Svoju manželku nemilujem
Mile mamicky,
taká tema na úvahu.. som ženatý, mám deti.. no nemilujem svoju manželku.. milujem niekoho iného, už niekolko rokov.. láska, vášeň, motyle v bruchu, porozumenie.. stale, aj po tych rokoch.. boli medzi nami aj hádky a nedorozumenia, ale prehrmeli.. o domácnosť sa starám, manželku mám rad a vážim si ju.. ona ma miluje, aspoň to tvrdí.. ale vydiera ma.. vydiera ma citovo a deťmi.. chce docieliť aby som ju znova miloval..ale to sa neda.. kto zažil, pochopí.. snazi sa, ale už je neskoro.. dlhodobo sa o seba nestarala a odmietala ma.. sex tak 3-4x do roka.. rodinu neopustím ale srdcu neviem rozkázať.. stalo sa, nič som nejvyhladaval, ani to nebolo mojim cieľom.. . a tak sa pytam, nie je láska sebecka? Manželka chce aby som ju miloval (vydieraním cez deti, že s nimi odide, si vynucuje aktivity a p.).. lebo ona miluje mna.. nie je to tak, že ten kto miluje mal by chciet stastie toho druhého, aj keď jeho samého to boli (ak je to teda prava láska)? Prečo vydiera? Aj keď začnem pre nu robiť nejaké veci, nikdy to nebude úprimne a ona to bude cítiť..
Autor, ty teda chceš, aby manželka ti tíško akceptovala, že chodíš sa "pelesit" inde, že máš ju úplne na háku. Lebo keď ta ona miluje, tak ti ma záležať na jej šťastí 🙈🙈🙈
Ty si takto v poriadku ? Toto ti žiadna normálna žena akceptovať nebude...
Na jej mieste ti roztrepem o hlavu panvicu a pošlem ta kade ľahšie k tej tvojej úžasnej sladkej milovanej, od akej máš motýle v bruchu
.. Len aby ta aj tamta k dáky čas niekam neposlala keď sa stratí kúzlo zakázaného
Vieš ako sa hovorí muž odíde od ustvanej ženy, s deťmi okolo nôh, ktorá o seba "prestala dbať" a ktorá mu stále dačo vyčíta a žiada od neho, k žiarivej milenke a o pár rokov sa veľmi čuduje, keď sa z tej žiarivej milenky stane taka istá upachtena žena, ktorá bude od neho žiadať oveľa viac...
Ja len poznámočku...ja som tiež mala ťažký pôrod, dorezaná ako u mäsiara...pozašívana ako na kurze šitia...na riť som si nemohla poriadne sadnúť ešte rok po pôrode a sex? veď keď sme sa ja alebo partner len dotkli cici mici tak to akokeby do mňa nožikom pichali...takže niekedy v živote si žena prejde niečím, čo jej síce chuť na sex nevezme ale fyzicky to nie je istú dobu možné...treba to chápať a nie hneď hľadáť inú...🤦♀️
@modrymotyl8 nie nie mýliš sa, ten muž je môj brat 😉
Pochopila som spravne, ze tvoj plan je zostat s manzelkou, ale len ako otec a vypomoc v domacnosti a inak sa pelesit s frajerkou. Manzelka ti to ma akceptovat kvoli detom a nema od teba pozadovat lasku ani nic ako od manzela. A tebe je to divne, ze s tym nesuhlasi a chce, aby si bol aj manzel. Chapem to spravne? Takyto pripad poznam, mali vtedy uz 50plus a aj vnucence. Nakoniec su spolu, on bez frajerky, ktora ho kopla do zadku a teraz ziju vedla seba a zastavaju len ulohu babky a dedka, ale nie manzela a manzelky..
@lucilaines lepsie by som to nenapisala
Už dávno si mal byť rozvedený.
@mimka2019 hej, ja by som chcela vidiet tych hrdinov, ako by sa venovali manzelke, keby oni mali rozrezaneho, rozdriapaneho a zasiteho vtaka, ked aj vycikat sa je nadludsky vykon. Nech si predstavi, ze vytlaci cez penis co i len pin pongovu lopticku a chut na sex mu prejde. Alebo take cievkovanie u urologa, cista smrt pre chlapov a co to je, v porovnani s detskou hlavickou, co sa pretlaci cez zensku vaginu. Nezvyknem takto, ale fakt sa tak zamyslam, ze niektorym ani nestaci byt pri porode, aby si uvedomili, co zena musi prezit. Toto su stratene existencie pre mna.
