Som nešťastná v posteli
Ahojte. Potrebujem radu od vás ktoré to máte podobne.
Mám skoro 30 a ešte nikdy som nezažila milovanie v pravom slova zmysle. Mala som 3 vážne vzťahy a jednoducho to nešlo. Ja som skôr vanilka rada by som skúsila tantru a co všímam tak muži sú na všelijaké výdobytky dnešnej doby - zviazovanie latex rôzne fetise. Neláka ma to. Na druhej strane rada by som oral (obojstranný) no žiaden priateľ lízať nechcel. Vždy je To o tom istom. Pohyby dnu von co mi nič neprináša. Žiadny orgazmus a už vôbec nie mokrý po akom muži túžia. Holt asi sex a intimita nie je pre mňa. Ako sa zmieriť s tým ze je to takto? Každá žena túži byť milovaná a žiadaná no mne sa to nedostávalo ani Nedostáva. Mám vzťah kde sme už 4 mesiace úplne bez všetkého. Nikdy to neklapalo v posteli preto mi ten sex nechýba. Chyba mi pocit niekomu patriť ležať mu v náručí veriť mu cítiť bezpečie.. Čo je to za doba? Odmietam byt matrac pre niekoho to už radšej ostanem v celibate. Ale nie je to to co chcem 100 percent. Neviem sa zmieriť s touto skutočnosťou. :(

ja som to nemyslel v zlom kazdy voniame inak a chemia musi pracovat niekomu vonis inemu nie ved to je normalne 🙂