icon

Stretli ste aj normálnych chlapov na zoznamke?

16. aug 2023

Ženy,ktoré ste 30+ stretli ste aj normálnych chlapov? Alebo niekoho známeho,čo vás zarazilo,že je tam? Na inu cestu,niekoho stretnúť to už nevidím, a vždy som bola proti takýmto zoznámeniam,ale asi tomu dám šancu, kamoška má presvedčia nech to skúsim,ono si takto našla muza (strašne dobrý chlap) aj keď som veľmi skeptická.

mamamasama
16. aug 2023

Asi som mala stastie, ale ja som na Tindri stretla len normalnych. Mala som rande asi so 6 roznymi muzmi a vsetci boli uplne ok. Akurat ja som bola v tom case totalne nevyzreta.

marsmykkok
16. aug 2023

@hopsadobrandejsa podľa mňa stačí odpovedať si, ono aj v otázke čo robíš sa dá rozvinúť debata, napríklad ak poviem, že som na obede. Môže sa opýtať aké jedlo mám rada, či rada varím, aké podniky mám v meste obľúbené a tak. Ale veľa mužov kladie dookola tie isté otázky ako robot každý deň a ďalej debatu nerozvinie. Ja vyzorovo sa mužom páčim, v tom problém nie je. Ale mám proste šancu na kusy čo vzťah nikdy nemali a je jasné prečo-exoti alebo som mala takého 35, čo 10 rokov bez bývania s niekým chodil, po 2 stretnutiach som pochopila kde je háčik a prečo s ním priateľka nežila ( nechcem tu rozoberať nech mám anonymitu a nečíta to náhodou on alebo kto ho pozná) Neviem fakt kde sú normálny muži po rozchode a tak, čo sa s nimi dá fungovať. Možno na jeseň zmením platformu, zatiaľ som skúsila 2 a bieda.

eliska125
16. aug 2023

Keď som mala 21, našla som si tam frajera, bol normalny.. boli sme spolu skoro 2 roky.. aj potom neskor dosť chlapov, s ktorými sme ostali v kontakte.. takže sa to dá len to chce trpezlivosť a byť prieberčivá :D

simca06022011
16. aug 2023

no, ja to poviem tak... ja mam z pokecu chlapa, ale uz 20rokov pomaly. V dobe ked som ja chodila na ICQ, MSG a co ja viem ako sa to volalo, a potom pokec, nemal kazdy clovek internet. Realne som sa tam stretla so studentmi, ITckarmi, a par ludmi ktori ten net mali z nejakeho dovodu - vacsinou pracovneho. A potom sa to rychlo zvrhlo a uz tam bol kazdy a katastrofa, polovica fakt uchylov. Cize vies si najst partnera aj online, ale bude to tazke hladanie. Vela rozumnych chlapov naozaj na to podla mna uz neda, tiez maju mozno nazor kadejaky na zeny online, cize chce to fakt stastie...
A je to aj skuska do vztahu na doveru a trpezlivost, tolerantnost, casto sa ukaze ze si nebola jedina ktoru balil, dokonca so zaciatku ani jedina s ktorou randil... ;) tam casto maju ludia rozrobenych viac "lovov"

simca06022011
16. aug 2023

@marsmykkok no velmi casto medzi prvymi otazkami nie je co mas na obed, ale co mas na sebe? :DDD

marsmykkok
16. aug 2023

@simca06022011 hej alebo fetiše ich. Nosíš sukne? Akú obuv nosíš-(fetišisti na holé nochodidlá a tak) 😂 A včera som si s jedným vymenili 2 správy a či sa stretneme, ja reku 40 km od mňa tak lepšie vidieť ako písať, odpísala som áno, jasné, vedel by si prísť do môjho mesta? A on že "k tebe domov či"? No už je jasné, že rozprávať sa nechce, ale skôr ležať 😂

katka533
16. aug 2023

Aj ja som nasla, ale bola to nahoda. Ani ja,ani on sme nehľadali zamerne. Uz sme spolu 11 rokov

emo84
16. aug 2023

@marsmykkok Aký je podľa teba normálny chlap ?

romi0310
17. aug 2023

@pkgirl30 zoznamky su super na to, lebo tam mas ovela vacsi vyber. A cakat so zalozenymi rukami, ze sa ti prihovori nejaky chlap, je v dnesnej dobe tazke. Treba ist k stastiu naproti a hlavne mat otvorene srdce 🙂

pkgirl30
17. aug 2023

@romi0310 🙂 no to je jasné že medzi štyrmi stenami si ma nikto nenájde, že sa musím pričiniť k tomu. len neviem či by nejaký chlap bol ochotný si prispôsobiť tomu že mám postihnuté dieťa, ale veď uvidím čo život prinesie

romi0310
17. aug 2023

@pkgirl30 urcite niekde taky je ;) poznam zeny, co si nasli partnera aj napriek tomu, ze mali postihnute dieta 🙂

pkgirl30
17. aug 2023

@romi0310 určite sa takí nájdu, sú to síce kvapky v mori, ale nádej umiera posledná 🌞

marsmykkok
17. aug 2023

@emo84 Pracujúci (nie som na peniaze, je jedno či zarobí 900 eur alebo 9000 eur) , nie narcis, nie alkoholik, nie držgroš a úprimný. To sú také veci čo očakávam, žiadny klamár, žiadny konšpirátor, človek čo bude vo vzťahu sa riadiť svojim srdcom a rozumom, nie tým čo mu poradí mamička alebo sestra...