@nevenka ja som práve chcela toto napísať, že muž, ktorý nikdy nemal žiaden zákrok na penise asi toto nikdy nepochopí 🤦♀️ prípad otca mojej dcéry...len sex a sex a sex a aj keď som sa odhodlala, nedalo sa, lebo bolesť bola nenormálna...nech si autor nemyslí, že ženy to nemrzí alebo netrápi...ale priviedli na svet detí - najväčšiu radosť...najväčšie šťastie....a ako dopadol otec mojej dcéry? ...ostal sám...lebo ani milenka ho potom na krku 24/7 nechcela 😁 možno jeho žena ho "nevydiera"...len mu chce dokázať, že sú rodina a oplatí sa vydržať...ale keď vie, že má milenku...mala by mu zbaliť základne vecí a poslať ho k nej...do večera by bol doma 😃
Typické chlapské správanie. Nehnevaj sa, ale umožnil si manželke, aby sa cítila sebavedomo ako žena? Má vôbec čas niekedy sama na seba? To je rečnícka otázka. Odpovedz si sám, lebo je mi jasné, že budeš písať, že samozrejme, čas na seba má. To hovorí aj môj manžel, ktorému záleží v prvom rade na práci. Lenže manželka si naplánuje lekárov, potom že po lekárovi si zájde ku kaderníkovi po dobrom roku a zrazu deti ochorejú a už nemá viac náladu termíny prehadzovať. Bohužial, som tá manželka. Týmto prístupom som prišla o tri termíny u lekára za jediný týždeň, na ktoré som nie krátko čakala a plus o kaderníka. Je normálne, že žena si nevie zabezpečiť ani zdravie? A to nehovorme o kráse... Napriek všetkému, napriek únave, napriek tomu, že som pracujúca žena, na ktorej sedí celá domácnosť, má muž sex pravidelne - lebo sa premôžem, aj keď som nesmierne unavená. A ešte mi je nakoniec vytknuté, že ja si sex neužívam. Takže tlieskam takýmto chlapom. Manželka je zúfalá, to je jasné. Ale ty len obyčajný egoista. Choď si za frajerkou, ale nečakaj od toho nič dobré. Zamilovaná ti bude samozrejme rada prať páchnuce ponožky. Lenže zamilovanosť vyprchá, milý môj. Ale na to prídeš sám, keď ťa prejde toto pubertálne správanie.
Rozhodujem sa, kto je väčší chudák v tejto krásnej zápletke... či podvádzaná manželka, ktorá by už aj niečo zachraňovala, len už to nemá zmysel, večne čakajúca milenka, ktorá ti ani o toľko nestojí, aby si s ňou aj reálne bol a neskrýval sa, vaše oklamané deti, ktoré vyrastajú v tejto "úprimnej a fungujúcej rodine", či ich budúce deti a partneri, ktorí si tieto vaše výchovné princípy a vzory raz zlíznu tiež. Z tohto zoznamu ty nechýbaš náhodou, nepatríš naň - ty si ten výherca, ktorý z každej strany zbiera len benefity. Výčitky svedomia nejaké máš, ale nie dosť silné, ináč by si v tom nepokračoval. Priznám sa, že som len prebehla očami diskusiu, tak sa ospravedlňujem, ak to tu už odznelo, ALE vie pani manželka, že už ju nemiluješ, máš milenku dlhodobo a najmä odkedy? Lebo ak nie, tak jej ju predstav a on už možno vyrieši tvoje "trápenie" rýchlo a efektívne. Čo vlastne chceš? Pomohlo by, ak by manželka povedala, že už ťa nemiluje?
@cecilia29 …. A pestovany.
Debil je to.
Ach chudák. Citový. Povedz jej o dlhoročnej milenke. Manzelka ťa vykopne ta s jedným kufrom a budeš mat po probléme s vydieraním.
@vanda323 haha, presne tak... aj my so ženou si hovoríme, že keby k tomu nebodaj prišlo, tak budeme o deti tvrdo bojovať...
