Sme naspäť na začiatku vzťahu

18. júl 2023

Ahojte. Čo robiť keď po nejakom tom roku vztahu partner zahlási že on sa sťahovať zo svojho mesta kde má prácu sťahovať nebude( vraj je to hlúposť) a ja sa mám presťahovať za ním dokonca v mojom mene hľadá prácu pričom prácu a vkladá do úst veci ktoré by som nikdy nepovedala sú to len jeho dohady ako by to bolo najlepšie pre neho ale … mám v svojom meste dokonca v rodinnej firme … dosť má to zarazilo ako to interpretuje ako hotovú vec …
Už v minulosti mal rovnaký problém s bývalou a max to že dostala prsteň ale nejaka svadba bola v nedohľadne a rovnako sa ani jeden z nich nechcel vzdať svojho pohodlia a toho že bývajú tam kde majú prácu preto sa fungovalo ako aj u nás že za sebou odchádzame …tentokrát zahlásil že bude tvrdo trvať na svojom ?!
Kde je napísané aby sa žena mala všetkého vzdať a ísť za mužom ako poslušne dievča ?

pribinak
18. júl 2023

Blikajú ti červene svetielka a treba si to celé dobre premyslieť
Toto vyzerá na pána ktorý si mysli že je snáď pán všetkého

sissy27
18. júl 2023

Nikde to nie je napisane, ze zena sa musi podriadit muzovi a nefunguje to ani opacne. Musime len umriet.
Treba si triezvo zhodnotit vsetky plusy a minusy, urcit priority a podla toho sa rozhodnut. Kkudne sa mozete aj rozist, nikde nie je napisane ani to, ze toto je ten pravy.

dskjhfdlkdjhl
18. júl 2023

Myslim, ze si sem uz pisala (alebo je takych dvojic viac) a asi to uz riesite dlhsie, bez rozumneho vysledku. Nikde nie je napisane, ze sa mas vzdat vsetkeho a ist za panom tvorstva-raz to urobis a potom s tym on bude vzdy pocitat a ked sa vzopries, tak bude zle-ak uz budete mat deti, tak este horsie.

lucka_ke
18. júl 2023

aspoň je priamy a vieš na čom si, ak sa sťahovať nechceš a ani on tak to zrejme ukončíte... väčšinou sa jeden z dvojice musí prispôsobiť, ale nemusí to byť vždy len žena, tam kde žije on si prácu nevieš nájsť? stojíš oňho natoľko, že by si bola ochotná sa presťahovať? na toto si musíš odpovedať sama (ja som sa tiež sťahovala kvôli mužovi a prácu som si našla tam)

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

Bud najdete kompromis a zostahujete sa niekde na pol ceste medzi vami, alebo sa rozidete ;) ja by som sa neprisposobovala na tvojom mieste, ak si si svojou pracou a miestom bydliska ista, a citis sa tam komfortne.

A ten jeho nekopromisny prikaz sa mi tiez nepaci.

alickapusinka
18. júl 2023

Nikdy by som neodišla len preto lebo by mi to nadiktoval. Nie ak máš zázemie dobrú platenú prácu neodišla by som z istoty do neistoty tak by to bolo vo všetkom. Nikdy by som neodišla ak máš dobré zázemie prácu a je to manipulátor. A tak by to bolo vo všetkom. TY mu povedz že nikam sa za ním nesťahuješ a nech TI láskavo prestane hľadať prácu TY ju máš. Neprispôsobuj sa mu. Skonči ten vzťah neprispôsobuj sa nikomu nepotrebuješ to ak máš dobru prácu aj rodinu. Daj s ním vážny rozhovor. TY nikam za ním nepôjdeš taký ako je ON môžeš takých je na každom rohu dosť.. Na rovinu mu to povedz aj že s ním rozchádzaš A že to nemá význam pre teba.

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

A este by som dodala, ze nie ste naspat na zaciatku, ale skor ja tom konci 🫣

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janickacrazy
18. júl 2023

Ja som odišla za mužom do zahraničia, proste som ho milovala a stále milujem, ani som nad tým dlho nerozmýšľala, chcela som byť s ním. Ako ďaleko od seba bývate?