icon

Som vydatá bez lásky

9. jan 2022

Dobry večer. Surne potrebujem radu. Som zúfalá. Opisem v skratke svoj život. Mám mamu, otca, brata. Odmala sme nežili ako normálna rodina, mama s otcom časté hádky, psychické problémy, ja a môj brat sme si to odnášali. Môj brat tesne pred 18tkou prišiel domov a oznámil nám, že je na mužov. Ja, doteraz nie úplne psychicky zdrava som vydatá.
Pointa. V minulosti som veľmi milovala jedného muža, ktorý sa kvôli mne presťahoval cez celé Slovensko, zmenil prácu. Bol to muž mojich snov. Nevydržalo nám to kvôli mojim rodičom, vadilo im, že nemá auto, že nemá 3000€ mesačne sa úcte a pod. Pod nátlakom som sa s ním rozišla (po viac ako roku) lebo mi rodičia nedali pokoj. Našla som si muža, ktorý ma 3000€ mesačne a nie som s ním vôbec šťastná. Som vydatá ale bez lásky. Moji rodičia sa tešia, takéhoto si predstavovali. Ale ja nie. Už doslova nevladzem. Mám sto chuti sa ozvať bývalému. Viete mi poradiť, čo mám robiť? Neviem, či on je momentálne vo vzťahu ale ak áno, ja vôbec neviem, čo budem robiť.

oblecenie99
14. mar 2022

Prečo je zasnúbený? Lebo ste od seba 8 rokov a ty si sa vydala, čudovala by som sa, keby nebol. Pýtaš sa, či si nebola pre neho dosť dobrá? No bola si, to on nebol tebe dosť dobrý. Vyrieš si vzťah s manželom a bývalého nechaj na pokoji.

alzbeta1304
14. mar 2022

Poviem ti niečo, čo sa ti páčiť nebude...Nechaj ho žiť svoj život a ty si ži ten svoj...Ak ho skutočne miluješ,ako tu hovoríš,nechaj ho nech je šťastný.A teš sa z jeho šťastia.O tom je predsa skutočná láska ❤️
Nezasahuj mu do vzťahu, alebo jeho života 😉
Ani on ti neprekazil svadbu, alebo áno?
Nemáš byť prečo naštvaná, rozišli ste sa a život nieje rozprávka, kde princ čaká 10 rokov na princeznú...

mimisram
14. mar 2022

Urob si jasno najmä v tomto vzťahu, v sebe a až potom premýšľaj nad niečím, niekým iným. Nie je dobré aby si riešila niečo popri, nerobí to dobrotu.

1234321
15. mar 2022

Dievča ty si teda veľmi veríš. Ty si naozaj myslíš, že keby si sa mu teraz ozvala, tak sa k tebe hneď vráti a zabudne na všetko čo bolo? NIE. Nevráti sa a musím povedať, že keď ma o toľko rokov mladšiu a už ju aj požiadal o ruku, tak ver mi, že je to najšťastnejší muž na svete. A budem drzá. Prepáč. Ale keď je od neho o toľko mladšia tak ver, že jemu sex vyhovuje tak veľmi, že ho to až priviedlo k tomu aby ju požiadal o ruku. Podľa mna si na teba ani len nespomenie 🤦‍♀️ Prestaň robiť zlo druhým keď ho máš sama v rodine.

autor
Autor odpoveď zmazal
slnecnica82
16. mar 2022

Tak táto téma.je buď vymyslená alebo teba fakt nedorobili keď ťa robili 🤦🤦

dori92
16. mar 2022

To tu ozaj niekto z vás verí ze toto je reálna téma? 😂😂😂😂

palicka
16. mar 2022

V prvom rade, myslím, že problém bude nielen v laske, ale i psychickom zdraví. A to tá nechcem uraziť, ani nič podobne. Máš 37 rokov, mala by si zrelí uvažovať a Ty tu zo seba produkujem somariny ako v 14, lwbo mne sa páči, lebo bol môj, lebo som prišla na to, že ho milujem… Prepac, zobuď sa. Ak by 38 ročný právnik bol nezadaných a čakal na princeznú, tak by bol minimálne cudný ak nie chorý. Ukludni hormóny a ako ti ženy radili, jemu daj pokoj, lebo sa môžeš sklamať ešte viac, keď ti vysvetli on, že mu máš dať pokoj. Nájdi si terapeuta alebo rovno lekára a dávaj svoju osobnosť dohromady!

