Starší muž v posteli: Ako to funguje?
Ahojte
Mate niekto skusenost so starsim chlapom? Pred 60. Funguje to tam dole aspon obcas?
Zoznamila som sa s neskutocne pritazlivym , sarmantnym, inteligentnym chlapom. Je ako chodiaci google, mam pocit, ze vie vsetko. K tomu velmi dobre vyzera. Sympatie su na oboch stranach, on by chcel aj nieco viac, ale mna brzdi jeho vek. Som dost sexualne zalozena, nestaci mi 2-minutovka raz mesacne. Nechcem sa namotat a potom budem zase dlho nestastna, kym to prejde.
Ci kaslat na to?
To je známe, tiež som o tom čítala, že 50 tnici nemajú záujem o rovesníčky, ale o mladšie.. Preto sa ženy okolo 50 ťažšie zoznamujú s rovesníkmi.
@enmery oh nie, ja uz mam dospele dieta a na dalsie som uz stara. On je uz aj dvojnasobny dedko, ale chcem vztah so vsetkym, co k tomu patri
Keď by mal aj problém tak si je toho vedomý a určite si zaobstará tabletky aby bol pripravený..
Paľo Habera má po 60 a kondíciu a šarm má neskutočný. Toľko k tomu 😉
a co......... ked to nebude fungovat, pojdete od seba........ Neries, uzivaj si zivot, bud stastna....
Niekomu veľké vekové rozdiely nevadia, niekomu áno. Ja by som tiež nechcela "starého chrena", ale je to každého vec.
Mimo iného by ma aj štvalo že predsa len na začiatku to ešte môže byť ok a ani sa nenazdám a robím opatrovateľku nejakému senilnému dedovi. Tiež si spomeniem na babku... dedo už od 1992 ta-tam a babka živá do dnešného dňa.
Sama píšeš, že je už dvojnásobný dedko. Ale on je dedko aj keby nemal vnúčatá. Veď by ti mohol byť otcom, nieeeee 🙈
Neskôr ten vek pocitiš.Za mňa 16 rokov je dosť.Ak chceš deti myslím si že toto dobra cesta nebude.Za mňa určite nie ale TY musiš vedieť podľa seba.Už ma vnúčata takže veľke dospele deti.Obetuješ sa kôli nemu že budeš bezdetna,Ak nie nezačinala by som si s nim nič.Ten už male deti nechce určite je rád že ma pokoj.
Zaujimave čítanie 😅 myslím ale, že najlepšie bude, ak skúsiš sama. Tu je drvivá väčšina názorov cisto teoretická a vychádza z nejakého spoločenského nastavenia, že 60-nik je proste stary chlap. A že to isto klapať nebude. Ale veď v dnešnej dobe sú mnohi 60tnici lepsie udržiavaní ako mladsi chlapi. Jasne, skôr či neskor možno pociťovať rozdiel budes, to ale dosť závisí od povahy každého cloveka. A možno ti paradoxne bude vyhovovať po sexuálnej stranke úplne na maximum, ale začne ti liezť na nervy napr ta jeho scitanost. Alebo “maniere”, ktoré zistíš, az ak spolu začnete žiť. Ktovie… A áno, do vztahu ideš s tým, že je to nastalo, ale nikde nie je napísané, že spolu budete 20 rokov, možno vas čaká spolu rok dva, ale tak perfektne naplnené po každej stranke, ako nemajú mnohé mladšie ženy s rovesnikmi… len asi tu sexuálnu suhru zistíš len na vlastnej kozi, teoreticky to môže byt vselijako.
Ináč, mam kamosku, ktorá žije s mužom v mojom veku (38, ona ma 30). Je nešťastná, lebo mužovi sa nechce, max raz za mesiac, ze ho nevie nalákať nicim. Milenku nema, majú malé deti, bývajú unaveni, on veľa pracuje a večer si dá radsej pivo a pusti film, argumentuje, ze uz ako “tatko ma na to nárok”, že už deti urobil. Naopak, minuly tyzden som v obchode v rade pri pokladni počula rozhovor dvoch chlapov - jeden mal predslov o tom, že je konecne čerstvý dôchodca a že sa mu to náramne páči, konecne ma cas na čo chce, nebýva unaveny a aj sex my mohol mat zrazu hocikedy, a jeho žena naopak s nástupom na dôchodok totalny nezaujem, že nechce s nim ani len na prechádzky chodiť, nie tak mat sex. Že ju nic nebavi, takze asi si bude musiet hľadať mladšiu. A obaja sa smiali ako trafení, že ako si rozumejú - áno, rozhovor v obchode a nejake to chvalenkarstvo je odveci, pozastavila som sa nad tým vtedy aj ja. Ale to len pre ilustráciu, že to je ozaj individuálne a nezávisí to úplne od veku.
@denkabemommy suhlasim, ako slobodna mamicka si myslim ze sex je velmi dolezity v partnerstve, ale starsi chlap neni vzdy ta spravna volba. Mladsi obvykle maju vacsiu vydrz a ja ako slobodna si to velmi rada cenim ak to netrva 3 minuty
@enmery
ale tvoj ma ešte dobrý predpoklad aj hádam na 15 a viac rokov dobrého sexu 🤪 Túto pan Goggle to možno tých 10 rokov zvládne. A potom co? Ty mas muza uz dlhsie, miluješ ho, nie je to len o chémii. Tuto autorka, no uprimne? Ja budem mat o rok 43 a isto by si nezačala s muzom teraz, ktorý bude o 10 rokov s veľkou pravdepodobnosťou deduli, nie veľmi akčný. A v 53 su ľudia často ešte v práci a aktívny.
