icon

Stretávam sa s mužom, ktorý je obézny. Vadí mi to

29. apr 2022

Stretávam sa s jedným 30 ročným mužom, zo všetkých tých, ktorých som za svoj život stretla je tento muž s ktorým si naozaj rozumiem. Spĺňa moje predpoklady. Mame si vždy čo povedať a ladíme si aj povahou, zdieľame rovnaké názory, proste paráda. Je tu ale jedna vec, ktorá ma veľmi skre. Jeho obezita, jeho príliš veľká obezita. Možno si pomyslíte, že som nejaká po vrchná puchra ale nie som. Sama nemám 90-60-90, ale jeho nadváha je až príliš a žiaľ nemôžem sa kvôli tomu posunúť... Sama sa snazim žiť co najzdravšie, zdravo sa snazim stravovať a tým že pol dna v práci pre sedím zapojila som aj pohyb do svojho života. Teraz prosím o radu ako vyriešiť môj problém, ako človeka sa ho nechcem vzdať ale zároveň viem ze také fyzicno ake momentálne teraz ma, ma nepritahuje a ani nikdy nebude. Mrzí ma, ze konečne ked som našla niekoho akeho som chcela tak just sa stane niečo také to. Mám mu to povedať? Nechcem ho zraniť alebo uraziť ale zaroven ho nechcem ani naťahovať alebo namotavat, to sa nerobi. Myslíte ze by postavu začal riešiť? Ide tu hlavne o zdravie a jemu by naozaj tych 20kg schudnúť pomohlo.

Strana
z3
karolinakr
2. máj 2022

@stanulienkat ja poznam 115kg bola som s nim, ked isiel na vahu, je viac do širky ako vyšky, tak 140kg si už ani neviem predstaviť..a čo mu na tom vyhovuje už vóbec nie. predstav si s nim zivot obed kavička zalahnut olovrant podriemat vecera tv pc pospať a takto donekonečna.. 🙄

Strana
z3