marymart
16. mar 2022

Si normálna? Asi nie.. vyhľadaj prosím ťa nejakého psychológa.. lebo tvoje otázky, že ako im to máš prekaziť a či si pre neho nebola dosť dobrá...nezabúdaj, že ty si sa s ním rozišla, ty si tá, ktorá si našla iného muža.. takže pekne na neho zabudni a daj sa hlavne do poriadku po psychickej stránke

autor
27. mar 2022

@marymart prečo by som mala vyhľadať psychológa? Len preto, že som sa rozhodla vrátiť sa k bývalému? Zatiaľ len v myšlienkach, ale hviezdy ukážu, čo je správne. Čo ty o mne vieš, že si dovolíš ma posielať za psychológom. 😔

marymart
28. mar 2022

Prepáč, ale ty ho pošleš preč, máš iného muža, on iný život a ty rozmýšľaš, že im prekazis vzťah a ako im ho prekazis? Nepríde mi to normálne...a na psychológovi nevidím nič zle.. nieje to psychiater, ten by ti podľa mňa poradil viac ako my tu.. aj ja som vyhľadala psychológa, keď som potrebovala a nevedela som už ako ďalej.. nevidím na Tom nič zle..ak som ťa urazila tak za ospravedlňujem

1234321
Autor odpoveď zmazal
1234321
5. júl 2022

Masaker, nie je tato téma vymyslená?

autor
5. júl 2022

@marymart po dlhej dobe som tu znova.Našla som si psychológa, ktorý to zhodnotil na nahováranie si -jednoducho povedané. Cez xy ľudí som sa dozvedela, že o pár dni sa ma ženiť. Bola som za šarlatánom nech zhodnotí situáciu. Áno, vezmú sa. To mi odpovedal 😭 som v Turecku s maminou aby som na to nemyslela ale celé dni len plačem, schudla som, je zo mna troska. S mužom to je na bode mrazu. Kričí na mňa, ja ho porovnávam s mojim EX. Je to veľmi zle, co sa deje. Neviem, čo ďalej. Som na tom psychicky tak, že som ochotna sa za ním presťahovať.

karolinakr
5. júl 2022

Čo ma s tym šarlatan? Rozviest sa nemožeš, aby si malaklud? Frajera oplakala. Vsak ja som ti hovorila, ze po 7 rokoch si ta možno už ani nepamäta, len ty si tvrdila, že ti chceme štastie prekaziť..Daj sa dokopy, možes byvat sama zatiaĺ

jahodka11
5. júl 2022

za kym sa chces prestahovat? kontaktovala si vobec byvaleho? zatial zenaty nie je, mala si mu davno napisat.... a hlavne ries seba, aby si bola spokojna a nenahovaraj si, ze by si bola spokojna len s byvalym... nebola si... manzela by som ale urcite poriesila, ked to nema buducnost, preco sa nerozvedies? deti nemate, aspon som tak pochopila... tak to je jednoduchsie a chod hladat stastie inam..este nie si vobec stara

loginexistuje
5. júl 2022

ty sa v prvom rade objeenaj psychitrovi idealne aj na hospitalizaciu za vsetko vinis ostatnych ale je to tvoj zivot v tvojich rukach s mamou si chodis na dovolenky to je ten zly vztah ? tvoj manzel ta mal davno kopnut do zadku a rozviest sa s tebou

simonahra
5. júl 2022

@loginexistuje asi tak nejak, ona sama nevie co chce, moc pre to ani nerobi a ked sa nieco nevydari, tak za to moze len a len jej okolie

h2
5. júl 2022

@autorka Teda, ak toto nie je vymyslené, tak musíš byť riadne mimo. Že ty si sa rozhodla vrátiť k bývalému? Že ty si ochotná sa k nemu presťahovať? Haló! Preber sa. On nečaká na teba. Má inú. Je zasnúbený a ide sa ženiť. Dúfam, že si nemyslíš, že máš tú moc to zvrátiť a získať ho späť. 🤦🏻‍♀️ To ti tí tvoji veštci nepredpovedali?

