Sú malé prsia problém pre mužov?
Muzi, male prsia , take Bcka, su velky problem ore Vas ci zavisi od konkretneho muža?
@thirstymonk vyavetli mi, prosim Ta, uprimne, ako to cislujete. Podla podprsenky, ked ma zena 85G, to je ake cislo podla Teba? 🤪.
Ja som z tych, co ma velke "cecky", ako tu tomu nadavate, nuz, neodrezem s nich, su ake su. A moj muz sa teda ma, zazil si aj moje B-C, teraz G. Spokojny je aj, aj. Ja som uz spokojna menej s nimi, ale hlavne, ze nimi nakrmim dieta a su zdrave.
@anonym_5d101b No podľa košíkov. A = 1 | B = 2 | C = 3. Som myslel, že to je štandard, keďže o tom viem od skorej puberty. Obvod či 75 alebo 85 110 to nie je až tak dôležité :D
Čiže tvoje Gčka sú 6ky. Fuuuh. To už je aj na mňa veľa.
Veľkosť pŕs sa preceňuje
@anonym_5d101b No podľa košíkov. A = 1 | B = 2 | C = 3. Som myslel, že to je štandard, keďže o tom viem od skorej puberty. Obvod či 75 alebo 85 110 to nie je až tak dôležité :D
@thirstymonk ale obvod je dôležitý ak má žena 110/b alebo 75/b tak to je rozdiel. Inak vypadaju B na štíhlej a inak na plnšej žene. Keď má žena nadváhu a košík D tak ono to trochu skresli. Či ?
Ja mám béčka a fakt by som ich nedala za nič na svete a väčšie by som nechcela. O nápadníkov nikdy núdza nebola, odkojila som jedno dieťa a ostali rovnaké, pretože na béčkach nemá až tak veľmi čo ovisat. Mám po 40 tke a prsia stále pevné, kamoška má podprdu raz tak veľkú a trápi ju, že jej už visia dole....Môj muz sa z mojich teší a stačia mu
@anonym_autor môj mal vždy priateľky s malými prsiami a moje plné D mu vyčarili úsmev, keď ma videl prvý krát nahú 😀 doteraz na to spomíname
@thirstymonk ale obvod je dôležitý ak má žena 110/b alebo 75/b tak to je rozdiel. Inak vypadaju B na štíhlej a inak na plnšej žene. Keď má žena nadváhu a košík D tak ono to trochu skresli. Či ?
@lenja1 Však jasne. S tým súhlasím. Len som to z nejakých príčin nenapísal
@thirstymonk no, lenze ten obvod prave robi vela. Ked ma zena 75G a 85G, je to velikansky rozdiel vo velkosti prs celkovo. Ten kosik nie je absolutne cislo. A ani 70B nie je to.iste, co 80B...Ale teda uz chapem, ako to myslite, od oka 😅
@thirstymonk no, lenze ten obvod prave robi vela. Ked ma zena 75G a 85G, je to velikansky rozdiel vo velkosti prs celkovo. Ten kosik nie je absolutne cislo. A ani 70B nie je to.iste, co 80B...Ale teda uz chapem, ako to myslite, od oka 😅
@anonym_5d101b 75G? To sa aj dá 😂nemyslím Silikon 😂
Nemame s tym problem
Toto ma trápilo tak max v puberte, teraz to neriešim, nenosím push up aby neboli prekvapení 🤣 proste ukazujem od začiatku, že som plocha a tým, ktorým sa páčia veľké proste nezaujmem
@anonym_autor ja si myslim ze chlapi klamu alebo chcu zenu utesit. Kazdy normalny chlap ma rad velke prsia alebo stredne velke. Urcite nie malé. Ved to je ta najvacsia zenskost na zene a to co muza okamzite uputa. Len malokto to povie uprimne a narovinu. A vsetci tu budu chlacholit ze ide aj o ine veci ako oci vlasy atd ale kazdy zije sexualne a tam je prave fyzicky najpritazlivejsie zadok a prsia.
Ja mam male prsia preto viem porovnat.
@anonym_autor ja si myslim ze chlapi klamu alebo chcu zenu utesit. Kazdy normalny chlap ma rad velke prsia alebo stredne velke. Urcite nie malé. Ved to je ta najvacsia zenskost na zene a to co muza okamzite uputa. Len malokto to povie uprimne a narovinu. A vsetci tu budu chlacholit ze ide aj o ine veci ako oci vlasy atd ale kazdy zije sexualne a tam je prave fyzicky najpritazlivejsie zadok a prsia.
@anonym_7b6a28 presne tak inac by si zeny roky nedali robiť silikónové prsia. Ved vďaka nim si vela žien urobilo kariery
@anonym_7b6a28 presne tak inac by si zeny roky nedali robiť silikónové prsia. Ved vďaka nim si vela žien urobilo kariery
@lapersefona samozrejme. Aj ked ficali casopisy a muzi mali nahe fotky zien vylepene tak vsetko velke prsia. Netreba zatvarat dvere pred pravdou.
Každý muž má iné preferencie. je dosť mužov, ktorým menšie prsia vyhovujú. Mne sa páčia väčšie prsia, také štvorky a vyššie. 🙂 Samozrejme, nezáleží len na objeme, ale aj tvare. Ale keď má baba dobrý podvozok, vie to veľmi dobre kompenzovať. 🙂
@anonym_autor ja som žena, určite závisí od konkrétneho muža. Môj exmanžel nebol zaťažený na veľké prsia, páčili sa mu malinké zadky (ja mám veľký). A terajšiemu sa páčia obrovské kozy, ja mám malé a vyeskalovalo to až tak, že náš sexuálny život je na bode mrazu.
@anonym_f762dc bohužiaľ, nepritahujes ho. Musel by sa premahat, aby mal sex, viem o com to je, napriek tomu ta môže ľúbiť atd
@anonym_7b6a28 veľmi rozumne napísané. Kto povie ze nechce veľké guľaté prsia klame, neverím ze sa niekomu páčia malé neforemne slzicky

Mam D-E a co by som dala za male, pevne B...