Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku
Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...
Ozve sa len, keď potrebuje sex s tebou...ty potrebuješ chlapa,s ktorým budeš žiť svoj život, o ktorého sa môžeš oprieť v ľahkých, ale aj v ťažších chvíľach ...a nielen ho mať vtedy pri sebe,keď on má na teba čas .
Daj mu ultimátum:prečo vlastne žije (býva)s bývalou???....apropo:podľa mňa niečo majú naďalej spolu,či len tak pozerajú na seba,či po nociach hrajú "Človeče nezlob sa"...??povedz mu,že takto ťa to trápi duševne ako to medzi vami je,že to chceš zmeniť...ak mu to nedôjde, tak kašli naňho 🤔nestrácaj čas
nie je Ti tak trocha ľúto seba samej, že takto s Tebou zaobchádza? Nezaslúžiš si lepšie jednanie? To chceš takto do kedy čo čakať? robiť matrac? byť vždy po ruke pre druhého?
Dobry sex je veľmi málo pre vztah poznám to z okolia ver mi budeš sa len trápiť. On ta ma len pre zábavu, očividne ti to dava na javo,že nič iné s tebou mat nechce,kto vie koľko takých kamosiek na telefón ma okrem teba. Ukončiť hneď máj svoju hrdosť a nájdi si niekoho kto ťa bude mať skutočne rád
Verim tomu,ze je tazke sa odputat od chlapa,s ktorym mas dobry sex. A je super,ze si si zacala uvedomovat,ze ta tento vztah zalozeny na sexe nici. Teraz je nacase,aby si zacala aj konat a neostala len pri uvahach. Urcite nebude lahke ho odmietnut a viac sa s nim nevidiet. Mozno to aj jeho konecne nakopne,aby od nej odisiel a snazil sa to dat s tebou doporiadku. Mozno su rovedeni,ale urcite spoku nadalej ziju aj intimne,ked ma taky strach,aby sa o vas niekto dozvedel. Maj uctu k sebe a chci od chlapa viac.
Podľa mňa to ani nikdy inak nebude,je toľko chlapov ktorí by stáli o ženu ale hlavne si treba uvedomiť vlastnú hodnotu
Vztah nie je len sex, takze neviem preco ponizujes samu seba, ked ti nie je dobre...
@januska12323 aj mňa hneď napadlo že bývalá nie je bývalá
Si hodná oveľa viac... Vypocuj si podcast Ako si nezobrat teľa - zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
ZIJE S BYVALOU? absolutny red flag, ze je byvala ti povedal on, alebo ju poznas? Lebo tyzdne sa neozve a zije so sovjou (ex)zenou vyzera skor, ze ten vztah v nejakej forme pretrvava a ty si len obycajna milenka…
Vyzerá to tak, že ťa len ťahá za nos, chlapi sú šťastní keď majú sex každý deň aspoň raz.
Ak býva tak dlho ticho... Tak má niečo oficiálne a ty si tá tajná milenka
Krásny deň venujem sa psychológii medziľudských vzťahov a ak máte záujem napíšte mi a poradil vám Mam aj takéto skúsenosti s klientami
Rozíd sa s ním hlavne kvôli tomu , ako sa správa , keď mu niečo vytkneš. Hlavne to je problém.
Hneváš sa sa, že ti píše, že roztahujes nohy hocikomu... ale ved je to pravda ! Neviem si predstaviť, že príde za mnou hocijaký zadany chmulo z dediny a ja sa hneď rozkrocim..
Nepodstatne ci je rozvedeny ci nie to co tu riesia ostatne damy. Odsudzuju co si. Jednoducho ste sa mali na sex a vyhovovalo vam to, teraz uz ocividne tebe to nestaci. Jednoduche posli ho do haja a najdi si nieco co ti bude vyhovovat. Zivot mas aby sisi ho uzila a nie sa trapila. ;) vas si seba a svoj cas a svoje stastie ☺️🥰 zelam ti aby si nasla niekoho skym ti bude hlavne dobre 😇
No , nepoteším ťa,ale pripájam sa do skupiny ,ktorá sa prikláňa k možnosti ,že rozvedený nie je ..a že všetko to, čo ti natarakal sú len bláboly..tiež neviem ,ktorá príčetna rozvedená žena by sa sama týrala spolužitím so svojím exmanželom a ešte by sa mu vyhrážala deťmi ak si niekoho nájde a nesnažila sa zrovnať si svoj život ,možno tiež nájsť niekoho ,pri kom by jej ešte žiarili oči ....
Podľa mňa je to len notoricky klamar a sukničkár a ty nie si jeho prvý úlet .
