icon

Vekový rozdiel vo vzťahu

lenkula215
26. feb 2022

Ahojte napadla ma taká téma.. aký máte názor na vyšší vekový rozdiel? Napríklad 25rokov? Samozrejme ak si ľudia rozumejú a priťahujú sa. Alebo čo je pre vás taká max hranica ktorú by ste už neprekročili? Ako by ste reagovali keby vidíte napr 20rocne mladé dievča s 40rocnym mužom? Zaujíma ma takýto objektívny názor

Strana
z2
jankajanka134
27. feb 2022

@lenkula215 my sme si rozumeli kým som neofehotnela 12 r rozdiel a nikdy viac !!!!!

kassandra25
28. feb 2022

@lenkula215 vies, ked chlap ma 20, tak moze kocikovat tiez s 20 babo, cize tu o 20 rokov mladsiu. A potom, o 20 rokov nato, ked ma chlap 40 a babo 20, maju spolu vztah a je to kóšér? Uplne ok?

karolinakr
28. feb 2022

@21oktober 😄 jedna predavacka v obchode okrikovala zakaznikov, ze sa 1 dochodkyna rozplakala, lebo že mala staršieho manžela, ktory neplnil jej tužby.sa hovorilo...taku nervnú predavačku sme nemali

sisulia
28. feb 2022

Takto mam svagrinu, je medzi nimi dvadsat rocny rozdiel a pomaly sa to zacina ukazovat. Ona 30 on 50 a veru ona by rada cestovala jedno s druhym, no on uz by bol najradsej le doma a proste pride mi to take, ze pri nom len strada zazitky, ktore by si rada dopriala

lopka1313
28. feb 2022

Hovorite max 10 rokov a asi je to tak nejak pravda, ale popravde, v 25 som mala 36 rocneho (boli sme spolu kratucko) a to mi vtedy prislo v pohode, asi je to v tom veku take normalnejsie, ze ten rozdiel sa az tak nezdal, lebo obaja sme este boli mladi, dospeli a zarabajuci... Inak som mala rovesnika alebo starsich do 6 rokov, momentalne mam o 5 rokov starsieho a je to fajn (chceme spolu zostarnut), aj ked my sme prave ten rozdiel, co prisiel zlom (mam 31, on 36 a napr moja vysoka bola cela o ntbku a vyhladavani cez google s vlastnym ntbkom a ked on zacinal vysku, ntbk mali mozno 3 v rocniku, koncili tak 2/3 studentov s ntbkom). Viac vyuzivam techniku, ako on, on je skor na telefonaty, ja na pisanie a tak... Ale zase, mala som aj o 3 roky mladsieho (zili sme spolu cca 2,5 roka) a asi som fakt zlomovy rocnik, lebo tam mi tiez vela veci vadilo, napr. pre mna boli teplaky odev na doma a na zahradu a pre neho uz odev do mesta :D

patrixxx23
28. feb 2022

Ked si dvaja ludia rozumeju,neexistuje vekova hranica.Ja mam partnera ktory je o 22 rokov starsi odomna. Ja 33 on 55..sme spolu 3 roky! Neviem ci je nejaka rarita medzi starsimi muzmi,ale poviem vam ,ze ma viac energie ako niektori 20 rocni chlapci,je inteligentny,pracovity,vtipny a nikdy sa s nim nenudim..radsej budem s muzom s ktorym som stastna aj keby len zopar rokov,ako keby som mala byt v 30 rocnom nestastnom manzelstve! A nebudem sa zriekat svojho stastia len kvoli tomu ,ze co si myslia ludia naookolo!

radolina
28. feb 2022

@patrixxx23 ano neda sa povedat, ze to v kazdom pripade dopadne zle. Zalezi mozno skor, ake povahy sa proste stretnu, no mam tiez znamych, ktory maju podobny vekovy rozdiel a funguju uplne v pohode. Proste si sadli

daniela2202
8. mar 2022

@lenkula215 rozdiel 5

miriam11
8. mar 2022

@lenkula215 to nieje vyšší vekový rozdiel, ale obrovský

clarke
15. mar 2023

25 ročný rozdiel a viac vo vzťahu je pre mňa moc ...to je už podľa mňa "sugar daddy" trend ..pre mňa max 15 ročný rozdiel ..ale neviem ci by som do takého vzťahu sla znovu o 15 rokov starším chalanom keďže on mal iné priority..chcel rodinu ..ja som si chcela dokončiť školu...on už mal toľko skúsenosti ja fakt iba tretinu z toho co mal on a po čase to už bolo cítiť keď si dal podmienky ze do akého jeho veku chce mať deti ..neviem mne to prišlo ze som len osoba s ktorou zabíjal čas....aby nebol sám...

Strana
z2