Stretla som podnikateľa: Zrazu sa mi vyhýba?
Som sama, uz mam 50 a zoznamila som sa s muzom. Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto. Stretavali sme sa parkrat v tyzdni asi 4 mesiace, kecali, smiali sa, aj flirtovali a nikdy nic nebolo. Strasne dobre nam bolo citili sme sa spolu fajn. A sme pokecali samozrejme aj o sukromi. Niektore dni sme si cez den pisali, niekedy az vela. Priznam sa, ze mi bolo divne, ze taky chlap je sam (rozvedeny, deti velke, rovnako ako ja), a ze nema pri sebe volajaku zlatokopku. Aj ked so mnou flirtoval, nikdy nejak vyrazne nic nepodnikol smerom ku mne, okrem letmeho dotyku, alebo ze sa postavil tesne vedla mna, ked sme nieco niekde pozerali, alebo mi ukazoval. Nakoniec sme skoncili unho v posteli, povazovala som to za dostatocny cas a pekne vyustenie celeho obdobia. Aj sex bol s nim velmi dobry. Este v ten den, vsetko ok, ale na druhy uz to bolo ine, poslala som mu spravu, slusne ale stroho odpovedal. Cely den sa neozval. Na druhy den som mu zase napisala, ako sa ma, to iste: V pohode. Ked to tak bolo aj treti den, tak som mu so smajlikom napisala, ze tusim si sa ma zlakol. Neodpisal vobec. Vecer som napisala znova, ci je vsetko ok. Vraj ano a nic viac. Na dalsi den, uz mi bolo jasne, kolko bije, tak som mu napisala, ze sme dvaja dospeli ludia a snad si teda narovinu povieme co a ako, a ze ked som nieco spravila, budem rada, ked mi to povie, nie som si vedoma. Odpovedal podrazdene, ze on ma firmu a nema cas mi odpisovat kazdu chvilu (zrazu). A ze mi dakuje za spolocnost, teraz musi ale pracovat a pripadne sa ozve.
Nechapem to. Pripada mi to ako velmi komplikovana cesta, ako dostat 50r. zenu do postele. Alebo vobec nejaku zenu, ked chcel iba sex. Ak som mu v comkolvek nevyhovovala, myslim, ze sa mohol k tomu postavit trochu zrelsie. A aj keby to bola pravda, ze mu zrazu do toho nieco vletelo, stale si myslim, ze to mohol ponat inak a hned mohol napisat druhy den, (aj keby sa uz vtedy chcel z toho vyvliect), ze je zrazu zaneprazdneny a ozve sa v priebehu tyzdna. To som este nezazila, hrat takeho mrtveho chrobaka u 55r chlapa. Ako sa moze niekto takto otocit o 180°? To je nejaky psycho?
A len taká otázka. Čo si čakala? Že dobre zabezpečený podnikateľ sa hneď zaľúbi do 50tničky. A že išiel takto obkľukou ..možno mu to robilo dobre ťa najprv namotávať, flirtovať,dostať ťa tam kde chcel a pá pá...Poznám xy chlapov čo nejdú hneď na vec a najprv nevinné flirtíky, sms-ky,nevinné kavíčky a keď už majú ruku v rukáve druhý deň sú neviditeľný. Nič nezvyčajné.
Si to po sebe prečítaj ešte raz čo sa dialo po sexe.. päť krát si mu písala.. si na neho nasmerovala tlak, podhadzovala si sa mu.
@grof_monte_christo Tak tak..a oni sa veľa krát zľaknú.Chlap veľmi dobre vie,že sú ženy čo sa ich len ťažko strasú.Alebo ked to v posteli nie je ako očakával..
Ale ozvať sa môže na sex hocikedy. Tak to proste u chlapov chodí..
@anonym A vy ste sa bavili niekedy o tom, ze by ste mohli byt vo vzťahu? Lebo píšeš, ze sice s tebou flirtoval, ale nikdy nic nepodnikol smerom k tebe. Potom to bola z tvojej strany chyba, že ste skončili v posteli. Ty si to vnimala ako prirodzené vyústenie možno smerom do vztahu a on si uvedomil, že žiadny vzťah s tebou už nechce.
@grof_monte_christo A ďalšia vec čo mužov odradí keď ženy doliezajú (vypisujú) prvé .Ešte stále sú aj lovci. Ja mám mužov kamarátov a viem uz od mladosti,že neznášajú keď sa ženy vnucujú...
