icon

Skrýva muž niečo pred svojou partnerkou?

21. sep 2024

Viem,ze nikto tu nema vestecku gulu, ale chcem vediet ci vam to pride v poriadku ( on sa tvari,ze to je v poriadku) ak
1. Nemam pristup do jeho mobilu, nikdy som nemala. On do mojho pin vie, a ked som si ho zmenila, zistil to ( asi mi fonho chcel ist) a potom ma podozrieva,ze ktovie,co tam mam, ked si menim pin ( asi podla seba, sudim teba).
2. Nemam pristup k spolocnym financiam (rezerve), kaxdy ma svoj ucet, spolocny ( kde je vzdy mala ciastka) a rezerva, on ani nechce,aby som mala prehlad o mesacnych vydavkoch. Vravela som mu xkrat, nech da vsetky zmluvy na kopu,ze si pozriem kde kolko platime. Vzdy ma odbil,ze nema cas, teraz sa mu to nehofi, teraz to riesit nejde.
3. Ked pridem k nemu a robi na mpbile, vavsinou to vypne, len obcas to nevypne, ked sa ho pytam,preco to robi, povie,ze som ako sibnuta,ze mu tam skocim , taj to radsej vypina.
Nepride mi to normalne, neviem,co si o tom mysliet.

autor
21. sep 2024

@blacki12 urcite mam. Niekedy pochybujem sama o sebe ci len ja nevnimam tie veci nejak zle?? Lebo on ma dost casto spochybnuje ze ja niekedy fajt nevien ako mam vnimat tu realitu.

autor
21. sep 2024

@gejb ano uplne so mnou zaobchadza ako s debilom

earlgrey
21. sep 2024

Ak si spolumajiteľ tak sa k papierom vieš dopracovať....11 rokov spolu žijete a ty nevieš o výdavkoch..to je zaujímavé...

gejb
21. sep 2024

Keď ta zas bude spochybňovať a ty nebudeš vedieť ci nemá fakt pravdu, orecitaj si túto diskusiu. Takto to v zdravom uprimnom vzťahu fakt nevypadá.

colsami
21. sep 2024

Ano zachadza s Tebou ako s nesvojpravnou. Lenze Ty mu to dovolis a tolerujes. Takze v urcitom momente uz si sama sebe panom a tvorcom svojho stastia, ze toto Ti pride stale relativne normalne, aspon teda dost normalne na to, aby si sa stale doprosovala a podvolovala k takemuto fungovaniu.

Asponze byvanie je pisane na vas oboch a neskoncis s holym zadkom, keby nieco.

gejb
21. sep 2024

Ináč, v banke by ti mali ukazat pohyby na účtoch, keď si spolumajiteľ účtu nie??

anjelicek26
21. sep 2024

Ako uprimne ja si neviem predstavit, ako ta "odpinka", ked sa priamo spytas, ze potrebujes vidiet pohyby na ucte, dnes tu a teraz, chces vediet, ake mate ako rodina prijmy a vydavky. A ostan tam stat, kym ten internet banking neotvori. Ked sa zacne vykrucat, ty zacni balit, ze nech si teda tie skvele informacie necha pre seba, budete riesit vyzivne, tam sa dozvies.....

autor
21. sep 2024

@earlgrey o vydavkoch neviem posledne tri roky,dpvtedy som vedela, ale tiez nie podla zmluv ale podla tpho co mi on ppevdal

autor
21. sep 2024

@gejb
@gejb tam kde je rezerva nie som spolimajitel ..och boze ja som falt sprosta

autor
21. sep 2024

@anjelicek26 minule so. Sa pred neho postavila, bol na mobile,nech ukaze v aplikacii prijmy a vydavky a on ze teraz riesi nieco ine,ze teraz nema cas, ze neskor,neskor ze teraz nie,lebo ho boli hlava,ide si polezat a vzdy ma nejaku vyhovorlku... Akoze hlavne posledny rok sa sprava uplne inac ako sa spraval,mam pcoit ze to je iny clovek

beronsche
21. sep 2024

Autorka - "mám len rodicovsky a z toho mu posielam 200€.... Ked som pracovala posielala som polovicu,aj ked on mal prijem raz taky ako ja."
Koľko krát ste sa pred svadbou bavili o tom, ako budú fungovať vaše spoločné financie?
Toto je totiž veľmi nevyrovnaný prístup k financiám, kedy on benefituje a ešte je taký bezcharakterný somár, že ešte ani nedovolí, aby si do toho videla.
Zaváňa mi to finančným týraním.

