icon

Som žiarlivá?

1. jún 2022

Ahojte .Aký máte názor .Muž sa chodí najesť do reštaurácie počas pracovnej doby ak u nich v kuchyni vo firme si nič nevyberie .Je to veľmi spoločensky extrovert ,potrebuje stále vykecavat .Včera mi volal počas tej obednej pauzy /väčšinou mi vždy zavolá keď ide sa najesť / Chodí vždy sám .Isiel sa najesť a jeho zvyk je ,že pozná sa s každým čašníkom a vždy prehodia slova ,niekedy aj dlhšie keď je malo ľudí ..Včera tam bola čašníčka ,objednal si a vraví jej /ja som bola na telefóne /že aký šport robi keď má take pevne -vyšportované nohy .A ona ,že profi bežkyňa .Následne sa ona pýta ci to bolo myslené pozitívne alebo negatívne …a on že pozitívne .To bol koniec debaty .Podotýkam ,že aj s čašníkmi vedie takéto rozhovory .Mne to už príde ako flirt a okrem toho mna mal na telefóne .Ok mohol mi zložit keď si objednával a mal niečo v úmysle .Jeho odpoved bola ,že on to tak neberie a ci je to chlap alebo žena jemu je to jedno a neuvedomil si ,že mne to vadí …Som žiarlivá podľa Vás ?

stanulienkat
1. jún 2022

To, ze je komunikativny, si nemyl s nevychovanostou a neslusnostou. Je to nevhodne k cudziemu cloveku. Je to osobne. Moze ju pochvalit aka je sikovna, rychla, ale nie komentovat cadti tela.

ika11123
1. jún 2022

Áno si 🤷

lenkadenisa
1. jún 2022

Ja mám manžela mega spoločenského muzikanta, s ním niekam ísť, tak ťa vykotí 😂 Každá servírka, pokladníčka, upratovačka, bankárka, každej vždy hodí nejaký kompliment a vykecával by sa ako tetka na trhu. Neberiem to ako nič nevhodné, má veselú povahu, proste je taký.

autor
1. jún 2022

@stanulienkat Len teda on raz sa s niekym dá do reči a už akoby sa s nimi roky poznal..ľudia ho majú radi pre jeho priateľskú povahu . .Tak isto hádže komplimenty aj mužom ,či psom ,mačkám,niečomu čo ho zaujme .A vie aj kritiku hodiť.Proste odkedy ho poznám je taký.

autor
1. jún 2022

@lenkadenisa Aj v tvojej spoločnosti sa takto správa ?Ako dlho ste spolu ?

karolinav
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
pragmaticka
1. jún 2022

Jemine.. Áno si!!! Sama som hrozný extrovert, okrem toho rada flirtujem a spoznávam nových ludi takže nevidím natom nič zlé...! Manželstvom život nekončí!!!!!

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lenkadenisa
1. jún 2022

Samozrejme, že aj v mojej spoločnosti. Väčšinou sme všade spolu, okrem práce. My sme obidvaja strelci, spoločenskí, radi sme s ľuďmi a komunikujeme, bavíme sa. Sme spolu 2 roky. Vedela som, do čoho idem.

pragmaticka
1. jún 2022

@zoro9836 A preco by nebol? Pokial je vztah zdravy, jeho sucastou je aj vzajomna dovera. Moj manzel a ja sme pracovne velmi vytazeny, vela cestujeme, rozne akcie, obchodne stretnutia, okrem toho obaja mame radi pravidelne akcie v spolocnosti priatelov (tak ako spolocne, tak aj separatne). Sme spolu lebo chceme byt spolu. Tato spolocnost nam kaze v manzelstve monogamiu, ktoru akceptujeme lebo chceme!! Kym mne a mojmu muzovi to tak vyhovuje, tak to tak aj bude… Avsak odtial potial. Spoznavat novych ludi,travit cas s ludmi s ktorymi sa citime dobre (ci zu rovnakeho alebo opacneho pohlavia), zabavat sa, ci dokonca obcas flirtovat s opacnym pohlavim je sucastou zivota, ktore mne osobne ziadne partnerstvo ci manzelstvo nevezme. Tak ako je to pre mna dolezite, povazujem dolezitu tuto osobnu slobodu aj u svojho partnera a maximalne ju akceptujem. Kazdy mame svoje potreby. Verim, ze su tu zeny, co im ku stastiu staci navarit unavenemu muzovi po praci veceru a starat sa o deti. No nie kazdy tak funguje. Su tu aj ludia ako my, ktori maju potesenie v zivote aj z inych veci, ako tento tradicny zivot na vidieku ci v mensich mesteckach, kde Vam manzelstvom vo velkej miere konci spolocnesky zivot, ci sa obmedzi max. na rodinne akcie ci akcie v pritomnosti Vasho partnera.

Mne sa najviac pacila reakcia mojho muza, kedy isiel s priatelmi na predlzeny weekend do Madridu (chodia pravidelne po celom svete, viackrat do roka s kamosmi), ze vsetkym volali ci pisali zeny , len ja som mu ani nenapisala…nooo co by aj..!!nech si to uzije a zazitky mi porozprava ked sa vrati..

autor
1. jún 2022

@zoro9836 Tak on je extrovert a jemu by nevadilo kebyže pochválim iného muža .Proste je tak sebavedomý ,že take niečo by ho nepoložilo ako napríklad Teba .Alebo mna keďže som introvert a nepúšťam si ľudí bližšie len tak …on má rad ľudí ,miluje spoločnosť ,byt stredobodom pozornosti .Je to krásny ,šarmantný a Úspešný muž .Skratka vedela som aký je .

autor
1. jún 2022

@pragmaticka Wau užasne ,že ste sa tak našli .Horšie je keď jeden je spoločensky a druhý nie .Prajem Vám veľa šťastných rokov .