........aby ich dostal ten druhý :D
No píšu tu ženy presne toto isté, ja si pomyslím, ďalšia to hlupaňa, ďalšia to telenovela, ale teraz chlap? Všetko, čo si napísal, je bez zmyslu a nemá ani hlavu, ani pätu. Ak je koniec vašemu manželstvu a ty máš vlastne inde inú polovičku, nemôžeš sa psychopata, ktorého si si kedysi vzal z lásky. Nič a nikto ti nebráni už dávno sa rozviesť, ani deti nie. Na všetko sú zákony. Ak môže s nimi odísť, tak len do určitých km, na väčšiu vzdialenosť potrebuje súhlas. O deti neprídeš, si otec, budeš otcovať naďalej. Ďalšia vec, ak sa nechce rozviesť, a bude to tvrdiť aj do dňa súdu, aj tak vás rozvedú, môže sa postaviť aj na hlavu, a hlavne, keď máš takto dlho už partnerku. Ty si slobodný človek, svojprávny, ale mne prídeš ako psychiatrický pacient ktorému mamička poručila, že si nesmie dať cukrík a plačeme celý deň. Ak by dochádzalo ku vydieraniam a týraniam, pri riadnom nahlásení a prešetrení jej nariadia psychiatra, liečbu a tým tebe viacej času s deťmi. Už sa vzchop a neži nám tu telenovely , väzenia a westerny. ....
Píšeš, že si lásku alebo sex nevyhľadával, že sa to proste stalo. Kto nechce, niečomu takémuto nepodľahne, lebo myslí na svoju manželku, deti, nato, ako im s neverou ublíži.
Ego že prehrala, uvedomila si akú máš hodnotu keď o teba prišla. Áno je to sebecké a pokiaľ vie ze niekoho miluješ tak aj nepochopitelne pre mňa že ťa chce naspäť.
@elenka74 ved ale ona odmietala to čo v manželstve ma byt- aj sex. Je to súčasť a potreba medzi mužom a ženou
@katarinka89 Na čo chce sex od manželky keď má milenku???
@katarinka89 takže podľa vás, má žena po pôrode aj napr.napriek veľkým bolestiam trpieť? ja osobne som sex nemohla mať vyše roka, po pôrode...lebo môj pôrod bol ako v mäsiarstve...tiež ma to trápilo...ale mala som trpieť ešte aj pri sexe? mala som dosť, keď som niekde musela presedieť viac ako pár minút...a tváriť sa, že všetko je úplne v poriadku, že netrpím, atď. ... len aby som uspokojila muža? aby mi neutiekol za inou? ...aby ma neprestal milovať?...nerozumiem...vyspelý a rozumný muž toto pochopí...a počká...ak mu záleži...
@katarinka89 odmietla? Žena je povinná sexovať za každých okolností? Poznáme len jednu verziu príbehu. Na druhej strane, aj bez kopulacie sa daju uspokojiť sexuálne potreby. Netreba hned hľadať inú dieru, do ktorej zastrci.
@katarinka89 Ono je najjednoduchšie povedať, nemáš so mnou sex, alebo si v posteli ako drevo, nájdem si inú. Muž by mal hľadať príčinu, prečo je to tak a hlavne byť empatický .
Prečo si vôbec s ňou?
@juliastrakovave cize ty si dotiahla to co ma autor do konca. V nefunkcnom vztahu si si nasla ineho a odisla si k nemu.
Za prvé - podmienená láska nie je láska (tvoja žena) a za druhé - strata zamilvanosti je proces ireverzibilný, čiže nenávratný (ty). Asi by mali povoliť mnohoženstvo. Iná cesta z týchto vzťahových gulášov asi neexistuje.

@h2 ja sa vrátim k podstate problému. Zakladateľ sa cíti byť vydierany tým, že žena odíde aj s deťmi. Predpokladám, že napriek všetkému jeho milovanymi deťmi. A teraz by ma zaujímalo, či na svoje milované deti myslel aj vtedy, keď si zacal s milenkou. Zaujímalo by ma kto sa staral o jeho milovane deti, kým on si užíval motyle v bruchu s milenkou. Zaujímalo by ma, či dokáže uprednostniť výlet s milovanymi deťmi pred podpaplonovymi radovankami s milenkou. Tak trošku tuším, že odpoveď poznám, ale počkám si na odpoveď.