Ja by som si ho posadila,keď je pohoda a rovno povedal, že mi tento spôsob financovania nevyhovuje, ako manželka chcem vedieť, v akom stave sú naše spoločné financie.
Ale čakaj, že chlapík vybuchne..
Buď niečo skrýva, alebo má len rad svoje peniažky viac, ako teba, alebo tretia možnosť, dodáva mu to slastný pocit moci nad tebou..

thereisabear
21. sep 2024

Nemá mobil na odtlačok prsta? Nezvykne sa občas veľmi opiť? Nie som za také veci, ale v tomto prípade určite niečo tají...

autor
21. sep 2024

@beronsche bavili sme sa o tom a dohoda bola ze rodicak mi ostane a on kupi zabezpeci vsetko potrebnr. Ale dohodu nedodrzal. Mne to rpipada ze jemu vyhovuje to zze som na nom zavisla.

gejb
21. sep 2024

Takže vaše spoločne peniaze nie sú spoločné...
Dievca, začni to riešiť a mozno aj s právnikom...lebo súhlasím ze toto je finančne týranie. Moja blízka osoba bola na tom podobne...nakoniec sa zrútila, a ked na neho pritlačila na naliehanie rodiny tak sa dozvedela nepekne veci...

autor
21. sep 2024

@thereisabear ma dvojstupnove overenie,heslo a otlacok... A opijr sa max 2x Za.rok. vtedy by da dalo ale heslo aj tak nebudem evdiet

autor
21. sep 2024

@gejb a co sa dozvedela?? No ja som nad tym rozmyslala. Mama je pravnicka,ale mne jetak trapne sa s tymto zverit. Mame super vztah ale za toto sa hanbin

maca1984
21. sep 2024

Čo iné by to mohlo byť, ako to, že pred tebou niečo skrýva ?
To, ako máte poriešené financie je vaša vec (myslím to, že nemáte spoločný účet) ale to, že ty ani nevieš- nemáš prístup k tomu, aby si vedela o nákladoch, výdavkoch.. toto fakt nepochopím.
A tie úbohé výhovorky "teraz nie lebo.. , papiere-zmluvy v robote.. "
Ako je vyššie písané, správa sa k tebe ako k nesvojprávnej. Toto ani nápad nie je rovnocenný vzťah.

gejb
21. sep 2024

Komu inemu sa zveris keď nie mame? Ešte aj pravnicke?
Bodaj by s ním riadne pozametala...

autor
21. sep 2024

@maca1984 suhlas , tiez mi to ptipada ze ma ma za nic a tie jeho vyhovorky su hlupe. No skryva zjavne ale chcem zistit co. Podla mna si skreckuje peniaze na tajny ucet

autor
21. sep 2024

@gejb ona ho ma rada, vzdy k nej bol slusny, mily, aj ku mne je, ked ma dobry den ak nie tak len vyryva ( ale nekrici, nenadava mi) alw ten jeho pristup je divny. No nechcem aby bola sklamana z toho. Aj ked by ma to nemalo trapit lebo ja s nim zijem

vroni
21. sep 2024

Prepáč autorka, ale ty si nekonečná hus. Na kieho paroma mu ešte posielas peniaze a dávaš prístup do mobilu. Mobil je môj. Ja do tvojho prístup tiež nemám. Das ty mne, dám ja tebe. Nie? Tak to ostane tak ako je, môj je môj a tvoj je tvoj. Peniaze tak isto. Alebo mám prehľad o všetkom alebo do mňa neuvidis ani cent. A keď sa ti nepáči, môžem si nechať určiť ešte aj výživné na manzelku a dieťa. Zmluvy, donesieš zajtra domov kopie ty alebo si ich mám vypýtať od protistrany? A tak pekne krok po kroku. A je celkom jedno, či ti taji milenku a patorcata alebo je "len" manipulatívny zmrd. Čím skôr to zistis, tým lepšie pre teba..

