icon

Sú veľké prsia na krehkej postave prekážkou?

5. aug 2026

Dobre rano. vcera som mal rande s rovesnickou zo zoznamky a cely cas ma nej prekazala jedna vec. Asi mi vynadate alebo budete tvrdit, ze je to hlupost, preto prosim take komentare nepiste. Ale je normalne ak 30 rocna bezdetna zena vysoka zhruba 165 cm mala menej ako 50 kilo, a pri mojom odhade oblecenie xs. No a k tomu prirodzene prsia tak zhruba stvorky? neviem to presne ocislovat ale boli velmi velke na jej krehku postavu a neustale mi to vadilo. Ale baba celkom pekna a rozumeli sme si. Jednoducho mi to vadilo. a rusilo pozornst ale nie v dobrom. Je to podla vas prirodzene? alebo uz divne?

jogy1984
5. aug 2026

@anonym_autor mne by to nevadilo vôbec

anonym_6ebead
5. aug 2026

Ani môjmu sa nepáčia vemena, to je v poriadku, každému sa páči nieco iné.Mne sa tiež nepáčia nizku a chudí muzi.Ale nechapem načo o nej zakladáš diskusiu?Ty si to nevies vyriešiť sam v sebe? Keď nastanú skutočne problemy budes stratený a zakaždým sa budes pýtať na nete? Teba by som do vztahu nechcela

zuzitko74
5. aug 2026

Asi tuším, čo tým naznačuješ...nezdá sa ti to autentické. Jednoducho, si zvyknutý, že drobnejšie štíhle ženy majú väčšinou aj drobnejšie prsia a takáto veľkosť ťa "vyrušuje". Dievčina mohla mať prirodzené chirurgicky neupravené prsia takej veľkosti, len ti to nesedí do tebou zažitých stereotypov...ľudia sú rôzni, o tom je diverzita.

zuzubb007
5. aug 2026

A čo si ich má teraz odfiknúť? Bože ty budeš tiež bezcharakter o tomto zakladať tému, nepáči sa ti chod vieš kam

ivicatolic
5. aug 2026

@anonym_autor jasné že si divný, veď také ceciská chce každá 😀😁😀👁️👁️👁️

autor
5. aug 2026
@zuzitko74

Asi tuším, čo tým naznačuješ...nezdá sa ti to autentické. Jednoducho, si zvyknutý, že drobnejšie štíhle ženy majú väčšinou aj drobnejšie prsia a takáto veľkosť ťa "vyrušuje". Dievčina mohla mať prirodzené chirurgicky neupravené prsia takej veľkosti, len ti to nesedí do tebou zažitých stereotypov...ľudia sú rôzni, o tom je diverzita.

@zuzitko74 Trafila si to, Mne sa cely zivot spaja s takou postavou iny vizual, nie zrovna prsia ktore jej vidiet aj zozadu

ankare
5. aug 2026

@anonym_autor pochybujem, že ich má prirodzene. Ak je to tak, je truba, lebo menej je viac.
Ak sú to jej prirodzene prsia, tak to nerieš, nemôže za to.
Ale tipujem, že 99% chlapov ju žerú.

baboobchod
5. aug 2026

Nuž, chcela na prvom rande zaujať, tak si dala push-upku, ale asi ťa len odplašila 🤣🤣🤣 veď skús ešte druhé rande. Možno si oblečie niečo iné 😃

mandzula
5. aug 2026

Nechapem, co ho tu tak sundavate. Ked sa tu prebera, ci sa zenam pacia plesiny a pupky, je to ok, ked chlap riesi velke prsia, je neviemaky.

anonym_382de5
5. aug 2026

@anonym_autor keby ich mala urobene ok poviem prehnala to,ale priroda jej nadelila co je na tom nenormalne? Keby si mal velky abklazan bolo by to nenormalne?

anonym_cbb431
5. aug 2026

@anonym_autor stihle zeny nemaju velke prsia. Asi ich ma umele. Muzovi by to nemalo.prekazat

anonym_382de5
5. aug 2026
@ankare

@anonym_autor pochybujem, že ich má prirodzene. Ak je to tak, je truba, lebo menej je viac.
Ak sú to jej prirodzene prsia, tak to nerieš, nemôže za to.
Ale tipujem, že 99% chlapov ju žerú.

@ankare su aj take syn mal na zs spolužiacku chudučke dievca a ozaj prsia 4 :( bolo mi jej normalne luto lebo chuda nizka a ozaj ani behat nemohla

anonym_ae3010
5. aug 2026
@anonym_cc86c8

Mas link na jej insta? Kamarat sa pyta...

@anonym_cc86c8 úplne ma napadla presne taká istá otázka 🙂...som sa z chuti zasmiala, že nie som sama pošahaná...

ja teda slečne závidím...a to som žena....

januska12323
5. aug 2026
@mandzula

Nechapem, co ho tu tak sundavate. Ked sa tu prebera, ci sa zenam pacia plesiny a pupky, je to ok, ked chlap riesi velke prsia, je neviemaky.