Mrzi ma to aj za Teba
Len mu prosim Ta uz nepis, uz teraz sa musi citit ako nadsamec ktoremu sa zena vnucuje a este potom ako ju vyuzil na sex.
Muselo sa mu ASI nieco nepacit pri tom sexe,inak by sa to tak radikalne nezmenilo
@cukroska a @dharmasanata prepacte, ale vyjadrujete sa o autorke, ako keby sa na prvom rande hodila chlapovi. Zoznamovali sa 4 mesiace!!
Kazdy zdravy dospely po 4 mesiacoch by sa posunul na dalsi level. Na co akoze mala cakat? Ponuku na sobas? Cukroska pises, ze co cakala, ze dobre zabezpeceny podnikatel sa zaluby do 50tnicky, a preco nie?? Vsak je medzi nimi 5rocny rozdiel? Ked dovrsis 50 tak uz nemas sancu na lasku, max. s nejakym bezdomovcom alebo co si chcela povedat?? Prepact ze takto to vyhrocujem, len sa to fakt tazko cita. Mne je autorky luto, v dnesnom svete sa uz tazko zoznamit s normalny muzom.
@mira0611 Záleží na tom, ako mali toto zoznamovanie sa odkomunikovane. Ci spolu trávili čas za účelom spoznávania sa a možného vzťahu v budúcnosti alebo im bolo len dobre a nic v tomto smere neriešili. Každý z nich mohol mať iné očakávania. A zaklincovat to mohol ten prvý sex.
@mira0611 Ale áno každý v každom veku má šance na lásku .Ja prajem každému. Ale žiaľ nie vždy je to obojstranné.A dosť často sa stáva,že každý si to vysvetlí po svojom a má iné očakávanie. Tak verím tomu,že ak je úspešný podnikateľ,nie je ani prvá ani posledná. Určite by som si o ňom čo to dopredu zistila.
myslim, ze autrka sa vobec nemala dovod nenamotat, naozaj by to nik necakal len tak... ak niekto nie je uz tak ostrielany a necaka len zle... je proste taka doba, vieme vsetci, nic nie je iste 🙂 na druhej strane, clovek nemoze zit a ist do kazdeho "vztahu" s tym, ze z toho nic nebude a cakat najhorsie, z coho by sme sa tesili 🙂
A myslim, ze vela muzov vo vysokom veku ma divne maniere, su zbabelejsi ako pubertaci, takym nezmyslom veria, ze ja az nechapem :DDD praveze si vobec nemyslim, ze zeny napr 50+ su take, ze musia rychlo chytit chlapa na neviem co... nemusia, zvacsa uz maju rodinu za sebou, uz si uzivaju, a hladaju naoazj partnera na spolocne chvile... :DD kto to pochopi je spokojny aj v starsom veku, kto nie.. uteka ako splaseni kon :DDD a je na smiech v konecnom dosledku (vid chlapi co striedaju mlade kocky, vozia sa na farach, kupuju dary a fakt pomaly kazdy pol rok inu obletuju (pripadne kazdy rok, ako ide dovolenkova sezona, treba nejaku zabku zobrat k moru predsa)... proste zrelych zien sa boja z mne neznamych dovodov :DDD
@mama_ 😂😍
@pedro1234 však NIKDY nehovor NIKDY 😉 Nemuselo to byť sexom. Niekedy sú za tým nevinné detaily čo chlapa vedia odradiť. Nechcem zachádzať do detailov. Ale kamoska toto riešila cca 30 rokov dozadu. Zachoval sa rovnako.A namotával ju pol roka bez sexu. Až raz sa vyspali .Ospevoval ako mu bolo úžasne a druhý deň ju nepoznal.A mal o 20 viac ako ona. Veľký fešák, podnikateľ no rozvedený..a nakoniec zistila ze uz takto vystriedal.ich pár...a áno až neskôr zistila ,že ženu podvádzal rak sa rozviedli.
Ale rozdiel tam bol. Že on ju stretával v meste a raz za čas sa ozval a pozýval k sebe ci na obed.
Nemyslím, že psycho. Asi jeho životný štýl...namotat a odkopnut.