autor
21. sep 2024

@vroni ano,som hus ale urazky mi nepomozu v tejto situacii.neviem preco to robim, ze sa vzdy podvolim akoby som bola slabsia. Pin som mu nedala,ten raz odpozoroval. Tahan za kratsi k9niec v tejto situacii. Radis mi velmi dobre ale ja prave vobec nie som taky typ co si vie take veci presadit. Skor som pokakana
A silnejsi to vzdy vyuzije

gejb
21. sep 2024

Tak môžeme túto duliskusiu uzavrieť keď si pokakana.
Skončíš zrejme s holým zadkom, to je tvoje rozhodnutie, ale spolu s tebou aj dieťa... s tým si OK?

autor
21. sep 2024

@gejb ja som nwpovedala ze to neurobim. Urobim. Aj ked sa bojim. Ja som si prisla po rady, nie sa stazovat. S holym zadkom nemozem byt, keby si necha byt mudi ma vyplatit. No skusim po dobrom nech mi ukaze vsetky vydavky a ked nue, budem to inak riesit a obratim sa na mamu.

luccija
21. sep 2024

Hneď zistiť kam dáva peniaze môže stávkovat, platiť frajerke byt, šetriť si sám pre seba.Nahodou sa mu niečo stane a ty zistíš, že nemáte nic

sissy27
21. sep 2024

Ty mu z rodicaku posielas polovicu?? Co si sa s konom zrazila?? Preboha preco si s nim, PRECO??

autor
21. sep 2024

@luccija aki ho poznam, teda aspin myslim, tal si tie peniaze odklada sam pre seba

autor
21. sep 2024

@sissy27 sama neviem, povedal ze musim, tak posielam. Kedze mne vypadol prijem. Ked tu citam po sebe, tak mam ozaj pocit ze som nesvojpravna

muchotrafka298
21. sep 2024

Ja by som neriesila to, ze nemam pristup do mobilu a na ked on ma do tvojho,okamzite by som si zmenila PIN, hesla cokolvek, aby ten pristup nemal. Ja som nikdy v zivote chlapovi do telefonu neliezla.Ziadny chlap, s ktorym som bola doteraz nemal pristup do mojho mobilu, ani PIN, ani nic. Nevidim na to ani najmensi dovod, je to moje sukromie.
Kontrolka by mi blikala a velka, ak by som nemala pristup k spolocnym peniazom a nevedela ich kontrolovat a kam idu, odkial prichadzaju. Tak isto o prijmoch a vydavkoch.
Ty mu posielas peniaze na ucet si na rodicaku? A predtym si posielala na spolocne veci polovicu vyplaty a vobec netusis, ze co sa z toho plati, kolko? Toto je nejaky vtip? Okamzite by som s tym prestala a dufam, ze on nema pristup k tvojmu uctu.
v manzelstve nie su moje peniaze alebo tvoje, ale spolocne. Pri takomto spravani si ja osobne myslim, ze on nieco zakryva, manipuluje s tymi peniazmi sam a tebe to nedovoli preto, aby si nieco nezistila napriklad.

autor
21. sep 2024

@muchotrafka298 pin som uz zmsnila,, predtym ako sme mali doeta som vedela o vydajoch/ prijmoch sice z jeho rozpravania ale vtedy mi nenapadlo zeby si mohol vvymuslat. Odvtedy sa nam financie rrochu pomenoli, platime si garaz navyse, zdvihli sa energie, internet, hypo, takze neviem na akej presne sume sme teraz. On nema pristup k mojmu uctu. Neviem co robi s tymi €