icon

Starší muž v posteli: Ako to funguje?

4. jan 2025

Ahojte

Mate niekto skusenost so starsim chlapom? Pred 60. Funguje to tam dole aspon obcas?
Zoznamila som sa s neskutocne pritazlivym , sarmantnym, inteligentnym chlapom. Je ako chodiaci google, mam pocit, ze vie vsetko. K tomu velmi dobre vyzera. Sympatie su na oboch stranach, on by chcel aj nieco viac, ale mna brzdi jeho vek. Som dost sexualne zalozena, nestaci mi 2-minutovka raz mesacne. Nechcem sa namotat a potom budem zase dlho nestastna, kym to prejde.
Ci kaslat na to?

elzena2
5. jan 2025

@enmery nasi susedia: ona asi 35, rozvedena, s ďalšim chlapom mala dieťa. On par rokov do dochodku a teraz za posledné tri roky maju spolu 2 deti. On ma na posledné aktivne roky mladu kocku, ona o vsetky 3 deti finančne postarane. Ak ho nahovori na svadbu, este aj jej sa ujde. A pripadne ešte stihne dalsieho manžela... obaja vyzerajú tak spokojne, ako asi žiadny par z nas tu v bytovke 😀

bielasovicka
5. jan 2025

Autorka, ved s nim chod na nejaký výlet kde zostanete aj prespať, a tam uvidíš ci sa bude mať k činu cez noc 🤭

efka77
5. jan 2025

Vobec by som neriesila vek.
Ak ta pritahuje, sla by som do toho. Minimalne to skus,ak by to bol posteli pruser vycuvas z toho. Rovnako ako pri vztahu s vekovo rovnocenným. Preco to posudzujes inak? Ak je mily a bavi ta s nim byt - smelo do toho. Tento pocit uz nemusis citit......a co ked budes hladat mladeho a potom zistis ze ti to uz s nikym tak nezafungovalo?? Nevyskusas,nezistis. Ako pri vstupe do ziadneho vztahu.
Drzim palce.
Ak tu niekto pise ze toto je pre neho nepriechodne neznamena ze aj pre teba. Niekomu by nevadili vo vztahu veci ktore zasa tebe ano - a co? Kazdy nech si žije po svojom

karolinakr
5. jan 2025

to zistíš, jedine, že ho vyskúšaš

karolinakr
5. jan 2025

@mirage
@ibrunova
ja som uplne nahodou toto leto na kupalisku stretla chlapa, ten vek no už skor 60 ako 50, ale on mal kocky na bruchu, ukažkovu idealnu postavu, vypracovane svaly, vyzeral neskutočne..to je jeden zo 100, ale pekne sa tam ukazoval stal a otačal sa dokola, nech si ho obzrieme, možno pri ňom by ste si to rozmysleli

ibrunova
5. jan 2025

@karolinakr to podľa toho, či by som hľadala vzťah alebo jednorazovku 🤭

karolinakr
5. jan 2025

@ibrunova 😂

mirage
5. jan 2025

@karolinakr mozno, netvrdim.. ale pre mna moj vek, alebo mladsi 🙂

autor
5. jan 2025

@michal_dma, ako to mam posunut? Mam mu otrcit ako harajuca fena, ci ako? Pisala som, ze nikdy sme sa pri nasich rozhovoroch temy intimnosti nedotkli. Ci ked sa rozpravame o vareni, praci mam hrubo premostit a opytat sa ho, kedy ma poriadne pretiahne, alebo ci ma niekedy poriadne pretiahne? Odkedy sa stretavame,nikdy ma nechytil za ziadnu intimnu cast tela, za zadok, stehna, prsia, ani letmo sa neobtrel. Co mu mam chytit ruku a dat si ju do svojho rozkroku? Po kazdom stretnuti mi da bozk na pery, pohladi ma po vlasoch, po rukach, povie mi, ze som krasna. On ma k sebe domov nikdy nepozval. Ja som ho pozvala dvakrat so zamienkou, ze som piekla pavlovku, ktoru on ma rad. Raz sa vyhovoril, ze mu nie je dobre od zaludka a sladkym by to zabil a druhykrat som ho pozyvala po rande, po prechadzke v lese a to povedal, ze je spoteny a necitil by sa komfortne sediet u mna v obyvacke v takom stave. Sex milujem, od jari som vlastne bez sexu a uz mi z toho zacina zasibavat. Neznizim sa vsak na uroven nejakej chudery a neskocim na neho.

autor
5. jan 2025

@bielasovicka on so mnou v tomto stadiu vztahu nikam na noc nepojde. Nechodieva uz ani na pracovne cesty tak, aby musel spat mimo domu. Ma dvoch staruckych psikov, ktori boli milacikovia jeho nebohej manzelky. Su stari a maju zdravotne problemy, okrem neho tych psov necha len svojej dcere. Dcera byva v cechach a ked sem za nim pride s detmi, on chce byt s vnuckami cely vikend, vtedy sa ani nestretavame, lebo ich vidi malo a chce si ich uzit. Comu samozrejme rozumiem. On kvoli tym psom so mnou nejde ani na ziaden celodnovy vylet, vzdy len na par hodin, aby sa o psov postaral.

karolinakr
5. jan 2025

zaujímavé, je to tak 50:50 vyhovorky, aby ste nemuseli byť sami a zároveň aj pádne dôvody, no podľa mňa, skôr mu to nefunguje ako áno

ibrunova
5. jan 2025

Ani ja by som sa nevnucovala.. Ani náhodou.. Ale je ti, že jasné, že tu sex nebude.

michal_dr
5. jan 2025

Autorka

Ak nie sú zdravotné problémy (i mladý môžu mať, stane sa), tak to čo popisuje je pekne na "riť". Keď sa ťa ani fyzicky nedotkne... Úplne absurdne...