Za mňa nie,dedo by ma určite nepriťahoval, skôr či neskôr ten rozdiel pocítiš.Hľadala by som ďalej.
@alickapusinka Ona má 43 a dospelé dieťa už, nechce deti , veď píše hore, že na deti už je stará.
Neviem čo tu robia ženy drámu.
Obaja ste dospelý, sympatický...
Užívajte si spolu, všetko, čo život prináša.
Neužívali ste si asi v mladosti. Užite si teraz, i keby to znamenalo len pár pekných chvíľ.
Ja mám síce 30 , ale absolútne by som to neriešila.
Môžeš si nájsť rovesníka a tiež s ním môžeš stráviť pol roka a potom si vravieť, aký idiot to vlastne bol.
Tento pán ti imponuje .
Inteligencia je tiež veľmi sexi .
Doprajte si obaja všetko pekne, čo život ponúka...a časom uvidíš, či to je dlhodobé - na niekoľko rokov.
Alebo to bola len taká príjemná zastávka životom, čo ťa mala niečomu naučiť 😊
Uži si to 🤙❤️
Btw... Ja som rovnako veľmi sexuálne založená.
Preto som na začiatku začala rozprávať o sebe, o tom čo sa mi páči a ako to mám rada..
Môj muž šiel priam z kože vyskočiť. Očká mu svietili ako v lunaparku.. 😁
Hneď som vedela, že sme na tej istej vlne.
A ak sa boji zlyhania, že dlho nemal ženu, tak je to normálne .
Čím viac sexu bude mať, tým viac vydrží nabudúce.
A ak nie, sú aj rôzne tabletky , ktorými si predĺži výdrž... Keď sa budete chcieť hrať ..
Alebo si to zopakujete za deň viac krát ..
A ešte som zabudla do mojho komentu vyššie napísať, že tu ženy píšu, ako by ICH dedko nepriťahoval. Ale vtip je v tom, že autorku tento muž priťahuje, píše, že je neskutočne príťažlivý a šarmantný 😀 tak mila autorka, smelo do toho a cas ukáže. Mozno nadhod pomaly niekedy tému sex a uvidis reakciu. Mozno vam vzťah neklapne, ale to nevieme nikdy, keď vstupujeme do vztahu. Ani to, ako dlho ten vzťah potrva - či už odchodom alebo úmrtím partnera.
No väčšinou nad 60 ide skôr dole ako hore. Sú aj výnimky
Ja mám 50 rokov, môj muž 50+ a budem asi za povrchnú kravu , ale za mňa nie. V mojom veku sú pre mňa starší muži nogo zóna , to radšej mladšieho nech to stojí za to a mám zážitok . Komu to funguje, prajem mu to , ale mňa len predstava 60 tnika ráno po prebudení vedľa mňa v posteli desí . Moja kamarátka má 50 a jej spolusúložník ( inak sa to nazvať nedá ) má 42, sem tam niekde vybehnú a ona je max. spokojná a aj to na nej vidieť .
Ale však ak už neplanuješ deti, tak aký je problem? Ak ťa priťahuje, ty jeho, rozumiete si, prečo do toho neísť? Veď nikto ti nekáže s ním zostať do konca života ak by to časom už neklapalo. Ja byť na tvojom mieste tak by som do toho išla ak sú tam sympatie. Vyskúšaš a ak ti sexuálne nebude vyhovovať tak to ukončíš
Toto zaujíma aj mňa.. momentálne riešim podobný vzťah..
Tu sa bavíme akoby bol vzťah iba bol vecou rozumu, môžu sa priťahovať bez ohľadu na vek. Silná príťažlivosť zlepší celkový sex, mladší koník nezaručuje nič.
Autorka, na tvojom mieste by som tomu dala šancu. Vyskúšaš uvidíš. Možno budeš veľmi milo prekvapená
Si ma rozosmiala,že 2 minúty raz mesačne😃Je to individuálne,hlavne čo tu ženy píšu majú 35-40 ročných a nula bodov.A môj 60. ale nejdem to rozpisovať,lebo by to chválou smrdelo🤣😏
Áno, aj 60r to ešte fungovať môže, záleží ako dlho...ked máš 20, tak radšej hľadať ďalej, sú aj mladšie ročníky s dostatočnou inteligenciou.
Aha, tak už čítam ze máš 43.tak potom nie je čo riešiť.
Mám známu, podobný prípad, išiel sa potrhať, aby ju získal, do vírivky ju volal, kadetade.tak sú spolu.. Ani bohovi ísť niekde na prechádzku, výlet, nikde.. Len leží na gauči celý deň unavený a ona ho obskakuje, ani sex nie je už bohviečo, už jej to pomaly dochádza.

@barborachors kde si prisla k tej teorii, ze 45-50 rocni chcu 30 rocne? Mam vo svojom okoli, aj vo svojej rodine prave len vekovo vyrovnane pary. Aj ludia, ktorým sa manzelstva rozpadli si nasli neskor len vekovo cca rovnako stareho partnera. Ja som doteraz mala tiez partnerov plus minus tri roky a ziaden z nich si po rozchode nenasiel o 15 rokov mladsiu. Hovorime tu vsak o klasickom partnerskom vztahu, nie o mileneckom. 50 rocny zenac si urcite nebude hladat 45 rocnu milenku, ale tu 30 rocnu.