Starší partner
Ahojte možno je to trochu primitívna téma ale zaujíma ma názor niekoho iného ... mám staršieho rozvedeného partnera poznáme sa pol roka za tú dobu sme boli iba kamaráti ale oficiálne vo vzťahu sme 4 týždne. Sex sme spolu ešte nemali a ani neviem či už som na to naozaj pripravená. Minule sa ma spýtal či už to nechcem posunúť niekam ďalej viem že je muž a je o dosť starší takže potrebuje sex aj mne chýba ale neviem 4 týždne sú 4 týždne.. veľmi ma priťahuje ale neviem či to nie je priskoro. Aký názor na to máte? Viem že záleží na tom ako to cítim atď ale chcem vedieť nestranný nazor. Ja mám 24 on 37. Ďakujem 😊😊
Podľa mňa na toto sa nedá stanoviť nejaký čas, kedy je to správne a kedy nie... musí to byť spontánne, musíte to obidvaja cítiť... sú páry, ktoré mali sex po pár stretnutiach a sú už aj manželia a žijú spokojný život a sú páry, ktoré to dlho odkladali a nakoniec sa rozišli.😉
A je na to nejaký kalendár? Či ako v čom máme radiť? Veď urob ako cítiš načo sa radiť s celým mk?
@kate211 asi tomu nechám voľný priebeh 🙂 uvidíme ako to dopadne keď sa najbližšie stretneme 🙂 písať tu asi nebol dobrý nápad 😄 a ďakujem vám za názor 🙂
@casavina ak nemáte záujem mi nejako k veci poradiť alebo napísať názor nemusíte mi sem nič písať 🙂
Odpovedala som...a trošku si protirecis...píšeš že si pripravená ale nechceš mu hneď dať všetko...tak čo iné ti máme radiť? Ty musíš vedieť ako to cítiš...
Podla mna sa neda vo vasom veku urcit ci je nieco skoro/neskoro. Ak to chces, tak sa nebran a uzi si to😊
Ja som sa mojmu manzelovi “hodila do postele” po 3 tyzdnoch poznania, bolo by to aj skor ale “nase poprve” ma v aute nelakalo 😂😂 strasne som ho chcela😇 a uz sme spolu 7 rokov a stale rovnako poblazneni
Kto povedal co je priskoro a co nie? Na to su nejake pravidla?? 😀 Ked nad tym vobec rozmyslas a vahas, tak este nie si pripravena.
Asi vobec nejde o to, ci je to skoro alebo neskoro, to je individualne a pre kazdeho je skoro nieco ine. Skor ide o to, akym sposobom ti to on prezentuje, ci ta do toho prilis netlaci, atd., lebo ak ano, tak je to hulvat. Ak sa ta na to len nezavazne opytal, tak je to v poriadku a zariad sa podla toho, ako to ty citis, na toto nie je ziadne pravidlo.
Nenechaj sa dotlačiť do niečoho čo nechceš... 😉
ak myslíš že lepšie by bolo o pár týždňov - tak počkaj pár týždňov...
Podla mna si este primlada mentalne, skoda prenho... Keby si bola vnutorne zrela, neriesila by si to tu a uz davno by si to posunula, kedze pises, ze obaja chcete.

@asia83 ďakujem za neironickú odpoveď 🙂