Neviem si predstaviť byť vo vzťahu so ženou, ktorá mi je sympatická, priťahuje ma, aby som sa jej "nedotkol". To nie je vzťah, to je súrodenectvo "brat a sestra". To je totálne v háji ☹

A ak si s nim vo vzťahu, tak vôbec nie je žiadne "zníženie sa pred partnerom", normálne na drzovku povedať "poď, mám chuť sa milovať". Prepáč, ale veď máš ústa, ja s tým nemám problém, alebo máš pery, bozkávať sa vieš... Si žena, sadni si mu na kolená, objím ho, usmej sa, začni ho bozkávať... Si žena, Pane Bože...

Ja toto nepochopím... OMG.
Ak sú len výhovorky prečo a ako nie, tak toto vlákne je cele úplne zbytočné.

Ste vo vzťahu, on čaká (ja skutočne neviem načo??), ty chceš, máš chuť (čo by za to dal každý chlap), čakáš, pretože za "nechceš znížiť" (skutočne nechápem načo potom si vo vzťahu s mužom, keď sa bojíš chlapovi povedať "pretiahni ma...").

Láska je chyba v programe, úplne zbytočné si drať písmenká na klávesnici 🙄

0silvia0
5. jan 2025

Tak prvotna otazka znela, ci to starsim chlapom funguje. Pises, ze on chce nieco viac. Ale co akoze viac chce? Ved sa vyhyba blizsiemu kontaktu, ako si vydedukovala, ze chce viac?

momoqui
5. jan 2025

Precitala som si tvoje 2 posledne spravy - no tie vyhovorky preco nesiel k tebe a ti psikovia … ano dovody aj vyhovorky zaroven … asi nejde o jeho vek, ale skor o to, ze je to ten typ, ktoremu ocividne staci prechadzka a to kino. Ajkeby mal 30 ci 40 by sa takto iato spraval … stale tvrdim ze 60 nemoze mat taketo starecke maniere, ide o povahu, nie o vek … napis ak sa udeje nejaka zmena 🙂

ibrunova
5. jan 2025

Mne raz jedna známa spomínala svoj podobný príbeh.. Ona chodila aj k nemu domov a nič, raz už ležala v posteli v spodnom prádle a on.. Nič.

zobaka
5. jan 2025

podla toho co si teraz pisala ten sex nebude asi nikdy

eeffka
5. jan 2025

Ako po takomto odmietnuti sa vrat z kratsej cesty. Pes a ze ze ho brusko boli 🤣🤣🤣 , naco ti toto treba?

michal_dr
5. jan 2025

Autorka

Mne teraz prišla spomienka na jednu skladbu..
Je to smutné...

"Jemna a krasna..."

https://www.youtube.com/watch?v=9pKPcfpqaZk
mirage
5. jan 2025

chlap, ktory by ta chcel by ta pretiahol cely spoteny aj po vystupe na Rysy, nie po prechadzke v lese.

princkrason
5. jan 2025

@autorka to bude ako v tom vtipe traja dôchodcovia sa bavia , a prvý vraví ja môžem 1 krát za týždeň, druhý nato ja môžem raz za mesiac a tretí ja môžem hocikedy, ale nechce sa mi.

subartic
5. jan 2025

@matkahelka

este sem napis, ze sa takto stretavate niekolko mesiacov. prenechaj ho nejakej udrziavanej 50 + a presne ako si pisala, lov v mlasich vodach.

preboha len to nie , ani žena 50+ nestojí o takéto randenie 🙂. Ja som len nedávno dovŕšila 50 a z takéhoto randenia otcovského by ma drblo .

enmery
5. jan 2025

@princkrason Tebe sa chce koľkokrát?😉

princkrason
5. jan 2025

@enmery teraz nemôžem ,psa bruško boli 😄

simonka1304
5. jan 2025

@princkrason 🤣🤣🤣

karolinakr
5. jan 2025
karolinakr
5. jan 2025

tak náhodou, keby som bola spotená tiež by som sa nikomu do postele nehádzala, tento jediný argument mu uznám

simonka1304
5. jan 2025

@karolinakr však by sa mohol u nej osprchovať 🤔

subartic
5. jan 2025

@karolinakr sprcha trvá 5 minút a môže sa ísť na vec.

misterunderhill
5. jan 2025

No, tu je každá rada drahá, ale ako skúsená lektorka sexu ti poradim. Ak sa nechytá, nechaj ho tak. Pokecať si môžeš kdekolvek s kýmkoľvek. Predsa nechceš zbytok života stravit nejakými ocakavaniami, ktoré sa nenaplnia