@mandzula keď sa mu nepáči tak sa s ňou nemusí ďalej stretávať a nie zakladať o nej diskusie. Slečna nemôže za to ako sa vyvinula.

mandzula
5. aug 2026
@januska12323

@mandzula keď sa mu nepáči tak sa s ňou nemusí ďalej stretávať a nie zakladať o nej diskusie. Slečna nemôže za to ako sa vyvinula.

@januska12323 Ani ten plesaty za to nemoze a uz tu bolo x tem, kde sa to preberalo. A ak ti zalozenie temy vadi, nepodporuj ju svojimi prispevkami.

januska12323
5. aug 2026

Nevadí len nechápem čo autor rieši.

anonym_0a9a78
5. aug 2026
@anonym_autor

len mne to prislo aj stylom podprsenky ze to este akoby viac ukazovala, a mozno realne to tak nevyzera umelo ale proste mi tam padali stale oci a vadilo.

@anonym_autor môj muž by bol nadšený 😃

rozculena
5. aug 2026
@anonym_cbb431

@anonym_autor stihle zeny nemaju velke prsia. Asi ich ma umele. Muzovi by to nemalo.prekazat

@anonym_cbb431 to si na velkom omyle,mala som spolužiačku na základnej,bola malá,štíhla a prsia veľmi veľké.

anonym_f37a4d
5. aug 2026

@anonym_autor Si na damskom fore, potrebujes si pokecat so zenami a stihla zena s velkymi prsiami ta nevzrusila...
Na tvojom mieste by som si dala vysetrit hormony. Nech to mas vcas podchytene.
Mozno aj tebe zacnu rast prsia a potom pochopis, ze velkost nevies ovplyvnit😀

anonym_7d67a7
5. aug 2026

Nuž ako sa hovorí... do ruky dobré, a do huby nech si nakaká 😂

anonym_fd35ef
Autor odpoveď zmazal
feri0852
Odpoveď bola odstránená
feri0852
5. aug 2026
@anonym_f37a4d

@anonym_autor Si na damskom fore, potrebujes si pokecat so zenami a stihla zena s velkymi prsiami ta nevzrusila...
Na tvojom mieste by som si dala vysetrit hormony. Nech to mas vcas podchytene.
Mozno aj tebe zacnu rast prsia a potom pochopis, ze velkost nevies ovplyvnit😀

@anonym_f37a4d asi by ho vzrusil chlap

catherin4
5. aug 2026

Ak ma velkost XS tak ich urcite nema prirodzene a este vyzeraju ako grepy. Ked ti to vadi na prvom stretnuti, vadilo by ti to vzdy. Nie je tvoj typ, chod o dum dal.

anonym_b0e7e0
5. aug 2026

Chlap a vie co je XS? Veru neverim, vymyslene, alebo nejaka babenka zavidi

anonym_f57a08
5. aug 2026

@anonym_autor Táto téma je dôkaz že vy chlapi už fakt neviete čo so sebou. Ideš na rande s babou čo vyzerá ako stelesnenie dnešného ideálu krásy (štíhla, drobná, chuducka s veľkými prsiami) a sťažujes sa 😂
Bol by si radšej keby bola vyzerala ako plochá dráha Banská Bystrica?

anonym_01b73d
5. aug 2026

@anonym_autor co su to "stvorky", to je cislovanie z roku Pana 1970? Ja nosim podrsenku cislo 85G, to su ako velke podla tych cisiel? 🫣🙃

anonym_01b73d
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_fd35ef tu ide o neprirodzenost. Ako to opisat. predstav si dva grepy pomerne velke ktore polozis na maly dezertovy tanier a cely den ich nosis.

@anonym_autor Boze, daj si facku alebo aj dve. Ja mam 152 cm a velkost kosika G, mala som kedysi aj C, no narastli a co teraz? Ze Tebe sa to zda neprirodzene, tak ako co si z nich ma odrezat, aby sa Tebe pacilo? Ak Ti nevyhovuje, koniec, hladaj si prirodzenejsiu a ju nechaj inemu. Co riesis?

marca12
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_fd35ef tu ide o neprirodzenost. Ako to opisat. predstav si dva grepy pomerne velke ktore polozis na maly dezertovy tanier a cely den ich nosis.

@anonym_autor Zrejme sa nevhodne oblieka. Ak svoje prsia zvyraznuje a vystavuje,posobi to vulgarne. Keby sa decentnejsie obliekla,tak ani tie prsia by tak nekricali.

procrastique
5. aug 2026
@mandzula

@mandzula Ale aby bola téma adekvátna alebo rovnaká, tak by sa nemalo riešiť u mužov, že či sa ti páčia ich plešinky a pupky ale či sa ti páči, že im vidno vtáka cez kraťasy a hodnotíš, že či sa k jeho postave hodí tá veľkosť vtáka alebo ju považuješ za zbytočne neprimeranú alebo primeranú.