icon

Stretla som podnikateľa: Zrazu sa mi vyhýba?

21. okt 2024

Som sama, uz mam 50 a zoznamila som sa s muzom. Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto. Stretavali sme sa parkrat v tyzdni asi 4 mesiace, kecali, smiali sa, aj flirtovali a nikdy nic nebolo. Strasne dobre nam bolo citili sme sa spolu fajn. A sme pokecali samozrejme aj o sukromi. Niektore dni sme si cez den pisali, niekedy az vela. Priznam sa, ze mi bolo divne, ze taky chlap je sam (rozvedeny, deti velke, rovnako ako ja), a ze nema pri sebe volajaku zlatokopku. Aj ked so mnou flirtoval, nikdy nejak vyrazne nic nepodnikol smerom ku mne, okrem letmeho dotyku, alebo ze sa postavil tesne vedla mna, ked sme nieco niekde pozerali, alebo mi ukazoval. Nakoniec sme skoncili unho v posteli, povazovala som to za dostatocny cas a pekne vyustenie celeho obdobia. Aj sex bol s nim velmi dobry. Este v ten den, vsetko ok, ale na druhy uz to bolo ine, poslala som mu spravu, slusne ale stroho odpovedal. Cely den sa neozval. Na druhy den som mu zase napisala, ako sa ma, to iste: V pohode. Ked to tak bolo aj treti den, tak som mu so smajlikom napisala, ze tusim si sa ma zlakol. Neodpisal vobec. Vecer som napisala znova, ci je vsetko ok. Vraj ano a nic viac. Na dalsi den, uz mi bolo jasne, kolko bije, tak som mu napisala, ze sme dvaja dospeli ludia a snad si teda narovinu povieme co a ako, a ze ked som nieco spravila, budem rada, ked mi to povie, nie som si vedoma. Odpovedal podrazdene, ze on ma firmu a nema cas mi odpisovat kazdu chvilu (zrazu). A ze mi dakuje za spolocnost, teraz musi ale pracovat a pripadne sa ozve.
Nechapem to. Pripada mi to ako velmi komplikovana cesta, ako dostat 50r. zenu do postele. Alebo vobec nejaku zenu, ked chcel iba sex. Ak som mu v comkolvek nevyhovovala, myslim, ze sa mohol k tomu postavit trochu zrelsie. A aj keby to bola pravda, ze mu zrazu do toho nieco vletelo, stale si myslim, ze to mohol ponat inak a hned mohol napisat druhy den, (aj keby sa uz vtedy chcel z toho vyvliect), ze je zrazu zaneprazdneny a ozve sa v priebehu tyzdna. To som este nezazila, hrat takeho mrtveho chrobaka u 55r chlapa. Ako sa moze niekto takto otocit o 180°? To je nejaky psycho?

Strana
z5
eeffka
21. okt 2024

Nie len dostal co chcel, v 50ke sa prosim uz nestrapnuj a nevypisuj mu.

hugger
21. okt 2024

55 ročný nemusí znamenať že je zrelý a dospelý. Ale chápem že to očakávanie tam bolo.

sense
21. okt 2024

Dostal čo chcel....a zrejme ho baví len ženu dobíjať a keď sa mu to podarí tak záujem nie je....určite by som mi ale toľko nevypisovala....on už loví určite v iných vodách .... Vek daného človeka neznaci vyzretosť...

autor
21. okt 2024

Urcite mu uz nebudem pisat, a nemyslim si, ze napisat raz za den je vela.

jaond19
21. okt 2024

Dal dostatocne najavo ze nechce ziadny vztah a nemas si robit ani nadeje. Mozno popri tebe riesil aj iné... stary jelen si este potrebuje dokazovat ze vie nahanat.... by som mu uz viac ani nenapisala, ale ani nereagovala ak by sa ozval. Ked sa nevie spravat ako clovek. Mrzi ma to, ale tak treba ist dalej a prilis to neriesit.... ozaj toto chlapi robia v kazdom veku....

wilkova
21. okt 2024

Už mu nepíš. Ale že naozaj ani ťuk. Dostal, čo chcel, pre neho to zhaslo a ty by si sa prípadným "doprosovaním" znižovala.. Ukonči to v sebe s hrdosťou.

majlo1234
21. okt 2024

Nema asi momentalne zaujem, ved jo nechaj, mozno sa ozve. A ked bude chciet stretko, zariad sa podla toho, ako to budes citit. Al nwbudes mat chut, kludne mu to povedz. Nemusite hrat ziadne hry na ne/dostupnost

simca06022011
21. okt 2024

no nechce nic, ak bude potrebovat sex, tak pripadne sa ti ozve. nepis, nevolaj, zabudni na neho.. na jeho najblizsi telefonat treba rovnako reagovat, ze sorry, mam nejaky program, pripadne sa ti ozvem raz... Su muzi, ktori proste po nicom viac netuzia. A v jeho veku tazko povedat co je za tym. Moze mat xy inych, moze si hladat naozaj iba letme znamosti ...

lenocka8894
21. okt 2024

To je mi toto "moda". Som myslela ze toto je bezna prax v mojej generacii no ako vidim tak na veku nezalezi 🤦‍♀️ je mi to luto ale hlavu hore zena 👌 aj zla skusenost je skusenost

bublinka1426
21. okt 2024

na tvoj vek ano.
je to vela.
pozri, zaujem si prejavila a ..uz je to na nom.

