Som zlá manželka?
Ahojte. Nemám sa komu vyrozprávať a už nevládzem. S manželom sme spolu 13 rokov, z toho 3 manželia, máme ročné dieťa. Manžel mi stále vyčíta, že som arogantná, mám veľké ego, som lenivá, nič nerobím, iba sa na všetko sťažujem, nemám ho rada, nepomáham mu, všetko robím opačne, že som nezodpovedná, že necvičím, že som tučná a nezdravá, že sa nestravujem zdravo, je toho ešte oveľa viac. Napr. dnes som mala zlý deň, dieťa neustále plače, nič nemôžem urobiť, do toho svokra s jej mamou do mňa hustia, že dávam dieťaťu málo jesť a piť, preto je také ukričané atď. V tom mi manžel zavolá, že mu mám na niečo pozrieť, ja mu vravím, že nemôžem, lebo dieťa plače a dávam mu jesť, že sa to teraz nehodí, manžel na to: ale veď to je sekunda práce! Tak som už zvýšila hlas že nemám na to čas a už bol oheň na streche. Že mu nemôžem v ničom pomôcť, že ho mám za debila…A stále sú takéto výčitky. Doma mi v ničom nepomáha, iba sám sebe navarí (je fitness maniak takže ryža a kuracie prsia…), za celý náš vzťah riady umyl asi iba raz, neuprace za sebou nič, niekedy namňa kričí, že už to s upratovaním preháňam. Pracujem z domu a môžem robiť iba po nociach alebo skoro ráno, lebo dieťa nie je schopný postrážiť a s dieťaťom sa nedá pracovať. Vyčíta mi, že ja pre neho nerobím nič, ale keď ja niečo potrebujem tak on hneď pomáha (napr. pokazilo sa mi auto, nemala som sa ako dostať s dieťaťom domov tak som mu zavolala, aby po nás prišiel), že hneď, čo písknem, on urobí. Priznávam, že som občas hnusná na neho a niekedy si to nezaslúži, ale už je toho veľa ma mňa a nevládzem a ani sa nemám komu vyrozprávať. Vždy sa mu za všetko ospravedlňujem, vždy mám pocit viny. Som fakf taká zlá? Čo mám robiť? Ps. zúfalá žena
@anonym_autor som muz a nikdy som riad neumyval ale prva vec ktoru som do bytu kupil bola umyvacka riadu mila pani a moja zena sa nemusiiii nicohoooo ani dotknuuut. Vsetko robim ja a moja kamaratka umyvacka.
Za dalsie zijes s lenivym chlapom. Ked sa ti pokazi auto normalny to nikdy nebude vycitat pride vezme odvezieca o auto sa postara. Jedine co mu moze vadit je tvoja vaha ak ty pises ze ti nadava ze si tucna a on je sportovec tym dava najavo ze si ta nevazi a nerespektuje ta

@anonym_autor nahradila si mužovi jeho matku. Teraz robiš servis matky a on je to nedozreté dieťa v mužskom tele. Žiaľ, deje sa to často,lebo mužské vzory chýbajú, muži sa nečinia a ženy preberajú iniciatívu namiesto nich.