Viem ,že nikto nechce byť sám ,ale toto si naozaj nezaslúžiš ,keď si vážis samú seba .
videla si rozvodové papiere? až potom povedz, že je rozvedený a s manželkou nezdiela 1 posteľ, dospelý nezadaný chlap by sa určite schovával, keby ťa úprimne ľúbil, nemal by nato dôvod, ďalšia naivná, čo naletela sukničkárovi, alebo ešte jedna verzia, asi je niekto ďalší....
ja sa v tom strácam, rozvedený a byva s ex, divné, nemôže mať vzťah lebo sa mu ex vyhráža a vám by robila peklo, prepáč to je na smiech a, že je doma pod papučou ešte lepšie, to je po:
1 - bud somarina, ze je rozvedený, aj keď ste z jednej dediny, papiere si nevidela
2- byval by už inde keď je taká harpia jeho akože ex
3 - byť pod papučou akože kým, keď je vraj slobodný
4 - ste už dlho potajomky, divné
5 - je dospelý, po rozvode nesvojprávny, ale milenku si vie nájsť
Rada? choď ku nemu domov a opýtaj sa ex, či sú rozvedení, že chceš mať v tom jasno a kašli, že ona sa vyhráža, ak to je ovšem pravda, rozviedli sa predsa kôli tomu, že vzťah nefungoval a každý má právo nájsť svoje šťastie inde, obmedzovanie ľudskej slobody si nevie vyriešiť, ale behať za inou to mu ide, keby bola pravda, čo ti trepe, bol by v prenájme a s tebou a riešil majetkové vysporiadanie či dohodou s ex, alebo súdnou cestou, očividne je to poriadny klamár a keďže ste z jednej obce, tak zrejme poznáš aj jeho ex, ak to je ex, takých klamárov, čo podvádzajú a klamú je veľa a kedy sa vlastne stretavate, ked je pod papučou, určite ho ex kontroluje ked je taká harpia a tie výhražné sms si mohol pisat sám z jej mobilu a vymazať to a možno má doma milujúcu ženu, ktorá mu perie žehli varí a vôbec netuší akého idiota má doma, ten kolo nej behá určite ako psík, veru do ich súkromia nevidíš vôbec a do postele duplom. Ak je rozvedený opytaj sa jeho ex prečo mu nedá dýchať a nepustí ho ísť ďalej a hneď sa dozvieš pravdu a ona možno o ten rozvod podá a budeš mať ty potom slobodného chmula a ona sa zbaví blbeho bremena ktorý ju podvádzal a klamal, držím palce, no ja by som z takým čudom nebola a bohvie aky to je manžel, keď už tebe dokáže blbo povedať, doma prd urobi, všetko je na žene, v rukach len mobil a hry, na rodinu kašle a vajka vytrasie u teba ked sa žena zlosti.
Len si to treba v hlave upratat, a stanovit si, ze rovnako ako on, ze ho mas iba na sex a zabavku. A popritom sa nevyhybat konktaktu s niekym inym, potencialnym. Obavala by som sa, ze ta strieda s inou, to by som ja uz nedala.
Ukončí. Bude to ťažké. Ale inak k tebe normálny chlap nepríde. Máš na viac.
No je to nejaký divný chlap býva s bývalou a očividne s ňou mu to neklame v posteli,tak si našiel na posteľné hratky teba.Ma ťa len ako hračku, byť na tvojom mieste tak sa s ním rozidem. Myslím si,že máš na viac stretnúť normálneho chlapa,ktorý sa nebude s tebou skovavat.
Odkiaľ vieš, že je rozvedený, keď žije s “bývalou”, stretáva sa s tebou potajomky a neozve sa aj niekoľko týždňov? Lebo mne to príde, že nebude vôbec rozvedený, pripadne ma oficiálny vzťah a ty si len taká vsuvka. Videla si rozvodové papiere alebo nejaký dôkaz? Lebo neverím, žeby nejaký rozvedení spolu bývali a do toho by sa chlap bál priznat vzťah.
Tu ti pomôže jedine pozbierať stratenú hrdosť. Lebo slabosť mozes mat akúkoľvek, aj naďalej, ale raz, keď si dupneš nohou a povieš dosť, mám v živote aj na viac ako robiť tomu kurevníkovovi občasný matrac, tak jednoducho hrdosť a sebaúcta zvíťazia aj nad tou tvojou slabosťou. Zbytocne sa degraduješ a ponižuješ, že s takýmto niečím súhlasíš a ostávaš v tom. Sebalaska by mala byť viac ako nejaký cudzí vychcaný trtko, ktorého svrbí medzi nohami.
Keby bol naozaj rozvedený, už dávno by býval u teba, keď je naozaj vraj jeho ex taká Xantipa ako tvrdíš. Ale asi nebude taká, keď je stále v jednej domácnosti s ňou a ona možno ani netuší, že ten “chudáčik” chodí za tebou na prietrtky a sú vôbec rozvedení. Ty sama tu píšeš, že ťa psychicky ten chlap ubíja, takze zas taký chudáčik, ktorý si nevie dať v živote rady to nebude, keď zakazdym skočíš tak, ako on pískne, aj keď ako píšeš, nechceš. Vychcánek veľmi dobre vie, čo robí, aj mu to vychádza. Naraz má 2 ženy. Nemôže jedna, ide za druhou.
