icon

Vadí vám, keď sa váš partner pozrie na zadok inej ženy?

mychaela1
6. feb 2023

Ahojte žienky. Nevadí vám, keď sa váš partner pozrie na zadok inej ženy? Dlhodobo tento problém riešim s tým mojím.

mychaela1
autor
6. feb 2023

@viestta to už nie je moj problém:D dôležité je to čo robím ja a on

galganka
6. feb 2023

@mychaela1 dúfam, že nenosíš ani výstrihy, minisukne, a pod. Lebo to vlastne tým chlapom neverbálne vravíš, aby kukli... 😉😱

mychaela1
autor
6. feb 2023

@galganka nie nenosím lebo sa to môjmu partnerovi nepači, keď ro mám a pozerajú po mne iní

viestta
6. feb 2023

@mychaela1 jaj, tak to je úplne v pohode. Aký išiel, takú našiel. Vy ste silná dvojka.

galganka
6. feb 2023

@mychaela1 a dlho ste sa hľadali? On kuká, ty to už pol roka riešiš na materskom fóre a pritom sa zahaľuješ, lebo jemu vadí, keď na teba kukajú...

mychaela1
autor
6. feb 2023

@galganka tak keď sme spolu dám si aj výstrih ale keď idem sama niekde tak si ho nedám..

galganka
6. feb 2023

Už radšej ani nepokračuj, lebo dnes nezaspím a zajtra ma čakajú holí chlapi v kine a žúr v meste... 🤣🤣🤣

jamimo
6. feb 2023

@mychaela1 nie nevadí, a je to obojstranné, my si to ešte aj povieme, pochválime pohľadných ľudí, nech už sú akokoľvek a hocičím zaujímavý, napr. Ja: aha tamtá baba akú ma super postavu, vidno že cvičí, maká, to obdivujem... alebo Ja na pláži: bože tamten chlap akú má peknú postavu, ešte k tomu aký fešák, to je asi profi športovec, a akú má sympatickú ženu.. On: hm ten chlap je riadne vysekaný a vysoký, to sú roky tréningu a tipujem že je to basketbalista. A tá jeho žena je fakt kočka, udržiavaná v strednom veku.
Je však jasné že nekukáme na nich ako drát z omítky 🤭... nehodí sa to, je to neslušné. Keď som sa ho opýtala, či na pive "očumujú" čašníčky a správajú sa k nim sexisticky (keď vidia cez kraťasy až "do kuchyne" a cez výstrih až pupok) povedal, že nie, že tak sa správajú len sedláci. A takto prezentujúce dievčatá, ženy sa mu hnusia. Pôsobia na neho lacno. A preplastikované baby ho fascinujú v negatívnom zmysle, vyjadril sa, Mňa fascinuje ako toto môže niekto zo seba urobiť a pritom to asi bola kedysi normálne pekná baba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mychaela1
autor
6. feb 2023

@elizabet173 ja som to nemyslela tak, že mu to vadí. Jasne, že nevadí.. len ja nemám moc rada, keď mi tam chlapi pozerajú preto to nosím len vtedy, keď som sním. Nezakazuje mi čo nosiť a čo nie. Zle som sa vyjadrila asi:D

mychaela1
autor
6. feb 2023

@jamimo ja mu tiež ukážem ženu, ale len vtedy keď som ja o tom presvedčená, že aha pozri sa… chlapov mu neukazujem a ani mu nepoviem, že aha ten je aký fešny.. neviem či som divná ja, že mi to vadí alebo ste divné vy, ktorým to nevadi(nemyslím v zlom) len proste mi nie je príjemné to, akým spôsobom sa pozerá na tie iné ženy(zadky)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mychaela1
autor
6. feb 2023

@elizabet173 nie lebo viem, že tam je somnou. A keby niekto niečo skúšal tak ma vie obrániť nakoľko ja taký typ človeka nie som a kludne by som nič nerobila aj keby ma rezali:D

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jamimo
6. feb 2023

@mychaela1 mne by bolo divné, ak by kukal ako úchyl, keby mal také tie blbé sedlácke sexistické poznámky, prípadne mimiku gestá. Keby to znižovalo dôstojnosť danej osoby vylgarizmami, alebo keby boli narážky myslené viaczmyselne. Napr. mne sa raz stalo, že išli dvaja chalani oproti mne, ťukli do seba lakťom, keď ma obišli, povedali si, : ty kks videl si aké mala k. zy, tú by som vy...l.Som sa otočila a povedala im akí sú chudáci a nech si nechajú zájsť chuť, a že jediné na čo sa zmôžu je ich Anča Dlaňová. Je mi jasné že prsia štvorky upútajú aj keby som bola vo vreci zahalená (bohužiaľ také mi narástli už v 7 triede, ale hlavne že sú zdravé), takéto správanie je však neprípustné. A stretla som sa aj s tým, že chlap v autobuse nechtiac kukol a stretol sa nám pohľad, mne to prišlo smiešne, normálne som dvihla kútik, on sa začervenal a sklopil zrak. Ten jeho pocit strápnenia by sa dal krájať.

mychaela1
autor
6. feb 2023

@elizabet173 chlapi sú všelijakí🙂) blbe poznámky a podobné veci sú pri mladých babách dosť časté..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mychaela1
autor
6. feb 2023

@jamimo áno presne… my s veľkými prsiami to nemáme také jednoduché. Ešte vacsie hnusenstvo je, keď to povie nejaký starý chlap🤮

jamimo
6. feb 2023

@mychaela1 tak starý, chlípny, úchyláčik má viac odvahy a drzosti v sebe ako statný junák. Ale aj na tých som vycvičená 🤭 Záleží však od konštelácie hviezd a vrcholu drzosti ktorú si pánko dovolí. Reakcia adekvátna k situácii. A zatiaľ úspešne.

andreatytler
7. feb 2023

@mychaela1 Mne muz vysvetlil ze iba magor sa okato pozera po cudzich zenach. Nielen ze je to neslusne pre jeho partnerku ak je s nim, ale robi to z neho burana. Ja som nikdy nemam vemi velku mienku o chlapoch co po mne zizali. Nechapem preco sa chlapi sami takto zhadzuju.
Ale zaroven viem ze aj moj muz sa pozrie kutikom oka. Je mi to uplne jedno.

aurora33
7. feb 2023

@mychaela1 no ako citam tak vy dvaja ste sa našli. A ak ti to tak strašne vadí tak nechodievajte do fitka.

moonlight1210
7. feb 2023

@mychaela1 ako partnera uistis, ze ty nikam inam ako na tvar a tenisky nepozries?
Od istej vzdialenosti sa smer pohladu neda urcit, kam presne pozeras. Na aku cast tela. Mozes nahlas okomentovat tenisky, ci tvar. Ale moze to byt zastieraci manever, ked v skutocnosti pozeras na stehna, alebo na vypracovane ramena. Resp. na jeho rozkrok.

Mozes dokonca hladiet “do prazdna”, ale z tvojho uhla pohladu mozes pozerat na odraz ineho muza v zrkadle. Co iny clovek nevidi, kym nestoji tesne pri tebe (ani vtedy nemusi).

Presne na zaklade tohto si mozes uvedomit, ze vernost je o rozhodnuti na jednej strane a dovere na druhej strane. Obaja sa musite rozhodnut a obaja si musite vzajomne aj doverovat.
Vernost sa totiz neda dokazat, ale ani poistit, ci (s)kontrolovat.

Nehovoriac, ze nemas pod kontrolou mnozstvo inych zadkov, ktore uvidi v leginach v obchodoch a na ulici. Ci trebars na insta, v tv, atd.

Takze, ty mozes tvrdit, ze pozeras len na tvar, ci tenisky, on ti to nemusi verit. Ale zrejme veri. (Nepises, ze nie.).

Tak skusaj ty prestat hned mysliet na to, ze ked on pozrie na iny zensky zadok, tak uz sa vidi, ako jej robi perly na chrbat.

Ak ty nedoverujes a on ti je verny, tak to nebude fungovat presne, akoby si ty doverovala a on bol neverny. Ten vztah v oboch pripadoch nakoniec skrachuje.

I keby sa mu iny zadok zdal viac sexy, ci cela jeho majitelka viac sexy nez ty, uvedom si, ze ty si cely subor vlastnosti, ktore ta robia zaujimavejsou. Ty v jeho ociach nie si zredukovana na dva vypracovane svaly na zadku. A to je tvoja silna stranka. Tak si to ziarlivostou nepokaz.
Aby nezacal mat dojem, ze si sice krasne telo s velkymi prsiami, no doplnene o hroznu povahu. A tym padom bez hodnoty.

sense
7. feb 2023

@mychaela1 ak pred tebou doslovne cumi na zadok a otáča sa za nimi, pripadne to komentuje štýlom aký má sexi zadok príp sexisticke poznámky tak je to blbec. Pretože sú chlapi co sa pozrú, pripadne okomentuju ale nie pred partnerkou ku ktoru milujú a majú k nej uctu

marca12
7. feb 2023

@mychaela1 Co ti poviem,debila,ktory okato cumi po inych zenach by som nezniesla. Ja ani neviem,ci sa moj pozera. Predpokladam,ze ano,ale robi to tak,ze si to nevsimam.

simca06022011
7. feb 2023

Tak keď to neakceptuje, nejdu si iného. Gay by bol ôk, pozrie sa n chlapov. Keď nemám problém, vyrobím si ? Skúmať ci ma v hlave nepochádza a co si predstavuje?? :D trosku sebavedomia ti treba a možno viac prace obom a nebudete mať na hlúposti čas:D jedine co by mi vadilo, čo robia len jednoduchší v mojom.okoli, je hikanie, komentovanie, slintanie a iné prejavy, vyslovenie cumenie - keď ide okolo niekto koho si všimnúť.

kakawah
7. feb 2023

Toto nevyriešiš, nezakážeš. Každý chlap sa pozrie. Tu ide o to, či to robí Okato pred tebou, alebo tajne. 😄🤔

zuzi0911
7. feb 2023

Nevadí...dokonca aj predom ou pochváli peknu rit alebo spolu...či si niečo predstavuje ,asi aj ano ,lebo niejedy ma taku pripomienku 😆..z predstsvy ešte žiadna neotehotnela ..

milanemila
7. feb 2023

@mychaela1 akoze nebudem si robit iluzie, ze slovom “ano” moj mazel pred oltarom oslepol a uz sa v zivote na inu nepozrie, ale teda vadilo by mi kebyze sme niekde spolu a on naozaj okato ocumuje ine zeny a mna drzi pri tom za ruku 🤷🏼‍♀️ to mi pride dost neuctive a citila by som sa neprijemne. Aj mne sa stane, ze mi padne zrak na peknu zenu alebo muza. Pises o fotku, ze aj tam sa pozera, tak to mi pride trapne ocumovat tam baby a este aj ked ste spolu 🙈

diewcatqoo
7. feb 2023

Musi to byt strasny zivot, stale striehnut na to, ci sa pozera po inych alebo nie a domyslat si, ci si nepredstavuje s tymi zenami aj nieco ine. Vobec si neviem predstavit, ako sa da zit v takomto zvazku.. resp. ani nie ze ako ten chlap moze vydrzat s niekym takym, ale ako ta zena moze vydrzat sama so sebou. Sak sa zozere uplne.
Mne je jedno, ci sa pozera. Nech sa pozrie, ja sa pozriem niekedy tiez. A to, ze sa pozriem, neznamena, ze chcem s dotycnym sex. Ved kvoli niecomu som si vybrala toho mojho, lubim ho a nechcem to menit. Ale to mi nebrani v tom, aby mi nebol sympaticky aj niekto iny. Rovnako to beriem aj ked sa on pozrie na inu.
Zena, popracuj na svojom sebavedomi. Takto sa zit neda...

belllinka
7. feb 2023

@mychaela1 keď takéto veci neakceptuješ, tak si už ani žiadneho chlapa nehľadaj lebo každý sa pozrie aj na inú ženu a prebehne mu po rozume aj niečo iné, ako iba hopsanie na tej vlastnej 🙂