icon

Úprava prirodzenia

15. feb 2023

Caute, damy. Taka vec, resp diskusia alebo otazka. Moju partnerku som pekne poprosil aby si neholila prirodzenie aspon teraz v zime. Len nech si ju jemne upravy, aby ako sa povie netrcalo seno z voza. Odmieta to, ze sa jej to nepaci. Ale ved ani v praci a nikde inde ju nikto nevidi, len ja doma predsa. V lete to chapem, ked ma ist k lekarovy, tiez to chapem. Vsimol som si aj to, ze ked bola niekedy mierne zarastna, ze mala krajsi orgazmus ako ked je uplne oholena. Mam za to, ze ked su tam tie chlpky tak pomahaju pri drazdeni a viac to ta zena preciti - mozno sa mylim. Neni tato tema trosku o obidvoch partneroch? Ved nechcem od nej tak vela?! Jednak sa mi to paci, a nemozem si pomoct, krajsie mi voni partnerkyne ohanbie ked je neoholene.
Ked sme mali raz s koleginou debatu na tuto temu, tak mi dala za pravdu, ze aj jej manzelovy sa paci ked ju ma neoholenu, ale ze orgazmus nepostrehla inaksi.. (pri rozhovore bola aj moja pani 🙂 )
Ako to mate vy? Zasadne si idete svoje, alebo by ste splnili prosbicku svojej polovicky? Je to proste pre mna akosi nepochopitelne ze preco nie?! Dakujem za slusne a normalne odpovede.

Strana
z2
sashabb
15. feb 2023

Ty si myslíš, že ženy sa holia preto lebo ide leto, alebo idú k lekárovi? v ktorom storočí prosím ťa žiješ?

77daniela77
15. feb 2023

No.....urobili sme mu pekny den,urcite ma uz mozole😎

zanka777
15. feb 2023

Ty si najprv uprav gramatiku a potom upravuj ochlpenie svojej priateľky (ktorá je zrejme svojprávna a vie čo chce a čo nie)...lebo s týmto štýlom písania a gramatikou o chvíľku nebudeš mať žiadnu priateľku.....ani oholenú ani chlpatú 😉☝️😂

martul
15. feb 2023

1. Svoj názor si jej povedal, ona ťa počula, ale nemusí ti vyhovieť. Akceptuj jej názor.
2. V živote by som sa o tom nebavila s kolegom/kolegyňou.

lalilla
15. feb 2023

Tak pri tomto si autor jedine tak dobre robi. Sa cudujem kocky ze reagujete. Snad dospely muz nema potrebu riesit ochlpenie parnerky a citlivost jej ohanbia na mk…🤷‍♀️ toto je cele zle co sem chodi a niektore tu maju cele albumy ako ziju a vyzeraju..

mirco50
Odpoveď bola odstránená
laurika999
15. feb 2023

Načo sa bavíte s úchylom ???

tosomja
15. feb 2023

@svokrinjazykmonika 🤣🤣🤣

sszuzu8
15. feb 2023

Je to jej vec. Čo teba je do toho ako to ma dole upravené?

littlefiona
16. feb 2023

Tak ja som asi vadná, ale ja sa dole upravujem podľa preferencií môjho partnera, prečo mu neurobiť radosť. Len u nás to je naopak, on preferuje holú a ja upravenú s pásikom, nemám ale problém mu vyhovieť.

onedaynick
16. feb 2023

@littlefiona nie si vadna v tom, ako sa holis/neholis. Si vadna v tom, ze zivis honiaceho si trolla.

danielinaa
16. feb 2023

Nehnevaj sa, ale prajem ti vyskusat kramy s chlpami na cicine ked budes cely dolepeny. Je to hnus. Ide tu najma o hygienu. A o to, ze je to jej vec. Ty si vyhol pindura a hruď. Aj nohy môžeš. Pochybujem ze by si to spravil len preto ze by ti manželka povedala ze sa jej to paci

autor
16. feb 2023

@littlefiona dakujem ti za asi jedinu normalnu odpoved. S uctou honiaci troll🙈😁 fakt ste podla mna niektore ubohe, vas by som doma.nechcel.ani za nic, a prial.by som vam nejaky muslimsky rezim, kde zeny nemaju za nic. Tam by ste mali honiacich trolov a vase vyskakovanie...P O N I E K T O R E🖕🖕

loginexistuje
16. feb 2023

mna teda zarazilo to ze tieto temy o partnerkinom prirodzeni a orgazme diskutujes s koegynou 😱

starhawk
22. feb 2023

@irusa

"a keby tebe navrhla obriezku ...išiel by si do toho ???"

S tymto porovnanim si absolutne mimo. Obriezka je nezvratny zakrok a moze mat aj vplyv na citlivost.

irusa
22. feb 2023

@starhawk asi si nepochopil pointu..je to každého telo a nemá nikto právo diktovať, čo má a čo nemá s ním robiť

saxana000
22. feb 2023

Počuj ty záhradkár....
Ja vydržím max dva dni a potom ide všetko dole.svrbí to..kúše to...pichá to...proste nie!!!
Ty si obrábaj svoje kopčeky a šíre pláne svojej ženy nerieš...

lenqua_12325
22. feb 2023

Vidím, že o "muslimskom režime" toho veľa nevieš 😅
Zrejme nemáš ani predstavu, resp. vieš len to, čo si čítal alebo videl na internete či v TV. ✌️

luccija
22. feb 2023

Seno z voza🙂)aspon si vtipny.Priala by som Ti zazit sex,menzes vytoky s chlpmi potom by si prehodnotil.

starhawk
22. feb 2023

@irusa pochopil som pointu.

Ja napr nosim fuzi a bradu uz odkedy som zacal zarastat ako teenager. Komplet oholeny na tvari som bol 1x za zivot.

Ak by manzelka mala poziadavku aby som sa raz oholil, urcite by som ju len tak neodpingol. Ak by to naozaj velmi chcela, nasiel by som vhodnu dobu kedy sa raz teda oholit ak by jej to spravilo velku radost.

Ved to doraste.

Vsetci tu uprednostnuju JA JA JA. Z lasky teda nie je ochotny nikto nic podstupit ? Ani nieco take co vpodstate nie je nic svetoborne a trvale ?

irusa
22. feb 2023

@starhawk keď svoju tvár porovnavaš s vagínou... Tak budiš

Strana
z2