Bez vysvetlenia ukonci ved on bude prosikat ak mu stojis zato ak nie apson budes vediet ze si bola preneho len ulet
A ako by Vam jeho ex robila zle? 😂😂😅
By urobila ohník na záhrade a okolo neho poskakovala ako šamani s vašimi fotkami či akou formou by vám akože zle robila?
Len nechce opustiť svoju ženu, to je celé, čo ti nedochadza, teba má iba na občasný sex. Nemiluje ťa. Nepovažuje ťa za to lepšie, prečo svoju oficiálnu ženu opustiť, je s ňou spokojný. Len prostitútky stoja peniaze, ty ideš aj zadarmo, stačí ti len niečo navravieť a jeho rozpočet neveru ani len nepocíti.
Dakujem vám za rady baby,zeny. Posluchnem vas a uz som sa rozhodla. Nechcem sa s nim uz stretnut. Nech si ostava doma so svojou ex. Teraz uz vidim ze veru ziadne city voci mne nemal a ja hlupa som mu tak dlho vsetko tolerovala,verila.
Je to síce hnusné, ale ako mi raz úprimne povedal môj známy “No tak niečo tej žene na začiatok musíme povedať, aby išla”, netreba brať chlapské reči tak vážne. Chlapa robia skutky, nie rečičky. Vidíš len na politikoch teraz pred voľbami čo všetko natárajú, len aby sa ku korytu dostali. Tiež všetko pomaly chlapi 😂, to vidí len svoj prospech, aby jemu bolo dobre.
Ale čo siii.. Neboj.. Veď keď sa to dozvie jeho "ex" s ktorou žije, kopne ho do riti a potom budeš v kurze. S tým, ako si z neho hotová vždy keď si pískne, budeš určite prvá, ktorej sa ozve. Prepáč, ak som bola príliš priama.. To sa asi ozvala moja skúsenosť tej druhej strany, ktorej chlap chodiť prášiť ženské, ktoré skočili nadšene vždy, ako zapískal, ale doma sa hral na to, ako chce nefunkčný vzťah dávať dokopy, asi dva roky svoju "drahú" (taká tá naj, tá vždy vrúcne ochotná) nazýval stará babka (odomňa staršia) alebo ďalšiu žumpa (áno, presne to bol ten lacný typ). Ono totižto chvíľu trvá, kým sa to prevalí, potom chvíľu trvá kým žena zvažuje, či to pôjde napraviť, občas dá ešte šancu, váha či to sama zvládne, atď atď... až príde čas, kedy si povie dosť a pôjde si žiť po svojom, bez takého idiota🙏 a tie keci aká harpia je žena, ako chlap zostáva kvôli deťom, ako spolu už doma nežijú.. Ja sa až divím, že tento otrepanému scenáru niektoré ženské ešte stále veria. Ak chceš vzťah, hľadaj si slobodného a hlavne takého, ktorý ťa nebude schovávať a bude žiť sám.
@leskovael nedozvie sa, nema odkial... ved chodil ked ona spala,po robote...jej to vyhovuje takto,sam povedal ze jej ide o to aby on nikoho nemal ani ju ani inu. Ci je to pravda uz mi to je jedno. Viac ako 5r som mu robila rohozku,stacilo. Nechcem ho uz vidiet. A vdaka vám,ja sa tesim,ze som sem napisala,dali ste mi rozum.
len mi napiš ako sa tvaril, ked si mu dala " košík"
@karolinakr ak by sa este ozval,tak napisem ako sa tvaril... ale mozno skor dalsia bude na tom teraz ako som bola ja 😃

Bola som slobodna mamička s dietatom. Hladala som si partnera. Bolo ich viacej ale na jeden ma ranil najviac.Stretavali sme sa tiez tak ,,tajne,, len na sex.Predstavoval ma ako pribuznu. Sice sme chodili aj von ale strasne malo Rozvedeny s dcerou ktoru pravidelne vratane ex navstevoval. Ja trubka som platila penziony, vymyslala program .Dohodnut sa s nim na stretku bol obcas zazrak Az kym mi jeden pekny den ked som sa ho opytala ako to so mnou mysli povedal ze : ,,ved ja som ti nikdy vztah neslubil, necakaj to odo mna,, debil😁, teraz sa uz na tom smejem a veru nebolo mi vsetko jedno.. prerevala som par dni a postupne sa z toho dostala.O nejake dva roky som stretla svojho buduceho muža ❤️