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
denithestrange1993
1. jún 2022

Podla mna nie je ok cudziemu cloveku chvalit casti tela. Je to take ehmmm,nevhodne. Ine je to povedzme v bare,alebo na rande kde sa jedna o flirt,zvadzanie. Mne taketo reci vyslovene vadia. Jednak da sa pokecat o hocicom inom ak uz je dotycny extrovert. A po druhe je to dost nevkusne. Casnicka je v praci a jedine na co ma cas je pocuvat reci o jej nohach,zadku....trapas.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
1. jún 2022

@pragmaticka A prečo toto škatuľkovanie, že v dedinách a malých mestečkách ženám stačí ku šťastiu navariť večeru a starať sa o deti, kým ľudia vo veľkých mestách žijú vzrušujúci spoločenský život? A že si mužovi do Madridu ani raz nenapísala, mne osobne príde skôr smutné.

pragmaticka
1. jún 2022

@zoro9836 Tak my chodievame aj vela spolu, obaja radi cestujeme a spoznavame nove krajiny, ale proste raz za quartal ci polroka nie je nic lepsie ako dobra panska ci v mojom pripade damska akcia…Mojho muza nezaujimaju keci ohladom mody, kozmetiky, prvych vrasok, novej diety a podobne, ani ponom nechcem aby sa podielal na vybere dalsich 12. lodiciek v poradi. Napoak manzel si rad pokeca a posranduje na pansky sposob so svojimi kamaratmi, na ktorych neda dopustit. Tak isto temy ako futbal ci auta,ci prehliadka stadionu spolu s futbalovym zapasom nie su to prave orechove pre mna…

Cela diskusia smeruje len k tomu, ze sice mozno introvertom extroverti svojim otvorenym spravanim na zaciatku velmi imponuju, ale dlhodobo na vztah by bola tato kombinacia asi nie uplne stastna volba.

pragmaticka
1. jún 2022

wouwkat zase velmi nemusis.. 🙂 mame ine diskusie v domacnosti, hlavne teda na temu opacnych nazorov vychovy deti, ktora byva niekedy dost vycerpavajuca... 😀

danica2711
1. jún 2022

x-krát si už napísala, že sa tak správa všade a ku každému, tak čo dopekla riešiš?! Nemám problém, tak si ho vyrobím?

soldi
1. jún 2022

Moj partner je introvert. Ten sa len niekedy za hlavu chyta. Ale ked som s nim tak sa krotim. On ma berie taku aka som, vie velmi dobre ze tym nic nemyslim a ze za tym nic nie je. Len mam proste potrebu sa s kazdym rozpravat 🙂
On tuto moju vlastnost rad vyuziva a ked treba nieco niekde odkomunikovat, tak posiela mna 😀

autor
1. jún 2022

@zoro9836 Ty si úplne iný typ človeka ,zrejme nemáš kamošov, len svoju ženu,podľa toho ako píšeš .. .Mne by to zase vadilo keby mi muž sedel len za zadkom .Keď Vám to vyhovuje ,prajem Vám nech Vám to vydrží

autor
1. jún 2022

@soldi Vraví sa ,že protiklady sa priťahujú 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
soldi
1. jún 2022

@autorka neviem posudit. Aj moj ex bol introvert. Extroverti ma asi nepritahuju 😀

mrva
2. jún 2022

Ano, ja hovorim casnikom fesaci, moj muz casnicky bali aj predomnou 😁 Jasne, ze to nie je balenie, ake povedat niekomu, ze ma prkne nohy mi nepride nic cudne.

topier
4. jún 2022

@soldi by ste si asi skakali do reci, keby bol aj on extrovert😁

lujza123
4. jún 2022

Áno si ziarliva. Pri mne by si sa tiež zbláznila, som podobne ukecana a väčšinou poviem co mi príde pod jazyk, to je jedno ci chlapovi ci žene. Nieje za tým nič, len obyčajná prostorekost a extrovertna povaha.
Minule tu bola nejaká téma kde baba povedala ze kolegovi ukázala svaly (lebo cvičí a bavili sa o fitness) a veľa žien jej hneď napísalo ze koketuje. Mne to už príde ako keby sme v nejakých arabských emirátoch a obyčajný make up ci kratase su flirtovanie a provokovanie mužov. To fakt sa uz nesmie nikto ani rozprávať s opačným pohlavím?

Ako fakt s nezdravou žiarlivosťou treba bojovať, ináč samu seba utyras zbytočným namyslanim a zničís si vzťah. Načo. Tak jej pochválil nohy, no a čo? Keď je bežkyňa isto ich ma pekne, divne by bolo keby je nejaká knedľa a struhal by prehnane komplimenty.

Mimochodom keby ma flirtovacie úmysli robí ti to za chrbtom predsa

euka210
4. jún 2022

Prilis to riesis. Ked sa bavi tak s kazdym, ze potrebuje kus pokecat, co je na tom zle?! Bud rada ze Ti na obed zavola...to je znak dobreho vztahu podla mna, ze na Teba mysli. My sme si volavali, ale teraz uz len ked cez mess si nieco napiseme.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená