icon

Sú vysoké ženy neatraktívne?

9. dec 2022

Dnes sa mi stala taká vec, bola som na pošte a za mnou stáli dvaja chlapi, boli vysoký asi ako ja. Ja meriam 175,5 cm. A začali sa baviť o vysokých ženách, aké sú neatraktívne a že vyzerajú ako muži, že muž potrebuje maličkú a nie kobylu a ešte schválne tak, aby som to počula.
Stáva sa mi pomerne často, že ľudia riešia moju výšku, som z rodiny trpaslíkov, takže poznámky rodiny už beriem s rezervou, ale od cudzích je to nepríjemné. A zase až tak strašne vysoká nie som.

Strana
z4
kkatka22
9. dec 2022

Ja mám 158 cm a cítim sa byť príliš nízka ak nemam opatky ako keby som bola neviditelna :D ja by som za tych aspoň 170 cm aj vraždila :D

michaela412
9. dec 2022

Ja mám 174cm, bola som najvyššia z triedy, tiež posmešky žirafa atď. Môj oco má 200cm takže mám byť po kom, časom som to prestala riešiť. Začala som od tretej triedy na základke hrávať basket, keď ma videli chalani hrať už závideli 🙂

svetlonos
9. dec 2022

@tristanka
mali sme skvelu riaditelku personalneho, ma 155 cm, vie sa chovat, vyjadrovat a je fakt kocka. K tomu vsetkemu aj velmi ludska 🙂 Ale mozno mas pravdu

svetlonos
9. dec 2022

Niet nad zakomplexovanych ludi, ci zeny ci muzov. Muz ma cez 2 metre. V minulosti sa mi pacil kamos, ked sme isli spolu na kave, mala som podpätky, bola som o hlavu vyssia. Tiez mam 175. Ani jeden z nas nemal s tym problem. Jemu sa vyssie zeny dokonca velmi pacili. Nakoniec sa zamiloval do zeny rovnako vysokej. Ale vyska pre neho nebola nikdy kriteriom vztahu, pre mna tiez. Niekedy vie byt 160 cm vysoky muz viac chlap ako dvojmetrovy a naopak. To cele nie je o vyske ale o charaktere.

7miriam77
9. dec 2022

No to boli riadne zakomplexovaní trulovia.....

ivangeline
9. dec 2022

A to si vysoka? Poznam vyssie. xD

zuzki1
9. dec 2022

Ja mám 179 a vnímala som problem nájsť si frajera , hlavne na strednej a vysokej , bola som vyššia ako väčšina chalanov … raz to jeden zabil že nemohol by mat vysokú ženu lebo majú rovnaké alebo hrubšie stehná ako on 😂ale tak je to pravda . pre malých chlapov sú zrejme vysoké ženy neatraktívne ale to podľa mna platí aj naopak že mali chlapi sú neatraktívne pre vyssie ženy .
No videla som už aj pary dosť nepomerne výškovo, takze komu sa ako lubi, vždy sú výnimky

qwerty2
9. dec 2022

Jasné, všetky tie svetové supermodelky, po kt. toľko mužov slintá sú neaktraktívne a vyzerajú ako muži. 😉 Blbečkovia iba dobre vedia, že ich nikdy žiadna pekná vysoká dlhonohá žena nebude chcieť, tak si musia svoje komplexy kompenzovať tak, že tieto ženy budú urážať. Aj taká Šarapova zarobila za svoju kariéru oveľa viac peňazí než napr. Serena Williams (napriek tomu, že Serena vyhrala viac turnajov) pretože ju chceli všetci sponzori kvôli jej výške a kráse (a to má 188 cm).

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
9. dec 2022

@artificiallife to máš z vlastnej skúsenosti? Lebo je to obrovský blud čo píšeš. Koľko meriaš?

miadi
9. dec 2022

Podla mna si vztahovacna ( neber to v zlom) ty si len namyslas ze mysleli teba. 175cm nie je taka vyska . Ja mam 172 a ked si dam 9cm opatky Tak som vyzsia ako ty a stale to nie je mega . Tito Chlapi vravis boli tak v tvojej vyske . Ak si bola aj o 2-3cm vyzsia v ich chlapskej jesitnosti si urcite posobila nizsia od nich. Pre mna su vysoke zeny nad 180cm. A videla som aj dokument o trpaslikoch alebo ako to krajsie spravne povedat malych ludoch. (100-120cm) a im sa praveze Strasne pacia vysoke zeny. Pre tych by si Mozno este bola nizka .😁 pracuj na svojom sebavedomi 175.5cm je uplne fajn vyska. A neries co sa komu paci Hlavne je pacit sa sama sebe.

