icon

Váš názor na takéto stretávanie

12. aug 2022

Pekny vecer,

ako by ste brali takuto situaciu. Pisala som si s 1 muzom 30+, bez zavazkov, pracujuci, normalny,celkom fajn chlap zistujem.. stretli sme sa,(nejake 3 mesiace to trva) potom par krat vylet,tura na par dni,aj s jeho kamaratmi,potom sme boli sami na vikendovej ture (tam sme sa ,,zblizili'')... bolo to fajn,take nenutene vsetko,nejako som mala pocit,ze sa mu aj pacim ...len medzi tieto pauzy v stretavani ,kvoli praci,vzdialenosti...si napiseme tak raz za 2 tyzdne,ze,ako sa mas...moc na pisane nie je,ja tiez moc nie. Ale je s nim fajn, neviem ani co si chcem precita,len ma zaujima asi nestranny nazor niekoho cudzieho,na taketo stretavanie.

bosorka2302
•
12. aug 2022

ze si krati cas a nic viac nechce

modrykonik33
•
12. aug 2022

Aká veľká je tá vzdialenosť?

martina1985ba
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
13. aug 2022

Že ste skôr kamaráti na občasnu turistiku, pokec, ale nevyzerá to ze bude z toho viac.

zuzanockamt
•
13. aug 2022

Ber ho ako kamoša na spoločné aktivity, vyplnenie času a prípadné výhody. Ak by chcel viac, tak vtedy nič nie je problém - ani vzdialenosť, práca, povinnosti atď. A aspoň virtuálny kontakt by bol na dennej báze.

petricka22
•
13. aug 2022

Sama sebe si odpovedz, ci ta naplna takyto vztah, ci ti to staci. Tak bud sa to poriadne rozbehne, alebo je to strata casu.

au1994
•
13. aug 2022

Že mu vyhovuje nezáväzné stretávanie. Ak by chcel s tebou mať plnohodnotný vzťah, tak by už po takejto dobe mal byť minimálne namotaný až za ušami a keď nepíše, tak by hľadal iné spôsoby, ako byť s tebou častejšie v kontakte (vždy sa dá zavolať).