasa pominie..charakter ostane..

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
2. máj 2022

@vlcik1 nemajú a to ma mrzí... Vravela som im, že mi vadí, čo hovoria... Ja ho ľúbim takého, aký je a ak sa nezačne správať zle, tak s ním aj budem naďalej.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. máj 2022

Oni nech si zvyknú a keď sa im zle pozerá, tak nech nepozeraju... Hlavne moja kamarátka, čo ho tiež pozná. Prvá jej reakcia nato, že sme spolu bola
- To nemyslíš vážne... S tým rapavým, alebo s tym druhým? 😑😑 -S tým, čo bol o ročník vyššie. Som odpovedala a ona len
-To by som radšej chodila s (spomenula nejakého typka, čo tiež nie je najkrajší)...

simonahra
2. máj 2022

Ak ho lubis a sadli ste si, tak na reci okolia nedavaj. Nikeot moze byt sice pohladny, no bude to hnup, tak ako co je potom lepsie?

laurika1432
2. máj 2022

Žiješ s ním ty, čo oni? Kto s ním má byť šťastný, ty, či oni? Tu máš podľa mňa zodpovedané všetko

mrva
2. máj 2022

mne sa to tiez raz stalo, akurat to kamarati povedali pred mojim chlapom. Citila som sa trapne za nich, aki su jednoduchi. Dnes su manzelia pred rozvodom, on ju bije, frajerkar, a doma hotove nestastie. Aspon ze su teda krasni, ked uz nie stastni 🤷‍♀️ A my? stastni spolu cez 20 rokov

kiki68
2. máj 2022

Tak toto by som naozaj neriesila, radsej vizualne skaredy ( vec vkusu) ako hajzel povahou ( to uz byva skor suche konstatovanie a dopad pre celu rodinu strasny). Tolko k tomu

sadkoni
2. máj 2022

Ale veď tebe vyhovuje a neriešiš nejak vzhľad, nie? Tak potom nie je žiadny problém a tvoja rodina, by mohla mať teda tiež trocha viac chocmesu a neriešiť niečo, do čoho ich aj tak nič nie je. Najdôležitejšie je, aby si ty bola s dotyčným šťastná

nicol_ka55
2. máj 2022

ale sranda, ako ma kazdy iny potrebu riesit vizual partnera, nie ze by rodila bola rada ze sa lubite a neviem co vsetko okolo. tak toto je problem.

jenn25
2. máj 2022

pozri sa s kym chodila monica beluci...nadherna zena, tiez o jej chlapovi hovorili ze kraska a zviera...a aj tak boli spolu manzelia a to dost dlho....takze na reci ostatnych kasli...

heln
2. máj 2022

ako je uz napisane, dolezity je charakter, a ak sa tebe paci tak ostatnych je do toho nic.
ak ide o to ze je mlady a vyzera ako palicka s ocami alebo ma uhry po tvari, tak niektori chlapi zvyknu vekom dozriet a vyzeraju dobre ked su starsi.
ja som tiez raz chodila so skaredym, na prvy dojem bol velmi galantny, mama mi stale hovorila nech idem na ocne, potom som sa s nim rozisla lebo som casom zistila ze to bol pako, a naozaj bol skaredy.
ale tiez krasa je pominutelna a zivot je nevyspytatelny.

jane89
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
2. máj 2022

Nič si z toho nerob, môj ex bol tiež podľa mojich kamosiek škaredý. Tiež mi vraveli, že vyzeráme ako kráska a zviera. Mne to nevadilo, robili sme si z toho srandu.

jaskolka
3. máj 2022

Krása je veľmi relatívny pojem. Pre mňa je niečo krásne a pre druhého to bude úplne obyčajne alebo dokonca nepekné
Aj ľudia sú tak vnímaní. Úprimne keď napríklad vidím niektoré modelky v časopise ci billboardoch, ktoré platia ako "krásne" si pomyslím že ľudia moji, to co je za skrata na tej fotke (kosti same, skade ruka skade noha, postoj ako robocop neprirodzene)
A iný bude očarený vzdychat, aké sú to nádherné ženy..
Takže keď si ty spokojná s priateľom, prečo riešiš, čo hovoria druhí?nikto sa nebude páčiť každému...