kaktusik007
21. okt 2024

nemam normalne slov, taketo decko. A ze 55 rokov 🤦‍♀️

janickacrazy
21. okt 2024

Inak ak ty máš dosť vysoký vek nato, aby si vedela, že po sexe na druhý deň nemáš ako prvá písať mužovi. Ak by mal záujem, ozval by sa sám. Tak by si sa aspoň nestrapnila.

kaktusik007
21. okt 2024

@janickacrazy akoze teba by napadlo ze v tomto veku, po 4 mesiacoch pravidelneho stretavania sa sa on po sexe uz neozve???? ved je to choreeee, akoze to uz co za uboziaka toto je...... v tomto veku uz proste riesit kto sa komu ozve??? sak sme hadam dospeli ludia...

slovakboy
21. okt 2024

Je to smutný príbeh. Škoda. Ako dlho sa už neozýva?

janickacrazy
21. okt 2024

@kaktusik007 áno, napadlo by ma to, lebo ľudia sú rôzni. Ja neviem, ale ani keď som mala 20 som po prvom sexe nikdy prvá mužovi nepísala alebo nevolala. Takže pre mňa je to taká automatika.

mk1111111111
21. okt 2024

Ved aj Ty si mlada, tak co sa cudujes?

mk1111111111
21. okt 2024

Kasli na neho

jaskolka
21. okt 2024

55 ročný čap si chcel dokazovať, ze ešte je "samec" a zbali si ženu na jednu noc.

petronelag
21. okt 2024

Takí 55 roční zvyknú ísť aj po oveľa mladších, možno je z tých, čo majú viac takýchto priateliek (od 20 po 50 rokov).

galixx
21. okt 2024

Ja si myslim ze sex nesplnil jeho ocakavanie. Osobne neverim tomu, ze chlap po x mesiacoch travenia casu so zenou sa jej po skvelom sexe neozve. Keby sa mu to pacilo, chcel by viac🤷‍♀️ Ale samozrejme takto sa zachovat nemusel.

galixx
21. okt 2024

@janickacrazy ked som mala 20, tak by som sa neozvala ani ja, ale teraz v 40 som uz dost vyspela na to aby som sa v pohode ozvala prva

mira0611
21. okt 2024

No autorka, budem uprimna, ja normalne zasnem, ze z tohto ti muzi nevyrastu ani v 55ke. 😦
Akoze je dobre vediet.

marca12
21. okt 2024

@galixx cudovala by si sa, akí lovci behaju po svete. Ich bavi dobijanie a ked dostanu,co chcu,stratia zaujem. Keby aj bol neviem,aky dobry sex,uz nemaju zaujem. To ale nemeni nic na veci,mal povedat narovinu,ze nema zaujem a nie este z nej spravit hlupanu.

zirafienka
21. okt 2024

ale asi sa bolo na čo namotať: Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto...

egonsk
21. okt 2024

Mozno si bola priliz dobra dracica v posteli a dostala si z neho jeho nasetrene X mesacne zasoby, tak teraz je v pomykove, ze rano vstava prvy a ani vecer s nim nezahra biliard. Nuz, nebud smutna, clovek zazije v zivote vselico, tebe aspon ostala zaujimava skusenost a zazitok, ktory by si ani v romanoch necitala.
Mozno sa za mesiac otrase a znovu ozve akoby sa nechumelilo 😉😄

zuzanka.zuzu
21. okt 2024

buď ho baví len tá fáza balenia alebo sex nebol taký ako očakával alebo ty si nebola taká sexi ako si myslel 🤷 a ty už si sa videla ako si 50tke klofla 55r podnikateľa a v 60tke budete spolu chodiť po dovolenkách ako párik hrdličiek 😉

grof_monte_christo
21. okt 2024

Vyzerá to tak, že zlomova situácia bol ten sex. Aj keď píšeš, že bol dobrý, jemu niečo nesadlo. Mala to byť čerešnička na torte, keďže ste sa spoznávali dlhšie. Tento sex v ňom ale nevzbudil žiadne emócie, tak sa rozhodol v tom nepokračovať. V ten deň to ešte uhral, ale už bol rozhodnutý, že je koniec. Nechcel ta s tým konfrontovať priamo. A áno, toto robia muži v každom veku.

cukroska
21. okt 2024

To snaaaaď nie je pravda! Keby to písal neskúsená pubertiačka ako ok pochopím. Ale zrelá žena čo má polstoročia za sebou ..uff.. A najviac ma zarazailo vypisovať a takto sa ponižovať..tak užili ste si a bodka. Aspoň máš za sebou v padesátke flirtík ako v puberte. Neprekvapilo ma to absolútne. Dostal co chcel a dovi dopo .Aspoň si povedz,že predtým to bolo také nevinné a neskončili ste po pár dňoch v posteli. Tak väčšinou sa taký muži v zrelom veku zľaknú,že sa už dotyčnej nezbavia.Tak ako si to dokazovala ak ty..co si čakala randenie a hneď vzťah Gratuluj si,že ešte si taký muž všimne aj 50tky a ber to ako úlet.

cukroska
21. okt 2024

@grof_monte_christo Alebo naopak.Väčšina mužov po sexe radšej vycúva čím skôr,lebo vedia,že zrelé ženy už čakajú hneď vážny vzťah a len rak ľahko sa už ženy nestrasú.A veľký súhlas s tým,že bežne to muži robia v každom veku.

nifnea
21. okt 2024

To je ale kokos

Strana
z5