Som extrémne žiarlivá
Ženy,
som extremne ziarliva na ex mojho frajera. Asi poviete ze mi hrabe, ale ja ziarlim na myslienky, ktore si sama vytvaram.
Moj priatel nie je so ziadnou v kontakte, ale ked mi napriklad povie nieco pekne mna to hned rozculi, lebo to urcite hovoril aj ex.
Ak ma večer hladka v posteli, hned myslim nato, ci aj ich tak hladil, alebo este krajsie?
Samozrejme potom som nervozna a on nechape čo sa deje.
A ja neviem čo robit :(
Musis si v hlave uvedomiť, ze nezmenis jeho minulosť a asi pre niečo sú ony minulosť. Keby chcel, tak by hladkal ich. Ale tak asi nechce. Preco by ti to potom malo vadiť?
@sheila121 pocuj, ty dole, nikto netvrdi, ze ju mate tlapkat po pleci, uplne by stacilo, keby jej normalne poradite a nie ju zosmiesnovat a ponizovat sarkastickymi poznamkami 🤦
Ak pôjdeš ďalej touto cestou, tak sa utrapis a pokazis si pekný vzťah….nehnevaj sa, nepoznám Ta, ale z Tvojich reakcii vidieť, že si veľmi vztahovacna, veď ostatní Ti len píšu svoj názor a myslia to dobre, niekto to vyjadrí jemnejšie, niekto hrubšie, ale nikto nie je zlomyseľný….sústrediť sa na to, čo máš teraz 🙂
Odpovedz si na otazku, preco tak velmi tuzis po uznani. Co to sposobilo.
@veronika_sk000 Ale veď jej poradili. Navštíviť psychológa, alebo nájsť si chlapa bez minulosti. Nič lepšie sa tu poradiť nedá.
@beataxxx Je to presne tak, veľká väčšina mužov už mala nejakú známosť a keď sa rozišli, tak to je už minulosť a je zbytočné myslieť na to, že ten muž niečo podobné rozprával predošlej známosti. Každej rozprával to, čo cítil a čo v ňom vzbudzovala.
Máloktorý muž si vezme za manželku prvú, ktorú spoznal.
@h2 tak si mala najst panica, tak to musi zostat sama, alebo si ma dat facku 🙏 vdakabohu za tak mudre a plnohodnotne rady, pardon, posmesky..konkretne na toto narazam, pokojne sa dalo aj bez tychto "rad", tie totiz nepomozu, prave naopak..zda sa mi to celkom krute
@veronika_sk000 Rada nájsť si panica nie je krutá, ani výsmešná. Kopec ľudí, napríklad nábožensky založených, preferuje partnerov, ktorí pred nimi nikoho nemali. Keď niekomu vadí, že partner predtým mal niekoho iného, je to dobrá rada.
@sheila121 konstruktivna rada to podla mna nie je, je to absurdne radit nieco retrospektivne, a z mojho pohladu ide o zosmiesnovanie a ponizovanie, ked clovek cita cely priebeh diskusie, je tam citelny sarkazmus..neviem, kde konkretne som niekoho urazila, to som asi prehliadla
Toto dobré nie je, treba si uvedomiť, že on mal aj život pre tebou ako aj ty pred ním a keď sama si s tým nevieš poradiť, tak skús sa na psychologičku obrátiť, tá ti pomôže s takýmito vecami sa vysporiadať.
Ak mas tieto pocity a je to pre teba ok, tak si ok... moze ti byt sum a fuk, aky maju nazor diskutujuce na MK. Mna to tiez obcas napadne.
no toto ozaj podla mna nema so ziarlivostou nic spolocne. mas nejaky blok v hlave. nestalo sa ti niekedy, ze by ta partner podviedol alebo co? (necitala som cely prispevok, prepac, ak si to tam aj pisala, neviem), ale ty neziarlis. ty mas vyslovene panicky strach z toho, ze by si mohol najst inu.
@sheila121 vsetci tu posudzujeme na zaklade toho, co je tu napisane
@veronika_sk000 S tým retrospektívnym radením máš úplnú pravdu. Ale neprejde deň, kedy by som tu nečítala "načo si si s ním robila deti", "nemala si si ho brať", "nemala si s ním ísť do vzťahu" atď. Radiť žene, ktorej vadia mužove deti z predošlého vzťahu, aby si našla bezdetného, je tu časté a nikým nekritizované. Radiť žene, ktorej vadia bývalé priateľky, nech si nájde panica, je výsmech? Ja nevidím rozdiel.
Toto už žiarlivosť podla mňa nie je...
Musíš jednoducho sa zmieriť s tým,že nie si jeho prvá...a hlavne nemyslieť na to ,ako sa správal k svojim ex...
Je s tebou...tak si nepokaz vzťah koli tvojej "hlave".
Inak ja vseobecne nechápem ani žiarlenie...
Co my to pomôže?! Ak má bude chcieť vymeniť ma vymení..a ja s tým neurobim vobec nič...
A navyše pokiaľ nie je dôvera, vzťah nemá šancu...
autorka, zrejme nie ste pre seba stvorení. ty si to sama v sebe nechceš priznať, tak si vytváraš takéto ubíjajúce predstavy, ktoré postupne prejdú do takého extrému, že opustíš buď ty jeho, lebo si ho prestaneš vážiť alebo on teba, lebo mu polezieš na nervy.
ver tomu, že ak by to bol naozaj po všetkých smeroch ten správny, takéto somariny by ti po rozume nechodili.
iba ak náhodou tú jeho/tie jeho bývalú/é stretávaš denne na chodníku v meste. vtedy by som to ešte ako-tak pochopila, keby si ju/ich mala stále na očiach. ak ale nie, tak platí z môjho pohľadu môj prvý odsek.
@mischelin999 Môže to byť aj to, že je to strach z toho, že všeliaké vyznania lásky neplatia navždy, ale vzťah sa vyvíja a môže sa stať, že pre niečo aj skončí. Ale to je hlavne v tejto dobe dosť časté.
@h2 tiez nevidim rozdiel a suhlasim, vsimam si to, do takych diskusii sa ale nezapajam, nie su to jednoduche temy z mojho pohladu
Skús si predstaviť, že sa možno stane, že sa zaľúbi do niekoho iného a teba nechá...A skús skúmať svoje pocity..
A asi najlepšie by bolo,keby si dospela k tomu,že aj keby to s ním nevyšlo, môžeš byť spokojná a šťastná vo svojom živote. Rovnako ako keď z ním zostarneš.
Lebo teraz sa ničíš.
@sheila121 no, to asi zalezi od uhla pohladu 🙂
Aké ste niektoré hnusné..potom to tak vyzerá,ako vyzerá.. ľudia skáču z okna, hádžu sa pod vlak.. stačí, že má citlivejšiu povahu a dosť čo sa trápi so svojím gulášom v hlave , ešte jej vy nakladajte🙈
Autorka☝️
Treba žiť v prítomnosti a nemyslieť na minulosť.. život je krátky,treba žiť...☺️
Myslím, že si ešte veľmi mladučká osôbka, ktorá nezažila skutočne problémy,tak si vyrába zbytočne stresy