autor
5. júl 2022

Rozviesť sa nemôžem.Je to smiešne ale mama povedala, keď sa rozvediem tak ma vydedi. Jedna veľká hrôza. Cítim veľké tlaky z mojich rodičov, Dlhoročne vyhrážania sa a ja už jednoducho nevladzem. Jedine pri mojom EX som sa cítila byť schopná a silná osoba. Odkedy ho nemám som na dne. Jednoducho povedané odkedy sme si s EX dali koniec, tak len prežívam. Milujem ho chápete??????????

kitycat
5. júl 2022

Chod na ich svadbu a zakric teatralne "NIE! "

Vecer budes v spravach ako ta bezu vo zvieracej kazajke 🤣🤣

loginexistuje
5. júl 2022

a co ked ta vydedia keby si ho milovala tak vobec neriesis ale ty si jedna sebwcka osoba vo ma rada iba seba a svoje zlyhania hadze na inych
jedina obet je tu tvoj manzel ktory musi takuto osobu ako si ty znasat

veroniq85
5. júl 2022

neviem ci je to vynyslena tema ale je to ako z telenovely. Ocividne si dieta bohatych rodicov kde sa minimalne matka vydala nie z lasky ale pre peniaze, mozno postavenie v spolocnosti a to ocakava od teba. Nadavas tu na rodicov, matku ako ti znicili zivot ale v pohode tu s nou dovolenkujes. Tomu chlapovi si urobila sluzbu ze si ho nechala a snad si s mladou manzelkou zalozia rodinu z lasky.

1234321
5. júl 2022

Autorka nemáš zistenu rozdvojenu osobnosť? Vieš čo chceš? Si si istá, že to čo chceš ráno chceš aj večer?

karolinakr
5. júl 2022

Vy sa tu vsetci tvarite akoby milovat niekoho po kratkom chodeni a 7 rokoch bolo normalne alebo veta Šarlatan mi povedal, ze sa ide ženit.Chceme je zničit štastie...Netrpis nejakymi utkvelymi predstavami? A ked ste chodili kratko ako vieš že bol taky uzasny? Co ked nebol a tvoja bublina splaskne ako balonik.?.A mama ti vybera frajera a ide vydedit...To už znie ako z romanu...

h2
5. júl 2022

Mama ťa nemôže vydediť. Ako jej dcéra si neopomenuteľný dedič.
Ja fakt neviem, čo chceš počuť. No tak si ho nemala nechať. Teraz je už neskoro.

slovakboy
5. júl 2022

Neviaž sa na minulosť. Tvoje psychické problémy a problémy s tvojim mužom nevyriešiš starou láskou. Viem že ti je teraz ťažko ale možno len hľadáš únik. Môže však byt že povahovo si s tým prvým oveľa lepšie sadnete a boli ste pre seba ako stvorení. Ak si to mysli aj on tak keď mu povieš že ho chceš zruší svadbu.

sivana09
5. júl 2022

Kriste 🤣🤣🤣🤣 tak ak zivot nie je o tom, byt s tym, koho mas rada, ale aby mal ten druhy dost penazi....ja umrem. Preco je teda s tebou tvoj manzel, ked zjavne ty nemas dost penazi, ak potrebujes byt s nim 😂 to su snáď rozpravky toto

kamca495
5. júl 2022

žiadne peniaze nenahradia úprimnú lásku

h2
5. júl 2022

@slovakboy To nemyslíš vážne! Ona s ním chodila rok a pred 8 rokmi ho nechala a vydala sa za iného. On má teraz 38 a má pred svadbou s mladou 25 ročnou ženou. Snáď si nemyslíš, že keď mu ona zavolá a povie mu do telefónu, že ho chce, on hneď zruší svadbu a budú spolu šťastne žiť až do smrti. To fakt som takúto naivitu od teba nečakala.