icon

Stačilo by vám to na rande?

7. mar 2023

Ahooj, napadla mi len čisto voľná diskusia 🙂
Ak by ste išli na rande s chlapom tak dajme tomu modelovú situáciu, že by vám podržal dvere, pustil pred seba, zaplatil za vás ale ,,nepomohol" by vám z kabátu/bundy alebo by vám nepodržal stoličku ale inak by vám s ním bolo dobre. Alebo si myslíte, že patrí tam aj to s kabátom a stoličkou?

Strana
z3
autor
7. mar 2023

@katka700 Aj ja 😂

janetinka27
7. mar 2023

@panelacikova nepisem,ze ho prevychova 😀 ale ze si ho trochu vychova a co-to ho nauci, povie mu,co sa jej paci. To nie je prevychova. Clovek sa uci cely zivot,aj vo vztahu.

panelacikova
7. mar 2023

@janetinka27 nuž veru, v niečom máš pravdu. ak bol vychovávaný ako-tak normálne. ak však bol v mama hoteli (čo v súčasnosti je dosť veľa mužov), tak je tam len minimálna šanca na čiastočný úspech 😀

svetlonos
7. mar 2023

Toto vsetko som v jednom vztahu mala- gentleman na pohladanie. Zial aj ta ziarlivost a taliansky typ vztahu k tomu patrili. Pre mna zial neakceptovatelne - v takom pripade kaslem na kabat dvere aj stolicku. Obliect sa viem aj sama, nie sim chroma, rocnako i ostatne dve činnosti. Radaej pekny pohodovy vztah ako super gesta a zvysok na p...

lapalma
7. mar 2023

Autorka, všetky prejavy galantnosti potešia a zahrejú každú ženu. Môj muž platí, otvorí dvere, podrží kabát , donesie obľúbenú maškrtu .... kvety.... mám ho rada a on mňa tiež, robíme si proste radosť z lásky a úcty.
Keby to bol potenciálny nápadník v minulosti, kabát by som mu odpustila, dvere asi nie ... platím v pohode za seba...keby bol ale škrob, skončil by u mňa...
Každá z nás má iné hranice tolerancie , treba ale dovoliť chlapovi byť gentlemanom 🙂

autor
7. mar 2023

@lapalma 😇

janetinka27
7. mar 2023

@panelacikova ano, zial, mamahotelcan je az na par velmi vynimocnych pripadov strateny pripad 😀

katrinka8
8. mar 2023

@simca06022011 - nosiť žene kabelku je proti bontónu. Tašku áno, ale kabelku nie 😉

simca06022011
8. mar 2023

@katrinka8 no vidis a nosia :DDD

katrinka8
8. mar 2023

@simca06022011 🙈 😀 Ale zase lepšie tú kabelku, ako by mal ísť chlap s rukami vo vreckách vedľa ženy s 3 plnými nákupnými taškami...

sergejj
8. mar 2023

Toto by som riesil v 18stom storoci nie dnes. Prepac za uprimnost ani sa necudujem ze si sama, vobec polozit takuto otazku. 🫣

autor
8. mar 2023

@sergejj zase dalšia čo si domýšľa blbosti, ktoré ani neboli napísané

sticker
Strana
z3