Veľmi málo sexu na začiatku manželstva
Ja som vydatá polroka a so sexom je to katastrofa...keď to nefunguje v posteli je to cele nanič...môj muž by to podľa mňa nepotreboval, len tak raz za týždeň...nebaví ma to...prosiť o sex ho nemienim...chlap ma urobiť prvý krok ku sexu, si myslím....stále sa sťažuje že je unavený a že ja neskoro chodím do postele....a stále niečo...a keď mám chuť tak on spí...a to často...neviem...či to má budúcnosť...máme spolu 9mesacnu dcéru..Už uvažujem že asi so mnou nieje niečo v poriadku keď by som to chcela aspoň 2-3×do týždňa...:(
@lenkalea7 muž pracuje nejak ťažko fyzicky ,že je stále taký unavený ? Bývate v dome ? Po práci funguje aj okolo domu ? Lebo verím,že aj ty si unavená pri fungovaní okolo malej dcérky ,domácnosti .Nepribrala si po tehotenstve ? Po asi tehotenstva ste mávali sex častejšie ? Lebo to sú všetko dosť dôležité fakty ,čo sa toho týka .Možno mu vadí nejaké to kilo navyše ,uspokojuje sa inak .Možno si zvykol,že spolu nespavate (ak ste to počas tehu obmedzovali ) ..lebo takto ti neviem poradiť.Ano na iniciatíve zo strany ženy nie je nič zle ,s tým súhlasím ..ale v takom prípade je odmietnutie ešte o niečo zranujucejsie a ponizujucejsie .Ale ak neskusis,nevieš .Hlavne si to vyjasnite a vydiskutujte ,pretoze dlhodobo sa takto naozaj fungovať nedá .
@zoro9836 kedze tu nie si prvy den urcite vies ze casto a hlavne cez prazdniny je tu komu anonymnych tem od pubertiacok a aj zlatokopiek...ale zas mi nehovor ze kazda sme taka . a su aj matky co maju deti a opytaju od lakomeho muza peniaze na jedlo alebo plienky ale ten chlap si proste uziva kade tade....tak zase tu mas dva rozne pohlady na vec hej......ja si myslim ze este sam nemas dost rokov na to aby si niekoho poucoval dookola na modrom koniku...alebo si len sklamany z lasky ale ani to ti tu nepomoze stale odsudzovat zenske a hadzat ich do jedneho vcera 😉
Poviem to zjednodusene....muzi su ako deti.Potrebuju stale a stale nove podnety a potrebuju sa hrat.Lebo inak sa zacnu nudit.
My ho mame tiez malo, pred tehu,sme mali casto to bol vlastne aj zaciatok vztahu,teraz je toho na oboch viac, chodieva neskor z prace,lebo nemame rok most,musi obchadzat,robi fyzicky,narobi sa,doma dve male deti a teda najmladsia da zabrat ,som rada,ked mame raz za tyzden aj to je take,, podme si zasexovat" ,lebo ked nie teraz tak v tyzfni asi zase nic...volakedy som mala chut aj kazdy druhy den, teraz byvam vecer taka ko adi ako aj on,cez den ked by som aj ,je v praci a vecer mam radsej chut ist spat.Dufam,ze sa to zase upravi,ked namladsia podrastie,lebo raz za tyzden to ako sex geriatria 😁
@prhlavka 😄 sex geriatria...úplne sedí aj na nás.. ja zas nemám pocit žeby sa môj muž veľa narobil...ako každá práca je vyčerpávajúce robil na kamióne. Večer jedine co urobil keď prišiel bolo mlieko malej aj to nie stále...osprchoval sa najedol a išiel za PC alebo k telke..
@panelacikova no a ty si čo veštica? Tvoje domnienky ma nezaujímajú...lebo ani z časti to tak nieje dieťa s nim mám a pred svadbou to bolo omnoho lepšie,lebo dieťa chcel veľmi on...
@lenkalea7 ja som si s nim aj sadla vecer,naliala vino, poplakala si,ale to skor kvoli sebe, pytala som sa ho ci ho estepritahujem,ci je to mnou, mam po druhom porode par kg na viac a co mna najviac trapi je moje brucho, mne samej ubera sebavedomie, zostal mi po druhej sekcii previs a nevidim to ruzovo ani ,ked cvicim, vtedy som mu aj povedala,ze nemusi si brat servitky,nech mi na rovinu povie ci je to tam a ze ak ano budeme spolu hladat riesenie,lebo ja sama sa necitim spokojna a dobre. Hovoril,ze je unaveny aj ze je to ine,ked uz mame druhe spolocne dieta,prve mam z prveho manzelstva a ked sme spolu zacinali moja Nina bola uz vacsia zacala do skolky chodit...ale povedal mi ,ze uz zo mna neciti to co vtedy, sebavedomie,ktore som mala,ktore na mne mal rad...no ono to vsetko sebavedomie skoncilo po druhej sekcii este v nemocke,ked som si zbadala brucho...necitim sa pekna sama pre seba,tak to uz neviem dat zo seba ,ruka v ruke. Takze u nas je to mix,unavy,maleho batolata a mojej sebadovery na bode mrazu. Od toho dna sme sa dohodli,ze ni umozni chodit cvicit, tak aj chodim, snazim sa 3 krat do tyzdna, presli uz 3 mesiace a zmenu zatial nevidim ziadnu 😐, dali sme tomu rok a ked sa to brucho do kopy neda po roku cvucenia,ze mi zaplati plastiku brucha nech sa zase citim pekna 😉
@zoro9836 ked sama nie som spokojna sama so sebou, aj tie komplimenty mi pridu potom neuprimne. Aj mi povie,ze som pre neho najkrajsia, ale ked sa sama tak necitim problem je u mna, mam stastie,ze ma podporuje a ze ak cvucenie nezaberie,ze si vobec mozme dovolit zaplatit za plastiku brucha, je vela zien co je na tom rovnako ako ja po sekciach a zial na taku operaciu nemaju a musia tak so sebou zit...
@0silvia0 ano sledujem ju,pisali sme si 😉, dala som tomu rok, uvidim po roku cvicenia,cvicim vsetko,mam trenerku,na syrave nemam velmi co upravovat,jedavam racionalne, 5 krat za den, olovrant,desiata ovocie,alebo biely jogurt,obed si dam co uvarim,ale len kusok prilohy a nejem nic sladke, ked to na mna pride,tak si dam obcas pribinacika,ale tak nenienim zase cely zivot zit ,len na vyhonkoch.