vulka
9. dec 2022

A nič si im nepovedala? Ja by som ich na fľaku uzemnila takou poznámkou, že by hneď sklapli. Ale tých Tvojich 175,5 cm rozhodne nieje v dnešnej dobe veľa.

babulkomale
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
9. dec 2022

Ci uz je tema vymyslena alebo nie, ja meriam ovela viac, ale v zivote sa nikto takto nevyjadroval nahlas v mojom okoli. Ale vraj budim respekt, tak mozno preto 🤭
Kazdopadne chcem ubezpecit vsetkych nizsich ludi ( nizsich ako priemer alebo teda tych co sa trapia ze su nizki), ze my, vysoki si o nich nic zle nemyslime, totiz vacsinou si ani nevsimneme, ze su nizki.
Pretoze pre nas je nizky skoro kazdy, alebo vacsina ludi. Hlavne teda pre zeny nad 185 cm a pripadne pre muzov 190 cm a viac je vacsina ludi nizkych a preto neregistrujeme rozdiely.
Kto si tieto veci okolo vysky velmi vsima, su niektori nizki ludia, a to ti, ktori su zaroven aj zakomplexovani. Ti maju casto narazky, hlupe poznamky, akoby sme sa ktokolvek zasluzili o svoju vysku ci nevysku.
Ad nizsi muži: nikdy som neriesila vysku muza, velmi som sa pacila aj nizsim a nie je nic pritazlivejsie ako dobre stavany muz s priemeranym sebavedomim a to bez ohladu na vysku. Nikdy som nesla po vyslovene vysokych.
Tych som nechavala podpazusnickam 150 cm, tie sli po nich ako po udenom 😃

Ked idem davom niekde na trhu a periferne vidim ze niekto doslova cumi, pripadne pocujem ze "aha aka vysoka", tak sa pozriem dole, vyvalim oci a poviem: Veru vysoka, to je, cooooo? 😂

morgane1975
9. dec 2022

Adriana Karembeau je neatraktivna? 😂 nie. Takze kolko ludi tolko chuti. Niekomu sa zase pacia len vysoke 😜

daniela2202
9. dec 2022

Čóóó? Naj sú vysoké 😁😁😁👍

rivini
9. dec 2022

Byvala teniska Ana Ivanovic ma 184 cm a je to nadherna zena, ktora si este aj nasadi opatky…otazkou je, ci ma vysoka zena aj nadvahu, to uz posobi asi rusivejsie ako u nizsich zien…

seahorse27
9. dec 2022

Tak ti dvaja boli poriadne zakomplexovani trtkovia a este k tomu nevychovani hulvati. Sami su nespokojni kvoli svojej mini vyske (pre mna je 175 cm chlap nizky a neatraktivny, ale hovorit mu to nebudem 😏), dobre o tom vedia a liecili si svoje chabe ega na tebe. Pusti to z hlavy, mas uplne v poho vysku, v dnesnej dobe uplne zapadas, si stihla, fakt nemas co riesit, nenechaj sa takymito individuami vyviest z rovnovahy

cakambabatko
10. dec 2022

Máš 175cm, podľa mňa sa neradíš medzi vysoké ale do priemeru😊

mrva
12. dec 2022

175 jie je vysoka kobyla. Normalna zena. V mojom okoli priemer. Ja mam 170 a vsetci ma povazuju za krpca a stvalo ma to. Uz mi je to jedno. Moj uz ma 187 cm a sme tak akurat vysoki obaja. Najstarsia dcera ma tiez 170 a depky, ze je krpec a druha dcera ma 175 a tesi sa, ze este rastie. Je to fakt indi-vindi. Ale teda, byt tebou, 175 cm sa fakt nezaoberam. Skor by ma trapila trochu ta vaha. Ta asi robi efekt "vesiaka". Skus dat hore 10 kg a budes ako bohyna.

domi235
15. dec 2022

Maš akurat vyšku. Ja mam 162 cm a vždy som chcela byť vysoka a nie som. 🙄

silvia2013
4. máj 2024

@simona20201309 Poznam vysoke zeny s kikami navyse a su to modelky plus size. Brutalne krasne.

silvia2013
4. máj 2024

@rivini nizka gulata zena je omnoho horsie ako vysoka s kilami navyse.

Strana
z4