daniela2202
3. máj 2022

Čo po peknej misy, keď je prázdna

nini1978
3. máj 2022

@888deborah888 to je tiež riadna blbina,že "krásni ťa podvedu' a škaredi ostanú"🙄
Preboha,veď je x krásnych chlapov,ale aj žien, ktorí ale nemajú žiadnu charizmu,alebo sú veľmi zaľúbení sami do seba a tak s nimi človek dlho nevydrží. A sú ľudia menej pekní,ktorí vedia poblázniť hocikoho a aj tí nepekni môžu skákať z jednej postele do druhej!
Zaľúbenost je vec chémie a nie zraku
Okrem iného aj vernosť nie je záležitosťou krásy.
Nádhernú ľudia sú verní ako aj menej pekni sú patologicki neverníci

nini1978
3. máj 2022

Kamarátka je podľa všetkého ešte vo fáze mentálneho vývoja,nie je to jej chyba,ale teda dúfam,že sa cíti lepšie,keď takto zhadzuje inú ľudskú bytosť.

nini1978
3. máj 2022

@zoro9836 nie je to tak,lebo aj krásny chlap je často ne, nezaujímavý,prvý dojem a potom total nuda.
"Škaredi "(neznášam to slovo v spojení s ludmi,nie sú škaredi ludia) môžu mať sexappeal na rozdávanie,sebavedomie,zmysel pre humor, charizmu,všetky tieto vlastnosti vedia očariť ženu,zbytočne tu budeme nezmysly písať!
Ale samozrejme píšeme o povrchnej žene,ktorá sa nezameriava len na telesnú schránku a zaujíma ju aj viac

kikulienkadd
3. máj 2022

Ahoj,ak si rozumiete a ty si s jeho vizážou ok,nedaj si kecať do vzťahu. Vždy lepšie mať muža, ktorý nie je krásavec, ale teba má za kráľovnú, než fešáka, ktorý bude napr.záletník...

michellevendero
3. máj 2022

A kamarátka má pojem o dermatológii, keď povedala:
“To nemyslíš vážne... S tým rapavým,”

Kolegyne dcéra krásna postava a pleť ako obrázok, lenže bola u kozmetičky, neviem s akými prípravkami pracovala, ale od vtedy mala pleť zničenú chudiatko taká našťastná bola, ale išla k dermatológičke a urobili nejaké krvné testy a má opäť pleť ako obrázok = takže toľko k rapavosti.

Dôležité je ako sa k Tebe správa, keďže z pekného taniera sa nenaješ, ale z dobrého…

adka176
3. máj 2022

Vykašli sa na narážky....to dobré a pekné sa skrýva v srdci.... určite ho miluj takého aký je ... časom pochopíš, že ak si budete rozumieť nebude to kvôli kráse, ale kvôli tomu aký je ...ako sa k tebe správa....predstav si opak ...mala by si playboja, ale nerozumeli by ste si ...čo by si mala z jeho krásy.... nič...

1mata
3. máj 2022

Tvoje okolie a rodina je pekne primitivna, prepac

mirkava
3. máj 2022

Veď keď ho ľúbiš kde je problém? U nás je to naopak, škaredá som ja 🤣🤣🤣

888deborah888
3. máj 2022

@mirkava neverím 😂

shelby88
5. sep 2022

Toto o mne hovorili kamaráti môjho ex. Že som škaredá. Povedal mi to môj ex. Tiež ma to veľmi ranilo.

dzulik_
5. sep 2022

Autorka, asi len toľko ako hovorievala moja babka "z peknej misky sa nenaješ, keď je prázdna" 🙂 vzhľad nie je všetko, podstata je niekde celkom inde 👍