Jedným slovom: Primitiv... To veľké P tam nie je náhodou 👍
@cukroska možno chcel len zistiť či sa niečo nezmenilo 😁 Tak ja neviem čo jej nesľuboval ak sa toho potom zľakol nedáva mi to zmysel. Spoznávanie sa je podľa mňa kamarátstvo s výhľadom na vzťah ,až intimne zblíženie to posunie ďalej. Pokiaľ je spokojnosť vzájomná pokračuje sa ďalej , pokiaľ to hodne zaškrípe je koniec. Ale to je v čase spoznávania normálne len tu formu mohol zvoliť menej hulvatsku .
mozno si mu v posteli nevyhovovala. mepacila si sa mu. nieco mu na tvojom orejave ci tele vadilo. to se to bol fajn sex pre teba neznamena ze aj prenho a je mu trapne ti to povedat
On sa neotocil,pravdepodobne takto funguje a je mu jedno,čo za sebou nechá.U zrelej ženy už má istotu,že mu za pár mesiacov nezaklope so živým darčekom v náručí.Kasli na neho,vieš,že si stále pritazliva pre opačné pohlavie😉
Autorka, som v tvojom veku a veru, tiez by som povedala, ze podobne zazitky uz mame za sebou :(. Za seba mozem povedat, ze ja by som sa mu prva neozvala, to uz nerob nabuduce. Pravdu aj tak nezistis, bud je to suknickar alebo slaboch alebo bol sklamany zo sexu, ktovie... hlavne sa netrap, zivot ide dalej, tento muz za to nestoji, hoci je to smutne, viem..
Urobila si chybu, že si sa ozvala vôbec. Nemala si sa ozývať vôbec, ak by aj záujem nemal, vedel by, že ani ty. Možno skôr vtedy by sa ozval, ego by ho hnalo, alebo by aspoň chcel zistiť, či ho chceš. A prečo si sa mu ozyvala X dní po sebe, to už teda vobec nepochopím. 🙈
Inak stalo sa mi niečo podobné. Vypisoval za deň milión správ, akože fakt milión, každych par minút... A po sexe nič. Vedela som však, že záujem nemá, ved keď predtým to šlo a zrazu nie.... A to mi po tom sexe sľuboval a plánoval ďalšie stretnutie... O 3 týždne sa ozval a zase písal ako divy, každú minútu. Aj keď som ho odmietala, a písala, že nemám záujem, vyčítala mu tie 3 týždne, neprestával písať. Písal mi niekoľko dní. Až keď som mu napísala, že som si za tie 3 týždne našla iného, tak dal pokoj. A snažil sa mi nahovoriť, ze bol na služobnej ceste 🤣🤣🤣
Si zdravá žena v zrelom peknom veku.Netrap sa,posun sa ďalej.Bohuzial dostal čo chcel.Nevycitaj si nič,stalo sa.Je to od neho nepekné, ale co uz.Ja viem, určite sa cítiš sklamaná, ale to prejde.Dotycneho si vymaž,zablokuj, zabudni.Vsetko dobré želám a nebud smutná.🌸🌻
Fuuuj, to je ale hovädo! Bez ohľadu na to, či sex splnil, alebo nesplnil jeho očakávania, to, ako sa zachoval potom, je hnus!
Ja si nemyslím, ze si urobila chybu, že si sa ozvala. Prečo? Chcela si sa ozvať, tak si sa ozvala, tieto hry o tom, ze sa neozveš, lebo sa to nemá alebo budem čakať to a to sú podľa mňa dosť detské, také fakt pubertiacke. Podľa mňa ozvanie a aj to mierne strapnenie si absolútne nevycitaj. Ved kto by nechcel vedieť na com je? A teba tým dosť prekvapil, ze sa takto choval, takže vôbec si nemyslím, ze máš teraz držať nejakú pro formu, len preto aby on nic nezistil. Jednoducho ta oklamal a hnusne využil a on si to uvedomuje a reálne mu je jedno ci sa ozveš ci neozveš. Takze u neho tie spravy hodnotu nemali, ale tebe dali jasnejší pohľad na veci.
No ocividne mu islo len o jedno 🤷♀️ kasli na neho prosim ta a uz mu nepis.. ani jednu spravu. Keby chcel tak sa ozve.
A mne by sa po tomto uz mohol ozyvat kolko chce, totalne by sa mi znechutil, chudacik zaneprazdneny. Chcel len zasunut, spravit si ciarku na zozname.

@cukroska Skôr si myslím, že na citovej úrovni to s nim nič nespravilo. Preto to náhle ochladnutie. Začínajúci vzťah sa často lame po prvom sexe. Bud alebo.