sonalove
17. aug 2023

Ja som si nasla cez zoznamku môjho terajšieho chlapa pred 5. Rokmi. Ale je pravda že som sa pýtala najskor kolegu či ho náhodou nepozná, lebo on do mna hučal dlho aby som išla na zoznamku- že tam niekoho “nájdem” . Tak potom čo mi to tam vyplulo niekoľko kandidatov som kolegovi ukázala 1 fotku čo sa mi páčil jeden a on že -ano poznam ho z futbalu 😂 tak potom som išla s kandidátom na rande že ved uvidime … a dnes tu pri nás sedí náš 3. Ročný syn ❤️

ropucha6
17. aug 2023

Stretla teraz uz manzela. Tiez dost znamych 30+ficalo na zoznamkach, ale je pravda, ze je tam aj vela cudakov. Chce to trpezlivost.

emo84
17. aug 2023

@marsmykkok Ďakujem za odpoveď .Potešila má .

topgabo
18. aug 2023

Mna by zaujimalo, ze aku vekovu kategoriu maju nastavene zeny 30+.

manzelkarobkova
18. aug 2023

Cez BearShare v roku 2007 som spoznala muža ktorý je je 6 rokov mojim manželom😀

kristiii
19. aug 2023

@topgabo ja to mám napríklad, vo všeobecnosti, tak -2 až +5 rokov. A čo chlapi?

zofizulka
19. aug 2023

Mám 4 kamošky, ktoré si našli manželov na zoznamke. Z toho o troch viem, že na kresťanskej. A sú zatiaľ všetky spokojné. Všetky už boli pracujúce, nemali veľa príležitostí na zoznámenie sa s novými mužmi, preto šli cez zoznamku a vyšlo im to.

iv007
19. aug 2023

@topgabo ja 33 az 43 (mam 35), zo skusenosti od kamosov viem, ze moji rovesnici hladaju tak 25-30, pre nich som uz stara korcula..

lienka9
19. aug 2023

Ja poznam kopec parov co sa takto dali dokopy a su spolu uz roky.vsetko super ludia,dobri chlapi..urcite by som to nezahadzovala ako moznost,aj ked sa musis pripravit na selektovanie 🙂

marsmykkok
19. aug 2023

@topgabo ja hľadám 30-40, presne aj toto je chyba, ale skôr u chlapov, máloktorý chlap hľadá rovesnicky plus-minus, ale oslovujú mladšie. Mne tiež píšu 45 plus.

jurka2907
19. aug 2023

Ja som tam stretla aj bývalého priateľa, boli sme spolu 4roky a aj terajšieho manžela ♥️👌🙏

marsmykkok
19. aug 2023

@topgabo ale paradoxne nejaké bližšie spoznávanie som mala s mladšími... 6 mesačné randenie bolo s o 3 roky mladším, 3 mesiace na diaľku s 26 ročným... Rovesníci ma oslovujú málokedy a ak áno, tak katastrofa. Jeden dávnejšie bol fajn, sme mali rovnaké názory, záľuby, strávili sme spolu pekný deň, aj on bol nadšený, ale proste asi sa bál vzťahu, neodpísal mi potom vyše týždňa... že mal akože pokazený notebook a potom som mu odpísala a odvtedy nič. Pričom škoda, lebo to bolo moje najlepšie rande a najviac mi sedel.

klivus
19. aug 2023

Áno , tri roky dozadu manžela, Badoo to bolo

petka1982
19. aug 2023

Kamoška bola asi na milión rande s totalnymi hlupakmi,uchylakmi a podobnými lahodkami a ten posledný,ktorý bol normálny tak toho si zobrala 😄 veľmi fajn chlapec,keby nebola zoznamka tak sa v živote nespoznaju.

topgabo
19. aug 2023

@kristiii @marsmykkok @marsmykkok @iv007
realita je, ze vsade som to videl. Na strednej baby chceli chalana z VS, a na VS chalana, ktory uz mal zabezpeceny zivot. Mne takisto zeny v rovnakej vekovej kategorii ani sancu nedali, lebo som nemal auto alebo preto lebo som byval v prenajme.
A o ostatnych malickostiach ani nehovorim. Bol som viackrat len chlap s ktorym boli kym neprisiel vyssi alebo krajsi chalan. (vtedy som chodil s rovnakou vekovou kategoriou).

Mozno, ze sa to nebude pacit ale kolegovia (28-32r.) beru zeny 30 + ako "vadne kusy". Po tychto skusenostiach mali sme nastavenych tak -8r. az -4r. A ovela viac sa nam dari aktualne mame 2r+ vztahy.

kristiii
19. aug 2023

@topgabo ale netrep, určite ťa menili preto lebo nemáš dva metre a bývaš v podnájme 🤦 Áno, keď som mala 18 som chodila s 25, ale keď mi povedal, koľko má, tak som skoro odpadla, lebo vypadal ako decko 😂 a nemal auto a býval u rodičov a ľúbila som ho, dokonca aj napriek tomu, že to bol debil 🙃
A čakala som takú odpoveď, keďže na zoznamke mi väčšinou písali prevažne tých 8-10+ alebo naopak výrazne mladší. Aj preto som sa na to vykašľala.

topgabo
19. aug 2023

@kristiii bohuzial v dnesnej dobe vsetko vidis online. Naco si budem sam seba klamat, uz viackrat tu niekto spominal vtip "obchodny dom ktory predava manzelov.